-
ΗΜΙ-4470 το πρωί στα δικαστήρια σε μια ιδιαίτερα περιποιημένη για τα χρόνια της 3άρα Ε36 λευκή
-
ΧΑΟ 3001
-
ΙΡΕ 5587
ΙΜΜ 3086 ήδη από την Παρασκευή
ΒΧΥ 280 (αν το θυμάμαι σωστά) -
XNI-8671 σε 1 απο τα 4 peugeot 301 που ηταν για παραδοση ρε rac
-
Χθεσινό ΡEM 7510 σε νοικιάρικο C1 αν είδα καλά!!!
-
2 μέχρι στιγμής ...
ΖΧΝ-2722 σε λευκό OPEL CORSA,ΒΙ.ΠΕ.Ωραιοκάστρου,από νωρίς...
ΝΙΥ-5189(χ) σε λευκό LANCIA DELTA,Άνω Ηλιούπολη...
... ενώ πριν λίγο ένα μακρυνό παρολίγον καλό:
ΡΝΚ-389 ... σε λευκή YAMAHA XTX!!!@garvanitis:Περί λεωφορείων ο λόγος ... ΧΚΝ-4370 ... λευκό ΜΑΝ!!!
-
PYI-814, λογικά σε ένα, ενάμιση μήνα ΡΥΚ
ΚΧΖ τίποτα, κυκλοφορώ 'οπλισμένος' αλλά ΚΧΕ-9696 το καλύτερο που έχω δεί
-
HKX 2242 Polo diesel.
-
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
PYI-814, λογικά σε ένα, ενάμιση μήνα ΡΥΚΚΧΖ τίποτα, κυκλοφορώ 'οπλισμένος' αλλά ΚΧΕ-9696 το καλύτερο που έχω δεί
Βόλτα από vw, toyota, audi κάτι σε ΚΧΖ θα υπάρχει εκεί!
Sent from HTC Desire X
-
-
ΗΑΝ-4742 nissan juke, μολις παραδιδοταν. 2 νουμερα τη βδομαδα
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
:yesiibb:
Πήγε να μου τη φέρει αλλά το μάγκωσα το πρώτο που είδα Ήμουν πεζός αλλά το καλό το παλικάρι έχει τη μηχανή μαζί 24/7 όταν υπάρχει λόγος Όμορφο δεν το λές, εντάξει όμως, και η αλλαγή κάτι είναι.Ωραιο ειναι!
-
ΝΗΧ-6845 σε γαλαζιο Fabia 1.2 tdi.Παραδοθηκε το πρωι.
-
ΖΧΝ 2531 σε Amarok στην 3η φωτο εδω
http://www.acropolisrally.gr/GR/2013/ga ... /photos/2/ -
ΚΜΡ-7846 το Σάββατο, ΜΖΖ 347 σήμερα.
@DrHouse: Ωραίος! Ομολογώ πως μου αρέσει το ΚΧΖ, είναι και εξαιρετική η φωτό. Πάντα τέτοια!
Τώρα περιμένουμε το ΥΤΒ, τόσοι Αθηναίοι εδώ μέσα, τίποτα ακόμη...
Κατά τα άλλα τι περιμένουμε μέσα στις επόμενες ημέρες/εβδομάδες; Από αυτοκίνητα να δούμε ως που θα φτάσουν τα ΖΧΝ
πριν την ανακατανομή. Νέοι κλάδοι σε Σητεία και Αλιβέρι μέσα στον Ιούνιο, ΤΚΤ και ΑΚΜ τέλη Ιουνίου ή μέσα στον Ιούλιο,
νέες ανακατανομές στην Αργολίδα και την Κοζάνη. Από δίκυκλα να δούμε τι ακολούθησε μετά το ΟΕΤ, όχι απαραίτητα
ΟΕΥ... Επίσης τα πρώτα ΤΥΙ, νέοι κλάδοι σε Αίγιο, Αλιβέρι και Νάξο, ΤΖΒ στον Άλιμο. Αργότερα ΜΗΚ και νέος συνδυασμός
στην Παλλήνη μετά το ΒΚΤ, και εδώ όχι απαραίτητα ΒΚΥ. -
ΚΡΤ-2517 σε λευκό καινούριο Corsa
-
ΒΙΜ 9598 από Θήβα σε πολο μεταχειρισμένο
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Τώρα περιμένουμε το ΥΤΒ, τόσοι Αθηναίοι εδώ μέσα, τίποτα ακόμη...
Μέχρι την Ελευσίνα πήγα χθες για να βρω αλλά τίποτα! :sad:
Κ εμένα μου αρέσει το ΚΧΖ! Κ αυτή η ακολουθία ΧΖ δεν εμφανίζεται συχνά (πέρα το ΖΧΖ δεν θυμάμαι άλλο).Sent from HTC Desire X
-
Είναι και το ΑΧΖ, παλαιού τύπου όμως...
-
Και το ΥΧΖ...
Ξέχασα να αναφέρω στις ανακατανομές και την Κορινθία, αν και με τους ρυθμούς που έχει πάει για φθινόπωρο και βάλε,
οπότε μάλλον θα έχουν προηγηθεί οι ανακατανομές σε Χολαργό και Άλιμο.Πόσα ΚΧΖ πήρε άραγε η Ρόδος; 500; 1000; 2000 σαν τις Σέρρες; Τα στοιχήματα άνοιξαν!
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
2 μέχρι στιγμής ...Kάτι μου 'λεγε ότι θα δω κι άλλα ...
ΡΜΧ-3219 σε λευκό μτχ. με καρότσα Μ/Β 208D,λίγο μετά το τελευταίο μου post στο ... [Δ]!!!
- πριν 1 ώρα:
NIY-4776 σε λευκό OPEL CORSA (Μενεμένη)!!!
Επίσης είδα το ΧΚΝ-4371 σε λευκό επαγ/κό στυλ combo ... σε συνέχεια του μεσημεριανού ΧΚΝ-4370!!!
Αργότερα ΜΗΚ και νέος συνδυασμός στην Παλλήνη μετά το ΒΚΤ, και εδώ όχι απαραίτητα ΒΚΥ.
Τι εννοεί ο ποιητής??? Πού πότε? ... τι ξέρεις?
Εdit: Αν εννοείς αυτό:Μύρινα: ΜΗZ 941 (21/02/13), θα φύγουν τόσα? Τα πέρασα για Ι.Χ. ...
@DrHouse: Ένα μεγάλο μπραβο για την φωτό,από μένα ... douze pointe -
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
...> Αργότερα ΜΗΚ και νέος συνδυασμός στην Παλλήνη μετά το ΒΚΤ, και εδώ όχι απαραίτητα ΒΚΥ.Τι εννοεί ο ποιητής??? Πού πότε? ... τι ξέρεις? ...
Γιατί απορείς; Το ΜΗΖ στα δίκυκλα της Λήμνου τελειώνει και λογικά φέτος θα δοθούν τα πρώτα ΜΗΚ.
Οι ρυθμοί στη Θεσσαλονίκη είναι απίστευτα αργοί... Αν δε συμβεί κάτι συγκλονιστικό τα πρώτα ΝΙΧ πάνε σίγουρα για 2014.
Προς το παρόν έχε το νου σου γιατί ίσως ο επόμενος κλάδος επαγγελματικών μετά τα ΝΙΥ-4701/4800 να είναι από ΝΙΥ-5201
ή 5301.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013