-
-
Για αισθητικους λογους κυριως...
-
Μου κανει και εμενα μεγαλη εντυπωση να μην εχει βασεις.... οσο για το τρυπημα.... δεν το λυπασαι ??? Εγω με την καμια... η οροφη ειναι δυσκολο σημειο και μια κακοτεχνια θα σου δημιουργησει προβλημα...
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Κάπως έτσι θα μπαίνουν μάλλονΑυτη ειναι η μια μεθοδος...
Υπαρχει και αλλη που κολλανε τις βασεις στους ποταμους με εποξειδικη κολλα.
Και υπαρχει και μια τριτη,που τις κολλανε απευθειας με ταινια διπλης οψεως -
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
Μου κανει και εμενα μεγαλη εντυπωση να μην εχει βασεις.... οσο για το τρυπημα.... δεν το λυπασαι ??? Εγω με την καμια... η οροφη ειναι δυσκολο σημειο και μια κακοτεχνια θα σου δημιουργησει προβλημα...Εμ,εδω σε θελω...
Αν ειναι να γινει συντριβανι το αμαξι για δυο ραγες,να λειπει το βυσσινο -
Οι βάσεις για ράγες ή μπάρες δεν είναι απλά δύο τρύπες στο μέταλλο ή το πλαστικό, αλλά πολύ περισσότερα. Αν είναι για αισθητικούς λόγους, και είναι εφικτό, κόλλα τις με αυτοκόλλητο διπλής όψης βιομηχανικής χρήσης υψηλής αντοχής.
-
μαγε, ποτε με το καλο ερχεται το εργαλειο????
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Οι βάσεις για ράγες ή μπάρες δεν είναι απλά δύο τρύπες στο μέταλλο ή το πλαστικό, αλλά πολύ περισσότερα. Αν είναι για αισθητικούς λόγους, και είναι εφικτό, κόλλα τις με αυτοκόλλητο διπλής όψης βιομηχανικής χρήσης υψηλής αντοχής.Καθαρα για αισθητικους λογους,τα σκι τα βαζω και μεσα,δε με πειραζει....>μαγε, ποτε με το καλο ερχεται το εργαλειο????
Ψεματα θα σου πω,εχουν περασει ηδη δυο μηνες.Ενας στο fb που παρελαβε προσφατα,του ηρθε στο τετραμηνο....
-
Με το καλο!!!!! Αντε να παραλαβεις να μας πεις εντυπωσεις!
-
Με το καλο!!!!! Αντε να παραλαβεις να μας πεις εντυπωσεις!Φενκ γιου,αντε να δουμε
-
Ένας συμφορουμίτης ο zerocool (κάπως έτσι) είχε κάνει την ίδια μόντα στο qq στην αντιπροσωπεία στο Γαλάτσι. Δεν γράφει πια, όμως.
Δε ρωτάς και εκεί, να δεις τι θα σου πουν;;;Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Αν δεν τις φορτώνεις, τότε πάρε αυτοκόλλητο διπλής, που μερικά αντέχουν πολλά κιλά ανά 4-5εκ μήκους, και κάνε ΚΑΛΗ εφαρμογή. Αν βάλεις αρκετό μήκος και κάνεις καλή εφαρμογή, υπάρχει πιθανότητα να μην μπορείς να τις ξεκολλήσεις
Άλλη λύση, πολύ πιο ισχυρή αλλά και πολύ πιο μόνιμη, είναι υλικά τύπου Betalink, όπου εκεί η κόλληση είναι σχεδόν μόνιμη, μετά θα θες ηλεκτρικό εργαλείο για να τις βγάλεις...
