-
Ο χρήστης GF έγραψε:
....
O Ogier δινει τροφη,αυτος εξεθεσε το gravel crew του με τις δηλωσεις του για να δικαιολογησει την εβγα του,οχι εγω.
Το να κάνεις μεγαλύτερη μπούκα και να έχει πέτρα μέσα στα χόρτα δεν το λες και 'έβγα'.
ναι δεν ειναι εβγα,ειναι οδηγικο λαθος.Αισθανεσαι καλυτερα τωρα?
το ποιντ ειναι οτι παντα ψαχνει για δικαιολογιες.Ο Λεμπ οχι απλα δεν δικαιολογητε,αμεσως λεει εκανα λαθος οδηγικο.Βλεπε βραδυ Σαρδηνια που του διαβασε για δεξια,και αυτος τοποθετηθηκε για αριστερη στροφη.
Χανει απο τον Λατβαλα στην Αγγλια,δηλωνει αμεσως σημερα δεν μπορω να τον πιασω,απλα ειναι γρηγοροτερος.
Ο Λατβαλα 5 νικες και ο αλλος 75.Αυτος 9 παγκοσμια,ο Λατβαλα μηδεν τιτλο.Και ομως σου λεει ηταν γρηγοροτερος.
Ουτε χειροφρενα,ουτε σεταπ προβληματικα,ουτε το γκραβελ κριου δεν εκανε καλη δουλεια ουτε τιποτα.
Δικαιολογια 10 χρονια δεν ακουσαμε.Ουτε καν οταν τον σαμποταριζαν μεσα απο την ομαδα ο μανατζερ μαζι με τον Οζιε.Ουτε τοτε δεν βγηκε να δικαιολογηθει. -
Q: What makes Sebastien Loeb such a great driver?
A: “Not only is he extremely quick, but he is also a very clever driver who makes very few mistakes. At the same time, he is also extraordinarily fair. Despite his many successes, he has never become big-headed, but always has respect for his opponents and behaves fairly.”Q: Where does he rank in the all time great drivers?
A: “Every era is different – technology, the competition and the rallies have changed. As such, it is impossible to compare drivers from different decades. Based solely on the number of titles and victories, he is obviously the best.”Q: Do you have a favourite ‘Loeb’ memory?
A: “A few years ago, Loeb made a mistake in Sweden. However, rather than continuing at any cost, he waited and allowed his rival Mikko Hirvonen to pass. In this situation, he put fair play ahead of his own success – that is what makes him a true champion.”Τις απαντήσεις τις έχει δώσει ο Jost Capito.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
...,ουτε σεταπ προβληματικα,ουτε το γκραβελ κριου δεν εκανε καλη δουλεια ουτε τιποτα.
Δικαιολογια 10 χρονια δεν ακουσαμε.Ουτε καν οταν τον σαμποταριζαν μεσα απο την ομαδα ο μανατζερ μαζι με τον Οζιε.Ουτε τοτε δεν βγηκε να δικαιολογηθει.Την δικαιολογία δεν την άκουσες γιατί δεν ήθελες να την ακούσεις.
Για το λάθος σεταπ μέχρι και στον προηγούμενο αγώνα έλεγε ότι το έφτιαξαν για τον Χιρβονεν και για αυτό έχανε χρόνο. Μόλις έκανε το λάθος ο Οζιέ το σετάπ ήταν καλό.
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
...,ουτε σεταπ προβληματικα,ουτε το γκραβελ κριου δεν εκανε καλη δουλεια ουτε τιποτα.
Δικαιολογια 10 χρονια δεν ακουσαμε.Ουτε καν οταν τον σαμποταριζαν μεσα απο την ομαδα ο μανατζερ μαζι με τον Οζιε.Ουτε τοτε δεν βγηκε να δικαιολογηθει.Την δικαιολογία δεν την άκουσες γιατί δεν ήθελες να την ακούσεις.
Για το λάθος σεταπ μέχρι και στον προηγούμενο αγώνα έλεγε ότι το έφτιαξαν για τον Χιρβονεν και για αυτό έχανε χρόνο. Μόλις έκανε το λάθος ο Οζιέ το σετάπ ήταν καλό.
δεν ειπε αυτο,ειπε οτι ξεκινησαν με το περσινο σεταπ.και βεβαια δεν ειναι δικαιολογια,γιατι μολις το εφτιαξε κατα την διαρκεια του αγωνα,φανηκε αν ηταν δικαιολογια ή οχι.
