-
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
Δεν θέλω να τρολάρω αλλά.η Φερράρι πήγε να κάνει το ίδιο μετά την επιτυχία της BrawnGP και απέτυχε. Πήγε να το ξανακάνει και ξανααπέτυχε. Σε καμία περίπτωση δεν είναι σίγουρη συνταγή αυτό.Για να πετυχει μια συνταγη χρειαζονται και τα καταλληλα προσωπα που θα την εκτελεσουν. Αλλα ευτυχως μετα τη φυγη του τιμ του σουμαχερ (τοντ, μπρον κτλ) τετοια δεν υπαρχουν στη φεραρι.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Πάντως τώρα σωπαίνουν όλοι όσοι τον κατηγορούσαν για τη μεταγραφή στη Μερσέντες που θα τον χαντάκωνε. Τουλάχιστον για την ώρα δικαιώνεται.
Επειδή σε μένα αναφέρεστε, βάζω ότι στοίχημα θέλετε ότι η McLaren και φέτος και του χρόνου θα τερματίσει πάνω από την Mercedes. Κρατήστε το quοte για να με κάνετε ρόμπα αργότερα.
Δε θυμάμαι ποιοι το έλεγαν, αλλά ήταν πολλοί. Όχι αδικαιολόγητα, αλλά κρατά και μια επιφύλαξη να μην αναλώνεσαι μετά σε κωλοτούμπες. Δεν πήγε δα και στην HRT.
-
Σωστα.μονος του τι να κανει ο ΑΛΟΝΣΟ πια..
Sent from my Galaxy S2 using smoking signals
-
Το φετινό μονοθέσιο της Ferrari είναι ανταγωνιστικό, όπως αποδεικνύει και ο Μασσάκος. Οπότε να δούμε στην συνέχεια...
-
H αισιοδοξία σου ripper ξεπερνά αυτή του Whitmarsh πάντως. Από τη μια καλό είναι αυτό από την άλλη όμως εμπεριέχει δυσάρεστες εκπλήξεις καμιά φορά π.χ. όπως το ξεκίνημα του 2013 (μην μου πεις ότι έστω και στους χειρότερους εφιάλτες σου περίμενες μια τόσο αργή MP4)
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το φετινό μονοθέσιο της Ferrari είναι ανταγωνιστικό, όπως αποδεικνύει και ο Μασσάκος. Οπότε να δούμε στην συνέχεια...Θα συμφωνήσω μαζί σου Zeus, πιστεύω ότι φέτος ο Fernando θα μπορέσει να δώσει μάχη με τον Vettel επί ίσης όροις.
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
H αισιοδοξία σου ripper ξεπερνά αυτή του Whitmarsh πάντως. Από τη μια καλό είναι αυτό από την άλλη όμως εμπεριέχει δυσάρεστες εκπλήξεις καμιά φορά π.χ. όπως το ξεκίνημα του 2013 (μην μου πεις ότι έστω και στους χειρότερους εφιάλτες σου περίμενες μια τόσο αργή MP4)Εγώ ξέρω ότι σας πέταξα το γάντι και από μειονεκτική θέση μάλιστα και εσείς κάνετε κοκοκο.
Μόνο συμβουλές και νουθεσίες βλέπω. Μήπως δεν το πιστεύετε ούτε εσείς;
Πιστεύετε ότι θα αποδειχτεί σωστή η κίνηση του Hamilton; Πείτε το ΤΩΡΑ. Μετά Χριστόν προφήτες έχουμε πολλούς.
Δεν θα έχει χαβαλέ μετά. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
H αισιοδοξία σου ripper ξεπερνά αυτή του Whitmarsh πάντως. Από τη μια καλό είναι αυτό από την άλλη όμως εμπεριέχει δυσάρεστες εκπλήξεις καμιά φορά π.χ. όπως το ξεκίνημα του 2013 (μην μου πεις ότι έστω και στους χειρότερους εφιάλτες σου περίμενες μια τόσο αργή MP4)
Εγώ ξέρω ότι σας πέταξα το γάντι και από μειονεκτική θέση μάλιστα και εσείς κάνετε κοκοκο.
Πιστεύετε ότι θα αποδειχτεί σωστή η κίνηση του Hamilton; Πείτε το ΤΩΡΑ. Μετά Χριστόν προφήτες έχουμε πολλούς.
