-
Στην καρδίτσα εκεί που πάω εγώ για σέρβις το αμάξι μου άλλαγμα φλάντζας καφαλής με όλο τα σετ με πλάνισμα τρίψιμο βαλβίδων καθάρισμα ελατήρια κ ότι άλλο περιλαμβάνει αυτή η δουλειά τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι 250 ευρώ.
Μιλάω για σωστή δουλειά όχι με διαρροές κ τέτοια. Τελικά συμφέρει η επαρχεία κ γω λέω να φύγω -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
..πριν 3-4 χρονια ζητουσαν οτι ηθελαν...τωρα κλαινε
Κλαίνε αυτοί που δεν έκαναν ποιοτική δουλειά, και λογικές τιμές.
Η λογική τιμή είναι αυτή που πλήρωσε η αδελφή του φίλου mod!.- Φρέζα πλάνη 120ε.
- Σετ φλάντζες 110ε.
- Σετ του σέρβις 60ε.
- Ιμάντας 70ε.
- Εργασία συνεργείου 150ε. 2 μέρες.
Όλα αυτά είναι η εργασία κομπλέ, τίποτε δεν παραλείπετε, τίποτα δεν προστίθεται. Πλην ένα σετ βίδες κεφαλής 40ε περίπου.
Α.
Καλα τα λες. Εμενα μου εβαλαν και ψυγειο μαμα σουζουκι kainoyrgio και μου πηραν το κεφαλι τοτε...για πλανισμα το εστειλαν σε σουπερ ντουπερ μηχανουργειο με μοναδικα εργαλεια καινουργια CNC (ειπαν, και καλα) και μονο το πλανισμα πηγε κανα 400-αρι. Ασε που το πηρα ετοιμο σε 2-3 εβδομαδες (οχι μερες)...
....βλεπω οτι κατεχεις το σπορ και με ενδιαφερει (απλα πραγματα, σωστα με λογικο κοστος θελω να κανω)
Πες μου με ΠΜ, που εχεις μαγαζι?.... (αν θελεις)
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Καλα τα λες. Εμενα μου εβαλαν και ψυγειο μαμα σουζουκι kainoyrgio και μου πηραν το κεφαλι τοτε...για πλανισμα το εστειλαν σε σουπερ ντουπερ μηχανουργειο με μοναδικα εργαλεια καινουργια CNC (ειπαν, και καλα) και μονο το πλανισμα πηγε κανα 400-αρι. Ασε που το πηρα ετοιμο σε 2-3 εβδομαδες (οχι μερες)...
400 ευρώ για πλάνισμα κεφαλής??????
Για λάδια πόσο πάει κανά 200ευρω???
Μάλλον θα σου βάζουν κ λάδια από αυτά τα σούπερ ντούπερ -
Ο χρήστης vaggelis_306 έγραψε:
Στην καρδίτσα εκεί που πάω εγώ για σέρβις το αμάξι μου άλλαγμα φλάντζας καφαλής με όλο τα σετ με πλάνισμα τρίψιμο βαλβίδων καθάρισμα ελατήρια κ ότι άλλο περιλαμβάνει αυτή η δουλειά τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι 250 ευρώ.
Μιλάω για σωστή δουλειά όχι με διαρροές κ τέτοια. Τελικά συμφέρει η επαρχεία κ γω λέω να φύγω
Βαγγέλη μου, πριν από το κλειδί στο χέρι, υπάρχει και ένα χαρτί που γράφει τρις το λάδι τρις το ξύδι 6 το λαδόξιδο!. Αυτό θα μπορούσες να μας ενημερώσεις?. Ρώτα τον συνάδελφο. Προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει πελάτης χωρίς απόλυτη ενημέρωση. Στην κάρτα εργασιών, γράφονται αυτές από τους τεχνίτες μου, εγώ της αποτιμώ, κάνω την σούμα τους, και εκδίδω παραστατικό. Είναι έμμεση διαφήμιση μου!.
Θα περιμένω, διότι έχω εύλογες απορίες….
Η μετάβαση στην επαρχεία, ή η παραμονή σου σε αυτήν είναι άκρος συμφέρουσα πράξη για εσένα, μα και εθνικά.
Α. -
Μάλλον θα σου βάζουν κ λάδια από αυτά τα σούπερ ντούπερμε πονας...καλος μαλακας ημουνα,... αλλα μην μου το λες
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
..πριν 3-4 χρονια ζητουσαν οτι ηθελαν...τωρα κλαινε
Κλαίνε αυτοί που δεν έκαναν ποιοτική δουλειά, και λογικές τιμές.
Η λογική τιμή είναι αυτή που πλήρωσε η αδελφή του φίλου mod!.- Φρέζα πλάνη 120ε.
- Σετ φλάντζες 110ε.
- Σετ του σέρβις 60ε.
- Ιμάντας 70ε.
