-
τί έκανε το νούμερο
-
...για 'αστειάκια' μεταξύ τους πρόκειται... μη βλέπουμε παντού και πάντα προκλήσεις και σκοπιμότητες... ειδικά ο Μαρκές δείχνει να τά 'χει καλά με όλους!.. (...ανταπέδωσε πάντως το 'σκούντημα'!)..
-
Marquez, 1:30.2
-
...για 'αστειάκια' μεταξύ τους πρόκειται...
ναι. γιατί ο λορένθο κ ο πεντρόζα είναι πασίγνωστοι για τα αστειάκια τους.
Βέβαια τώρα που κάτσανε στον άξονα από τον ρούκι που τους πήγε ασάλιωτα από τον πρώτο του αγώνα στην μεγάλη κατηγορία μέχρι κ αύριο που θα στεφθεί πρωταθλητής (ξεκινάει από την πολ με ρεκορ γύρου) μάλλον θα χρειαστούν κάποια αίσθηση του χιούμορ
ενδιαφερον θα εχει πόσο θα 'συμμετασχει' αυριο κ ο Ρόσσι στα πανηγύρια του Μάρκεθ -
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
:yahoo:Baby Champ on board
-
-
ο μικρος τους γ@@@@!!!!
20 χρονων και εγινε παγκοσμιος!!!! -
Ο Χορχε μακραν καλυτερος για μενα. Οντας οτι κανει το κανει με υποδεέστερη μηχανη.
Tapatalk & SII
-
Ο Marquez εχει δειξει τεραστια πραγματα στην πρωτη του χρονια στο MotoGP, εμενα μου θυμιζει κατασταση Rossi.
Ο Jorge καλος, αλλα πρωτη χρονια που βρηκε μπροστα του τον πιτσιρικα, φανηκε λιγος. -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ο Χορχε μακραν καλυτερος για μενα. Οντας οτι κανει το κανει με υποδεέστερη μηχανη.Tapatalk & SII
Αν εννοείς τον συγκεκριμένο αγώνα, ναι ήταν καλύτερος γιατί το απαιτούσαν οι περιστάσεις... ο Μαρκές έκανε απλά περίπατο στο πάρκο... όσο για το μηχανάκι, ήταν υποδεέστερο μέχρι την τοποθέτηση του νέου κιβώτιου...
-
Οχι γενικα μιλουσα.
Ο Μαρκεζ ειναι σουπερ ταλενταρα το παιδι.
Αλλα ο ανταγωνισμος ειδικα φετος ηταν ανυπαρκτος. Ο μονιμα 2ος Πεντροσα και ο Χορχε που παλευε μονος του με μια μηχανη 1 κλικ κατω της Χοντα. Φανηκε και απο τον ρυθμο του Ροσσι αλωστε οτι η Γιαμαχα δεν ηταν κατι ιδιαιτερο φετος. Και οτι εκανε το οφειλει αποκλειστικα στον Λορενθο. -
Φίλε Geo f1,
...ξεκινάς από λάθος συλλογισμό, οπότε φυσικό είναι να καταλήγεις σε λάθος συμπέρασμα!..
...ο λάθος συλλογισμός είναι ότι θεωρείς το Ρόσσι ακόμα 'κορυφαίο' - ίσως τον καλύτερο όλων!
Η φετεινή του πορεία έδειξε το εντελώς αντίθετο. Σε καμιά περίπτωση δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός απέναντι στην 'πρώτη τριάδα' - ακόμα και απέναντι στον 'υποδεέστερο' Πεντρόζα - όντας αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας (...και σιγά μην φταίει ο Μπέργκες για την ανημποριά του!..)...
Η Μ1 στα χέρια του Λορέντσο δείχνει τις πραγματικές της δυνατότητες (και όχι σ' αυτά του Ρόσσι που το μόνο που είχε καταφέρει ήταν να 'μάχεται' για την 4η θέση με Κράτσλοου και Μπαουτίστα - αμφότεροι με 'δορυφορικές' μοτό) και στο μόνο σημείο που θα μπορούσε να πεί κανείς ότι υστερεί είναι στις τελικές στις μεγάλες, κυρίως, ευθείες, κι αυτό μόνο από τη μηχανή του Πεντρόζα λόγω βάρους... κατά τα άλλα ΔΕΝ υστερεί πουθενά, αντίθετα θα έλεγα ότι στα 'χέρια'* του Λορέντσο υπερτερεί των Χόντα...*...το μηχανάκι έχει στηθεί από την αρχή σύμφωνα με το οδηγικό στυλ του Λορέντσο που θα μπορούσα να το παρομοιάσω με αυτό του Λέμπ στο WRC... αν σου λέει κάτι αυτό...