Δεν θα έχει χαβαλέ μετά.Ήλπιζα ότι θα εκτιμούσες την συμβουλή μου. Προσωπικά πιστεύω ότι οι προβλέψεις στην F1 είναι εξαιρετικά επίφοβες, δεύτερον ο αποφαντικός και απαξιωτικός* λόγος με κάνει πάντα να αμφιβάλω για την ορθότητα του ομιλητή. Όσον αφορά τον Hamilton τώρα, πιστεύω πως ναι, καλά έκανε και ήρθε! Είμαι ξέρεις και εγώ αισιόδοξος ripper, προσπαθώ όμως να είμαι και πραγματιστής.
*Απαξιωτικός με την έννοια ότι η Mercedes δεν έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει και συνεπώς θεωρήτε μια πλούσια Sauber.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Δεν θα έχει χαβαλέ μετά.Προσωπικα πιστευω η κινηση του Χαμιλτον ειναι defacto σωστη. Εφυγε απο μια ομαδα στην οποια δεν ηταν ευχαριστημενος (για τους Χ δικους του, εστω και μαλακισμενους λογους). Πηγε σε μια ομαδα με πιο 'ευρεια' προβολη (σαν brand εκτος F1) και πηρε καποια πραγματα που τον ενδιαφερουν (δικαιωματα προβολης κτλ). Αυτο makes sense, για καποιον σαν τον Lewis, που προσωπικα πιστευω οτι ενδιαφερεται για να γινει celebrity ΚΑΙ εκτος F1.
Ειχα γραψει εγκαιρως οτι αγωνιστικα ΔΕΝ πιστευω οτι θα του βγει, και συντασσομαι και εγω με τον ripper σε αυτο, ενυπογραφως και εγκαιρως.
Δεν θεωρω παρ' ολα αυτα οτι η κινηση 'δεν θα ειναι σωστη', οπως εξηγησα παραπανω. Αν ωστοσο, καταφερει να το βγει και αγωνιστικα, τοτε θα γινει πολυ μαγκας.
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Όσον αφορά τον Hamilton τώρα, πιστεύω πως ναι, καλά έκανε και ήρθε!noted
Όσο για τα απαξιωτικά, αν πω ότι πιστεύω ότι η Αθλέτικο Μαδρίτης θα τερματίσει κάτω από την Ρεάλ Μαδρίτης σημαίνει ότι απαξιώνω την Αθλέτικο;
@Kantoniou
Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά εγώ μιλάω καθαρά αγωνιστικά. Δεν εξετάζω τα ψυχολογικά του Hamilton. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εγώ ξέρω ότι σας πέταξα το γάντι και από μειονεκτική θέση μάλιστα και εσείς κάνετε κοκοκο.
Δεν θα έχει χαβαλέ μετά.Eγώ φίλε ριπερ το δηλωνω τωρα ξεκαθαρα πως ο Χαμιλτον θα τερματισει πιο ψηλα στο πρωταθλημα απο τους οδηγους της μακλαρεν.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
βάζω ότι στοίχημα θέλετε ότι η McLaren και φέτος και του χρόνου θα τερματίσει πάνω από την Mercedes.Eγώ φίλε ριπερ το δηλωνω τωρα ξεκαθαρα πως ο Χαμιλτον θα τερματισει πιο ψηλα στο πρωταθλημα απο τους οδηγους της μακλαρεν.
Και η δική μου εκτίμηση ταιριάζει με τη βεβαιότητα του ttc, όχι τόσο γιατί υποτιμώ τη Mc και την εμπειρία της σε ρυθμούς εξέλιξης και στο πόσο άμεσα ανταποκρίνεται σε προβληματικές καταστάσεις, αλλά γιατί δεν με εμπνέει κανείς από τους οδηγούς της. Δεν είναι οι ομάδες και ποια θα βρεθεί πιο πάνω, είναι η ποιότητα του Hamilton που γέρνει την πλάστιγγα προς την ομάδα που τον έχει στις τάξεις της.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
η McLaren και φέτος και του χρόνου θα τερματίσει πάνω από την Mercedes.ο Χαμιλτον θα τερματισει πιο ψηλα στο πρωταθλημα απο τους οδηγους της μακλαρεν.
Αλλο λέει ο ένας, αλλο ο άλλος. Μπορούν να βγουν και οι δύο σωστοί.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
η McLaren και φέτος και του χρόνου θα τερματίσει πάνω από την Mercedes.
ο Χαμιλτον θα τερματισει πιο ψηλα στο πρωταθλημα απο τους οδηγους της μακλαρεν.
Αλλο λέει ο ένας, αλλο ο άλλος. Μπορούν να βγουν και οι δύο σωστοί.