Βγαλε τις παρωπιδες. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ποιός δηλαδή φταίει για το λάστιχο του Ogier ?Ο Ogier ?
O Ingrassia ?
To gravel crew ? (Simon Jean-Joseph αν θυμάμαι καλά ?)
Η πέτρα ?
Η Michelin που δεν τα φτιάχνει γερά ?
Η κακιά η ώρα ?
Κανείς ?Ένα αντίστοιχο 'οδηγικό λάθος' είχε και στη Γερμανία του 2011 ο κοντός.
Ήταν πρώτος, πάτησε πέτρα, κλατάρισε λάστιχο, και έχασε την πρωτιά ( φυσικά δεν μπόρεσε να ανακάμψει όπως ο ταχύτατος Οζιέ).
Μάντεψε ο 'άνθρωπος που δεν λέει ποτέ δικαιολογίες' τι είπε ότι φταίει : '... * Loeb was unsure what had caused his puncture. He said: “I think maybe in a straight we saw a few rocks on the road. We were taking it easy but what can we do?” * .
http://www.wrc.com/news/archive/saturda ... ?fid=15231
Δηλαδή μάλλον ο .... 'κανείς' (ακόμη και σε περίπτωση που ήταν σε ευθεία και είχε περισσότερα περιθώρια αντίδρασης).
-
Δεν απάντησες για τον Ogier αλλά δεν έχασες την ευκαιρία να 'απαντήσεις' για το Loeb
Εγώ αυτό το λέω 'κόλλημα' Πραγματικά μου είναι ακατανόητη αυτή η λύσσα εναντίον του Loeb.
Μπορείς να μην τον συμπαθείς αλλά το να τον απαξιώνεις με αυτό τον τρόπο είναι, επίτρεψέ μου, γελοίο.
Εξίσου γελοίο με τους μαλάκες που γιουχάρουν το Vettel
Κρίμα γιατί από γνώστες όπως εσύ και ο el-em θα περίμενα πιο νηφάλια αντιμετώπιση.Μην κάνεις τον κόπο να προσπαθήσεις να με βάλεις σε 'vs.' mode, εξάλλου και λίγο παραπάνω αναγνωρίζω τον Ogier ως στο ίδιο οδηγικό επίπεδο με το Loeb, παρότι προσωπικά δεν τον συμπαθώ, επειδή θεωρώ ότι έχει καβαλήσει το καλάμι από πολύ μικρός (2010 ζητάει equal status ). Εξάλλου ούτε ο Loeb μου είναι συμπαθής σε προσωπικό επίπεδο, δεν έχει το 'χάρισμα' πχ. του Solberg ούτε το cool στυλ των Φινλανδών πχ. Gronholm ή Kankkunen. Αλλά δεν μπορώ να μη του βγάλω το καπέλο για όσα έχει κάνει τόσα χρόνια και να μην τον συμπεριλάβω στους μεγαλύτερους όλων των εποχών, ίδια κλάση με Kankkunen, Rohrl και σία (ο Ogier ΔΕΝ είναι ακόμα εκεί, αν και είναι σαφώς υποψήφιος). Το να τον απαξιώσω με τον τρόπο που το κάνετε μου φαίνεται αδιανόητο και ακατανόητο. Δικαίωμά σας φυσικά, όπως και δικαίωμά μου να σας κριτικάρω για αυτό.
-
Τι θες να ακούσεις ?
Πατώντας μια πέτρα που δεν υπάρχει στις σημειώσεις (που μπορεί να την πάτησαν και άλλοι δέκα) και κλατάρει ένα λάστιχο, ( που σε πάμπολλες άλλες περιπτώσεις δεν) και το ανάγεις σε 'εβγα', οδηγικό λάθος κλπ, νομίζω ότι μιλάει μόνο του και δεν θέλει περισπούδαστες αναλύσεις.
Σχετικά με τον κοντό δεν τον απαξιώνει κανείς, δεν είναι όμως και ο θεός. Ότι κάνουν όλοι οι άλλοι το έκανε και αυτός. Βρέθηκε συγκυριακά πολλές λιγότερες φορές σε δύσκολη θέση, και αυτό είναι όλο ! Περισσότερο τεχνικό και μάρκετινγκ παρά πραγματικότητα.
