-
1ον δεν είναι υποχρεωτικό να ανοίξουν, 2ον όσα θέλουν να ανοίξουν, ανοίγουν μετά τις 11.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Απορία.
Είμαι από το πρωί έξω για αθλοπαιδιές.
Γύρισα πριν λίγο στο σπίτι και ακούω στην τηλεόραση ότι σήμερα είναι λέει ανοιχτά τα μαγαζιά.Ποια μαγαζιά; Εγώ όλα κλειστά τα βρήκα.
Ακόμη και από σούπερ μάρκετ που πέρασα το πρωί ήταν κλειστό, το οποίο ανοίγει στις 8 το πρωί.Τι παίζει; Ξέρει κανείς;
Και αν πράγματι είναι ανοιχτά κάποια μαγαζιά, αυτό πότε και πως ανακοινώνεται;
Την ημέρα που θα ανοίξουν;Τα ΜΜΕ το ανακοινώνουν όπως και οι εμπορικοί σύλλογοι των πόλεων.
http://coolweb.gr/poies-kiriakes-anoixta-magazia/
Το πότε το ορίζει ο νόμος.
Οι επτά Κυριακές.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα μικρά ειναι κλειστά .. Τα μεγάλα εμπορικά ανοιχτά... Μένω κοντά στο the mall και μια Κυριακή έχουμε να ησυχάσουμε μας την χαλάνε και αυτη. Η πλακα δε ειναι οτι έβλεπα ένα σωρό γείτονες να πάνε εκει λες και δεν μπορουν να πάνε οποτεδήποτε....
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
1ον δεν είναι υποχρεωτικό να ανοίξουν, 2ον όσα θέλουν να ανοίξουν, ανοίγουν μετά τις 11.Τα ΜΜΕ το ανακοινώνουν όπως και οι εμπορικοί σύλλογοι των πόλεων.
http://coolweb.gr/poies-kiriakes-anoixta-magazia/
Το πότε το ορίζει ο νόμος.
Οι επτά Κυριακές.Πολύ μπέρδεμα ρε παιδιά.
Επιβεβαίωσα από φίλους, ότι τα περισσότερα μαγαζιά (εμπορικά καταστήματα) τουλάχιστον μέχρι τις 12.30 ήταν κλειστά στο Μαρούσι.Επίσης διαπίστωσα ότι αρκετός κόσμος δεν ήξερε ότι σήμερα μπορεί και να ήταν ανοικτά τα καταστήματα.
Το πότε τελικά είναι ανοικτά είναι πολύ αόριστο. Διαβάζω το http://coolweb.gr/poies-kiriakes-anoixta-magazia/ αλλά δεν καταλαβαίνω ποιες ημερομηνίες εννοεί.Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να ανοίγουν (αν ανοίγουν) μετά τις 11 το πρωί;;;
Άχρηστο μέτρο. Να καταργηθεί.
Το ίδιο το κράτος έτσι όπως το έχει θεσμοθετήσει/νομοθετήσει το πολεμά και δεν το θέλει. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η λειτουργία της Κυριακής κι έτσι...Γιατι αν ανοίγουν πρωί πρωί τα καταστήματα τις Κυριακές δεν θα πάει κόσμος για εκκλησιασμό.
Και καλά
Να μου λέγατε ότι δεν ανοίγουν στις 11 το πρωί γιατί και οι υπάλληλοι έχουν δικαίωμα να κοιμηθούν 2 ώρες παραπάνω την Κυριακή, το καταλαβαίνω.
Να μου λέγατε ότι δεν ανοίγουν στις 11 το πρωί γιατί και οι υπάλληλοι έχουν δικαίωμα να ξενυχτήσουν το Σαββατόβραδο δύο ώρες παραπάνω το καταλαβαίνω.
Να μου λέγατε ότι δεν ανοίγουν στις 11 το πρωί για να κλείνουν το βράδυ την Κυριακής και όχι το απόγευμα το καταλαβαίνω.
Να μου λέγατε ότι δεν ανοίγουν στις 11 το πρωί γιατί ο κόσμος κοιμάται και είναι άσκοπο να ανοίγουν πρωί-πρωί Κυριακάτικα το καταλαβαίνω.Αλλά να μου λέτε ότι δεν ανοίγουν γιατί το ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΑΕ θέλει μονοπώλιο για 3 ώρες τους πελάτες, αυτό μόνο γέλιο προκαλεί και φυσικά είναι γελοίο.
-
Ενταξει και στην Αμερικη ειναι ανοιχτα ολες τις μερες κλπ. Εδω ας μεινουν ανοιχτα και τις νυχτες για τους βρυκολακες. Με την τσεπη αδεια, θα πινουν καφε ο ενας καταστηματαρχης στο μαγαζι του αλλου. Μπορει να παιζουν και ταβλι.
Περί ωραρίου καταστημάτων [Διάσπαση]