Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Η εκτίμησή σου είναι τελείως εσφαλμένη και είναι το φυσικό αποτέλεσμα του να μη γνωρίζεις τα πράγματα εκ των έσω...
Ακριβώς τις ίδιες απαντήσεις που πήρες εσυ για τις ελλείψεις δίνω κι εγω στους πελάτες μου όταν διαπιστώνουν οτι δεν βρισκουν προιόντα που θέλουν. Είναι μια υπεκφυγή για να μη δώσω την εντύπωση της μίζερης επιχείρησης, που δυσκολεύεται να φέρει είδη λόγω οικονομικής δυσπραγίας. Είναι μια προσπαθεια για να αποφύγω να καθιερωθώ στη συνείδηση του πελάτη αρνητικά, σαν κατάστημα που πλέον δεν έχει εμπορεύματα, ωστε την επόμενη φορά που θα χρειαστεί κάτι, να περάσει εστω να ρωτήσει....Να μη με ξεγράψει....
Μήπως επίσης σου λέγανε πολλοί και την εξης δικαιολογία...? 'Δεν ήρθαν ακόμα....Τα περιμένουμε! ', 'Θα έρθουν σε λίγες μέρες' και άλλα τέτοια παρόμοια...? Σου είπε κανείς οτι 'Να, φέραμε 15 μπουφάν αντί για 80 που ήταν η δυναμική μας, λόγω κρίσης κι επειδή φοβηθήκαμε μη μας περισσέψουν, ενω επίσης δεν έχουμε την κατάλληλη ρευστότητα για περισσότερα...?' Οχι! Σου λέγανε 'τα βουτήξανε όλα...' αφήνοντας να εννοηθεί οτι το μαγαζί τους πουλάει τις προϊοντάρες του σα ζεστά ψωμάκια..! Εσυ άργησες...!
Σημ. Δεδομένων των συνθηκών, λίγο έψαξες...Τρία καταστήματα για να βρεις το μπουφάν (ελαφρύ κιόλας) που θες, όπως το θες, στην τιμή που μπορείς να το πληρώσεις, θέλει λίγο παραπάνω τρέξιμο.Οσο 'εύκολος' κι αν είσαι στο θέμα γούστο...
Εχω πει εδω και δυο χρόνια (κι εδω στο φορουμ), θα αρχίσουν να υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε προιόντα στην αγορά όσο θα περνάει ο καιρός. Η εποχή της αφθονίας, 'κάτω απο την πόρτα του σπιτιού μου', έχει περάσει ανεπιστρεπτί....
Συμφωνώ ότι μπορεί να ισχύουν όσα γράφεις. Απλά ανέφερα αυτά που μου είπαν.
Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω άλλα μαγαζιά με ανδρικά ρούχα και σε προσιτές τιμές.
Οπότε με βάση τον ελεύθερο χρόνο που είχα επικεντρώθηκα στα μοναδικά μαγαζιά που ήξερα.
Άσε που η πλειοψηφία των μαγαζιών πλέον σε κεντρικές εμπορικές περιοχές έχουν μόνο γυναικεία.
Η επόμενη κίνησή μου θα είναι να πάω στο FACTORY OUTLET στο αεροδρόμιο, αλλά αυτό απαιτεί αρκετό χρόνο και μέρα που να μην τρέχουν άλλες υποχρεώσεις.