Στον αποχαιρετιστήριο λόγο του έλεγε ο Wilson ότι δεν 'σπάει' ποτέ σε πίεση, και όμως κατέληξε ανάποδα στο χαντάκι όταν πιέστηκε. Ο Matton έλεγε ότι του έκανε εντύπωση που ότι και να οδηγήσει με την πρώτη πάει στο όριο και κερδίζει, και πήγε στο autocross στο Loheac και έχασε, στο Porsche Cup έχασε, στα FIAGT το ίδιο.
Απο εκεί και πέρα δεν έχει νόημα να χαλάμε bytes.
-
Τις σημειώσεις δεν τις δίνει ο οργανωτής, τις φτιάχνει το πλήρωμα. Αρα αν μια πέτρα σε μια μπούκα δεν υπάρχει στις σημειώσεις τότε οι σημειώσεις δεν ήταν αρκετά καλές (διότι δεν περιγράφουν επαρκώς τη διαδρομή του αυτοκινήτου) ή πήρε ρίσκο (να πάει εκτός 'χαρτογραφημένης' διαδρομής) που (εκ του αποτελέσματος) δεν του βγήκε. Ξεκάθαρο οδηγικό λάθος του πληρώματος και κανένα φάουλ, διότι είναι μέσα στο παιχνίδι.
Αυτό που είναι φάουλ, και αυτό σχολιάζω, είναι ότι αντί να πει 'έκανα' ή στη χειρότερη 'κάναμε λάθος' και να τελειώσει εκεί (αυτό σχολίασα αντιπαραβάλοντας με το Loeb, ακριβώς αντίστοιχη περίπτωση ήταν στην Πολωνία το 2009 πάλι μετά το Ακρόπολις, που έκανε μπούκα και πέτυχε τον κορμό του δέντρου και έσπασε την ανάρτηση και είπε πάλι 'έκανα λάθος'), πήγε να τα ρίξει στο gravel crew. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει το gravel crew ? Να σταματάει σε όλες τις μπούκες και να τσεκάρει μήπως υπάρχει ανάμεσα στα χόρτα καμιά κρυμμένη πέτρα, που δεν είχε γράψει το πλήρωμα ? Αστεία πράγματα, δεν είναι δουλειά του gravel crew να το κάνει αυτό, αν το κάνει θα κάνει 1 ώρα σε κάθε ειδική.
Με άλλα λόγια: ο Ogier είναι τεράστια κλάση ως οδηγός, καμία αμφιβολία. Αλλά θα πρέπει να μεγαλώσει και να παραδέχεται τα λάθη του και τις ήττες του. Και επίσης όταν είσαι σε μια ομάδα, αν γίνει μια μαλακία από την ομάδα, προς τα έξω λες 'όλα καλά' ή 'δική μου η ευθύνη', και ας πας μετά πίσω από κλειστές πόρτες να τα χώσεις στο μηχανικό για το χειρόφρενο ή το gravel crew για την πέτρα.
EDIT: σαφώς και τον απαξιώνεις και συ και ο el-em και είστε άδικοι στην κριτική σας. Πάρτο αυτό από κάποιον που δεν έχει ποτέ συμμετέχει στις διαμάχες σας, που μπορεί να άρχισαν ως πλάκα, αλλά έχουν πάψει να είναι αστείες εδώ και καιρό. Και προφανώς δεν είναι θεός αλλά είναι ό,τι κοντινότερο είχε ποτέ το WRC από πλευράς τελειότητας οδήγησης και ταυτόχρονα έλλειψης λαθών. Γρήγοροι υπήρξαν πολλοί, γρήγοροι που να μην κάνουν λάθη ελάχιστοι.
-
Το πόσο διπλωματικά εκφράζεται δεν έχει να κάνει καθόλου με τις οδηγικές ικανότητες του.
Ψάξε πίσω μια δεκαετία να δεις ότι στο ξεκίνημα του ο Λοέμπ ήταν περισσότερο μονοκόμματος και αναγκάστηκαν να βάλουν την ξανθιά να πηγαίνει πάντα μαζί του όταν και όπου μίλαγε. Ούτε από το σκούτερ δεν κατέβαινε. Του είχαν απαγορέψει να μιλάει εάν δεν ήταν αυτή παρόν να υπαγορεύει. Τα ξεχάσαμε αυτά ?
