-
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
βροχινο σεταπ για τις φερραρι ειπαμεεεεεΒρηκαμε ποιος θα φταιει αυριο: Ο μετεωρολογος της ομαδας...
ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ! -
Καλά... θα δούμε ποιός έχει δίκιο τελικά. Προσωπικά είμαι απαισιόδοξος.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλά... θα δούμε ποιός έχει δίκιο τελικά. Προσωπικά είμαι απαισιόδοξος.Ας ήταν η Ferrari πρώτη στο κατασκευαστών και θα σου'λεγα εγώ...
-
Αν ήταν πρώτη στο Κατασκευαστών θα σήμαινει ότι θα είχε το καλύτερο μονοθέσιο! Άρα όλα καλά θα ήταν!
-
ΜΑΣΣΑΑΑΑΑ ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ?
-
καποιος ειχε πει οτι η βολτα του μασσα ηταν μονο για το συμβολαιο
-
Αρα πάει για αλλαγή κιβωτίου ο Μάσσα ....
-
ΜΑΣΣΑΑΑΑΑ ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ?
-
Μάλιστα μάλιστα...
-
Μια χαρά.
1-2 τα McLaren, Massa πίσω από Vettel κι ο Αλόνσο με ελπίδες να κερδίσει 2+1 θέσεις.
Πάμε για επικό αγώνα.
-
Τα αποτελέσματα αυτή τη στιγμή δεν λένε απολύτως τίποτα αν τελικά ανοίξουν οι ουρανοί αύριο.
Θα είναι πιο αξιοπρεπές βέβαια για τη Ferrari αν πουν του Massa να στουκάρει τον Vettel στην εκκίνηση παρά να του ξαναχαλάσουν το σύρμα στο κιβώτιο για να κερδίσει μια θέση ο Alonso.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μια χαρά.1-2 τα McLaren, Massa πίσω από Vettel κι ο Αλόνσο με ελπίδες να κερδίσει 2+1 θέσεις.
Πάμε για επικό αγώνα.
Νικο , που το βρήκες το πράμα ?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αρα πάει για αλλαγή κιβωτίου ο Μάσσα ....μα οχι.....αλλαααα.....
-
Ναι,κοίτα,κοίτα μ@λ@κ@ Domenicalli .Μ'αρέσει που λέτε συνέχεια για το συμβόλαιο του Μάσσα μόνο.....Άλλοι πρέπει να πάρουν πόδι από την ομάδα .
-
Ο Ντομενικάλι μόλις είπε στο Sky ότι δεν σκέφτονται να κάνουν τα ίδια με το κιβώτιο του Μάσσα καθώς δεν υπάρχει πρόβλημα πρόσφυσης με τις γραμμές εκκίνησης.
-
αραγε ποια ειναι η ομαδα με τις περισσοτερες εκκινησεις 1-2 σε F1...
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Tην Κυριακή θα είναι ο τελευταίος αγώνας για:
-Schumacher
-Hamilton-Mclaren
-Perez-Sauber
-Hulkenberg-ForceIndiaTην Κυριακή μπορεί να είναι ο τελευταίος αγώνας για:
-de la Rosa
-Karthikeyan
-HRT
-Kobayashi
-Senna
-PetrovΌλα αυτά προς το παρόν.
Τον Κυριακο ξεχασες...
-
ποσο μ@λ@κ@ς η' ποσο σιγουρος μπορει να ειναι ο χαμιλτον οταν εβαζε την υπογραφη του?
-
Πόσο πιθανό είναι Vettel και Alonso να είναι πιο 'βρόχινοι' από τους ομόσταυλους τους;
Νομίζω ότι στη Ferrari δε θα πρέπει να είναι απογοητευμένοι - ο Vettel δεν ξεκινάει από μια θέση από την οποία μπορεί να 'εξαφανιστεί', και ΟΛΑ μπορούν να συμβούν.
-
μηπως ο φεταλακος ειναι αργος, οφειλεται στο οτι μηπως το γυρισανε λιγο στο βροχινο σεταπ?
2012 - Grande Prêmio Petrobras do Brasil (final round)