-
Σε κανένα facelift ίσως να αλλάξει κάτι αυτό είναι τελικό σχέδιο παρουσίαση στη Γενεύη
Στην φωτογραφία του cmarin είναι πάρα πολύ καλό
Α και θα είναι νομίζω το πρώτο PSA μοντέλο με την νέα πλατφόρμα ΕΜP2 και turbo 1.2 μοτέρ. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σε κανένα facelift ίσως να αλλάξει κάτι αυτό είναι τελικό σχέδιο παρουσίαση στη Γενεύη
Στην φωτογραφία του cmarin είναι πάρα πολύ καλόέχει κι άλλες φωτος εδώ http://www.autoblog.gr/2013/02/06/citro ... py-photos/
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Α και θα είναι νομίζω το πρώτο PSA μοντέλο με την νέα πλατφόρμα ΕΜP2 και turbo 1.2 μοτέρ.which means??
-
Αναρωτιέμαι ποιό είναι το τελικό σχέδιο των πίσω φώτων
@j.marr
http://www.psa-peugeot-citroen.com/en/i ... en-article
Θα την δούμε σε όλα τα νέα μικρομεσαία και μεσαία του γκρούπ -
Δεν νομίζω οτι έχει και τόση σημασία για τον τελικό καταναλωτή. Πιο πολύ για δικιά τους ευκολία (και κόστος) είναι η modular πλατφόρμα.
Απο εκεί και πέρα τίποτα δεν εγγυάται οτι θα βάλουν τα 'καλύτερα' modules σε κάθε μικρομεσαίο/μεσαίο και το κυριότερο οτι θα τα ρυθμίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
+no hydro, no party.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αναρωτιέμαι ποιό είναι το τελικό σχέδιο των πίσω φώτωνLed (+ inox σιρίτι, ακούς κόσνεο; ) για την ακριβή έκδοση, συμβατικά για την φτηνή.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
κι εμένα μου αρέσει! Νομίζω ότι τόλμησαν προς τη σωστή κατεύθυνση.Επανήλθαν στην σωστή κατεύθυνση, αν μου επιτρέπεις. Άντε, γιατί με εξαίρεση τη C5 τα είχαν κάνει σαλάτα τελευταία.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αναρωτιέμαι ποιό είναι το τελικό σχέδιο των πίσω φώτων
Led (+ inox σιρίτι, ακούς κόσνεο; ) για την ακριβή έκδοση, συμβατικά για την φτηνή.
Δεν έχω παραπονο. Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία φροντίζει και με καλύπτει!!!
Μπόλικο σιρίτι και στο πλάι!!!κι εμένα μου αρέσει! Νομίζω ότι τόλμησαν προς τη σωστή κατεύθυνση.
Επανήλθαν στην σωστή κατεύθυνση, αν μου επιτρέπεις. Άντε, γιατί με εξαίρεση τη C5 τα είχαν κάνει σαλάτα τελευταία.
Μάλλον με το μεν C5 θα έλεγα ξεκίνησαν να τα κάνουν σαλάτα. Με το δε C4 ... μεγαλούργησαν!
Στη φωτο φαινεται πολύ καλό!
-
-
Πολύ ωραίο μούτρο, αδιάφορα οπίσθια σαν q5/7. Άκυρη κατηγορία όμως, το ίδιο σχέδιο σε διαστάσεις C2 πχ θα μου
φαινόταν πιο ταιριαστό, όπως και το σχέδιο του juke σε διαστάσεις micra. Tα τολμηρά σχέδια θα έπρεπε να συνοδεύουν
πιο προσιτά/νεανικά αυτοκίνητα, το εμπορικό ρίσκο όμως μάλλον είναι μεγαλύτερο. -
Ποτε θα έρθουν Eλλάδα? συνήθως ποτε έρχονται τα νέα μοντέλα?
-
Φαινεται να ξανακάνει η Citroen αυτο που ξέρει καλά. Ξεχωριστή εμφάνιση σε έως και 'αδιάφορες' κατηγορίες αυτοκινήτων (βλέποντας και τον ανταγωνισμό)!
-
Παλαβιαρικο
Μπροστα μ αρεσει πολυ Να το δεις να πλησιαζει πισω με πολλα στην αριστερη και ν αρχισεις ν αναρωτιεσαι αν στη πεσαν εξωγηινοι
Πισω δε λεει και τιποτα ,μαλλον ασχημο ειναι και δε μ αρεσει η ιδεα της εννοιας πορτας με τα φαναρια.Ουτε μ αρεσει που μοιαζει με q7 και golf. -
Πλακα έχουν τα φώτα τα οποία δεν παρατηρησα στην αρχη
Το ματι μου έμενε κολλημενο στα Ledακια ημερας
Μ' αρε
edit πω πω γιατι είναι έτσι πισω? -
Τι έχει το πίσω? Ωραιο ειναι!
-
Λιγο αταιριαστο και πολυ συμβατικό σε σχέση με το μπροστα
-
Ορεστη του cosneo του φαινεται το πιο ομορφο μικρομεσαιο το golf 6 αυτη τη στιγμη,γι αυτο..
-
Το 7 αλλα κρυβε λογια
-
Golf VII, ασημί, 5θυρο!
-
Citroen C4 Picasso/Grand Picasso II