-
Ξεκινάει η νέα σεζόν, με μεγάλες αλλαγές.
Ο VR|46 πάει στη Yamaha, o Dovi στη Ducati, o Marquez στη Ηοnda και ο Stoner σπίτι του.
Για τον τίτλο αναμένεται να μονομαχήσουν Lorenzo, Pedrosa με πιθανότητες να έχουν και οι Rossi-Marquez. H Ducati αναμένεται να είναι αρκετά πίσω.
Ο πρώτος αγώνας ξεκινά στις 7 Aπριλίου.
-
Ξεκινάει η νέα σεζόν, με μεγάλες αλλαγές.
Ο VR|46 πάει στη Yamaha, o Dovi στη Ducati, o Marquez στη Ηοnda και ο Stoner σπίτι του.
Για τον τίτλο αναμένεται να μονομαχήσουν Lorenzo, Pedrosa με πιθανότητες να έχουν και οι Rossi-Marquez. H Ducati αναμένεται να είναι αρκετά πίσω.
Ο πρώτος αγώνας ξεκινά στις 7 Aπριλίου.
-
THE DOCTOR IS BACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PEDROSA, Dani Repsol Honda Team 2:01.157
LORENZO, Jorge Yamaha Factory Racing 2:01.241
MARQUEZ, Marc Repsol Honda Team 2:01.357
ROSSI, Valentino Yamaha Factory Racing 2:01.584 -
ΠΑΡΑ πολύ καλός ο Marquez
-
Rossi: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα μου
Ο Ιταλός βρήκε το ταίρι του και επιβεβαίωσε πως ακόμα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδοΟι φίλοι του Valentino Rossi σίγουρα το πρωί της Τρίτης θα ξεφύσησαν με ανακούφιση με τους χρόνους του Ιταλού στη Sepang. Ο Rossi ήταν ανταγωνιστικός, γρήγορος και άνετος στην επιστροφή του στη Yamaha και με την πρώτη βρέθηκε ανάμεσα στους κορυφαίους. Τα χαμόγελα του ίδιου στο γκαράζ της Yamaha μίλαγαν από μόνα τους και ο ίδιος δεν θα μπορούσε παρά να είναι πολύ ικανοποιημένος από την πρώτη ημέρα στη Sepang.
«Είμαι πολύ, πολύ ικανοποιημένος με την πρώτη ημέρα», είπε ο Vale στο motogp.com. «Μετά από δύο δύσκολες χρονιές έχεις πολλά ερωτηματικά, αλλά από το πρωί κιόλας ήμουν αρκετά γρήγορος και κατάφερα να βελτιωθώ κάθε φορά που έβγαινα στην πίστα. Η αίσθηση με τη μοτοσικλέτα είναι αυτή που γνώριζα από παλιά, είμαι λοιπόν πολύ ικανοποιημένος και διασκεδάζω την οδήγηση. Δουλέψαμε στο στήσιμο και κάναμε ένα μικρό βήμα εμπρός, αλλά μου αρέσει που δεν είμαι μακριά από τους πρώτους».
Η αίσθησή του ήταν καλή με την M1 την οποία χαρακτήρισε «δική του». «Μου προκάλεσε λίγο έκπληξη ότι ήμουν άμεσα γρήγορος διότι ήμουν ο πρώτος που είχα αμφιβολίες. Αλλά αυτή είναι η μοτοσικλέτα μου, είναι η καλύτερη για το στιλ μου. Αισθάνομαι καλά από τους πρώτους γύρους μαζί της. Το επίπεδο ωστόσο είναι πολύ υψηλό. Ο Pedrosa και ο Lorenzo είναι απίστευτα γρήγοροι, ο Marquez επίσης είναι απίστευτος. Είμαστε όμως πολύ κοντά. Οι μηχανικοί είναι επίσης ικανοποιημένοι διότι δουλεύουν με την M1 και κάθε αλλαγή είναι σημαντική που κάνουμε».
