-
Ο χρήστης tasospapa έγραψε:
Νομίζω οτι το ΥΝΤ 5000 και το 6666 είναι εκτός σειράς με βάση τους ρυθμούς του Πειραιά
Το νούμερο που έδωσε ο thaliarque είναι το σωστό μάλλον.
Εκτός αν έχει κάποιος άλλος έχει κάποια νεώτερη ενημέρωση...Πλάκα κάνει, προφανώς είναι και τα 2 εκτός σειράς (ήταν υντ 6000 σε 7άρα).
Κ ένα εντός σειράς υνυ 3913 σε γκολφ 7. Έχω την αίσθηση ότι ο Άλιμος πάει γρήγορα; μετά το υνυ 5000, προβλέπω πισωγύρισμα στο 2600 κ μετά νέα ανακατανομή.Sent from HTC Desire X
-
Τι νέκρα είναι αυτή στους δρόμους??? Τις παρατηρήσεις με το δίκανο πια θα τις κυνηγάμε!!! ...
ΚΙΗ-1853 σε λευκό VW CADDY,οινοποιείας, ... στο Βαρδάρι!!!
Συνέχεια πληροφοριών της Παρασκευής 29/11 μετά της 12μ.μ. ... που εγώ τα πληροφορήθηκα σήμερα:
Η γνωστή ... αντιπροσωπεία στα ανατολικά:
ΝΗΧ-8458 ...
ΝΗΧ-8459 ...
ΝΗΧ-8463 ...
ΝΗΧ-8465 ...
ΝΗΧ-8469 όλα 29/11
... ξεπούλησαν ... -
Αζζ-7062, μεη-6865.
-
νιυ 8156 άσπρο γιάρις με λεντάκια πίσω. Παρα ομόρφυνε το γιάρις...
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
νιυ 8156 άσπρο γιάρις με λεντάκια πίσω. Παρα ομόρφυνε το γιάρις...ειναι το υβριδικο.
-
Ειναι και η εκδοση Trend που εχει λεντακια πισω!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ειναι και η εκδοση Trend που εχει λεντακια πισω!!εχεις δικιο. νομιζα πως ειναι 'προνομιο' μονο του υβριδικου!
btw μην δεις led εσυ, αμεσως.... -
... και κάτι ελαφρύ για βραδυνό ...
NPE-78 σε μαύρο SYM HD 200i EVO (2/12) ... στην ΕΒΓΑ της γειτονιάς ... ... σαν τα γιαουρτάκια ένα πράμα ...
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Μήπως έχουμε 3 κλάδους εδώ??? (Καινούργια,Μεταχειρισμένα + Leasing)
Είναι δυνατόν να τελείωσαν τα ΝΗΧ-83**???Έχω την εντύπωση ότι οι κλάδοι είναι δύο, οι εξής:
α) καινούργια-μεταχειρισμένα-επαγγελματικά
β) leasing
και ο λόγος που το πιστεύω είναι ότι έχει αναφερθεί καινούργιο μέσα σε κλάδο μεταχειρισμένων, και ο κλάδος των καινούργιων* είναι πιο μπροστά από τον κλάδο των μεταχεισμένων.
Μήπως αυτός ο κλάδος των καινούργιων*είναι ο κλάδος των leasing??? Το λέω, γιατί είχε αναφερθεί ο κλάδος των 8200 μόλις το ΝΗΧ μπήκε στο 8000, και τώρα είναι ο κλάδος των 8400. Μήπως κρατάνε επόμενες εκατοντάδες για τα leasing δηλαδή? Εφόσον, τον τελευταίο καιρό, η ανατολική Θεσσαλονίκη δεν είχε διαχωρισμό μεταξύ καινούργιων, μεταχειρισμένων και επαγγελματικών, γιατί να το κάνει τώρα? Οι ταξινομήσεις δεν είναι δα και τόσες πολλές, που να γίνεται χαμός στη διεύθυνση... Μάλλον, έχουν δημιουργήσει τον κλάδο των leasing χωριστά, μιας και είναι ιδιάζουσα περίπτωση...Και τώρα να ρωτήσω κάτι. Leasing με πινακίδες Θεσσαλονίκης? Γίνεται αυτό? Ξέρω ότι έχει αναφερθεί, απλά οι έδρες των εταιριών leasing δεν είναι όλες στην Αθήνα? Κανονικά, δεν θα έπρεπε τα leasing να έχουν όλα πινακίδες Αθήνας? Ή μήπως τώρα γίνεται τα leasing Βορείου Ελλάδος να έχουν πινακίδες Θεσσαλονίκης? Δεν ξέρω...
