-
Καλησπέρα παίδες!
Οι κόκκινες πινακίδες, και συγκεκριμένα οι συνδυασμοί ΚΧΥ, ΚΧΧ, ΜΗΟ, ΜΟΥ, ΜΟΙ, ΜΟΟ, ΡΑΙ, ΡΑΥ, ΡΑΟ, ΑΜΥ, προφανώς είναι παλαιού τύπου πινακίδες χωρίς το GR μπροστά. Παρόλα αυτά, οι διάφορες διευθύνσεις συγκοινωνιών τις δίνουν. Δεν λέω φυσικά ότι κακώς πράττουν, αλλα είμαι της γνώμης ότι το υπουργείο συγκοινωνιών θα έπρεπε αυτές τις πινακίδες να τις αποσύρει και να τις επανεκδόσει σε νέου τύπου πινακίδες. Το βρίσκω απλά απαράδεκτο το ελληνικό κράτος (μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης) εν έτει 2013 να δίνει κόκκινες πινακίδες παλαιού τύπου χωρίς να αναγράφεται η χώρα! Αργήσαμε που αργήσαμε να δώσουμε τις πρώτες πινακίδες νέου τύπου (2004), τη στιγμή που άλλα ευρωπαϊκά κράτη, δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια πριν έδιναν τις δικές τους καινούργιες πινακίδες, ε, δεν γίνεται να συνεχίσουμε να δίνουμε παλιές κόκκινες!
Αυτά είχα να πω όσον αφορά τις κόκκινες πινακίδες!
Αφορμή πήρα από μερικά ολοκαίνουργια ακριβά αυτοκίνητα που έχω δει τον τελευταίο χρόνο με παλαιού τύπου κόκκινες πινακίδες και 'διαολίζομαι'!!! Λέω, 'ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ'!!! ΕΛΕΟΣ!!! -
Πραγματικά, πείτε όχι στον οίκτο των ολντφασιονέ κόκκινων πινακίδων. Όχι στον επιδερμικό ντιζαϊνιστικό ωχαδερφισμό
-
Ο χρήστης latest_plates έγραψε:
Καλησπέρα παίδες!
Οι κόκκινες πινακίδες, και συγκεκριμένα οι συνδυασμοί ΚΧΥ, ΚΧΧ, ΜΗΟ, ΜΟΥ, ΜΟΙ, ΜΟΟ, ΡΑΙ, ΡΑΥ, ΡΑΟ, ΑΜΥ, προφανώς είναι παλαιού τύπου πινακίδες χωρίς το GR μπροστά. Παρόλα αυτά, οι διάφορες διευθύνσεις συγκοινωνιών τις δίνουν. Δεν λέω φυσικά ότι κακώς πράττουν, αλλα είμαι της γνώμης ότι το υπουργείο συγκοινωνιών θα έπρεπε αυτές τις πινακίδες να τις αποσύρει και να τις επανεκδόσει σε νέου τύπου πινακίδες. Το βρίσκω απλά απαράδεκτο το ελληνικό κράτος (μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης) εν έτει 2013 να δίνει κόκκινες πινακίδες παλαιού τύπου χωρίς να αναγράφεται η χώρα! Αργήσαμε που αργήσαμε να δώσουμε τις πρώτες πινακίδες νέου τύπου (2004), τη στιγμή που άλλα ευρωπαϊκά κράτη, δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια πριν έδιναν τις δικές τους καινούργιες πινακίδες, ε, δεν γίνεται να συνεχίσουμε να δίνουμε παλιές κόκκινες!
Αυτά είχα να πω όσον αφορά τις κόκκινες πινακίδες!
Αφορμή πήρα από μερικά ολοκαίνουργια ακριβά αυτοκίνητα που έχω δει τον τελευταίο χρόνο με παλαιού τύπου κόκκινες πινακίδες και 'διαολίζομαι'!!! Λέω, 'ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ'!!! ΕΛΕΟΣ!!!Κοίτα με τι ασχολείται ο κόσμος!!!
-
Άλλες Κυριακές δεν είχα ούτε μια παρατήρηση,πάλι καλά που είχα μία σήμερα...