Συγκρίνετε έναν οδηγό που ακόμη βρίσκεται στα πρώτα του βήματα και στην προσπάθεια για καταξίωση με έναν που το κάνει αυτό για δέκα και πλέον χρόνια τώρα, και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα.
-
Αν θέλεις να είσαι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, τότε φυσικά εκτός από τις οδηγικές ικανότητες είναι σημαντικά και άλλα συστατικά του 'πακέτου'.
Οσον αφορά στις συγκρίσεις, δεν είμαι εγώ που προσπαθώ σε βαθμό εκνευριστικής εμμονής να αποδείξω κάτι.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τις σημειώσεις δεν τις δίνει ο οργανωτής, τις φτιάχνει το πλήρωμα.
.....
, πήγε να τα ρίξει στο gravel crew. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει το gravel crew ? Να σταματάει σε όλες τις μπούκες και να τσεκάρει μήπως υπάρχει ανάμεσα στα χόρτα καμιά κρυμμένη πέτρα, που δεν είχε γράψει το πλήρωμα ? Αστεία πράγματα, δεν είναι δουλειά του gravel crew να το κάνει αυτό, αν το κάνει θα κάνει 1 ώρα σε κάθε ειδική.....
Έχεις δει ποτέ πλήρωμα στα δύο περάσματα που κάνει να γράφει σημειώσεις ?
Τα ίδια gravel crew πολλές ημέρες πριν τον αγώνα προετοιμάζουν, τσεκάρουν και καθαρογράφουν τις σημειώσεις και τους τις δίνουν έτοιμες. Τι προλαβαίνεις να διορθώσεις σε όλες τις ειδικές με δύο περάσματα και με μεγάλη πίεση χρόνου στις δύο ημέρες των δοκιμών ?
-
Αυτό λέω: αν θέλεις να είσαι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, λες δημόσια 'κάναμε λάθος' (διότι, στο τέλος της ημέρας, εσύ έχεις την τελική ευθύνη, ας τσεκάριζες τις σημειώσεις) και τα χώνεις στο gravel crew κατ΄ιδίαν.
Στη δουλειά μου ποτέ δε διανοήθηκα να βγω προς τρίτους και να 'δώσω/χώσω' υφιστάμενό μου. Προς τα έξω παίρνω εγώ την ευθύνη και μετά τον χέζω κατ΄ιδίαν. Πόσο δε μάλλον να έχω και ο ίδιος μέρος της ευθύνης (πχ. να έχω κάνει review τη δουλειά του υφισταμένου μου και να μου έχει ξεφύγει η μαλακία). Θα περίμενα από ένα παγκόσμιο πρωταθλητή να τα ξέρει αυτά (και όχι, δεν είναι θέμα μόρφωσης, δεν τα μαθαίνεις στο PhD αυτά, αλλά θέμα παιδείας).
Να ξεκαθαρίσω και κάτι για να μην παρεξηγούμαι: η κριτική μου παραπάνω δεν απευθύνεται ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ στους GF και el-em, που τους ξέρω προσωπικά και εκτιμώ πολλά χρόνια, αλλά στις απόψεις τους για το συγκεκριμένο θέμα. Αλλο το να πεις σε κάποιον 'είπες μαλακία' και άλλο να πεις 'είσαι μαλάκας' καλό είναι να τα ξεχωρίζουμε αυτά, προφανώς και εννοώ το πρώτο.
-
Την πίεση που πήρε επάνω του το 2013 δεν νομίζω ότι θα την άντεχε κάποιος άλλος.Το να φτάνουμε να κρίνουμε το πως αιτιολόγησε ένα συμβάν είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.
Ξεκίνησε με καινούργιο αυτοκίνητο από το μηδέν, το εξέλιξε αυτός και όχι με βοήθεια άλλων εμπειρότερων, τα έβαλε με εννιαπλό πρωταθλητή και τον κέρδισε στα ίσια τουλάχιστον δύο φορές, είχε όλα τα φώτα στραμμένα επάνω του ακόμη και όταν πήγαινε στην τουαλέτα με τάσεις αρνητικής κριτικής και αμφισβήτησης (ειδικά όλα τα γαλλικά), πήρε το πρωτάθλημα, βοήθησε και στο νταμπλ, κατέριψε το ρεκόρ διαφοράς 1ου - 2ου, κατέριψε το ρεκόρ μεγαλύτερης ταχύτητας σε ειδική στο WRC και εμείς λέμε δεν μίλησε αρκετά διπλωματικά για τους συνεργάτες του !
