-
Καλησπέρα απο μένα είμαι νέος στο φόρουμ και ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός αυτοκινήτου.Θα είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο και θέλω να είναι οικονομικό κατα προτίμηση ντιζελ και να είναι και λίγο γρήγορο.Τιμή μεχρι 14.000 με δόσεις αν γίνεται.
-
Καλησπέρα απο μένα είμαι νέος στο φόρουμ και ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός αυτοκινήτου.Θα είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο και θέλω να είναι οικονομικό κατα προτίμηση ντιζελ και να είναι και λίγο γρήγορο.Τιμή μεχρι 14.000 με δόσεις αν γίνεται.
-
είμαι εδω και 1 εβδομάδα κάτοχος νιβα για τα εκτός ψάχνομαι για κάτι καλό για εντός δρόμου και ταξίδια μεχρι 1800κκ και να είναι γρήγορο.
-
κάτι σε corsa opc με καλύπτει.
-
Δηλαδή τι βοήθεια να σου δώσει κάποιος, όταν σου αρέσει το 301 επειδή έχει χώρους, θέλεις ντίζελ για οικονομία, μόλις πήρες νίβα και τώρα θέλεις Corsa OPC. Αφού σε καλύπτει το OPC καλοτάξιδο!
-
Ρώτα τον billy88, είχε σχεδόν ταυτόσημο προβληματισμό.
Sent from my Note II using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρώτα τον billy88, είχε σχεδόν ταυτόσημο προβληματισμό.Sent from my Note II using smoke signals.
θα του στείλω ΠΜ.
-
Αναφέρθηκε το όνομα μου είδα
Είδα ότι έχεις ένα νιβα.Το ίδιο και εγώ και ψαχνόσουν για ένα αμάξι για ταξίδια και εντός και πήρες το αξεντ το παππού σου.Εγω ψάχνω κάτι γρήγορο,κάτι σε corsa opc,polo gt 1.4 με τα 140 άλογα.Αυτό μου έστειλε ο mixalisvir13 και του είπα ότι για εμένα καλύτερη επιλογή το polo. -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
'Δοκιμασμένο' το 1.2 tsi;
Με συμπεράσματα θετικά ή αρνητικά;Εγώ το θεωρώ λαχείο. Κάποιοι είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι βρίζουν την ώρα και την στιγμή...
Βρίζουν την ώρα και τη στιγμή γιατί δεν είναι αξιόπιστος; Μιας και το παρακολουθώ το θέμα, δύο μικροθέματα είχε όταν πρωτοκυκλοφόρησε και λύθηκαν όλα μέσα στο 2010 (Update εγκεφάλου και wastegate).
-
είμαι ανάμεσα σε ibiza 1.2 με τα 105 άλογα,ibiza 1.4 με τα 150 και polo 1.4 με τα 140.
-
παρε slk
-
+1 στον ELTASSO
Αν ωστόσο επιμείνεις στα 3 που αναφέρεις, απέρριψε το ibiza 1.4 twincharged 150 κ πάρε οτιδήποτε άλλο
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
+1 στον ELTASSOΑν ωστόσο επιμείνεις στα 3 που αναφέρεις, απέρριψε το ibiza 1.4 twincharged 150 κ πάρε οτιδήποτε άλλο
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τον λόγο που με δουλεύεται;;
-
γιατι να σε δουλευουν??
αν το ψαξεις σε αυτα τα λεφτα βρισκεις μεταχειρισμενο:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3327645/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3296621/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3390902/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3139385/ -
Κατέληξα σε ένα ford focus mk1 rs.Το αμάξι ήταν ενός γνωστού.Εργοστασιακό 2.0lt 215 άλογα σε μπλε χρώμα.Τιμή;;; μόνο 8000 ευρώ το πήρα με 60.000 χλμ!!!!!!
-
Ο χρήστης mixalisvir13 έγραψε:
Κατέληξα σε ένα ford focus mk1 rs.Το αμάξι ήταν ενός γνωστού.Εργοστασιακό 2.0lt 215 άλογα σε μπλε χρώμα.Τιμή;;; μόνο 8000 ευρώ το πήρα με 60.000 χλμ!!!!!!τελεια....οπως ακριβως το ηθελες!!!diesel,οικονομικο,ταξιδιαρικο......κτλ
-
Δεν θα το κινώ πολύ γι αυτό δεν θα με νοιάζει οικονομία
-
Δεν θα το κινώ πολύ γι αυτό δεν θα με νοιάζει οικονομίαΤΟΝ Τιτλο του θεματος εσυ τον εβαλες?...για τα 1800 λεω
νομιζω πηρες αποφαση εν θερμω...που ιιιισως να ειναι και σωστη βεβαια.ΤΤ κουατρο 1.8Τ 225 αλογα κουπεδια ομορφη, θα σε χαλαγε στα 6-7 χιλιαρικακια?
αχ μιχαλη...καλοριζικο
-
δεν το κοίταζα αλλά είναι πανέμορφο.Ευχαριστώ ελπίζω να είναι καλοτάξιδο και καλογκαζιαρικο
-
δεν το κοίταζα αλλά είναι πανέμορφο.Ευχαριστώ ελπίζω να είναι καλοτάξιδο και καλογκαζιαρικοστο ΤΣΑΚ ημουν να το παρω το ΦΟΚΟΥΣ RS αυτο το μοντελλο πριν 3 χρονια ανταλλαγη με ΤΖΙΜΝΥ, αλλα τσινισε η συζυγος που της φανηκε πολυ γρηγορο, σκληρο και brutal...εμενα με εφτιαχνε ομως ...δεν θυμαμαι αν ηταν 6ταχυτο αλλα μαλλον οχι.
Της εξηγησa kai με ta πολλα μπουρ-μπουρ με αφησε να παρω ενα ST tou 08...(ναι, αυτο το γυφτικο, το πορτοκαλι).Για ταξειδι δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι το RS ειναι ταμαμ...αλλα απο γκαζι-στησιμο-αναρτηση ειναι Α-ΣΤΕ-ΡΙ
ΥΓ να προσεχεις τις θερμοκρασιες του...θα στα πει και ο φιλοσ που στο εδωσε.
Αγορά αυτοκινήτου μεχρι 1800cc