-
-ο αχωνευτος (εγω τον συμπαθω παντως) ειναι πολυ καλος οδηγος, αλλα ο μικρος ειναι λιγακι καλυτερος (ειναι λιγακι υπουλος ομως κακα τα ψεματα).
-ο κοντος ερχεται 3ος με αρκετη διαφορα απο τους 2.
-ο ροσσι ποτε δεν ηταν το ταλεντο που λεγανε οτι ειναι και εχει αποδειχθει. πως γινεται απο 1ος 7 χρονια
τωρα να μην μπορεις να εισαι στους 3 πρωτους? τι εγινε, ξεχασε το ταλεντο στο σπιτι?
ο ροσσι ειχε με διαφορα την καλυτερη μηχανη γιαυτο τρωγανε τη σκονη του (οι περισσοτεροι ανηκαν στην ιδια κατηγορια
οδηγων με το ροσσι). οταν πηγε ο αχωνευτος στη yamaha δεν του δωσανε ιδια μηχανη με το ροσσι (οδηγουσε υποδιαιστερη μηχανη ο αχωνευτος), γιατι θελανε να ειναι ο ροσσι 1ος (πολλα συμφεροντα απο πισω). 2-3 φορες που του δωσανε την ιδια μηχανη εγινε παρτυ με ουζα μεσα στην πιστα (ο ροσσι κλωτσαγε τον αχωνευτο να μην τον περασει, του εκλεινε δρομο και αλλα πολλα).
-ο στονερ ειναι και αυτος στην ιδια κατηγορια με το ροσσι. η honda ειχε την καλυτερη μηχανη γιαυτο και εβγαινε
1ος ο στονερ. ειναι πονηρος και κολοπεδαρας ομως και την ψηλιαστηκε τη φαση. σου λεει, ολοι ξερουν οτι δεν ειμαι
τοσο καλος οσο λενε οποτε απο το να καθησω και να βγαινω 6ος, 7ος και 8ος σα το ροσσι που ψαχνει το
χαμενο του ταλεντο, ας φυγω τωρα στις δοξες μου (να γ@@@@ω λιγο ακομα το κ@@@@ακι της αντριανας μεχρι να καταλαβει και αυτη οτι ειμαι πολυ μετριος οδηγος).
-ενα μεγαλο ανερχομενο ταλεντο ηταν ο σιμονσελι, ο οποιος ειχε να δωσει παρααα πολλα. δυστυχως δε θα το μαθουμε ποτε. κριμα. (γνωμη μου για ολα)φιλικα παντα, χωρις παρεξηγησεις.
-
Παντος σε μονομαχιες Στονερ Ροσσι στο youtube εγω ειδα την ducati να ειναι κλυτερη στεκουμενη στην πιστα απο την yamaha και τον Ροσσι να υπερεβει εαυτο για να περασει.Για μενα ειναι ταλεντο. Μετα το τραυματισμο του νομιζω πως τον πηρε απο κατω οσον αφορα τον ανταγωνισμο.Τιτλους πηρε αρκετους.
Για τον Στονερ συμφωνω. -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
-ο ροσσι ποτε δεν ηταν το ταλεντο που λεγανε οτι ειναι και εχει αποδειχθει. πως γινεται απο 1ος 7 χρονια
τωρα να μην μπορεις να εισαι στους 3 πρωτους? τι εγινε, ξεχασε το ταλεντο στο σπιτι?
