-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Έχοντας δει τον Massa σε προηγούμενα Βραζιλιάνικα GP, το θεωρώ πολύ πιθανό να είναι ταχύτερος του Alonso και γενικά ψηλά και μες στη μάχη της κορυφής. -
95% οι πιθανότητες για βρόχα
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Έχοντας δει τον Massa σε προηγούμενα Βραζιλιάνικα GP....Σ'αρέσει να μας πονάς έτσι δεν είναι .....
-
Φρέσκο!
Ο Κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στα Αγγλικά, κλείνοντας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Vettel για τον αγώνα του τη Κυριακή:
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Eντάξει ας βρέξει αλλά ας μην βρέξει και καταρρακτωδώς γιατί σε περίπτωση διακοπής προτου συμπληρωθει το 75% το πρωτάθλημα ειναι κριμενο ανεξαρτητως αποτελεσματος.Ενα τεταρτάκι ψιλόβροχο να τ'αφήσω;;
Ωραίος θα είναι ο αγώνας, με πολύ ενδιαφέρον! Τωρα αν καταφέρει ο Ναντο τον συνδυασμό αποτελεσμάτων, τι να πω, θα βάλουμε τον Go for Pole να μας κάνει ποδαρικό το 2013.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Έχοντας δει τον Massa σε προηγούμενα Βραζιλιάνικα GP....
Σ'αρέσει να μας πονάς έτσι δεν είναι .....
Ωραίες στιγμές...
Αλλά σκέψου και το 2007 που τρία παιδιά διεκδικούσαν πρωτάθλημα και ο Μπέιμπι τους έκανε πλάκα. -
Raikkonen targeting victory to cap successful comeback
Kimi Raikkonen has said that he aims to win one of his favourite races, the Brazilian Grand Prix.Κρυφος κυνηγος ο κιμης,σου λεει ασε να μην με υπολογιζουν,θα κλεψω εγω τη νικη.
-
Να πω κι εγώ την μ...α μου: Ως αντι-Αλονσικός εύχομαι να το σηκώσει ο Φεττελ...μουχαχαχα
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
προς ckastam και πασης φυσεως hatersΑστον! Αυτός έχει μείνει στην εποχή του Ζααακκκ
Τουλάχιστον, προσωπικά μιλώντας, είμαι προετοιμασμένος.
Θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω για να το σηκώσει ο Αλόνσο, πράγμα αδύνατο ΙΜΗΟ!
έτσι λέγαμε και το 2010 αλλά δες ποιός το πήρε και με τι τρόπο...
Φρέσκο!
Ο Κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στα Αγγλικά, κλείνοντας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Vettel για τον αγώνα του τη Κυριακή:
fixed
-
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
Ελπίζω μόνο να μην ξαναζήσουμε σενάριο όπως το 2008........ το χειρότερο σενάριο για τους Tifosi ...
O Vettel .... εγκαταλείπει
Ο Ναντο ... κερδίζει
.... αγώνας διακόπτεται - λόγω βροχής - πριν το μέσο του και αποδίδονται στον νικητή οι μισοί πόντοι ( 12,5 ):
Ελπίζω να έχουμε έναν εκπληκτικό αγώνα που θα μείνει στην ιστορία (για καλό λόγο) ... επίσης θέλω 1-2 JB-LH με τρίτο Schumi (έτσι για το αντίο)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φρέσκο!
fixed
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Kimi Raikkonen has said that he aims to win one of his favourite races, the Brazilian Grand Prix.Κρυφος κυνηγος ο κιμης,σου λεει ασε να μην με υπολογιζουν,θα κλεψω εγω τη νικη.
Γιατί; Θα κάνει πάλι στην άκρη ο Μάσσα; Ή θα διακοπεί ο αγώνας πριν τον καταπιεί καμμιά Τζόρνταν;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Γιατί; Θα κάνει πάλι στην άκρη ο Μάσσα; Ή θα διακοπεί ο αγώνας πριν τον καταπιεί καμμιά Τζόρνταν;
τι θυμήθηκε ο πατριώτης από το μακρινό 2007...
-
E,ναι σωστά..μήπως έκανε ποτέ άκρη ο Κίμι για τον Μάσσα το 2008..Μακρινό έτος κι αυτό θα μου πείς βέβαια
-
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
Ελπίζω μόνο να μην ξαναζήσουμε σενάριο όπως το 2008....Γιατί πλάκα είχε...
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
E,ναι σωστά..μήπως έκανε ποτέ άκρη ο Κίμι για τον Μάσσα το 2008..Μακρινό έτος κι αυτό θα μου πείς βέβαιαΑυτό για ελαφρυντικό το έγραψες τώρα;
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
E,ναι σωστά..μήπως έκανε ποτέ άκρη ο Κίμι για τον Μάσσα το 2008..Μακρινό έτος κι αυτό θα μου πείς βέβαιαNαι, έκανε στην Κίνα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
E,ναι σωστά..μήπως έκανε ποτέ άκρη ο Κίμι για τον Μάσσα το 2008..Μακρινό έτος κι αυτό θα μου πείς βέβαια
Αυτό για ελαφρυντικό το έγραψες τώρα;
Πές μου ποιον οδηγό υποστηρίζεις εσύ να γράψω και γι'αυτόν
Το νου σου μόνο μην είναι απο Ισπανία μεριά
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
Αυτό για ελαφρυντικό το έγραψες τώρα;
Πές μου ποιον οδηγό υποστηρίζεις εσύ να γράψω και γι'αυτόν
Το νου σου μόνο μην είναι απο Ισπανία μεριά
Τον Ζακ
-
2012 - Grande Prêmio Petrobras do Brasil (final round)