Λογικά, σήμερα θα τελείωσε και ο κλάδος της Κοζάνης (αν όχι σήμερα, τότε σίγουρα αύριο). Για να δούμε, θα πάρει όντως τα:
Επόμενος κλάδος ... ΚΤΖ-2401/2500 ... Καστοριανά ... μέχρι τελικής πτώσεως ...
???
Έχω την αίσθηση ότι ο Άλιμος πάει γρήγορα; μετά το ΥΝΥ 5000, προβλέπω πισωγύρισμα στο 2600 κ μετά νέα ανακατανομή.
Κι εγώ αυτό προβλέπω. Δεν νομίζω να πάει για ανακατανομή με 500 νούμερα απόθεμα (αυτά των επαγγελματικών). Επίσης, έχω κι εγώ την αίσθηση ότι ο Άλιμος πάει πολύ γρήγορα, το ίδιο και η Αγία Παρασκευή. Ο Χολαργός δεν πάει τόσο γρήγορα...
ΝΙΥ 8156 άσπρο γιάρις με λεντάκια πίσω. Παρα ομόρφυνε το γιάρις...
Είναι δυνατόν να προχώρησε τόσο πολύ το ΝΙΥ? Τελείωσαν κιόλας οι εκατοντάδες 7900, 8000??? Παράξενο...
@thaliarque
Έχεις ακούσει εσύ τίποτα για τυχόν νέα παραλαβή πινακίδων? Μου φαίνεται ύποπτη η εκατοντάδα της Καστοριάς για τη Κοζάνη (άμα όντως ισχύσει) ΚΤΖ-2401-2500 (απόθεμα που φτάνει για ένα μήνα)... Εσύ τι λες?
Θα δούμε ΚΖΧ από νέο έτος και ΙΡ_ στην Αθήνα, ή θα αρχίσουν οι ανακατανομές με τα ΙΜΝ και ΙΟΥ στην Αθήνα, και ένας Θεός ξέρει από πού για τη Κοζάνη? Για πες τι ξέρεις!!! -
ΚΟΜ 7909 σε cruze.
-
Ο χρήστης latest_plates έγραψε:
ΝΙΥ 8156 άσπρο γιάρις με λεντάκια πίσω. Παρα ομόρφυνε το γιάρις...
Είναι δυνατόν να προχώρησε τόσο πολύ το ΝΙΥ? Τελείωσαν κιόλας οι εκατοντάδες 7900, 8000??? Παράξενο...
το ΝΙΥ-7974 είναι πινακιδωμένο SLK σήμερα το πρωί άρα νομίζω το 8156 χάρτινο είναι λογικό νούμερο
-
Λογικά, σήμερα θα τελείωσε και ο κλάδος της Κοζάνης (αν όχι σήμερα, τότε σίγουρα αύριο). Για να δούμε, θα πάρει όντως τα:Επόμενος κλάδος ... ΚΤΖ-2401/2500 ... Καστοριανά ... μέχρι τελικής πτώσεως ...
???
ΚΤΖ-24** 3/12 ...από 3/12 τα ΚΤΖ-24**
ΚΖΖ-525 3/12
ΚΤΖ-2915 3/12 ... δεν γνωρίζουν ποια 20άδα θα τους δωθεί από τα ΚΤΖ-2401/2500
Μου φαίνεται ύποπτη η εκατοντάδα της Καστοριάς για τη Κοζάνη (άμα όντως ισχύσει) ΚΤΖ-2401-2500 (απόθεμα που φτάνει για ένα μήνα)...
Αν κατάλαβα καλά ... αμφισβητείς της πληροφορίες μου**???????????**
Εγω πάντως ξεκίνησα από σήμερα νέα κατοστάδα ... χωρίς ανακατανομές κ.τ.λ. ... 601/700 ...
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
ΚΤΖ-24** 3/12 ...από 3/12 τα ΚΤΖ-24**Μάλιστα! Προβλέπω η επόμενη ανακατανομή να είναι ΚΤΖ-2301-2400 άμα δεν έρθει νέα προμήθεια αρχές του 2014. Ανάποδα, οι εκατοντάδες από τη Καστοριά για τη Κοζάνη μέχρι να ξεμείνει κι η Καστοριά από απόθεμα. Λογική: 0!!!
