-
Εχτες βραδυ σε επαρχιακη εθνικη οδο ειχαν τοποθετησει κωνους για καποια εργα που υποτιθεται εκαναν..Αφου πραγματοποιησα τον μικρο ελιγμο ωστε να συνεχισω τον δρομο μου μετα απο 50 μετρα ειχε ξεμεινει ενας ακομα, κατω στο δρομο μες την μεση.Επειδη ειχε κινηση εκεινη την ωρα και δεν με επαιρνε να στριψω αποτομα ωστε να του ξεφυγω,αναγκάστηκα να τον πατησω.Για αρκετη ωρα ακουγα ενα θορυβο που προερχοταν απο το κατω μερος του αυτοκινητου.Προφανως ηταν αυτος ο κωνος ο οποιος αφου εγινε 1000 κοματια, στην συνεχεια με εγκατελειψε μαζι με αυτον τον ηχο..το ερωτημα που προκυπτει ειναι μηπως πρεπει να το παω για ελεγχο?φοβαμαι μην εγινε καμια ζημια που δεν φαινεται σε πρωτη φαση
-
Εχτες βραδυ σε επαρχιακη εθνικη οδο ειχαν τοποθετησει κωνους για καποια εργα που υποτιθεται εκαναν..Αφου πραγματοποιησα τον μικρο ελιγμο ωστε να συνεχισω τον δρομο μου μετα απο 50 μετρα ειχε ξεμεινει ενας ακομα, κατω στο δρομο μες την μεση.Επειδη ειχε κινηση εκεινη την ωρα και δεν με επαιρνε να στριψω αποτομα ωστε να του ξεφυγω,αναγκάστηκα να τον πατησω.Για αρκετη ωρα ακουγα ενα θορυβο που προερχοταν απο το κατω μερος του αυτοκινητου.Προφανως ηταν αυτος ο κωνος ο οποιος αφου εγινε 1000 κοματια, στην συνεχεια με εγκατελειψε μαζι με αυτον τον ηχο..το ερωτημα που προκυπτει ειναι μηπως πρεπει να το παω για ελεγχο?φοβαμαι μην εγινε καμια ζημια που δεν φαινεται σε πρωτη φαση
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ρε θα με τρελανετε
Θα κατσουμε να αναλυσουμε ποιος εφταιγε για τον κωνο που εβαλε καποιος στην κλειστη στροφη ,πριν 20 χρονια.Εγώ φταίω που ήταν τυφλή κλειστή στροφή και βάλανε τον κώνο; Να μην τον βάζανε να μην τον πατούσα να μην το έκανα θέμα στο φόρουμ
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Δύο φορές έχω πάρει κώνο από κάτω και τις δύο με τον ίδιο τρόπο. Σε κλειστή στροφή!! βάλανε κώνο γιατί πιο κάτω κόβανε τα χόρτα στα άκρα του δρόμου. Είχα ένα Ascona toy 76 (μιλάμε πριν 20 κάτι χρόνια). Δεν κατάλαβε τίποτα το Ascona. Ούτε οι εργάτες κατάλαβαν τη βλακεία τους και την επόμενη μέρα τους ξαναπάτησα τον κώνο. Βάζεις κώνο σε κλειστή 'τυφλή' στροφή;
Ναι ένας ηλίθιος εργάτης….
Α.
Δεν ειμαι σιγουρος οτι φταιει μονο ο εργατης .
Και ο ανύπαρκτος επόπτης Βασίλη μου!.
Όταν πήγαινα για 22 χρόνια στην παλιά Επίδαυρο κάθε παρασκευή, ρωτούσα για τέτοια πράγματα τους μπάτσους απέναντι από το νεκροταφείο!!!!....
Α.Γελάω για τον τρόπο που πέταξες το υπονοούμενο Bill.
Πες τα Αντώνη που τους αμολάνε και μετά ο Bill αναρωτιέται -
A.
-
Σκαλωμενος λογω ημερας...διαβαζω τον τιτλο και νομιζα οτι καποιος καγκουρας ανοιξε παλι θεμα και θελει να βαλει ηχεια απο κατω..
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Δύο φορές έχω πάρει κώνο από κάτω και τις δύο με τον ίδιο τρόπο. Σε κλειστή στροφή!! βάλανε κώνο γιατί πιο κάτω κόβανε τα χόρτα στα άκρα του δρόμου. Είχα ένα Ascona toy 76 (μιλάμε πριν 20 κάτι χρόνια). Δεν κατάλαβε τίποτα το Ascona. Ούτε οι εργάτες κατάλαβαν τη βλακεία τους και την επόμενη μέρα τους ξαναπάτησα τον κώνο. Βάζεις κώνο σε κλειστή 'τυφλή' στροφή;
Ναι ένας ηλίθιος εργάτης….
Α.
Δεν ειμαι σιγουρος οτι φταιει μονο ο εργατης .
Και ο ανύπαρκτος επόπτης Βασίλη μου!.
Όταν πήγαινα για 22 χρόνια στην παλιά Επίδαυρο κάθε παρασκευή, ρωτούσα για τέτοια πράγματα τους μπάτσους απέναντι από το νεκροταφείο!!!!....
Α.Γελάω για τον τρόπο που πέταξες το υπονοούμενο Bill.
Πες τα Αντώνη που τους αμολάνε και μετά ο Bill αναρωτιέταιΤην πρωτη μερα δεν το ηξερες κλπ.Την επομενη μερα ομως ;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σκαλωμενος λογω ημερας...διαβαζω τον τιτλο και νομιζα οτι καποιος καγκουρας ανοιξε παλι θεμα και θελει να βαλει ηχεια απο κατω..Ωραιος!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σκαλωμενος λογω ημερας...διαβαζω τον τιτλο και νομιζα οτι καποιος καγκουρας ανοιξε παλι θεμα και θελει να βαλει ηχεια απο κατω..Ακριβώς το ίδιο έπαθα και 'γω.
Δεν είναι κακή ιδέα όμως, να μπουν μερικά coaxial marine από κάτω.... -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Σκαλωμενος λογω ημερας...διαβαζω τον τιτλο και νομιζα οτι καποιος καγκουρας ανοιξε παλι θεμα και θελει να βαλει ηχεια απο κατω..
Ακριβώς το ίδιο έπαθα και 'γω.
Δεν είναι κακή ιδέα όμως, να μπουν μερικά coaxial marine από κάτω....
Θα σου ζητάνε διαβατήριο, θα σε περάσουν για αλβανό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.............
Α.
ηχος στο κατω μερος του αυτοκινητου