-
Αν δεν γνωρίζεις αγγλικά ώστε να καταλάβεις τη διαφορά του appeal από το clarification βράσε όρυζα.
Εν κατακλείδι.
-
Άξια το πήρε ο SV που έγινε και ο νεώτερος οδηγός με 3 πρωταθλήματα στην Ιστορία της Φ1 και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει και το 4ο την επόμενη season.
-
Τραγική φιγούρα ο FA σε μία ομάδα που αποκτά με απίστευτη ταχύτητα Δημοσιουπαλληλική νοοτροπία. Από τις δηλώσεις φανφάρες της Γερμανίας (Spanish Driver, Italian Car, Greek Head of Design) δεν είδε μία ημέρα άσπρη και εν τέλει ορισμένα πράγματα φτάνουν στο επίπεδο της φαρσοκωμωδίας.
-
McLaren. Θα μπορούσε να πάρει τη 2η θέση στο κατασκευαστών. Θα μπορούσε να είχε πετύχει και το 1-2 κάποια στιγμή. Αλλά εν τέλει ο incredible Hulk κατάφερε να αφαιρέσει κάθε ελπίδα.
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ζητησε!
Δεν εκανε ούτε καταγγελια, ούτε εφεση.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Το ιδιο ειναι. Οταν υπαρχουν αδιαψευστα στοιχεια που δειχνουν οτι ηταν κανονικη η φαση δεν εχεις λογο να ζητησεις διευκρινιση.
Καθολου το ιδιο. Ξεκολλα και δες παραπανω αυτο που εγρψε ο greo.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Εσύ ξεκόλα και δες αυτο που επισης εγραψε το autosport
On Wednesday evening, however, Ferrari said it was reviewing video footage allegedly showing Vettel overtaking Vergne in a yellow-flag sector between Turns 3 and 4 early in the race.
The team stated on Thursday that it had written to the FIA asking for clarification over the matter.
@christos dimou πουθενα δεν ανεφερα εγω τη λεξη appeal
-
Νταξει... Καμια επαφη με την πραγματικοτητα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Νταξει... Καμια επαφη με την πραγματικοτητα.Για τη φεραρι το λες αυτο;
-
κριμα που το 4τφ κοντευει να πνιγει στα τρολλς
σε λιγο καιρο θα γινει ο τομεας εδω σαν τα τοπικς για την ΧΑ στον Αντιλογο
σε καθε περιπτωση η Ρεντ Μπουλ και οι οδηγοι της ειναι ατομα που κινουνται μια ζωη στα ορια των κανονισμων (προσπερασματα φεττελ εκτος πιστας, ο γουεμπερ που πεταξε εξω τον μασσα κανα δυο αγωνες πριν κλπ) και κατα παραδοξο τροπο ο Φεττελ ειναι ο μοναδικος τρις παγκοσμιος πρωταθλητης που ΑΠΑΙΤΕΙ να κανουν στην ακρη οι αλλοι οδηγοι του γκριντ (εξαιρουμενου του φιλικου σωματειου τορο ροσσο, οπου φυσικα κινδυνευουν με απολυση) για να περασει μπροστα.
Το ολο στυλακι της Ρεντ Μπουλ και των οδηγων της ειναι το ενοχλητικο στοιχειο της υποθεσης. Μια κρυα ομαδα, χωρις καμμια ιστορια (που ουτε θα αποκτησει) και νικητρια σε ενα πρωταθλημα στασιμο σε θεματα εξελιξης και με νοοτροπια που σχεδον ειρωνευεται ολους τους αντιπαλους της.
Απο εκει προερχεται ολο το hate, για οσους αναρωτιουνται.Δεν πειραζει ομως, ετσι γινεται οταν οι κανονισμοι ειναι προς οφελος της μιας ομαδας. Και του χρονου μαλλον το ιδιο εργο θα δουμε, εγω ειμαι ευχαριστημενος που εχω στην ομαδα μου τον καλυτερο οδηγο του γκριντ και ο οποιος πηρε ενα μονοθεσιο που ηταν για 3ο-4ο και το εφερε 2ο στο ΠΠΚ.
