-
Πωπω βρε αδερφέ μου πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο. Αυτό του άρεσε, αυτό πήρε. Πεστε του 'καλοτάξιδο' κι ας μην το εννοείτε. Στο κάτω κάτω, μετά που θα το παραλάβει θα μας γράψει τις εντυπώσεις του και το κατά πόσο χτυπάει το κεφάλι του στο τοίχο ή όχι.
Το βασικό και πιο σημαντικό είναι ότι δεν διάλεξε γερμανικό. Απο κει και πέρα όλα καλά!!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλοριζικο, καλοταξιδο, με παρα πολλα προβληματιστα χλμ.
Tον φαγατε τον ανθρωπο!!!
Γιατι BILL 33; Τι να γραψω στον φιλο δηλαδη; Το auris ηταν και στις δικες μου επιλογες, αλλα απεριφθει για τους δικους μου λογους. Αυτο ομως δεν σημαινει κατι. Ειπαμε, ο καθεις αποφασιζει με τα δικα του κριτηρια και πρεπει να ειναι σεβαστα απο ολους. Ποσο μαλλον στην περιπτωση του φιλου που ειναι ηδη παραγγελων. Καλοπροαιρετα παντα
-
Ο χρήστης gck έγραψε:
Καλοριζικο, καλοταξιδο, με παρα πολλα προβληματιστα χλμ.
Tον φαγατε τον ανθρωπο!!!
Γιατι BILL 33; Τι να γραψω στον φιλο δηλαδη; Το auris ηταν και στις δικες μου επιλογες, αλλα απεριφθει για τους δικους μου λογους. Αυτο ομως δεν σημαινει κατι. Ειπαμε, ο καθεις αποφασιζει με τα δικα του κριτηρια και πρεπει να ειναι σεβαστα απο ολους. Ποσο μαλλον στην περιπτωση του φιλου που ειναι ηδη παραγγελων. Καλοπροαιρετα παντα
Ξαναδιάβασε προσεκτικά τι του γραψες.
Ντάξει ορθογραφικό λάθος αλλά για πλάκα το πε και ο Βιλλ. -
O.Κ. Ο δαιμων του πληκτρολογιου. (Εγινε διορθωση) Γελαω και εγω που το ειδα
-
Το είδα πρόσφατα, εξωτερικά είναι πιο ωραίο σε σχέση με το παλιό ενώ και εσωτερικά δείχνει πιο ποιοτικό.
Ο κινητήρας του , 1.4D , για Yaris είναι καλός αλλά για το Auris θα πρέπει να είναι έστω αποδεκτός.
Το κόστος μιας πιθανής αναβάθμισης πάντως είναι αρκετά λογικό.Καλά χιλιόμετρα και πολλή προσοχή στους πολυαγαπημένους ελληνικούς δρόμους.
-
Προσωπικά πιστεύω πως μια χαρά είναι ο κινητήρας και για το Auris. Έχοντας οδηγήσει το Yaris φορτωμένο με 4 άτομα, ξέρω ότι δε μασάει και πολύ και η ροπή είναι που κάνει όλη τη δουλειά. Φυσικά δε θα είναι αυτό που λέμε ότι βάζει φωτιά στο δρόμο. Εγώ όμως θα το έθετα και κάπως αλλιώς. Αυτά τα μοτέρ, δηλαδή turbodiesel με ~90 άλογα(γενικά όχι μόνο το d4d) είναι σαν να έχεις ένα βενζινοκίνητο τούρμπο 120 αλόγων, το οποίο δε μπορείς να το 'γκαζώσεις' πάνω από τις 4000σαλ. Για άλλους είναι αρκετό ενδεχομένως, ενώ για άλλους όχι και θα χρειαστούν κάτι άλλο δυνατότερο. Για όποιον είναι, παίρνει κάτι τέτοιο και κάνει τη δουλειά του με μια πολύ καλή κατανάλωση. Κάποιος που δεν του αρκεί, θα πάει σε ένα βενζινοκίνητο τούρμπο με 30 άλογα παραπάνω που θα καίει και επιπλέον 20-30% ενός λίγο ακριβότερου καυσίμου.
Για το συγκεκριμένο Auris, αν κάναμε μια σύγκριση με τη βασική έκδοση του προηγούμενου μοντέλου που είχε κυκλοφορήσει το 2007, δηλαδή το 1.4 των 97 ίππων, θα βλέπαμε πως υπερτερεί σαφέστατα. Αν και πιο αδύναμο κατά λίγους ίππους και ~35 κιλά βαρύτερο, είναι ελαφρώς πιο γρήγορο σε επιτάχυνση από στάση(αμελητέα διαφορά ίσως), αρκετά πιο γρήγορο σε ενδιάμεσες επιταχύνσεις όμως, και με κατά 10χλμ/ώρα μεγαλύτερη τελική.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
θα ηταν ψέμματα αν ελεγα πως δεν ενιωσα ενα σφήξιμο στην καρδιά οταν διάβασα πως ο φιλος μας το πήρε κιολας... Δεν συζητω καν για το γουρουνι στο σακι του θεματος.... Απλά σκέφτομαι οτι με τα ίδια περίπου λεφτά παιρνει κανεις το Volvo V40.... και ειλικρινα τι να συγκρινεις...θα κοιταγα και το volvo v40 ή και ενα jetta vw.
καλοριζικο και καλοταξιδο φιλε, το εσωτερικο απ οτι ξερω ειναι πολυ καλο.
-
Φίλε καλοτάξιδο
Το πήρα στην αρχή του χρόνου με τον ίδιο κινητήρα, και είναι μια χαρά από οδηγητική συμπεριφορά. Πρόλαβα και έκανα ενα μεγάλο ταξίδι στην εθνική, και πήγαινα με σταθερή ταχύτητα γύρω στα 150-160 και ένιωθα οτι ήταν σαν σταματημένο. Έπιασα μέχρι 185 και σε καμία στιγμή δεν πέρασα τις 3,5 χιλιάδες στροφές (μεγάλη υπόθεση η 6η...). Επίσης με αυτές τις ταχύτητες, η μέση κατανάλωση ήταν στα 5.8l/100Km. Ελπίζω να βοήθησα.
ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ AURIS 2013