-
Αν δεν τις φορτώνεις, τότε πάρε αυτοκόλλητο διπλής, που μερικά αντέχουν πολλά κιλά ανά 4-5εκ μήκους, και κάνε ΚΑΛΗ εφαρμογή. Αν βάλεις αρκετό μήκος και κάνεις καλή εφαρμογή, υπάρχει πιθανότητα να μην μπορείς να τις ξεκολλήσειςΆλλη λύση, πολύ πιο ισχυρή αλλά και πολύ πιο μόνιμη, είναι υλικά τύπου Betalink, όπου εκεί η κόλληση είναι σχεδόν μόνιμη, μετά θα θες ηλεκτρικό εργαλείο για να τις βγάλεις...
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Ένας συμφορουμίτης ο zerocool (κάπως έτσι) είχε κάνει την ίδια μόντα στο qq στην αντιπροσωπεία στο Γαλάτσι. Δεν γράφει πια, όμως.
Δε ρωτάς και εκεί, να δεις τι θα σου πουν;;;Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Γνωριζω την περιπτωση,απλα απο εκει εφυγα με κακες εντυπωσεις,και δεν ξερω αν θελω να τους δωσω το ευρω μου....
Παρολ'αυτα θα κανω μια ερωτηση.... -
Αν δεν τις φορτώνεις, τότε πάρε αυτοκόλλητο διπλής, που μερικά αντέχουν πολλά κιλά ανά 4-5εκ μήκους, και κάνε ΚΑΛΗ εφαρμογή. Αν βάλεις αρκετό μήκος και κάνεις καλή εφαρμογή, υπάρχει πιθανότητα να μην μπορείς να τις ξεκολλήσειςΆλλη λύση, πολύ πιο ισχυρή αλλά και πολύ πιο μόνιμη, είναι υλικά τύπου Betalink, όπου εκεί η κόλληση είναι σχεδόν μόνιμη, μετά θα θες ηλεκτρικό εργαλείο για να τις βγάλεις...
Με διπλης οψης,ειναι αυτες εδω....
www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_saca ... ls&_sop=15
Οπως βλεπεις,δεν πατανε σε ολο το μηκος,αλλα 10 ποντους μπροστα και αλλο τοσο πισω,δεν ξερω αν μπορω να τις εμπιστευτω...
Το θεμα με την εποξειδικη το σκεφτομαι περισσοτερο... -
Το τυπου betalink ειναι μονιμο! Το εχω δοκιμασει και μεχρι σημερα ... δεν κουναει
-
Το τυπου betalink ειναι μονιμο! Το εχω δοκιμασει και μεχρι σημερα ... δεν κουναειΚαπως ετσι θα γινει η δουλεια...
Nα,και εδω ο Μπρους Λη,ετσι το κανει....
https://m.youtube.com/watch?v=R1LiJlCL4hQ -
10+10 πόντοι για κάποια καλή ταινία είναι αρκετοί για να κρατήσουν μέχρι και 50-60 κιλά. Μην βάλεις αυτή που σου στέλνουν, το λένε και οι ίδιοι
PLEASE Note:Strong glue is liquid, can not be shipped via airmail,so we ship the item without strong glue.If you want it to paste more firmly, please buy strong glue in your local country.
Πάρε καλό όνομα διπλής βιομηχανικής αντοχής (π.χ. αυτές της 3Μ που είναι τύπου VHB) και είσαι καλυμμένος
-
10+10 πόντοι για κάποια καλή ταινία είναι αρκετοί για να κρατήσουν μέχρι και 50-60 κιλά. Μην βάλεις αυτή που σου στέλνουν, το λένε και οι ίδιοιPLEASE Note:Strong glue is liquid, can not be shipped via airmail,so we ship the item without strong glue.If you want it to paste more firmly, please buy strong glue in your local country.
Πάρε καλό όνομα διπλής βιομηχανικής αντοχής (π.χ. αυτές της 3Μ που είναι τύπου VHB) και είσαι καλυμμένος
Ιδωμεν!Κατσε να ρθει,και θα γινουν ολα
R&d,trial and error,nba,ολα -
Μολις με πηραν οτι εφτασε
Nissan X-Trail 2013