-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έτσι ακριβώς δουλεύω χρόοοονια τώρα και δεν παραπονέθηκα ποτέ.Ναι το ξέρω...Οχι σαν και μένα, που είμαι άνετος και γράφω 500 ώρες σκι το χρόνο (καθημερινές, αργίες κλπ, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό), 300ώρες para pente, άπειρα βιντεάκια στο νετ, συμμετοχή στο 4Τ φορουμ αδιαλλείπτως, στο moderating team του forum του snowclub, στα διοικητικά του snowclub και δεν ξέρω και πού αλλού...!
-
Realzeus, θα έπρεπε όμως να είναι και δικαίωμα αυτού που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κάνει την επιχειρησούλα του να επιβιώσει να δουλέψει τις ώρες και τις μέρες που θεωρεί ότι θα έχει πελατεία.
Spartan, μην ξανοίγεσαι σε πράγματα που δεν κατέχεις και για τα οποία δεν σου πέφτει ο παραμικρός λόγος.
-
Έτσι ακριβώς δουλεύω χρόοοονια τώρα και δεν παραπονέθηκα ποτέ.16 ωρες την ημερα? ΧΛΩΜΟ
-
Έτσι ακριβώς δουλεύω χρόοοονια τώρα και δεν παραπονέθηκα ποτέ.Καθολου χλωμο τριντεντ...
πληρωνεται με την ωρα16*10(στην χειροτερη) = 160 ευρω την μερα, not bad!
Οταν ομως η αγορα ρυθμισει στο 0.5 ευρω την ωρα τοτε ο καπιταλισμος θα γινει κακος
-
Έτσι, βγάλτε και άλλα συμπεράσματα.
-
Εσυ μας τα εχεις πει ολ αυτα, δεν βγαζουμε τιποτα απο τα μυαλο μας και συν αυτω προκαλεις με ατακες 'αυτορυθμιση' και 'ο καπιταλισμος βλεπει τα λαθη και τα διορθωνει γιατι εξελισεται'
-
Ποια σας έχω πει; Ότι δουλεύω έτσι;
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
πληρωνεται με την ωρα
16*10(στην χειροτερη) = 160 ευρω την μερα, not bad!
Που το είδες γραμμένο αυτό αγορίνα μου;
-
Για το 10 δεν ξερω, αυτο ειναι οντως θεμα αγορας.
το 16 ωρες μαθηματα ειναι το χλωμο.
-
Spartan, μην ξανοίγεσαι σε πράγματα που δεν κατέχεις και για τα οποία δεν σου πέφτει ο παραμικρός λόγος.
Οταν είναι πασιφανές οτι λες ΨΕΜΜΑΤΑ για να υποστηρίξεις επιχείρημα και βέβαια μου πέφτει λόγος. Οχι για την προσωπική σου ζωή φυσικά, αλλα για την κουβέντα που κάνουμε. Οταν εγω το μόνο που έχω είναι μία Κυριακή την εβδομάδα να κάνω το αγαπημένο μου σπορ (άσχετα αν τώρα το έχω σχεδόν σταματήσει λόγω έλλειψης χρημάτων) γιατί δουλεύω απο τις 08:00' το πρωί ως τις 21:00' το βράδυ κάθε μέρα στο κατάστημά μου κι έρχεσαι εσυ που πας καθημερινές και όποτε θες για σκι*, να μου πεις οτι δουλεύεις 16 ώρες την ημέρα καθε μερα** ως εκπαιδευτικός Αγγλικών (ή ο,τι άλλο επιπρόσθετα κάνεις), ε τότε καταλαβαίνεις οτι οχι μόνο ψεύδεσαι, αλλα προκαλείς κιόλας.
*αναφορές για τα πεπραγμένα σου, εσυ μας δίνεις κι εδω και στο άλλο φόρουμ και πολύ καλά κάνεις εφ΄οσον αυτό σε καλύπτει, αλλά δε μπορείς να θεωρείς οτι 'ξανοιγόμαστε' όταν κάνουμε αναφορά σ΄αυτά για να καταρρίψουμε ισχυρισμούς σου που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα πεπραγμένα σου.
** επι πολλάαααα χρόνια μάλιστα και δεν παραπονιέσαι κιόλας...!
-
το 8εμα ειναι τι κανει ο Χρηστος?
ολοι εσεις που εχετε αποριες στειλτε του πμ...
αλλιως οι εχοντες εμπορικα καταστηματα πειτε μου που ειστε να ερ8ω να τσεκαρω αν ειστε νομιμοι...(αδειες....αποδειξεις...πολεοδομικα....πινακιδες....ικα....κλπ)
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
αλλιως οι εχοντες εμπορικα καταστηματα πειτε μου που ειστε να ερ8ω να τσεκαρω αν ειστε νομιμοι...(αδειες....αποδειξεις...πολεοδομικα....πινακιδες....ικα....κλπ)
Ως τι;
-
Ως MAD MAX, beyond the thunderome?
-
Ενας καθηγητης αγγλικων κατα μεσο ορο παιρνει 8 με 10 ευρω την ωρα στην χειροτερη περιπτωση αν δουλευει σε φροντιστηριο.
Τωρα αν εσυ εισαι εξαιρεση και δουλευεις μεροκαματο στο φροντιστηριο δεν το γνωριζω. Μακαρι να παιρνεις και περισσοτερα αλλα αλλου θελω να εστιασω.
