-
εχω ενα Peugeot 106 1400 κυβικα μοντ.1997 στο οποιο επειτα απο ελεγχο στην πεζο σιτροεν μου ειπαν οτι εχει καψει φλαντζα..το πηγα σε ενα συνεργειο που μου ειχε προτεινει καποιος φιλος.την αλλαξα για 250 ευρω.στην πεζο/σιτροεν μου ζηταγαν 400..αφου το εφτιαξα μετα απο 1 μηνα,πηγα για ελεγχο στην πεζο/σιτροεν για να δω αν χρειαζεται κατι για κτεο και μου ειπαν οτι περναει κτεο αλλα να ξερω οτι το αμαξι εχει καμμενη φλαντζα και να την αλλαξω..το ξαναπηγα στο συνεργειο που το ειχα φτιαξει το κοιταει ο μηχανικος,το εφταξε και επειτα μου λεει οτι ειναι κομπλε .τωρα ετυχε να μου τρυπησει το ψυγειο και το πηγα για αλλαγη στην πεζο/σιτροεν μου το φτιαξαν και οταν πηγα να το παρω μου λενε το καπακι μηχανης σου ποταμι μπροστα θελει φτιαξιμο εχει καψει φλαντζα..αυτο το διακρινω και εγω καθως φαινονται λαδια..τι μπορω να κανω ρε παιδια?να το ξαναπαω στον αλλο και να του πω δωσε μου τα λεφτα μου πισω ή φτιαχτο??δλδ δεν μπορω να καθομαι να ασχολουμε με κατι το οποιο θα επρεπε να ειχε φτιαχτει και να μην ασχολιομουν ηδη.
πληροφοριακα το αμαξι ειναι 126.000 χιλιομετρα . -
εχω ενα Peugeot 106 1400 κυβικα μοντ.1997 στο οποιο επειτα απο ελεγχο στην πεζο σιτροεν μου ειπαν οτι εχει καψει φλαντζα..το πηγα σε ενα συνεργειο που μου ειχε προτεινει καποιος φιλος.την αλλαξα για 250 ευρω.στην πεζο/σιτροεν μου ζηταγαν 400..αφου το εφτιαξα μετα απο 1 μηνα,πηγα για ελεγχο στην πεζο/σιτροεν για να δω αν χρειαζεται κατι για κτεο και μου ειπαν οτι περναει κτεο αλλα να ξερω οτι το αμαξι εχει καμμενη φλαντζα και να την αλλαξω..το ξαναπηγα στο συνεργειο που το ειχα φτιαξει το κοιταει ο μηχανικος,το εφταξε και επειτα μου λεει οτι ειναι κομπλε .τωρα ετυχε να μου τρυπησει το ψυγειο και το πηγα για αλλαγη στην πεζο/σιτροεν μου το φτιαξαν και οταν πηγα να το παρω μου λενε το καπακι μηχανης σου ποταμι μπροστα θελει φτιαξιμο εχει καψει φλαντζα..αυτο το διακρινω και εγω καθως φαινονται λαδια..τι μπορω να κανω ρε παιδια?να το ξαναπαω στον αλλο και να του πω δωσε μου τα λεφτα μου πισω ή φτιαχτο??δλδ δεν μπορω να καθομαι να ασχολουμε με κατι το οποιο θα επρεπε να ειχε φτιαχτει και να μην ασχολιομουν ηδη.
Αν θες στειλε μου με πμ το συνεργειο να ξερουμε μην την πατησουμε και μεις.
Επισης μην πατας στις αντιπροσωπειες γιατι ειναι φαρμακειο για τις υπηρεσιες που προσφερουν. Ετσι κι αλλιως το αυτοκινητο σου ειναι αρκετα ευκολο και εκτος εγγυησης.
Προφανως ο μηχανικος που το πηγες κατι δεν εκανε σωστα ή δεν εκανε τιποτα.
Ζητα να στο επισκευασει δωρεαν. -
συνηθως οταν παμε για φλατζα πλαναρουμε και ελεγχουμε και το ψυγειο..διοτι το ενα φερνει το αλλο. Τωρα με 250 ευρω για φλατζα, δεν νομιζω να πηγε σε μηχανουργειο για πλανισμα ωστε η καινουργια φλατζα να κατσει σωστα (μπορει να ειχαν αρπαξει λογο τα μεταλλα και να μην ηταν αλφαδια). κατα τη γνωμη μου ζητα να στο πλανισει (το πληρωνεις εξτρα) ψυγειο (και αυτο το πληρωνεις) και τη φλατζα να την βαλει αυτος (με τα εργατικα)
ασε που μετα το πλανισμα θα εισαι και πιο γληγορος
-
Ο χρήστης kostaras88 έγραψε:
πληροφοριακα το αμαξι ειναι 126.000 χιλιομετρα .Γιατι τρεχεις απο το ενα συνεργειο στο αλλο;
Εχεις καψει φλατζα και τρεχει λαδια ; -
περναει τα νερα στα λαδια ή τα λαδια στα νερα?
