-
Ο χρήστης Minas20 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα τη βοήθεια σας...Έκλεισα φέτος τα 21 και ήρθε η ώρα να πάρω ένα αυτοκίνητο επιτέλους... Οδηγάω ένα 50αρακι από τα 16 μου και με έχει βολέψει αφάνταστα, όμως κατάλαβα ότι πλέον πρέπει να ανέβω...level
Πήρα το δίπλωμα μου φέτος το Γενάρη αλλά πήγα φαντάρος (σε δύο μήνες απολύομαι) και δεν έχω οδηγήσει από τότε γιατί δεν έχω αμάξι και ο πατέρας μου δε μου δίνει το δικό του γιατί είναι αρκετά ακριβο και δεν παίρνει το ρίσκο!
Λοιπόν! Ψάχνω αυτοκίνητο μεταχειρισμένο το πολύ στα 8.000 ευρω, να είναι ανάμεσα σε 1200-1400 κυβικά και αξιόπιστο... Δε θέλω να πηγαίνω με 150 αλλά να μην αγκομαχάει και σε μια ανηφόρα!
Το δίπλωμα το πήρα με το Getz και το ένιωθα σαν να το είχα χρόνια και μάλλον κάτι τέτοιο ψάχνω, αλλά έχω πρόβλημα στα κυβικά, βρίσκω μόνο κοντά στα 1100.
Πέρα από το Getz έχει να μου προτείνει κάποιος κάτι άλλο;
Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!
Kαλορίζικος !
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2914390/
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=1721 -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Θα σου ελεγα να βρεις καποιο Fiat Punto 1.4 T-jet (οχι το ατμοσφαιρικο).Βρισκεις παμπολα στο budjet που διαθετεις και ειναι πολυ καλο αυτοκινητο!+1
κοιτα κανενα t-jet... και ομορφο αμαξι και πολυ καλο!ή κατι σαν αυτο: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3083934/
-
Τελικά υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλες επιλογές!! Και δυστυχώς εγώ σαν ψείρας οφείλω να τα ψάξω όλα
-
MX-5 ειναι και μαμω αλλα θα ηθελα να βαζω περισσοτερα ατομα μεσα, ποτε δε ξερεις
Το σπορ λουκ μου παει πιο πολυ, ακομα και του opel corsaΠρώτη φορά βλέπω αυτές τις δυο λέξεις στην ίδια πρόταση.
-
MX-5 ειναι και μαμω αλλα θα ηθελα να βαζω περισσοτερα ατομα μεσα, ποτε δε ξερεις
Το σπορ λουκ μου παει πιο πολυ, ακομα και του opel corsa...τοτε να παιρνεις πανταλονια 2-3 νουμερα μεγαλυτερο και να τρως 2-πλες μεριδες γιατι ποτε δεν ξερεις....
Βρε φιλε παρε κατι για σενα και το κοριτσι...και οι αλλοι να παρουν ταξι.εκτος και αν εχεις 3 κοριτσια...οποτε εισαι θεος και δεν θες αμαξι, βοηθεια θελεις.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το σπορ λουκ μου παει πιο πολυ, ακομα και του opel corsaΠρώτη φορά βλέπω αυτές τις δυο λέξεις στην ίδια πρόταση.
θα εννοει το καλο κορσακι το OPC, mallon
-
Getz υπάρχει και 1350 κυβικά, δηλαδή γλιτώνεις αρκετά από τέλη, ασφάλεια, τεκμήρια κτλ, αλλα ειναι το προηγούμενο σουλουπι που σημαίνει ότι πρέπει να κατέβεις στο 2005. Ειναι κι αντίστοιχα φτηνά βέβαια..πρόσφατα πήρε γνωστός μου από γυναίκα ένα τέτοιο του 2005, φουλ έξτρα, 4a/b, abs, ηλιοροφη, αεροτομη-ζάντες αλουμινίου (εργοστασιακα), μπρος-πίσω ηλεκτρικά (το facelift 1100 έχει μόνο μπροστά), a/c, υδραυλικό τιμόνι κι αν ξεχνάω κάτι σορυ....με 64000χλμ με 4200 ευρώ!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Τo i10 είναι πιο μικρή κατηγορία (μικρό) από το σούπερ μίνι Getz (ή το παιδί του το i20).
Καλύτερα να αποφύγει τα μικρά, τα σούπερμίνι έχουν παραπάνω χώρους, είναι μιας κλάσης επάνω αυτοκίνητα και ταξιδεύουν καλύτερα.
Συμφωνώ με τον ταύρο για το κόρσα και τη λέξη σπορ.... αλλά βέβαια γούστα είναι αυτά!
Σημασία έχει να πάρει κάτι που να του αρέσει.
Λόγω και περιορισμών (Κρήτη) να κοιτάξει τοπικά πρώτα.
Γενικά όλα καλά είναι αν δεν είναι πολύ παλιά. Και πάντα υπάρχει και το λαχείο (το Monday car)....
Πρώτο αυτοκίνητο!