ΝΝΖ-729 σε μαύρο SYM XCITING 300, προ ώρας στα όρια Κ.Τούμπας & Ν.Ελβετίας!!!
Υ.Γ.:Προς Ροδίους συναδέλφους, πειράζει να σας κλέψω καμία παρατήρηση??? ...υπάρχει μικρή πιθανότητα 5%-10%, να αριβάρω στο νησί σας της επόμενες μέρες ... έχω να 'ρθω από το 2008!!!
-
@latest_plates: δεν υπάρχει καμία περίπτωση με τη σημερινή κρίση και τη δυσκολία να γίνουν νέες προμήθειες, να γίνει
αυτό που λες, δηλαδή να αποσυρθούν οι παλιές και ακόμα χειρότερα να ξανατυπωθούν οι παλιοί συνδυασμοί σε νέες με
GR. Αυτό που μπορούσε να είχε γίνει (αλλά δημιουργώντας απίστευτο μπάχαλο, δε μας συνέφερε καθόλου εδώ μέσα)
ήταν πριν δοθεί η πρώτη με GR (ΕΕΕ-1000) να έχει εξαντληθεί το παλιό απόθεμα μέσω πάρα πολλών ανακατανομών
από διεύθυνση σε διεύθυνση, όπως έγινε, ας πούμε, το 2003-04 με τις κανονικές. Αφού δεν έγινε αυτό, δε μένει παρά να
εξαντληθεί το απόθεμα όπως έχει αυτή τη στιγμή... Και οι ρυθμοί στις κόκκινες έχουν πέσει δραματικά, οπότε θα
βλέπουμε τις παλιές να δίνονται σε κάποιες περιοχές για πολλά ακόμη χρόνια. -
ΥΤΒ 2263 ή 65 σε hilux τσιγγάνων κάπου στην Πάτρα.
-
-
ΡΕΜ-7731 σε picanto
HKX-2809 σε swift (μαλλον καποιοι δεν κανουν καλά τη δουλειά τους)
ΧΝΙ-8998 σε μτχ DS3, το 2ο Χανιώτικο στα 3 χρονια που κυκλοφορει, μαλλον αλλαγη απο ΡΕΜ -
ΡΑΟ 9691 σε 807. Απο που ειναι?
Ο χρήστης rafi έγραψε:
ΡΕΜ-7731 σε picanto
HKX-2809 σε swift (μαλλον καποιοι δεν κανουν καλά τη δουλειά τους)
ΧΝΙ-8998 σε μτχ DS3, το 2ο Χανιώτικο στα 3 χρονια που κυκλοφορει, μαλλον αλλαγη απο ΡΕΜΣημειωνε. ΙΡΕ 6860 σε Clio dci.
-
-
HEA 616 είδα και EBO 624 μου ανέφεραν.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
ΡΑΟ 9691 σε 807. Απο που ειναι? ... -
ΥΝΤ 5017
και ΙΟΒ 8118 σε rapid ή octaviaSent from HTC Desire X
-
Ένα το πρωί κι ένα το βράδυ ... έτσι μου 'πε ... ο γιατρός! ... κι ας είν' από επαρχία ...
Πουρνό-πουρνό το ξημέρωμα πηγαίνοντας για ... εργασία,5 τετράγωνα πιο κάτω:
PMX-3420 σε πράσινο NISSAN PICK UP ...... λίγα λεπτά μετά,στο λιμάνι: ΝΗΧ-7434(χ) ... σε ασημί ή λευκό TOYOTA YARIS ...
+ τέλος:
ΑΗΜ-9108 σε ασημί OPEL ASTRA, προ ώρας στα Λαδάδικα ...
-
HAN-7825 σε rallye αθίγγανου.
-
ΗΑΝ 4809 σε μεταχειρισμένο Hilux.
-
ΟΗΚ 102 πριν λίγο στο Μαρούσι
-
ΜΙΤ 8436 λευκο clio iv
-
ΙΜΜ 3692 σε Λανσερ
-
ΙΡΑ-8728 σε γκρίζο Fiat 500