Πάντως ο Ιταλός απένειμε τα εύσημα και στον Lorenzo και την ομάδα του για τη δουλειά εξέλιξης πάνω στη μοτοσικλέτα τα προηγούμενα χρόνια. «Η μοτοσικλέτα είναι καλύτερη. Ο Lorenzo και η ομάδα του μαζί με τη Yamaha έκαναν καλή δουλειά στη μοτοσικλέτα. Επίσης ο κινητήρας των 1000cc είναι καλύτερος, είναι πιο εύκολος στην οδήγησης και τα ηλεκτρονικά δίνουν καλή αίσθηση».
Ο Rossi ολοκλήρωσε την ημέρα στην 4η θέση, λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Dani Pedrosa.
AΠΟ MSFREE.GR
-
O Marquez θα γίνει μεγάλος αναβάτης. Ο Rossi θα ανέβει και αυτός, ο Pedrosa και o Lorenzo τους περιμένουν. Θα είναι φοβερή αυτή η χρονιά!
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
O Marquez θα γίνει μεγάλος αναβάτης. Ο Rossi θα ανέβει και αυτός, ο Pedrosa και o Lorenzo τους περιμένουν. Θα είναι φοβερή αυτή η χρονιά! -
Iδιά σειρά και σήμερα
-
Pos Rider Team/Bike Time Gap
- Dani Pedrosa Honda 2m00.549s
- Jorge Lorenzo Yamaha 2m00.568s + 0.019s
- Marc Marquez Honda 2m00.803s + 0.254s
- Valentino Rossi Yamaha 2m01.038s + 0.489s
- Cal Crutchlow Tech 3 Yamaha 2m01.311s + 0.762s
- Stefan Bradl LCR Honda 2m01.369s + 0.820s
- Alvaro Bautista Gresini Honda 2m01.729s + 1.180s
- Bradley Smith Tech 3 Yamaha 2m01.931s + 1.382s
- Nicky Hayden Ducati 2m02.110s + 1.561s
- Andrea Dovizioso Ducati 2m02.379s + 1.830s
- Kosuke Akiyoshi Honda 2m02.526s + 1.977s
- Katsuyuki Nakasuga Yamaha 2m02.701s + 2.152s
- Ben Spies Pramac Ducati 2m03.002s + 2.453s
- Wataru Yoshikawa Yamaha 2m03.156s + 2.607s
- Andrea Iannone Pramac Ducati 2m03.169s + 2.620s
- Aleix Espargaro Aspar Aprilia 2m03.251s + 2.702s
- Randy de Puniet Aspar Aprilia 2m03.791s + 3.242s
- Danilo Petrucci Ioda Suter-BMW 2m04.284s + 3.735s
- Takumi Takahashi Honda 2m04.559s + 4.010s
- Hirosi Aoyama Avintia FTR-Kawasaki 2m04.786s + 4.237s
- Hector Barbera Avintia FTR-Kawasaki 2m04.989s + 4.440s
- Karel Abraham Cardion Aprilia 2m05.028s + 4.479s
- Michael Laverty Paul Bird Aprilia 2m05.417s + 4.868s
- Claudio Corti Forward FTR-Kawasaki 2m05.721s + 5.172s
- Yonny Hernandez Paul Bird Aprilia 2m05.837s + 5.288s
- Colin Edwards Forward FTR-Kawasaki 2m06.205s + 5.656s
- Bryan Staring Gresini FTR-Honda 2m06.898s + 6.349s
- Lukas Pesek Ioda Suter-BMW 2m21.512s + 20.963s
-
αν καταφέρει να μη σαβουριαστεί στοτς πρώτους αγώνες ο Μαρκεζ, όπως παθαίνουν όλοι οι ρουκις, θα διεκδικήσει πρωτάθλημα
θα είναι φοβερή χρονιά
τηλεοπτική κάλυψη στην Ελλάδα δεν θα έχει ούτε φέτος ε?