Eγώ ειπα αυτο που ειπα επειδη η κουβεντα εγινε για το κατα ποσον εκανε σωστη κινηση ο Χαμιλτον. Αν με ρωτας και για τους κατασκευαστες λεω και οτι η μερσεντες θα τερματισει πιο πανω απο τη μακλαρεν.
-
Ακομα δεν ξεκινησε καλα καλα η σεζον και αρχισαν τις κλαψες οι φεραρικοι.
http://www.omnicorse.it/magazine/26065/ ... -della-fia
Red Bull, Mercedes e Lotus nel mirino della FIA?
A Sepang sarebbero emerse in verifica anomalie allo splitter: devono mettersi in ordine per ShanghaiΤους ποναει πολυ που δεν μπορουν να κερδισουν.
-
Έλα πες τώρα, σου έφαγε την γκόμενα Ιταλός και για αυτός τους κάνεις μουτράκια ε;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Όσον αφορά τον Hamilton τώρα, πιστεύω πως ναι, καλά έκανε και ήρθε!
noted
Όσο για τα απαξιωτικά, αν πω ότι πιστεύω ότι η Αθλέτικο Μαδρίτης θα τερματίσει κάτω από την Ρεάλ Μαδρίτης σημαίνει ότι απαξιώνω την Αθλέτικο;
Μα συνεχίζεις να μιλάς απαξιωτικά. Η Mercedes ή μάλλον οι άνθρωποι που εργάζονται στο Brackley, στο Northamptonshire (!!), στην Αγγλία (!!) είναι σαν να τους νοίκιασε ένας άραβας ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα της οικογένειάς του με την πρωτιά (αγωνιστικά και εμπορικά), συνεπώς το να θεωρείς ότι έστω και αυτή η μη 100% Mercedes απέχει από την McLaren όσο οι Μαδρίτες, είναι απαξίωση. Φιλικά έτσι!!
-
Θέλω να πω εδώ ότι είμαι σίγουρος πως ο Zetsche δε θα ανεχτεί η Merc να γίνει μια ευρωπαϊκή Honda και το ότι δαπανάει ένα κάρο χρήματα για να έχει το κορυφαίο τεχνικό team (σε ονόματα τουλάχιστον) σημαίνει ότι δε πρόκειται και να την κάνει.
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Ακομα δεν ξεκινησε καλα καλα η σεζον και αρχισαν τις κλαψες οι φεραρικοι.http://www.omnicorse.it/magazine/26065/ ... -della-fia
Red Bull, Mercedes e Lotus nel mirino della FIA?
A Sepang sarebbero emerse in verifica anomalie allo splitter: devono mettersi in ordine per ShanghaiΤους ποναει πολυ που δεν μπορουν να κερδισουν.
Μετάφραση?
-
Λίγο ότι να 'ναι για το συγκεκριμένο γεγονός της Merc οι δηλώσεις του Wolff αλλά γενικά ορθότατες!
Toto Wolff insists Mercedes would rather order their drivers to hold station than look 'like an idiot' if they crash into each other.
Team orders made headlines in the wake of the Malaysian GP when both Red Bull and Mercedes issued them.
But while Sebastian Vettel chose to ignore his team, Nico Rosberg obeyed, staying put behind Lewis Hamilton. Hamilton went on to complete the podium behind the Bulls, who almost collided when Vettel attacked Mark Webber.
And Wolff reckons it is that near-collision between the Bulls that highlighted the reason why team orders are issued.
'As a racing driver, deep inside him [Rosberg] is not happy about it,' the Merc executive director told Autosport 'But he understands why that call was made.
'We are all grown ups and they are grown up. They are professional sportsmen and they understand that sometimes there can be a certain controversy in a certain situation.
'Obviously as a race driver you are not happy because you could have gone faster, but you also have to bear in mind that it is about the team also, and where the team came from.
'Imagine the two Red Bulls crashing, you look like an idiot and he looks like an idiot. So we took a conservative approach. Because of where we were last year, it was a good call.'
The Austrian is confident that his drivers won't hold any grudges over the decision as the air has already been cleared with Wolff and team boss Ross Brawn.
'We have sorted it out after the race, Ross and I sat down with the drivers and there is no issue any more.
'I am really happy that we don't have this problem, that we have two team-mates who have a good relationship with each other, that we have a driver like Nico who has accepted a call that was not satisfying for him.
'We have no controversy in the team.'
http://www.planetf1.com/news/3213/86064 ... n-An-Idiot
Διάφορα Νέα Φεβρουάριος-Μάρτιος 2013