-
Μαλλον παραλαμβανουμε αυριο energy εκδοση 1.6 βενζινη , μαυρο χρωμα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης akis1804 έγραψε:
Μαλλον παραλαμβανουμε αυριο energy εκδοση 1.6 βενζινη , μαυρο χρωμαSent from my iPhone using Tapatalk
Μαζι μας ηρθανε τελικα;Μεγεια μας
Εγινε τελικα αυτο που σου ελεγα....
Επειδη αυτα εχουν στανταρ εξοπλισμο,παραγγειλε ο Θεοχαρακης,πριν 5-6 μηνες καποια αμαξια σε κινησιμα χρωματα,και ηρθαν τωρα,οποτε το ποτε εδωσε την παραγγελια ο πελατης,λιγη σημασια ειχε,αφου τα αμαξια ηταν ηδη καθ'οδον...
Εξτρα δεν εβαλες;Εμενα πρεπει να του περασουνε τα φιμε,τον συναγερμο,να του βαλουν τα νικελακια στις πορτες,δεν το βλεπω για αυριο.... -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Αυτοκίνηταμαξα με qasqhai και xtrail πριν λιγο στον κηφισο στο ρευμα προς πειραια... κάποιοι ετοιμάζονται να παραλάβουν
Ειδες κανα ασπρο;
Πρέπει να ήταν και ενα λευκό (με επιφύλαξη). Τα περισσότερα ήταν qashqai και 1-2 xtrail.
-
Ο χρήστης johnkarak έγραψε:
Αυτοκίνηταμαξα με qasqhai και xtrail πριν λιγο στον κηφισο στο ρευμα προς πειραια... κάποιοι ετοιμάζονται να παραλάβουν
Ειδες κανα ασπρο;
Πρέπει να ήταν και ενα λευκό (με επιφύλαξη). Τα περισσότερα ήταν qashqai και 1-2 xtrail.
Το δικο μου και του akis1804
-
Το αμαξι ηρθε την παρασκευη. Βαλαμε συναγερμο, καναμε δερματινο το τιμονι και τον λεβιε ταχυτητων, και θα το παρουμε αυριο μαλλον με τις πινακιδες του. Στη χειροτερη με τα νουμερα σε χαρτακι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ηρθε και το δικο μου,τωρα του περνανε τα αξεσουαρ απ'οτι μου ειπανε,και σημερα θα ξερω πινακιδες για να το ασφαλισω...
Δευτερα-Τριτη ;βλεπω να το εχω... -
Στην καλύτερη περίοδο με τις άδειες του Πάσχα. Καλοτάξιδο!
-
-
Ηρθε και το δικο μου,τωρα του περνανε τα αξεσουαρ απ'οτι μου ειπανε,και σημερα θα ξερω πινακιδες για να το ασφαλισω...
Δευτερα-Τριτη ;βλεπω να το εχω...Άντε με το καλο !!
-
Mολις γυρισα,ειχανε βαλει τα φιμε,και προχωραγαγαν με τα υπολοιπα.Αν και απλυτο,εδειχνε πολυ ωραιο,τοσο το περλε οσο και οι τονοι των φιμε....
Φοραει Yokohama Geolandar,θα προτιμουσα πιο 'ασφαλτινα' λαστιχα ειναι η αληθεια,εξωτερικα,δεν υπαρχει καποια ουσιαστικη διαφοροποιηση απο τις πιο πλουσιες εκδοσεις,δεν του λειπουν πχ τα chrome trims οπως στο Kodiaq η σε αλλες μαρκες,μεχρι στιγμης ολα καλα,πηρα αδεια και τιμολογιο,και προχωρησα και την ασφαλεια.
Οσοι παραγγειλουν τωρα,θα παραλαβουνε 20 Μαιου.Η παρτιδα που ηρθε τωρα ειχε κυριως Energy σε ασπρο,μαυρο,και γκρι.
Θα το εχω Δευτερα η το αργοτερο Τριτη -
Με το καλο!!!!
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mολις γυρισα,ειχανε βαλει τα φιμε,και προχωραγαγαν με τα υπολοιπα.Αν και απλυτο,εδειχνε πολυ ωραιο,τοσο το περλε οσο και οι τονοι των φιμε....
Φοραει Yokohama Geolandar,θα προτιμουσα πιο 'ασφαλτινα' λαστιχα ειναι η αληθεια,εξωτερικα,δεν υπαρχει καποια ουσιαστικη διαφοροποιηση απο τις πιο πλουσιες εκδοσεις,δεν του λειπουν πχ τα chrome trims οπως στο Kodiaq η σε αλλες μαρκες,μεχρι στιγμης ολα καλα,πηρα αδεια και τιμολογιο,και προχωρησα και την ασφαλεια.
Οσοι παραγγειλουν τωρα,θα παραλαβουνε 20 Μαιου.Η παρτιδα που ηρθε τωρα ειχε κυριως Energy σε ασπρο,μαυρο,και γκρι.
Θα το εχω Δευτερα η το αργοτερο Τριτηάιντε, περιμενω καιρο για αλλο ενα σούβι που να παει...
με την 1η ευκαιρια να τα μετρησωμε ε? με εχεις επι χαρτου, αλλα γατοζ οδηγει...Αρ.Ες.
οταν περιμενεις να μυρισεις καινουργιλα πρεπει να ψαξεις γιατρικο για πριαπισμο... ειναι και σ/κ = την εκατσες... -
Φιλε μου accentwizzard Καλησπέρα. καλησπέρα επισης και σε ολη την υπολοιπη παρεα.
