-
Καλημέρα στη παρέα,
Ενδιαφέρομαι για αγορά μεταχειρισμένου οικογενιακού αυτοκινήτου πεντάθυρου (με όσο γίνεται μεγάλους χώρους) και μεχρι 4000 ευρώ . Έχω δει από κοντά δύο τρία mondeo 1.8 MY 2002 -2003 τα οποία είναι καθαρά από σασι κλπ και με λίγα αναλογικά χλμ τα οποία είναι σύμφωνα και με το βιβλιο συντήρησης με σφραγίδες από εξουσιοδοτημένα συνεργεία κλπ
Τι λέτε αξίζει μια τέτοια αγορά ;
Το αμάξι δεν πρόκειται να κάνει πάνω από 8.000 χλμ το χρόνο (και τα περισσότερα από αυτά σε ταξίδια με ήρεμες ταχύτητες ) γι αυτό και δεν πάω σε καινούριο καθώς δεν θέλω να δαπανήσω παραπάνω χρήματα για κάτι που θα κάθεται .
Τι λένε από αξιοπιστία και κόστος χρήσης και συντήρησης .
Ευχαριστώ για τη προσοχή σας
Νίκος -
Καλημέρα στη παρέα,
Ενδιαφέρομαι για αγορά μεταχειρισμένου οικογενιακού αυτοκινήτου πεντάθυρου (με όσο γίνεται μεγάλους χώρους) και μεχρι 4000 ευρώ . Έχω δει από κοντά δύο τρία mondeo 1.8 MY 2002 -2003 τα οποία είναι καθαρά από σασι κλπ και με λίγα αναλογικά χλμ τα οποία είναι σύμφωνα και με το βιβλιο συντήρησης με σφραγίδες από εξουσιοδοτημένα συνεργεία κλπ
Το αμάξι δεν πρόκειται να κάνει πάνω από 8.000 χλμ το χρόνο (και τα περισσότερα από αυτά σε ταξίδια με ήρεμες ταχύτητες ) γι αυτό και δεν πάω σε καινούριο καθώς δεν θέλω να δαπανήσω παραπάνω χρήματα για κάτι που θα κάθεται .
Νίκος -
Καλημέρα στη παρέα,
Νίκος -
Εχει ο πατέρας μου το 2lt αγορασμένο το 2004. Εξαιρετικο αυτοκίνητο!
Αξιόπιστο, άνετο και με φθηνή συντήρηση. Βλάβες πέρα απο έναν αισθητήρα Λ δεν έχει βγάλει κι έχει 100Κ κμ.
Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Εξαιρετικο αυτοκινητο και καλος κινητηρας!Μακαρι να εβρισκες καποιο στην εκδοση sci που ηταν 6ταχυτο.Επισης προσεχε με αυτα τα mondeo με τη πεταλουδα.Απο οτι εχω διαβασει κατι αποκοβοταν απο τη πεταλουδα και πηγαινε στον θαλαμο καυσης και κατεστρεφε τον κινητηρα!
-
θα αγορασεις facelift model δηλαδη απο το 2004 και μετα , εκδοση GHIA.
ψαξου και κατι θα βρεις με περιπου 60-70.000 χιλιομετρα και full service history!
-
Εξαιρετικό αυτοκίνητο, γρήγορο, ήσυχο στο ταξίδι, με φανταστικό τιμόνι και σασμάν (αντίστοιχο σπορ μοντέλων). Όμως, άκρως αναξιόπιστο. Το έχει ο αδερφός του πατέρα μου και τον έχει αφήσει σε κάθε νομό της Ελλάδας. Κάποτε είχα περάσει ένα καλοκαίρι με ένα από τα πρώτα (εκεί στο 2001) και στις 20 μέρες είχε χαλάσει εντελώς το AC. Είχε δεν είχε 2.5Κ χλμ. Αν δεν ήταν τόσο αμφίβολη η αξιοπιστία του, θα το γούσταρα πάρα πολύ, γιατί οδηγικά είναι αχτύπητο.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
θα αγορασεις facelift model δηλαδη απο το 2004 και μετα , εκδοση GHIA.ψαξου και κατι θα βρεις με περιπου 60-70.000 χιλιομετρα και full service history!
Δύσκολα βρίσκω κάτι στα χρηματα αυτά , τα περισσότερα είναι 2002-3 εντός του προκαθορισμένου μπατζετ γι αυτό και ρωτησα .Γνωρίζω και το πρόβλημα που εχει προκύψει σε ορισμένα με τις πεταλούδες στην πολλαπλή το οποίο λύθηκε στα μετά τον Ιούλιο του 2003 παραχθέντα οχήματα. Επίσης ψάχνω και για 5d μοντέλο που είχαν πουληθεί και σε μικρότερους αριθμούς (4d δεν με ενδιαφέρει ,εχω τέτοιο αυτοκίνητο και δεν με βολεύει ).Εκτός από αυτο το γνωστό θέμα είχε τίποτις άλλο σαν συχνότητα βλαβης απ'ότι έχει πέσει στη αντίληψή σας ως πιο ενεργοί φορουμοχρήστες από εμένα γιατί αν είναι μόνο αυτό (πολλαπλή ) παίρνω και αλλάζω μία από νεοτερο μονδέ(λ)ο , (δόξα τω θεώ μεταχείρο αντ/κα βρίσκονται γι αυτά αν δεν απατόμαι)
-
Δε ξερω κατι αλλο περα απο τη πολλαπλη.Πρωτη φορα ακουω τοσα προβληματα οπως λεει ο dimsabas για το συγκεκριμενο μοντελο!
-
το autobild είχε τα παλιά τα χρόνια ένα θέμα για μτχ και θυμαμαι ότι είχε στανταρ ενα δισελιδο για το μοντελο που θες και τα προβληματά του...
http://www.autobild.gr/search.php?searc ... ondeo+2004 δες μήπως είναι εδώ κάπου...
γενικά πολύ καλό για τον οδηγό, νομίζω ότι είχε και θέμα το 5ταχυτο του χωρία να παίρνω όρκο -
Τί διαφορές είχε το fl, πέραν του αισθητικού;
Θα ήθελα τη γνώμη σας για Ford Mondeo 1.8 2002-2003