-
Σε συζητηση με φιλο που εργαζεται σε αλυσιδα ηλεκτρικων, αυριο θα εχουν 1 ατομο ανά τομεα ενω σημερα πχ ή την Παρασκευη εχουν 2-3 αναλογα την περισταση. Κοινώς, θα τον πιουν κανονικα.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Σε συζητηση με φιλο που εργαζεται σε αλυσιδα ηλεκτρικων, αυριο θα εχουν 1 ατομο ανά τομεα ενω σημερα πχ ή την Παρασκευη εχουν 2-3 αναλογα την περισταση. Κοινώς, θα τον πιουν κανονικα.Πες του μονο να ειναι ανοικτα απο τις 03:00 γιατι θα παω για κυνηγι και χρειαζομαι φακο.
ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΩ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
...Ναι, σοβαρότατα αγαπητέ μου. Χύθηκε αίμα για όλα αυτά τα δικαιώματα!!!...
Ωχου έλα μωρέ τώρα και εσύ, λίγο αιματάκι χύθηκε και δεν ήταν και δικό μας. Τι μας νοιάζει εμάς! Αφού έτσι μας βολεύει!
-
Ραντεβού αύριο το πρωί στο Jambo. Θα χρειαστούμε οπωσδήποτε ένα κερί βανίλια με 0,99€ !
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Σε ενα απεραντο μπουρδελο που λεγεται Ελλαδα, στη γιορτη της καφετεριας, του τσιπουραδικου και της ταβερνας που ειναι πιο συνωστισμενα απο ποτε σε αργιες, απεργιες και 'γιορτες' ... αλλα ταυτοχρονα και το ιδιο οταν η πρωτη ακτινα του ηλιου ζεστανει τα σκατοτραπεζοκαθισματα απο τα οποια επηξε ο τοπος.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Σε συζητηση με φιλο που εργαζεται σε αλυσιδα ηλεκτρικων, αυριο θα εχουν 1 ατομο ανά τομεα ενω σημερα πχ ή την Παρασκευη εχουν 2-3 αναλογα την περισταση. Κοινώς, θα τον πιουν κανονικα.
Πες του μονο να ειναι ανοικτα απο τις 03:00 γιατι θα παω για κυνηγι και χρειαζομαι φακο.
ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΩ.
- ανοιχτά petshops,μήπως χρειαστείς σκύλο.
-
Να ανοίξουν και τα sex shops μήπως δεν μου φτάσουν οι δονητές που έχω να αυτοϊκανοποιούμαι...
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Σε ενα απεραντο μπουρδελο που λεγεται Ελλαδα, στη γιορτη της καφετεριας, του τσιπουραδικου και της ταβερνας που ειναι πιο συνωστισμενα απο ποτε σε αργιες, απεργιες και 'γιορτες' ... αλλα ταυτοχρονα και το ιδιο οταν η πρωτη ακτινα του ηλιου ζεστανει τα σκατοτραπεζοκαθισματα απο τα οποια επηξε ο τοπος.
-
^ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ !!!!!!
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Να ανοίξουν και τα sex shops μήπως δεν μου φτάσουν οι δονητές που έχω να αυτοϊκανοποιούμαι...οτι δηλωνεις.......στην Ελλαδα,εισαι......οποτε το νου σου!!!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αν και δε καταλαβαίνω τι σχέση έχει η απορία σου με το θέμα, θα σου απαντήσω.
Μ´αρέσει πολύ αυτό που κάνω, είναι άκρως δημιουργικό και το θεωρώ φυσιολογικό να αφιερώνω τόσο πολύ χρόνο σε αυτή (και αύριο, πάλι δουλειά θα έχω).
Και για να επιστρέψω στο θέμα, επειδή ο χρόνος μου είναι περιορισμένος θα προτιμούσα να τον αφιέρωνα στην οικογένειά μου και γιαυτό η αυριανή μέρα είναι για μένα ευκολία.
Δεν εχει αμεση σχεση, κουβεντα κανουμε. Μου εκανε εντυπωση η εργασιομανια σου.
Το οτι σου αρεσει η δουλεια σου και το οτι ειναι δημιουργικη δε σημαινει οτι ειναι φυσιολογικο να εργαζεσαι τοσες ωρες.Επισης, σε ρωτησα αν δεχοσουν να εργαζεσαι 6 ωρες με την ιδια αμοιβη και δεν απαντησες.
Άλλη ερώτηση;
Αλλες ερωτησεις:
Ποσες ωρες απο τις 12 που εργαζεσαι πιστευεις πως εισαι (σταθερα) αποδοτικος;
Γιατι δεν προσλαμβανετε επιπλεον ατομο-α αφου 'η δουλεια δεν βγαινει';
Αν εργαζοσουν και την Κυριακη, ποτε θα πηγαινες για ψωνια;Σημ.