Λες και η δουλειά του είναι το μαρκετινγκ. ΟΚ, σε μερικά χρόνια με την αυτοπεποίθηση που θα έχει πλέον θα το 'έχει' και αυτό. Έκανε δέκα φορές μεγαλύτερα επιτεύγματα.
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Την πίεση που πήρε επάνω του το 2013 δεν νομίζω ότι θα την άντεχε κάποιος άλλος.Δε θεωρώ ότι είχε καμιά ιδιαίτερη πίεση. Ούτε σοβαρό ανταγωνισμό (ο σοβαρότερος ήταν του Loeb) ούτε σοβαρά προβλήματα με το αυτοκίνητο (μια εγκατάλειψη στο Ακρόπολις) ούτε προβλήματα εντός ομάδας, που είναι η πίεση ? Τη δουλειά του έκανε όσο καλύτερα μπορούσε και μπράβο του.
και εμείς λέμε δεν μίλησε αρκετά διπλωματικά για τους συνεργάτες του !
Λες και η δουλειά του είναι το μαρκετινγκ.
Αυτά που λέω δεν είναι μάρκετινγκ.
-
Μην ξεχνάς ότι ακόμη και για αυτό υπάρχουν διαφορετικές σχολές.
Αυτή που αναφέρεις και ακολουθώ και εγώ στους συνεργάτες μου και θεωρώ την πιο αποδοτική συνολικά.
Όμως πολλές φορές βλέπουμε γύρω μας παραδείγματα της συμπεριφοράς του να εκθέτεις υφισταμένους, να τους προσβάλεις ακόμη και δημόσια και (παραδόξως) να είναι πολύ αποδοτικά. Έχουμε πολλά τέτοια δείγματα γύρω μας (greek style management ).
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
...Ξεκίνησε με καινούργιο αυτοκίνητο από το μηδέν, το εξέλιξε αυτός και όχι με βοήθεια άλλων εμπειρότερων,
...
Τώρα σοβαρολογούμε ?
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Ένα αντίστοιχο 'οδηγικό λάθος' είχε και στη Γερμανία του 2011 ο κοντός.
Ήταν πρώτος, πάτησε πέτρα, κλατάρισε λάστιχο, και έχασε την πρωτιά ( φυσικά δεν μπόρεσε να ανακάμψει όπως ο ταχύτατος Οζιέ).
τι προσπαθεις να πεις με αυτο?
θελεις να σου βρω 3 περιπτωσεις τετοιες που δεν επανεκαμψε ο Οζιε? 5 σου φτανουν? μπορω να σου βρω και 8 αν δεν σου φτανουν.Μάντεψε ο 'άνθρωπος που δεν λέει ποτέ δικαιολογίες' τι είπε ότι φταίει : '... * Loeb was unsure what had caused his puncture. He said: “I think maybe in a straight we saw a few rocks on the road. We were taking it easy but what can we do?” * .
http://www.wrc.com/news/archive/saturda ... ?fid=15231
Δηλαδή μάλλον ο .... 'κανείς' (ακόμη και σε περίπτωση που ήταν σε ευθεία και είχε περισσότερα περιθώρια αντίδρασης).
για δειξε μας που ειναι η δικαιολογια? δεν ηταν σιγουρος τι προκαλεσε το κλαταρισμα,μπορει να ηταν καποιες πετρες στο δρομο ειπε.Δεν εριξε σε κανεναν το κλαταρισμα,ουτε στη Μισλεν,ουτε στο γκραβελ κριου.
Μην κανεις πως δεν καταλαβαινεις την διαφορα. -
Ο χρήστης GF έγραψε:
Τι θες να ακούσεις ?Πατώντας μια πέτρα που δεν υπάρχει στις σημειώσεις (που μπορεί να την πάτησαν και άλλοι δέκα) και κλατάρει ένα λάστιχο, ( που σε πάμπολλες άλλες περιπτώσεις δεν) και το ανάγεις σε 'εβγα', οδηγικό λάθος κλπ, νομίζω ότι μιλάει μόνο του και δεν θέλει περισπούδαστες αναλύσεις..