Αν κατάλαβα καλά ... αμφισβητείς της πληροφορίες μου**???????????**
Είχες πει ότι ένα πουλάκι στο σφύριξε! Δεν ανέφερες ότι πρόκειται για έγκυρη και αδιάψευστη πηγή! Τέλος πάντων, χαίρομαι που επαληθεύθηκαν τα λεγόμενά σου! Sorry, άλλη φορά δεν θα σε αμφισβητήσω! Το υπόσχομαι! Χαχαχαχαχα!
-
το πρωί ΚΝΤ-3743 σε μτχ. Opel Astra S/W
και με επιφύλαξη το μεσημέρι
ΡΡΒ-9192 σε μτχ Α6
-
Κμρ-8423 λευκό Audi.
-
Μία περίεργη και μια κανονική,πρωινές παρατήρησεις ...
Με επιφύλαξη:
ΝΗΧ-8902(χ) σε λευκό ολοκαίνουργιο PEUGEOT PARTNER ή CITROEN BERLINGO, στην Ηλιούπολη ... είμαι 100% σίγουρος για τους αριθμούς,όχι όμως για τα γράμματα, παίζει να ήταν ΝΗΥ ... αλλά τόσο φρέσκο ??? ... ούτε από πλυντήριο να 'χε βγει!!! +
KIH-2238 σε κόκκινο SUZUKI SWIFT ... Περιφεριακή ... (φωτό όμως από τον παράδρομο + με γάντια γι'αυτό βγήκε ... σκ@τ@!!!)
Είχες πει ότι ένα πουλάκι στο σφύριξε! Δεν ανέφερες ότι πρόκειται για έγκυρη και αδιάψευστη πηγή! Τέλος πάντων, χαίρομαι που επαληθεύθηκαν τα λεγόμενά σου! Sorry, άλλη φορά δεν θα σε αμφισβητήσω! Το υπόσχομαι! Χαχαχαχαχα!Το πουλάκι δεν ήταν ... μπούφος αλλά μια γλυκύτατη ... καρδερίνα που τα ... κελάηδησε σωστά ... ... κι εγώ ... το παπαγαλάκι τα μετέφερα ... ... από την Κοζανίτικη ... 'φωλιά' ... ...
... αντιθέτως σήμερα ... ο μπούφος αρνήθηκε να πει την συνέχεια του ΚΤΖ-24** ... @!#*@#! ... -
http://www.autoblog.gr/2013/12/04/test- ... -6-i-dtec/
ΥΤΒ 4018 σε νεο Crv!!
-
Απορώ πως δεν αναφέρθηκε εδώ: ΝΙΥ-6500 στο νέο λεωφορείο της ομάδας μας
http://www.newsauto.gr/2013/11/08/new-paokfc-bus/
Κατά τα άλλα η νέα παρτίδα φαίνεται να είναι προ των πυλών, ίσως όμως δούμε ακόμα κάποιες ανακατανομές που είχαν
αποφασιστεί και γίνει από πριν, πχ αυτή της Κοζάνης. Μπορεί λοιπόν να δούμε κάποια ΙΜΝ ή ΙΟΥ σε Αγία Παρασκευή,
Άλιμο και Χολαργό πριν τους νέους συνδυασμούς, ΥΤΒ στην Παλλήνη και κάτι από κοντινό νομό στην Κορινθία. Όποιος
μάθει κάτι πιο συγκεκριμένο ας μας πει. -
ΚΧΖ 1840
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Απορώ πως δεν αναφέρθηκε εδώ: ΝΙΥ-6500 στο νέο λεωφορείο της ομάδας μαςhttp://www.newsauto.gr/2013/11/08/new-paokfc-bus/
Κατά τα άλλα η νέα παρτίδα φαίνεται να είναι προ των πυλών, ίσως όμως δούμε ακόμα κάποιες ανακατανομές που είχαν
αποφασιστεί και γίνει από πριν, πχ αυτή της Κοζάνης. Μπορεί λοιπόν να δούμε κάποια ΙΜΝ ή ΙΟΥ σε Αγία Παρασκευή,
Άλιμο και Χολαργό πριν τους νέους συνδυασμούς, ΥΤΒ στην Παλλήνη και κάτι από κοντινό νομό στην Κορινθία. Όποιος
μάθει κάτι πιο συγκεκριμένο ας μας πει.Και νέα ανακατανομή στη Ρόδο μέχρι τότε; κάτι σε ΚΧΖ 2501/3000 θα έλεγα (αν κ θα ήθελα 500 νούμερα από αλλού, πχ ΜΥΗ/ΜΥΚ ή Κυκλάδων ή Ηρακλείου).
Sent from HTC Desire X
-
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013