Οταν δουλευεις με την ωρα και ξερεις οτι οσο περισσοτερο δουλεψεις τοσο περισσοτερα θα ειναι τα εσοδα το κανεις ευχαριστα. Αν ομως δουλευεις περισσοτερο και ξερεις οτι θα πληρωθεις το ιδιο δεν δουλευεις με ορεξη. Ο εμπορος ειναι σε ακομα χειροτερη κατασταση γιατι θα δουλεψει περισσοτερο ενω με τις υπαρχουσες συνθηκες εχει περισσοτερες πιθανοτητες με την δουλεια παραπανω να καταφερει να αυξησει τα εξοδα του.
-
ΜΑD MAX 13 άλλαξε συχνότητα, γιατί εκπέμπεις 'αλλού'....!
-
σεναριο 1
ως ο κριτης των παντων (απλα ακολουθαω την ροη...)σεναριο 2
περιμενεις να ακουσεις την ιδιοτητα μου στα σοβαρα?σεναριο 3
ως αριστεροδεξιοσ φασιστας -
σεναριο 1
ως ο κριτης των παντων (απλα ακολουθαω την ροη...)σεναριο 2
περιμενεις να ακουσεις την ιδιοτητα μου στα σοβαρα?σεναριο 3
ως αριστεροδεξιοσ φασιστας -
ΜΑD MAX....Aν απο την παραπάνω κουβέντα συμπεραίνεις οτι κάποιος κάνει έλεγχο νομιμότητας στο Χρήστο Λάππα, τότε κάποιο πρόβλημα έχεις (κατανόησης της Ελληνικής? , ανάγνωσης ?, αντίληψης ?). Πες ενα 'λάθος κατάλαβα' να 'παμ παρακάτ..'
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
ΜΑD MAX....Aν απο την παραπάνω κουβέντα συμπεραίνεις οτι κάποιος κάνει έλεγχο νομιμότητας στο Χρήστο Λάππα, τότε κάποιο πρόβλημα έχεις (κατανόησης της Ελληνικής? , ανάγνωσης ?, αντίληψης ?). Πες ενα 'λάθος κατάλαβα' να 'παμ παρακάτ..'αν η λεξη που χαλασε το νοημα ηταν το νομιμη οκ να δεκτω το λαθος...
το νοημα ειναι οτι καποιοι αμφισβητουν τα λεγομενα καποιου....
με το ιδιο δικαιωμα και εγω αμφισβητω τα λεγομενα τους...
απλα ακολουθω την ροη της κουβεντας...
αληθεια ποιοι απο σας εχουν παραδεχτει τα λαθη τους δημοσια εδω.....? food for thought
(απο κανεναν δεν εχω ακουσει προς τα εμενα στα 8 χρονια που ειμαι στο forum αυτο μια συγνωμη ...μια παραδοχη εκανα λαθος κλπ) λες παντα να ειμαι εγω λαθος και οι αλλοι οι σωστοι ΠΑΝΤΑ? αντιθετως στο παρελθον εχω ξανα παραδεχτει λαθος μου δημοσια...θελει περισσοτερη μαγκια να παραδεχτεις το λαθος σου απο το να κρυβεσαι σαν παιδακι πισω απο το δαχτυλο του...
-
ΜΑD MAX....Aν απο την παραπάνω κουβέντα συμπεραίνεις οτι κάποιος κάνει έλεγχο νομιμότητας στο Χρήστο Λάππα, τότε κάποιο πρόβλημα έχεις (κατανόησης της Ελληνικής? , ανάγνωσης ?, αντίληψης ?). Πες ενα 'λάθος κατάλαβα' να 'παμ παρακάτ..'
αν η λεξη που χαλασε το νοημα ηταν το νομιμη οκ να δεκτω το λαθος...
το νοημα ειναι οτι καποιοι αμφισβητουν τα λεγομενα καποιου....
με το ιδιο δικαιωμα και εγω αμφισβητω τα λεγομενα τους...
απλα ακολουθω την ροη της κουβεντας...
αληθεια ποιοι απο σας εχουν παραδεχτει τα λαθη τους δημοσια εδω.....? food for thought
(απο κανεναν δεν εχω ακουσει προς τα εμενα στα 8 χρονια που ειμαι στο forum αυτο μια συγνωμη ...μια παραδοχη εκανα λαθος κλπ) λες παντα να ειμαι εγω λαθος και οι αλλοι οι σωστοι ΠΑΝΤΑ? αντιθετως στο παρελθον εχω ξανα παραδεχτει λαθος μου δημοσια...θελει περισσοτερη μαγκια να παραδεχτεις το λαθος σου απο το να κρυβεσαι σαν παιδακι πισω απο το δαχτυλο του...
16 ωρες μαθημα τη μερα, δε γινεται που να χτυπιεσαι κατω.
Για τα υπολοιπα που γραφεις, προσωπικα παραδεχομαι τα λαθη μου. -
Realzeus, θα έπρεπε όμως να είναι και δικαίωμα αυτού που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κάνει την επιχειρησούλα του να επιβιώσει να δουλέψει τις ώρες και τις μέρες που θεωρεί ότι θα έχει πελατεία.Από την στιγμή που θα απασχολεί εργαζομένους, δεν έχει δικαίωμα να καταπατά τα κεκτημένα τους αν αποφασίσει ότι θα είναι καλύτερα να δουλεύει για παράδειγμα νύχτα ή Κυριακές.
Περί ωραρίου καταστημάτων [Διάσπαση]