ανοιξε την ταπα του λαδιου και πες μας ειναι καθαρα τα λαδια? η εχουν αφρισει (ειναι ασπρα)
ανοιξε και την ταπα του ψυγειου η του παγουριου (μονο οταν ειναι κρυο!!! προσοχη!!!) και πες μας ειναι το χρωμα του ψυκτικου υγρου οπως πρεπει η εχει κυλιδες λαδιου?
-
Πήγαινε το πίσω στον μάστορα που πήγες για την αλλαγή φλάτζας κεφαλής κ πες του να το φτιάξει ΑΜΕΣΩΣ!!!
Κ για την δουλειά του να μην πάρει ούτε ένα ευρώ!!!!! -
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
συνηθως οταν παμε για φλατζα πλαναρουμε και ελεγχουμε και το ψυγειο..διοτι το ενα φερνει το αλλο. Τωρα με 250 ευρω για φλατζα, δεν νομιζω να πηγε σε μηχανουργειο για πλανισμα ωστε η καινουργια φλατζα να κατσει σωστα (μπορει να ειχαν αρπαξει λογο τα μεταλλα και να μην ηταν αλφαδια). κατα τη γνωμη μου ζητα να στο πλανισει (το πληρωνεις εξτρα) ψυγειο (και αυτο το πληρωνεις) και τη φλατζα να την βαλει αυτος (με τα εργατικα)ασε που μετα το πλανισμα θα εισαι και πιο γληγορος
οσον αφορα τα 250 ευρω ρωταγα απο δω ρωταγα απο κει ολοι μου λεγαν οτι ειναι φυσιολογικη τιμη τα 250ευρω(κοστος πλανισματος 50ευρω). το ψυγειο αλλαχτηκε πριν μια βδομαδα καθως μου τρυπησε οποτε δεν τιθεται θεμα.
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
περναει τα νερα στα λαδια ή τα λαδια στα νερα?ανοιξε την ταπα του λαδιου και πες μας ειναι καθαρα τα λαδια? η εχουν αφρισει (ειναι ασπρα)
ανοιξε και την ταπα του ψυγειου η του παγουριου (μονο οταν ειναι κρυο!!! προσοχη!!!) και πες μας ειναι το χρωμα του ψυκτικου υγρου οπως πρεπει η εχει κυλιδες λαδιου?
θα κοιταξω αυριο την ταπα του λαδιου που θα ειναι μερα και θα σας πω.λοιπον οσον αφορα το ψυγειο μου ειχε τρυπησει πριν μια βδομαδα και οταν μου τρυπισε την ανοιξα να συμπληρωσω νερο και ειδα οτι το νερο δεν ηταν καθαρο κ οτι ειχε κοιλιδες λαδιου μεσα.το ψυγειο το αλλαξα και δεν εχει κοιλιδες λαδιου πλεον μεσα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
πληροφοριακα το αμαξι ειναι 126.000 χιλιομετρα .Γιατι τρεχεις απο το ενα συνεργειο στο αλλο;
Εχεις καψει φλατζα και τρεχει λαδια ;στην πεζο/ψιτροεν μου ειχαν δειξει και το σημειου που χανει λαδια η μηχανη.θα το βγαλω μια φωτογραφια αυριο να σας το δειξω.στο αλλο συνεργειο ετρεξα για την φλαντζα καθαρα λογω κοστους και αφου συνεχιζει να μην εχει γινει δουλεια στην φλαντζα το ξαναπαω πισω σε αυτον για να μην πανε χαμενα τα λεφτα μου.απο την πεζο /σιτροεν οτι εχω φτιαξει(και δεν ειναι λιγα αυτα)πανε ρολοι.
-
Πολλές μπορεί να είναι οι αιτίες που χάνει πάλι λάδια. Μπορεί ο μάστορας να έκανε άλλου λάθος. Πάντως αν δε σου έκανε καθόλου πλάνισμα την κεφαλή τότε είναι είναι ο πιο μ@λάκας άνθρωπος που υπάρχει! Κ το λέω έτσι δημόσια!!