μα αφου ειναι οδηγικο λαθος τι να κανουμε?
Σχετικά με τον κοντό δεν τον απαξιώνει κανείς, δεν είναι όμως και ο θεός. Ότι κάνουν όλοι οι άλλοι το έκανε και αυτός. Βρέθηκε συγκυριακά πολλές λιγότερες φορές σε δύσκολη θέση, και αυτό είναι όλο ! Περισσότερο τεχνικό και μάρκετινγκ παρά πραγματικότητα.
εκανε οτι εκαναν οι αλλοι? Ποιος ο Οζιε?
Στον αποχαιρετιστήριο λόγο του έλεγε ο Wilson ότι δεν 'σπάει' ποτέ σε πίεση, και όμως κατέληξε ανάποδα στο χαντάκι όταν πιέστηκε. Ο Matton έλεγε ότι του έκανε εντύπωση που ότι και να οδηγήσει με την πρώτη πάει στο όριο και κερδίζει, και πήγε στο autocross στο Loheac και έχασε, στο Porsche Cup έχασε, στα FIAGT το ίδιο.
Απο εκεί και πέρα δεν έχει νόημα να χαλάμε bytes.
απο το 2011 πεταχτηκες στο 2013.Ενδιαμεσα ποσα λαθη του οζιε θελεις να σου βρω? Εαν σου βρω 3 λαθη οδηγικα σε 5 μηνες ειναι καλα? Αλλο το 2 λαθη σε 3 χρονια,και αλλο 3 λαθη σε 5 μηνες.Τζαμπα χαρηκες Γιωργο!
Στα φια gt νικησε στην πρωτη του χρονια,στα ραλλυκροςς ειχε αξιπρεπεστατη παρουσια,με τα 911 νικησε και εκει.
Μηπως θελεις να ριξει και στον Βεττελ για να παραδεχθεις τα αυτονοητα?
Βytes χαλαμε αμα ακουμε ασυναρτησιες. -
Ο χρήστης GF έγραψε:
Το πόσο διπλωματικά εκφράζεται δεν έχει να κάνει καθόλου με τις οδηγικές ικανότητες του.Ψάξε πίσω μια δεκαετία να δεις ότι στο ξεκίνημα του ο Λοέμπ ήταν περισσότερο μονοκόμματος και αναγκάστηκαν να βάλουν την ξανθιά να πηγαίνει πάντα μαζί του όταν και όπου μίλαγε. Ούτε από το σκούτερ δεν κατέβαινε. Του είχαν απαγορέψει να μιλάει εάν δεν ήταν αυτή παρόν να υπαγορεύει. Τα ξεχάσαμε αυτά ?
η ξανθια ειναι ακομη εκει ακομα και χωρις Λεμπ,παντα διπλα στους οδηγους της Σιτροεν σπορ.
Και αυτο εχεις να το προσαψειςν σαν κακο για τον Λεμπ? Ελεος με την εμπαθεια!!!Συγκρίνετε έναν οδηγό που ακόμη βρίσκεται στα πρώτα του βήματα και στην προσπάθεια για καταξίωση με έναν που το κάνει αυτό για δέκα και πλέον χρόνια τώρα, και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα.
Οχι εσεις συγκρινεται τον Οζιε με τον Λεμπ και λετε οτι ειναι καλυτερος.Αυτο ειναι το προβλημα.
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Έχεις δει ποτέ πλήρωμα στα δύο περάσματα που κάνει να γράφει σημειώσεις ?
Τα ίδια gravel crew πολλές ημέρες πριν τον αγώνα προετοιμάζουν, τσεκάρουν και καθαρογράφουν τις σημειώσεις και τους τις δίνουν έτοιμες. Τι προλαβαίνεις να διορθώσεις σε όλες τις ειδικές με δύο περάσματα και με μεγάλη πίεση χρόνου στις δύο ημέρες των δοκιμών ?
δεν προλαβαινει? τι ειναι αυτα που λες ρε Γιωργο,εισαι και συνοδηγος!!
και βεβαια προλαβαινουν,εαν δεν προλαβαιναν θα εβγαιναν σε μονιμη βαση.Πιστευεις οτι μπορεις να πας τεζα σε τετοιο ρυθμο χωρις να εχεις τσεκαρει τις σημειωσεις του οποιαδηποτε Simon Jean Joseph?
WRC 2013 (all rounds)