Σε καθε περιπτωση, ειναι προσβολη για το αθλημα να γινει 4 φορες παγκοσμιος πρωταθλητης ενα βλαμμενο παιδακι που καθε φορα που τον κλεινει ενας οδηγος καλει τον Charlie Whiting στον ασυρματο. Τι να κανουμε ομως, ετσι ειναι η ζωη αλλα και η κωλοφαρδια καπου τελειωνει
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
κριμα που το 4τφ κοντευει να πνιγει στα τρολλςσε λιγο καιρο θα γινει ο τομεας εδω σαν τα τοπικς για την ΧΑ στον Αντιλογο
σε καθε περιπτωση η Ρεντ Μπουλ και οι οδηγοι της ειναι ατομα που κινουνται μια ζωη στα ορια των κανονισμων (προσπερασματα φεττελ εκτος πιστας, ο γουεμπερ που πεταξε εξω τον μασσα κανα δυο αγωνες πριν κλπ) και κατα παραδοξο τροπο ο Φεττελ ειναι ο μοναδικος τρις παγκοσμιος πρωταθλητης που ΑΠΑΙΤΕΙ να κανουν στην ακρη οι αλλοι οδηγοι του γκριντ (εξαιρουμενου του φιλικου σωματειου τορο ροσσο, οπου φυσικα κινδυνευουν με απολυση) για να περασει μπροστα.
Το ολο στυλακι της Ρεντ Μπουλ και των οδηγων της ειναι το ενοχλητικο στοιχειο της υποθεσης. Μια κρυα ομαδα, χωρις καμμια ιστορια (που ουτε θα αποκτησει) και νικητρια σε ενα πρωταθλημα στασιμο σε θεματα εξελιξης και με νοοτροπια που σχεδον ειρωνευεται ολους τους αντιπαλους της.
Απο εκει προερχεται ολο το hate, για οσους αναρωτιουνται.Δεν πειραζει ομως, ετσι γινεται οταν οι κανονισμοι ειναι προς οφελος της μιας ομαδας. Και του χρονου μαλλον το ιδιο εργο θα δουμε, εγω ειμαι ευχαριστημενος που εχω στην ομαδα μου τον καλυτερο οδηγο του γκριντ και ο οποιος πηρε ενα μονοθεσιο που ηταν για 3ο-4ο και το εφερε 2ο στο ΠΠΚ.
Σε καθε περιπτωση, ειναι προσβολη για το αθλημα να γινει 4 φορες παγκοσμιος πρωταθλητης ενα βλαμμενο παιδακι που καθε φορα που τον κλεινει ενας οδηγος καλει τον Charlie Whiting στον ασυρματο. Τι να κανουμε ομως, ετσι ειναι η ζωη αλλα και η κωλοφαρδια καπου τελειωνει
Έτσι μπραβο, συνεχισε την κλαψα. Μας ηδονιζεις πολυ εμας τους αντιφεραρικους, να το ξερεις.
-
κριμα που το 4τφ κοντευει να πνιγει στα τρολλςσε λιγο καιρο θα γινει ο τομεας εδω σαν τα τοπικς για την ΧΑ στον Αντιλογο
Παιδάκι, οι σβούρες του Massa στο Abu Dhabi ήταν δική του ευθύνη.
Άκου τι έλεγε ο Alonso στο Bahrain, τις φωνές για ποινή στην Monza και τις παραγγελίες για safety car στην Βραζιλία και μετά μίλα για ασύρματους.
Βλαμένο παιδάκι, κωλοφαρδία, ορια των κανονισμων, μια κρυα ομαδα, χωρις καμμια ιστορια (που ουτε θα αποκτησει), και θα μιλήσεις και για hate ρε τύπε; Πήγαινε να βάλεις το κεφάλι σου κάτω από το κρύο νερό να συνέλθεις λίγο. -
Ο χρήστης mariosf1 έγραψε:
Βλαμένο παιδάκι, κωλοφαρδία, ορια των κανονισμων, μια κρυα ομαδα, χωρις καμμια ιστορια (που ουτε θα αποκτησει), και θα μιλήσεις και για hate ρε τύπε; Πήγαινε να βάλεις το κεφάλι σου κάτω από το κρύο νερό να συνέλθεις λίγο.
Αστον να μας κανει να γελαμε ρε φιλε... τωρα στις δυσκολες οικονομικα εποχες που ζουμε το χρειαζομαστε το γελιο που τοσο απλοχερα μας προσφερει.
-
2 σαλιγκαρια - trolls στην hate list. Συνεχιστε
-
Να ρωτήσω κάτι.... Τι μας νοιάζει εν τέλει αν κέρδισε η RB ή η McLaren ή η Ferrari;;;;
-
2 σαλιγκαρια - trolls στην hate list. ΣυνεχιστεΤώρα μας εκανες τα μουτρα κρεας...
-
**Θα το συνεχισετε και αλλο το ; Κανονιστείτε![mod] **
-
Σταματα το τρολαρισμα [mod]
-
Nέα στοιχεία βρήκαν το φως της δημοσιότητας! Η πράσινη σημαία που βλέπουμε στο βίντεο να κυματίζει είναι fake! Iδού οι αποδείξεις. http://www.dailymotion.com/video/xvgyij ... -fia_sport
-
Επικρατεί ένας κακός χαμός με το θέμα σημαία που ξεκίνησε ένας οπαδός ο οποίος τελικά δεν είδε τη πράσινη σημαία.