- Εργασία συνεργείου 150ε. 2 μέρες.
Όλα αυτά είναι η εργασία κομπλέ, τίποτε δεν παραλείπετε, τίποτα δεν προστίθεται. Πλην ένα σετ βίδες κεφαλής 40ε περίπου.
Α.
....βλεπω οτι κατεχεις το σπορ και με ενδιαφερει (απλα πραγματα, σωστα με λογικο κοστος θελω να κανω)
Πες μου με ΠΜ, που εχεις μαγαζι?.... (αν θελεις)
Το σπορ αυτό το κάνω σαν αφεντικό 53+ χρόνια!.
Οπωσδήποτε τα εργαλεία δεν δουλεύουν μόνα τους, θέλουν και τον μάστορα!.
400 γιούρια για πλάνισμα και φρεζάρισμα, χωρίς επιχρύσωση είναι ακριβό!. Μα εάν άλλαξαν και οδηγούς και κάποιες βαλβίδες είναι λογικό.
Σίγουρα 2-3 εβδομάδες, είναι ανέκδοτο φιλέ μου.
Σίγουρα δεν είσαι εσύ ο μαλακός, άλλος είναι και θα το πληρώσει…..
Yπαρχουν και τα πμ [mod] -
Μάλλον θα σου βάζουν κ λάδια από αυτά τα σούπερ ντούπερΚαι εμένα αυτές οι τιμές μου φαίνονται υψηλές. Σε εμένα και στους φίλους μου που την πατήσαμε με φλάντζα κεφαλής κοντά στο 300άρι πληρώσαμε προς τα κάτω.
-
Δεν εγινε πλάνισμα στο καπάκι παρα μόνο λύσε βαλε δέσε. Ουτε καινουργιες φλατζες δε θα σου εβαλε. Προχειρη δουλειά φαίνεται. Κοίταξε φιλε μου τα νερα και τα λαδια οπως σου ειπαν παραπάνω μήπως δεν σου εβαλαν ουτε φλάντζα.
-
του το πηγα πισω του λεω δεν εχει γινει δουλεια του ανοιγω μπροστα και μου λεει ναι χανει κ μαλιστα αρκετα και θα κατσει μου ειπε να το φτιαξει..ιδωμεν
-
τελικα παιδια απο οτι μου ηθελε αλλαγη η τσιμουχα .αυτη μου ειπε εκανε την ζημια
-
Ο χρήστης kostaras88 έγραψε:
τελικα παιδια απο οτι μου ηθελε αλλαγη η τσιμουχα .αυτη μου ειπε εκανε την ζημιαΠοιά τσιμούχα υπάρχουν πολλές
-
τελικα παιδια απο οτι μου ηθελε αλλαγη η τσιμουχα .αυτη μου ειπε εκανε την ζημια
Ποιά τσιμούχα υπάρχουν πολλές
δεν το ξερω γτ τωρα αρχιζω να μαθαινω σιγα σιγα.ηταν ενα με σχημα κυκλου μου το δειξε.μου λεει ημουν ετοιμος να ανοιξω το καπακι αλλα πριν το ανοιγω κοιταξα απο κατω και ειδα οτι εχει χαλασει η τσιμουχα κ για αυτο πεταγε τα λαδια
-
Ο χρήστης kostaras88 έγραψε:
δεν το ξερω γτ τωρα αρχιζω να μαθαινω σιγα σιγα.ηταν ενα με σχημα κυκλου μου το δειξε.μου λεει ημουν ετοιμος να ανοιξω το καπακι αλλα πριν το ανοιγω κοιταξα απο κατω και ειδα οτι εχει χαλασει η τσιμουχα κ για αυτο πεταγε τα λαδια
Μάλλον αυτή του στροφάλου θα είναι. Αυτή για να αλλάξει θέλει κατέβασμα σασμάν να ξέρεις.
-
ελπιζω τουλαχιστον να εχει γινει δουλεια.θα το παρακολουθουσω κιολας να δω αν ξαναδω λαδια στο σημειο που φαινοντουσαν.
-
Καλησπέρα σε όλους για να μην ανοίγω άλλο θέμα εχω κι εγω θέματα με τη φλατζα .
Huindai atos ~180.000 χλμΕχω μια διαρροή λαδιού και το πήγα στο μάστορα . Μου λεει φλατζα κεφαλής . Ποσο ρωτάω; Κανένα 500-600 euro μου λεει καλυτερα κανουμε επισκευή όλο το μοτέρ(κουζινετα κλπ) αν ειναι να το ανοίξουμε να γινει καινούργιο . Ποσο παει αυτο μάστορα; Κανά 800αρι μου λεει..
Μέσα στο 500αρι μου έχει και το ρεκτιφιε με τις βαλβίδες και μου ζητάει το αμαξι περίπου 3 μέρες για να έχει χρονο να σφίξει σωστά το κινητήρα.
