-
Ναι το κόστος ήθελα να μαθω!
Ευχαριστώ
23.850€ iceman. Ελαφρως μεταχειρισμενο με 75.000χλμ. Με λιγα παραπανω το επαιρνα καινουριο στην πιο φτηνη εκδοση, αλλα προτιμησα αυτο γιατι 1. θελω το αμαξι να ειναι καλα εξοπλισμενο 2. ηταν πραγματικα σαν καινουριο μεσα εξω 3. μου εδωσαν 1 ετος γραπτη εργοστασιακη εγγυηση 4. μου παραδοθηκε με σερβις λαδια και φιλτρα.
-
Σουπερ τιμή!!!
να το ευχαριστηθείς
-
Σουπερ τιμή!!!
να το ευχαριστηθείς
Σ ευχαριστω πολυ!!!
-
-
-
Την Τετάρτη που πέρασε παρέλαβα το νέο μου αυτοκίνητο Nissan Xtrail 2κίνητο Βενζίνης.
Πολύ ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση στο Θεοχαράκη. Η παραχώρηση ως προς το χρώμα (διάλεξα μαύρο για να περιμένω μόνο 20 μέρες αλλιώς θα πήγαινα για Φεβρουάριο) τελικά δεν με πείραξε καθόλου αφού το μαύρο δείχνει πολύ ωραίο (ειδικά τον χειμώνα και με βροχή).
Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επiλογή και σίγουρα την πιo vfm αφού το αμάξι εχεί πολλά extra. To αυτόματο κιβώτιο είναι όλα τα λεφτά μαζί με τις περιμετρικές κάμερες και το πανάλαφρο τιμόνι που κάνουν το αμάξι εύκολο στην οδήγηση ακόμα και στο κέντρο, κάτι που ήταν το μεγάλο μου άγχος.
Θα επανέλθω όταν κάνω και κανένα μεγάλο ταξίδι.
Να σας ευχαριστήσω και πάλι όλους γιατί με την ανταλαγή των απόψεων που έιχαμε με βοηθήσατε σε αυτή την απόφαση.
-
Καλοταξιδο φιλε μου,μονο χαρες να σου δινει!
-
Καλοταξιδο φιλε μου,μονο χαρες να σου δινει!
σε ευχαριστώ
βοήθησες και εσύ πολύ]
-
Την Τετάρτη που πέρασε παρέλαβα το νέο μου αυτοκίνητο Nissan Xtrail 2κίνητο Βενζίνης.
Πολύ ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση στο Θεοχαράκη. Η παραχώρηση ως προς το χρώμα (διάλεξα μαύρο για να περιμένω μόνο 20 μέρες αλλιώς θα πήγαινα για Φεβρουάριο) τελικά δεν με πείραξε καθόλου αφού το μαύρο δείχνει πολύ ωραίο (ειδικά τον χειμώνα και με βροχή).
Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επiλογή και σίγουρα την πιo vfm αφού το αμάξι εχεί πολλά extra. To αυτόματο κιβώτιο είναι όλα τα λεφτά μαζί με τις περιμετρικές κάμερες και το πανάλαφρο τιμόνι που κάνουν το αμάξι εύκολο στην οδήγηση ακόμα και στο κέντρο, κάτι που ήταν το μεγάλο μου άγχος.
Να σας ευχαριστήσω και πάλι όλους γιατί με την ανταλαγή των απόψεων που έιχαμε με βοηθήσατε σε αυτή την απόφαση.
Καλοταξιδο! Και γω σε μαυρο το πηρα.Μπες και στο fb και γραψου στην ελληνικη ομαδα φιλων nissan xtrail t32. Ειναι και αλλα παιδια και ανταλαζουμε αποψεις.
-
evanpap3 wrote:
ok, thanks
Καλοταξιδο! Και γω σε μαυρο το πηρα.Μπες και στο fb και γραψου στην ελληνικη ομαδα φιλων nissan xtrail t32. Ειναι και αλλα παιδια και ανταλαζουμε αποψεις.
-
Το βαζω και εδω,αν θελει ανεμοθραυστες κανεις με Τ32.
https://forum.4troxoi.gr/forum/mikres-aggelies/anemothraystes-heko-gia-nissan-x-trail-t32
-
Καλοταξιδο και καλως ηρθες στο club!