Η δύναμη του youtube & του twitter...
Εξ'αρχής δεν υπήρχε θέμα απ'ότι έχω καταλάβει αλλά ΠΡΟΦΑΝΩΣ η Ferrari δε μπορεί να στηριχθεί στον κάθε blogger, οπαδό ή οτιδήποτε άλλο οπότε και ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ έκανε και έστειλε διευκρινήσεις στη FIA.
Προσοχή στις λέξεις.
Δεν έκανε ούτε έφεση, ούτε καταγγελία, ούτε ζήτησε να πάρει τον τίτλο από τον Vettel. Αυτό για όσους δεν γνωρίζουν Ελληνικά.
Μια ομάδα λοιπόν θα πρέπει να έχει επίσημα έγγραφα στα χέρια της από τον υπεύθυνο φορέα του σπορ σχετικά με το συμβάν.
Επαναλαμβάνω λοιπόν τον παραλληλισμό γιατί κάποιοι δεν τον κατάλαβαν. ΑΝ υπήρχε αμφιβολία εξ'αρχής (όχι εδώ που έφτασε το θέμα πλέον όπου 'βρέθηκε' τελικά η πράσινη σημαία) για τον Αλόνσο θα έλεγαν ΠΟΛΥ χειρότερα πράγματα ότι η FIA πήγε να το συγκαλύψει και άλλα τέτοια χαριτωμένα.
Bring on 2013
-
Offtopic [mod]
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Αν δεν γνωρίζεις αγγλικά ώστε να καταλάβεις τη διαφορά του appeal από το clarification βράσε όρυζα.Εν κατακλείδι.
2. Τραγική φιγούρα ο FA σε μία ομάδα που αποκτά με απίστευτη ταχύτητα Δημοσιουπαλληλική νοοτροπία. Από τις δηλώσεις φανφάρες της Γερμανίας (Spanish Driver, Italian Car, Greek Head of Design) δεν είδε μία ημέρα άσπρη και εν τέλει ορισμένα πράγματα φτάνουν στο επίπεδο της φαρσοκωμωδίας.- McLaren. Θα μπορούσε να πάρει τη 2η θέση στο κατασκευαστών. Θα μπορούσε να είχε πετύχει και το 1-2 κάποια στιγμή. Αλλά εν τέλει ο incredible Hulk κατάφερε να αφαιρέσει κάθε ελπίδα.
LIKE
ειδικά για το No. 2!! -
Τι να κανουμε ομως, ετσι ειναι η ζωη αλλα και η κωλοφαρδια καπου τελειωνειO Fernando το έχει μάθει καλά τελευταία
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Επικρατεί ένας κακός χαμός με το θέμα σημαία που ξεκίνησε ένας οπαδός ο οποίος τελικά δεν είδε τη πράσινη σημαία.Η δύναμη του youtube & του twitter...
Εξ'αρχής δεν υπήρχε θέμα απ'ότι έχω καταλάβει αλλά ΠΡΟΦΑΝΩΣ η Ferrari δε μπορεί να στηριχθεί στον κάθε blogger, οπαδό ή οτιδήποτε άλλο οπότε και ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ έκανε και έστειλε διευκρινήσεις στη FIA.
Προσοχή στις λέξεις.
Δεν έκανε ούτε έφεση, ούτε καταγγελία, ούτε ζήτησε να πάρει τον τίτλο από τον Vettel. Αυτό για όσους δεν γνωρίζουν Ελληνικά.
Μια ομάδα λοιπόν θα πρέπει να έχει επίσημα έγγραφα στα χέρια της από τον υπεύθυνο φορέα του σπορ σχετικά με το συμβάν.
Επαναλαμβάνω λοιπόν τον παραλληλισμό γιατί κάποιοι δεν τον κατάλαβαν. ΑΝ υπήρχε αμφιβολία εξ'αρχής (όχι εδώ που έφτασε το θέμα πλέον όπου 'βρέθηκε' τελικά η πράσινη σημαία) για τον Αλόνσο θα έλεγαν ΠΟΛΥ χειρότερα πράγματα ότι η FIA πήγε να το συγκαλύψει και άλλα τέτοια χαριτωμένα.
Bring on 2013
-
Και μόνο που δε θα βλέπουμε πάλι αυτές της τρομερές ''μύτες'' είμαι πολύ χαρούμενος .
2012 - Grande Prêmio Petrobras do Brasil (final round)