Οκ, και εγω εργαζομαι οταν χρειαστει περισσοτερο απο 8-9ωρο (στο αμεσο μελλον θα χρειαστει και παραπανω) αλλα απο οτι καταλαβαινω στη δικη σου δουλεια ειναι το συνηθες ωραριο.
Μερικες φορες και εγω δεν προλαβαινω να κανω ψωνια αλλα θα ηθελα η Κυριακη να παραμεινει μερα ξεκουρασης. Οχι μονο γιατι πρεπει καποτε να ξεκουραζομαστε, αλλα κυριως επειδη εχω την αισθηση οτι σιγα-σιγα (και αρχη γενομενης απο τους εμπορουπαλληλους) θα εργαζομαστε ολοι ανεξαιρετως καθε μερα.
Φυσικα, δεν πιστευω οτι θα βοηθησει τις εταιριες να αυξησουν το τζιρο τους, ουτε οτι θα μειωθει η ανεργια επειδη θα προσλαβουν προσωπικο. -
Νίκο μου υπάρχει και το ίντερνετ πάντως για αγορές τώρα που η σύζυγος είναι λεχώνα και δεν μπορεί να βγει από το σπίτι. Υπάρχουν ΣΜ που κάνουν κατ' οίκον παραδώσεις.
-
Τελικα νομιζω οτι καποιοι φοβουνται οτι μαλλον την Κυριακη θα εχει πιο πολυ κινηση στα μαγαζια
-
Με 'κινηση' δε πληρωνεις τους λογαρισμους.
-
Όποιος έχει μισό δράμι μυαλό καταλαβαίνει πως τα λεφτά του κόσμου είναι δεδομένα και λίγα, έστω Χ. Το Χ λοιπόν θα μοιραστεί δια του 7 (εργάσιμες μέρες) αντί για δια του 6. Αλλά βέβαια από τον Σπάιρος δεν περίμενα κάτι καλύτερο...
-
Προς τι το αγχος;
Δεν εχει κινηση; Δεν ξανανοιγεις και τελειωσε το θεμα.
Καλα καποιοι νομιζουν οτι ζουν στο 1563, καμια εκπληξη.Και γιατι να ανοιγουν 7 μερες; Να ανοιξουν 2 μερες και να μοιραστει εκει ο τζιρος. Θα γλυτωσει και προσωπικο η επιχειρηση.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Προς τι το αγχος;
Δεν εχει κινηση; Δεν ξανανοιγεις και τελειωσε το θεμα.Το θεμα δεν ειναι αν θα εχει ή οχι κινηση.
Ας υποθεσουμε οτι θα εχει κινηση για χαρη της συζητησης: Το ουσιαστικο αποτελεσμα (κερδος) ποιο θα ειναι;
Ο Νικος πχ εχει στην τσεπη 200€ να δωσει για ΣΜ, αντι να τα δωσει το Σαββατο, θα τα δωσει την Κυριακη. Οτι θα τα δωσει ειναι σιγουρο. (Τοσο καιρο τα εδινε οποιαδηποτε αλλη μερα εκτος Κυριακης)Και γιατι να ανοιγουν 7 μερες; Να ανοιξουν 2 μερες και να μοιραστει εκει ο τζιρος. Θα γλυτωσει και προσωπικο η επιχειρηση.
Νομιζεις ειναι λιγες οι επιχειρησεις που υπολειτουργουν και στην ουσια δουλευουν λιγοτερες μερες;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Προς τι το αγχος;
Δεν εχει κινηση; Δεν ξανανοιγεις και τελειωσε το θεμα.
Καλα καποιοι νομιζουν οτι ζουν στο 1563, καμια εκπληξη.Και γιατι να ανοιγουν 7 μερες; Να ανοιξουν 2 μερες και να μοιραστει εκει ο τζιρος. Θα γλυτωσει και προσωπικο η επιχειρηση.
Ειλικρινά είσαι περιπτωσάρα...
-
δηλ. αυριο θα ειναι ανοιχτα μονο τα καταστηματα μεχρι 250τμ και οσα δεν ανηκουν σε αλυσιδα .....
για να διασωθουν τα εναπομειναντα καταστηματα μικρων επιχειρησεων και αυτοαπασχολουμενων.....βρε ουστ.....
οχι γιατι εχω καποιο κολλημα με τα ωραρια.......αλλα για την κοροϊδια....
-
παιδες μην αυτοκτονησετε, θα αποτυχει το μετρο και θα ειστε πολυ χαρουμενοι
Περί ωραρίου καταστημάτων [Διάσπαση]