Μου κρατατε συντροφια το τελευταιο τριμηνο από τοτε σχεδόν που σας ανακαλυψα και μπηκε μεσα το μικροβιο αγορας ενός X-trail..Διαβαζοντας με προσοχή τα οσα γραφατε και ειδικα τις σκεψεις του φιλου wizard πολλες φορες επιασα τον εαυτο μου να γελαω ειδικα όταν διαπιστωσα ότι εχουμε/είχαμε (εσυ τις ξεπερασες) τις ιδιες φοβιες και προβληματισμούς.(δεν εχει clima δεν εχει προβολακια κτλ).
Ειμαι στη φαση που ψαχνωαπο εξωτερικο πως θα το φερω σε εκδοση N-connecta.
Σιγουρα δεν αξιζει τα 25,300 η δευτερη εκδοση (προσθετωντας μονο clima-|αισθητηρα φωτων κτλ ) αλλα πχ 28000 που κανει η Diesel se n-connecta θα τα εδινα.Φοβάμαι μη το παρω energy και μετα από κανα 6μηνο το φερει n-connecta και ξενερωσω.
Βοηθεια βασικα θελω και τράβηγμα...
ΥΓ.Ακομα Θυμαμαι να λεω στη γυναικα μου// 'Μαρια προβολακια δεν εχει αλλα δε πειραζει... θα παρω από το e-bay με 80 Ευρο. (μετα από δυο μερες ποσταρησες και εσυ το ιδιο.) χαχαχαχαχα
-
Ο χρήστης Jagos έγραψε:
Φιλε μου accentwizzard Καλησπέρα. καλησπέρα επισης και σε ολη την υπολοιπη παρεα.
Μου κρατατε συντροφια το τελευταιο τριμηνο από τοτε σχεδόν που σας ανακαλυψα και μπηκε μεσα το μικροβιο αγορας ενός X-trail..Διαβαζοντας με προσοχή τα οσα γραφατε και ειδικα τις σκεψεις του φιλου wizard πολλες φορες επιασα τον εαυτο μου να γελαω ειδικα όταν διαπιστωσα ότι εχουμε/είχαμε (εσυ τις ξεπερασες) τις ιδιες φοβιες και προβληματισμούς.(δεν εχει clima δεν εχει προβολακια κτλ).
Ειμαι στη φαση που ψαχνωαπο εξωτερικο πως θα το φερω σε εκδοση N-connecta.
Σιγουρα δεν αξιζει τα 25,300 η δευτερη εκδοση (προσθετωντας μονο clima-|αισθητηρα φωτων κτλ ) αλλα πχ 28000 που κανει η Diesel se n-connecta θα τα εδινα.Φοβάμαι μη το παρω energy και μετα από κανα 6μηνο το φερει n-connecta και ξενερωσω.
Βοηθεια βασικα θελω και τράβηγμα...
ΥΓ.Ακομα Θυμαμαι να λεω στη γυναικα μου// 'Μαρια προβολακια δεν εχει αλλα δε πειραζει... θα παρω από το e-bay με 80 Ευρο. (μετα από δυο μερες ποσταρησες και εσυ το ιδιο.) χαχαχαχαχα
Mπορω να ρωτησω αν προκειται να ερθει σε N-connecta
Το αμαξι ειναι σουπερ
Για τα εξτρα,εγω δεν θελω να μου πουλανε φυκια(τουλαχιστον οτι θεωρω εγω φυκια) για μεταξωτες κορδελες,αν το αμαξι δεν εχει ουσιαστικες ελειψεις,μου κανει.
Πιο πολυ θα με ενοχλουσε αν το φερνανε με τασια (βγαινει στο εξωτερικο) π.χ παρα το οτι δεν εχει κλιματισμο...
Και με αυτη τη λογικη πηρα το Energy...
Κατα τ'αλλα,φευγοντας απο εκει,ειχα μια πεποιθηση,η οποια ακομα να μου φυγει,οτι τους κλεβω
Αναλογιζομενος το τι πληρωσα,και το 'ποσο' αμαξι πηρα,μιλαμε για ληστεια
Ειδα και τα πενταλ αλουμινιου σημερα,και μου μπηκαν σκεψεις -
Καλοριζικο και καλοταξιδο ευχομαι!
-
Ο χρήστης andreasg έγραψε:
Καλοριζικο και καλοταξιδο ευχομαι!Ευχαριστω πολυ!
-
Επισημη απαντηση από Θεωχαρακη είναι πως ΟΧΙ.
Σαφεστατα είναι πολύ αμαξι για αυτά που πληρωνεις.
Θα ηθελα να εχει και αυτό το safety shield με το τζαμακι μπροστα στο σημα -
Συγκρατησου μαγε... Μην περάσει κάνα εξάμηνο και από τα πολλά που βλέπεις το κάνεις techna....
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Συγκρατησου μαγε... Μην περάσει κάνα εξάμηνο και από τα πολλά που βλέπεις το κάνεις techna....Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Θα μπουν,καλυμματα καθισματων,το multimedia το 10ιντσο με ενα tv tuner,οι ραγες οροφης,και τα σπορ πενταλ,και ειμαστε κομπλε...
Καμμια καλη κουκουλα που θα βρω;Η Nissan δεν εχει... -
Εγώ έφτιαξα σε μάστορα... Με πανί θαλάσσης.... Custom made!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Nissan X-Trail 2013