Μήπως τον δείχνει κάποιο κανάλι στον δορυφόρο που είναι η Νοβα? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
αν καταφέρει να μη σαβουριαστεί στοτς πρώτους αγώνες ο Μαρκεζ, όπως παθαίνουν όλοι οι ρουκις, θα διεκδικήσει πρωτάθλημα
θα είναι φοβερή χρονιά
τηλεοπτική κάλυψη στην Ελλάδα δεν θα έχει ούτε φέτος ε?
Μήπως τον δείχνει κάποιο κανάλι στον δορυφόρο που είναι η Νοβα?OTE TV, έχει και HD + ελεύθερα, κατατακτήριες, αγώνα (ο αγώνας σε όλοες τις κατηγορίες)
ΥΓ: Μην το πάρετε για διαφήμηση
-
http://content-mcdn.feed.gr/pegasus/Mul ... d55420.pdf
-
Aντε να δουμε......
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Aντε να δουμε......
-
γιατί ριτέρν ? περσυ δεν έτρεχε ?
αν είχε τα @@ ο ρόσσι στον απολογισμό του θα έλεγε , το πάλεψα , προσπάθησα αλλά τελικά καλύτερα να μάσαγα παρά να μίλαγα για τον κοντοστούπη Αυστραλό γιατί πήρα τα @@ του στο στόμα με την δύστροπη ντουκάτι
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Aντε να δουμε......
νομίζω πως με τον μαρκεζ θα δώσει τρελλή μαχη ο γιατρός φέτος
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
γιατί ριτέρν ? περσυ δεν έτρεχε ?αν είχε τα @@ ο ρόσσι στον απολογισμό του θα έλεγε , το πάλεψα , προσπάθησα αλλά τελικά καλύτερα να μάσαγα παρά να μίλαγα για τον κοντοστούπη Αυστραλό γιατί πήρα τα @@ του στο στόμα με την δύστροπη ντουκάτι
Το ριτερν στην Γιαμαχα εννοει το σκιτσο.
Οσο για το αλλο που λες, αυτο ακριβως λεει η επιστροφη του: Δεν τα καταφερα στη Ντουκατι.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
νομίζω πως με τον μαρκεζ θα δώσει τρελλή μαχη ο γιατρός φέτοςΑυτό θά 'ναι για φέτος το μοναδικό ενδιαφέρον στην κατηγορία MotoGR... αλλά προσωπικά θα περιμένω με αγωνία να επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του Στόνερ σε Μοτέγκι και Αυστραλία, όπου η μάχη των δυό θα είναι επί ίσοις όροις κι όχι όπως στο παρελθόν...
-
όντως γιατί πολύ αυθαδίασε με τον ρόσι στην ντουκάτι το σπαστικό κ κάνει ότι έχει ξεχάσει τις ξυλιές που έχει φάει από τον βάλε και σκηνικά σα το παρακάτω
-
Ξεχνάς βέβαια ή παραβλέπεις σκόπιμα, ότι το 'σπαστικό', όπως γράφεις, κοντράριζε στα ίσια τον θεοΡόσσι και το... 'τηλεκατευθυνόμενό' του, με το μηχανάκι που ο θεοςΡόσσι το μόνο που κατάφερε ήταν να τερματίζει μπροστά από τα CRT!..
...και ο ήρωας της Λαγκούνα Σέκα το 2008, στην πραγματικότητα ήταν ο Στόνερ και όχι ο Ρόσσι, λαβαίνοντας πάντα υπ' όψιν τί μηχανάκι οδηγούσε ο καθένας!.. άποψή μου βέβαια και σεβόμενος όλους όσοι καταφέρνουν στη διάρκεια της καρριέρας τους να αγωνιστούν στην κατηγορία MotoGP!..
Με την ευκαιρία να σου θυμήσω τη Jerez του 2011.
ΜΟΤΟGP 2013