Η τιμη ειναι λίγο τσιμπημένη η ειναι η ιδέα μου;
Τι μου προτείνετε να κανω; Απλα αλλαγή η επισκευή; Αξίζει να δώσω τόσα λεφτά; (50% της σημερινής αξίας του ειναι)
Υπαρχει και η Τρίτη επιλογή απλα να συμπληρώνω λάδι ( παίζει να πάθει τίποτα χειρότερο αν το αφήσω;) -
Εξαρταται τι θελεις - ποσο θελεις να κρατησεις το αμαξι ακομα....
Αληθεια, οταν λες διαρροη λαδιου, που παει??
Τρεχει πανω στο μοτερ?
το καιει??
το μπερδευει με τα νερα?? -
Πολλά τα λεφτά Άρη...
Τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται.
Νομίζω, ότι για επισκευή του άνω μέρους της μηχανής δε θα έπρεπε να δώσεις πάνω από 300 ευρώ.
ο χρόνος που χρειάζεται είναι περίπου 1 μέρα(το πας το πρωί και το παίρνεις την επόμενη).
Αυτά μου πρότειναν εμένα αλλά το σκέφτομαι.
(Έχω και εγώ παρόμοια συμπτώματα (διαρροή και κάψιμο λαδιών σύνολο 300-400mL/ 1000Km), 'οχι όμως κλασικά συμπτώματα καμμένης φλάντζας. Θα μπορούσε ίσως και με επανασύσφιξη της κεφαλής να φτιάξει (ίσως λέω) αλλά άντε τώρα να βρείς άνθρωπο να του τα πείς αυτά- αν και **θα έπρεπε **να παίζουν και τέτοιες λύσεις δεδομένης της οικονομικής μας στενότητας αλλά του γεγονότος, ότι διαρροή λαδιών δε σημαίνει και καμμένη φλάντζα)
Ρώτα και αλλού, αλλά να γίνει και κάπως σίγουρη διάγνωση - 180000 Κm είναι αρκετά, αλλά όχι και πάρα πολλά για να ανοίξει η μηχανή και να αλλάζει κανείς ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει..
καλή συνέχεια.. -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Εξαρταται τι θελεις - ποσο θελεις να κρατησεις το αμαξι ακομα....Αληθεια, οταν λες διαρροη λαδιου, που παει??
Τρεχει πανω στο μοτερ?
το καιει??
το μπερδευει με τα νερα??Δεν καιει λαδια (δεν εχω καπνο) ,θελει ομως συμπληρωμα καθε καμια 400 ml καθε 1000-1500 χλμ δεν μπερδευει νερα απλα σταζει πανω στο κινητηρα. Γι αυτο και ειμαι επιφυλακτικος με το ανοιγμα , εχω την αισθηση οτι δεν ειναι κατι τοοοσο σοβαρα
το αμαξι σκεφτομουν να το δωσω γιατι πλεον δε μας χωραει. Υπολογιζα κανα 300 και μου εσκασε 600+ και ξενερωσα γιατι δε βλεπω να το κραταω πανω απο ενα χρονο ακομα, και ουσιαστικα ειναι χαμενα λεφτα!
-
Ο χρήστης Mandagor έγραψε:
Εξαρταται τι θελεις - ποσο θελεις να κρατησεις το αμαξι ακομα....
Αληθεια, οταν λες διαρροη λαδιου, που παει??
Τρεχει πανω στο μοτερ?
το καιει??
το μπερδευει με τα νερα??Δεν καιει λαδια (δεν εχω καπνο) ,θελει ομως συμπληρωμα καθε καμια 400 ml καθε 1000-1500 χλμ δεν μπερδευει νερα απλα σταζει πανω στο κινητηρα. Γι αυτο και ειμαι επιφυλακτικος με το ανοιγμα , εχω την αισθηση οτι δεν ειναι κατι τοοοσο σοβαρα
το αμαξι σκεφτομουν να το δωσω γιατι πλεον δε μας χωραει. Υπολογιζα κανα 300 και μου εσκασε 600+ και ξενερωσα γιατι δε βλεπω να το κραταω πανω απο ενα χρονο ακομα, και ουσιαστικα ειναι χαμενα λεφτα!
Πήγαινε και σε άλλο μηχανικό και μην του πείς τίποτα, άστον να ψάξει, μπορεί να θέλει φλάτζα το ψευτοκάπακο ή να έχει διαρροή κάποια τσιμούχα, μην εμπιστεύεσαι εύκολα όταν το ποσό ξεπερνάει το 100ρικο, να πέρνεις και 2η γνώμη.
Εδώ γράφουν κάποιοι μηχανικοί, αν είσαι Αθήνα πήγαινε εκεί.
-
300 me 350 euro είναι το κόστος. 500 ευρώ τι φλάντζα θα βάλει;
Καμμενη φλαντζα