ο ροσσι ειχε με διαφορα την καλυτερη μηχανη γιαυτο τρωγανε τη σκονη του (οι περισσοτεροι ανηκαν στην ιδια κατηγορια
οδηγων με το ροσσι). οταν πηγε ο αχωνευτος στη yamaha δεν του δωσανε ιδια μηχανη με το ροσσι (οδηγουσε υποδιαιστερη μηχανη ο αχωνευτος), γιατι θελανε να ειναι ο ροσσι 1ος (πολλα συμφεροντα απο πισω). 2-3 φορες που του δωσανε την ιδια μηχανη εγινε παρτυ με ουζα μεσα στην πιστα (ο ροσσι κλωτσαγε τον αχωνευτο να μην τον περασει, του εκλεινε δρομο και αλλα πολλα).
-ο στονερ ειναι και αυτος στην ιδια κατηγορια με το ροσσι. η honda ειχε την καλυτερη μηχανη γιαυτο και εβγαινε
1ος ο στονερ. ειναι πονηρος και κολοπεδαρας ομως και την ψηλιαστηκε τη φαση. σου λεει, ολοι ξερουν οτι δεν ειμαι
τοσο καλος οσο λενε οποτε απο το να καθησω και να βγαινω 6ος, 7ος και 8ος σα το ροσσι που ψαχνει το
χαμενο του ταλεντο, ας φυγω τωρα στις δοξες μου (να γ@@@@ω λιγο ακομα το κ@@@@ακι της αντριανας μεχρι να καταλαβει και αυτη οτι ειμαι πολυ μετριος οδηγος). -
πραγματικά όμως...
-
η άποψη η δική μου είναι ότι η Ducati ουδέποτε ήταν 'ουσιαστικά' καλύτερη από τους δυο κύριους ανταγωνιστές - με εξαίρεση ότι για 2-3 χρονιές κατάφερνε να είναι ελαφρώς πάνω σε τελικές - και αυτό αποδεικνύεται ότι όσοι πέρασαν από την ομάδα δεν κατάφεραν τίποτα πραγματικά αξιόλογο... ο μόνος που μπορούσε να οδηγεί πολύ γρήγορα και πάνω από τα όρια αυτό το μηχανάκι ήταν ο Στόνερ... και μόνο αυτό για μένα είναι αρκετό να τον κατατάσσω σαν οδηγό πάνω απ' όλους... όταν πήγε στη Χόντα, έδινε την εντύπωση ότι 'καβαλάει' πατίνι και βέβαια πήρε σχετικά εύκολα το πρωτάθλημα...
Ο Ρόσσι είναι ένας υπερεκτιμημένος οδηγός που όμως καταφέρνοντας να στήσει μια ολόκληρη 'βιομηχανία' γύρω από το όνομά του φρόντισαν να το αξιοποιήσουν δεόντως και οι... 'άρχοντες' του MotoGP (ό,τι φέρνει χρήμα είναι καλό!). Απόδειξη γι' αυτό είναι και το γεγονός ότι το αγωνιστικό τμήμα της Γιαμάχα είχε αντιρρήσεις για τον ερχομό του Ρόσσι αλλά αναγκάστηκε να υποταχθεί στην απαίτηση του τμήματος μάρκετινγκ...
...για το Ρόσσι θα πω ακόμα, θυμηθείτε γιατί έφυγε από τη Γιαμάχα (αν και το 'γιατί' αποδείχτηκε περίτρανα φέτος...) και να του ευχηθώ να τα πάει καλύτερα του χρόνου με τον Γκαλμπουσέρα (αν και δεν το βλέπω!..)... -
Laguna seca 2008. Μονο υπερτιμημενος δεν ηταν ο Ροσσι. Και αλλου φυσικα.
-
φούσκα του marketing ο Ρόσσι
τα **9 **παγκόσμια φίλε δε στα δίνει το μαρκετινγκ (+1 που το έχασε ηλιθιωδώς από την αστεια τουμπα). Δεν του τα χάρισαν οι αντίπαλοι αλλά τα πήρε με την αξία του χωρίς να κολάει να κάνει 'αδιανόητες' κινήσεις, όπως πηγαίνοντας πχ στους πουθενάδες της γιαμάχα το 2004 και κερδίζοντας τον τίτλο. Γιαμάχα που μέχρι τότε εχανε από τις δορυφορικές ομάδες των άλλων κ ειχε στόχο τη δεκάδα
ΜΟΤΟGP 2013