Τα 250 ευρώ πάντως είναι λογική τιμή για σωστή δουλειά όμως όχι για αυτήν που σου έκανε! -
Ο χρήστης vaggelis_306 έγραψε:
Πολλές μπορεί να είναι οι αιτίες που χάνει πάλι λάδια. Μπορεί ο μάστορας να έκανε άλλου λάθος. Πάντως αν δε σου έκανε καθόλου πλάνισμα την κεφαλή τότε είναι είναι ο πιο μ@λάκας άνθρωπος που υπάρχει! Κ το λέω έτσι δημόσια!!
Τα 250 ευρώ πάντως είναι λογική τιμή για σωστή δουλειά όμως όχι για αυτήν που σου έκανε!αυτο που μου εκανε παντως εντυπωση ειναι το εξης.του το πηγα 9:00 το αμαξι και στις 16:30 ηταν ετοιμο.ενω στην πεζο μου ειχαν πει οτι θα πρεπει να μου κρατησουν το αμαξι 2-3 μερες γτ εχει αρκετη δουλεια η φλαντζα.και αυτο μου εκανε μεγαλη εντυπωση μολις με πηρε τηλ. το απογευμα λεω θα εγινε δουλεια τωρα ή οχι.
-
Με 250ε σίγουρα δεν έκανες ότι πρέπει…..
Κατά συνέπεια εντάσσω στα παραμύθια την όλη εργασία….
Α. -
Κωσταρα πηγαινε ρωτα τον μηχανικο σου τι εκανε στο αμαξι. Δεν γινεται τοσο συντομα να ελυσε καπακι ,πολλαπλες..να εστειλε καπακι στο ρεκτιφιε..και μετα να ξαναδεσε ολα αυτα.
-
Καλά, όταν πάει ο άλλος και του λέει επισκευή γιατί έχει κάψει φλάντζα, δεν είναι υποχρεωμένος ο πελάτης να ξέρει αν ο μηχανικός θα πλανάρει το καπάκι ή όχι. Αφού του λέει επισκευή εννοεί να είναι το αμάξι μετά οκ.
Να πας στον μηχανικό κ να στο φτιάξει δωρεάν.
-
εμενα στη σουζουκι (επισημη στη Ε.Ο) ο μηχανικος μου ειπε 'συνιστω πλανισμα και μαλιστα με τελευταιας τεχνολογιας μηχανηματα και θα το παω στον ταδε. Υπαρχουν και φτηνα ρεκτιφιε με παλαια μηχανηματα με τζογους αλλα ρισκαρεις. Αποφασισε. Αν του κανουμε το καλο πλανισμα εχεις εγγυηση, αλλιως δεν μπορω να εγγυηθω...'...και πηγε κανα 1000ρικο αν θυμαμαι καλα μαζι με ψυγειο καινουργιο (ολα μεσα φλατζα-πλανισμα ψυγειο δουλεια).
-
Στης αδελφής μου το Peugeot 206 πρόσφατα τον Αύγουστο που δουλειά δεν είχαν πάλι έκαναν νομίζω 2-2,5 μέρες.
Το καπάκι το έστειλαν αλλού για πλάνισμα, άλλαξαν και θερμοστάτη και αντλία νερού (πού μου είχαν συστήσει συμφορουμίτες ότι πρέπει να γίνουν και που όντως είδα ότι έπρεπε) και πλήρωσε σε επίσημο νομίζω της μάρκας κάπου 550 ή 650 (με το ΦΠΑ μέσα).
Οπότε και το αυθημερόν με ξενίζει και το 250 και το 1000.... -
..πριν 3-4 χρονια ζητουσαν οτι ηθελαν...τωρα κλαινε
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
..πριν 3-4 χρονια ζητουσαν οτι ηθελαν...τωρα κλαινε
Κλαίνε αυτοί που δεν έκαναν ποιοτική δουλειά, και λογικές τιμές.
Η λογική τιμή είναι αυτή που πλήρωσε η αδελφή του φίλου mod!.- Φρέζα πλάνη 120ε.
- Σετ φλάντζες 110ε.
- Σετ του σέρβις 60ε.
- Ιμάντας 70ε.
- Εργασία συνεργείου 150ε. 2 μέρες.
Όλα αυτά είναι η εργασία κομπλέ, τίποτε δεν παραλείπετε, τίποτα δεν προστίθεται. Πλην ένα σετ βίδες κεφαλής 40ε περίπου.
Α.
Καμμενη φλαντζα