-
Καλησπέρα,
Κάτοχος εδώ και 3 ημέρες ενός X-trail 1,7 diesel μπλε χρώματος (4 και πλέον μήνες αναμονής), βρισκομαι στην ευχαριστη θέση να πω πως δεν το μετανοιωσα καθόλου. Το αυτοκίνητο μου αρέσει και με καλυπτεί (3 παιδιά με τα 2 σε καρεκλί).
Επίσης καλές επιδόσεις, αρκετά Γιαπωνέζικο και μπορώ να πω πολύ όμορφο για τον όγκο του.
ΑΛΛΑ!!!
Είναι δυνατόν αυτοκίνητο των 36.000 ευρω (Περίπου 29.500 με τριτεκνία) να έχει αυτό το σύστημα infotainment;;;;;;;
Το ξεπέρασα βέβαια και είπα κάποια στιγμή θα δώσω αλλα 500 ευρω να πάρω κάτι της προκοπής, αλλά δεν ντρέπονται να το πουλάνε έτσι;;;;;;
-
Καλοτάξιδο εύχομαι! Για πες, δικίνητο/4κίνητο, manual/αυτόματο; Από επιδόσεις τι λέει;
-
Καλοταξιδο και welcome to the club.Για το infotainment μην απογοητευεσαι,οι περισσοτεροι εχουμε βαλει αλλο με το 1/3 του budget σου.
-
Καλοταξιδο και welcome to the club.Για το infotainment μην απογοητευεσαι,οι περισσοτεροι εχουμε βαλει αλλο με το 1/3 του budget σου.
Έλα άνθρωπε μου. Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος γιατί και εγώ έχω χαλαστεί με το συγκεκριμένο. Δυστυχώς δεν ασχολήθηκα οπότε περιμένω γιά άλλη μιά φορά από εσένα τη λύση. Τι προτείνεις ?
-
Παντως οσες λύσεις και να υπάρχουν είναι επιεικώς απαράδεκτο να μην δίνει το νέο AV-I με τη ναυαρχίδα της και να έχει ακόμα το αθλιο connect
-
Καλησπέρα και καλό τσίκνισμα!
Το αυτοκινητο είναι τετρακίνητο, πετρέλαιο χειροκίνητο και επταθέσιο.
Δύναμη υπάρχει, αλλά με 1.600+ κιλά μην περιμένει κάποιος θαύματα. Πάει ευχάριστα πάντως.
Αυριο θα κάνω και ταξίδι στην εθνική οδό, οπότε θα έχω περισσότερες πληροφορίες γενικότερα (κατανάλωση, θόρυβο κτλ).
Από ότι βλέπω (και ευχαριστώ πολύ!) να μην αγχώνομαι με την οθόνη, οταν θα βρω χρόνο να ασχοληθώ υπάρχει (έτοιμη) λύση.
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές!
-
€ 93,94 40%OFF | 10.1' Android 9.1 Car Multimedia Player GPS Navigation For 2013 2014 2015 2016 Nissan QashQai X-Trail Car Radio Stereo Autoradio
https://s.click.aliexpress.com/e/_dVRAdMxΤο γνωστο 10ιντσο,αν δεν εχεις κολληματα τυπου 'κινεζια','φτηνιαρικο' κλπ,αναβαθμιζεται ολη η εικονα του αυτοκινητου...
-
€ 93,94 40%OFF | 10.1' Android 9.1 Car Multimedia Player GPS Navigation For 2013 2014 2015 2016 Nissan QashQai X-Trail Car Radio Stereo Autoradio
https://s.click.aliexpress.com/e/_dVRAdMxΤο γνωστο 10ιντσο,αν δεν εχεις κολληματα τυπου 'κινεζια','φτηνιαρικο' κλπ,αναβαθμιζεται ολη η εικονα του αυτοκινητου...
Η τιμή είναι τζάμπα. Το ζήτημα είναι ότι δεν ξέρω αν θέλω σε καινούργιο αμάξι να κάνω τέτοιες παρεμβάσεις. Πές μας όμως που το τοποθετησες και πως δουλεύει. Στο υπάρχον μπορώ να συνδέσω το google maps γιατί το gps που έχει δεν λέει και δεν ξέρω αν παίρνει αναβάθμηση
Nissan X-Trail 2013