-
Πρώτη φορά κάθισα να δω qual φέτος κ η παρουσία της SF για ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα είναι για γέλια (κλάματα μάλλον). Ελπίζω να δούμε κάτι καλύτερο στον αγώνα αλλά κ πάλι χαλιέμαι που πρέπει οι Φεραριστι να ελπίζουμε κ σε καμιά γκαντεμιά του Φετελ μπας κ πάμε στο τελευταίο με πιθανότητες. Έλεος...
Ντομενικάλι go home .... βαριά η κληρονoμιά του Todt Brawn k Shumi...
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... η Πιρελι μιλά για 1 πιτ στοπ ..... Τι θα κάνουν στην Φερραρι ? .... μισό ?Αλλαγη σημερα το βραδυ στα αυτοκολλητα, να παρει ο Ναντο το αμαξι του Μαθθα με το παλιο πακετο...
Ειδαμε χθες και σημερα στη RBR και τη McLaren, σε μια αγνωστη και γλιστερη πιστα, οπου οι πιο 'εμπειροι' θα ειχαν -υποτιθεται-πλεονεκτημα, τη διαφορα μεταξυ αυθεντικου ταλεντου και ταχυτητας (SV & LH) και 'καλου αλλα λιγου' πιλοτου (MW & JB).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ρωτησατε αν περναει μονοθεσιο απο την corkscrew?Δυο. Ένα μέσα, ένα έξω.
Ντάξει η Laguna δεν κάνει για F1.
Κατά τα λοιπά, δε μιλάμε για oval αλλά roval (road course+oval).
Η καλύτερη τέτοια περίπτωση είναι η Daytona (για κλωτσιές το infield της Ινδιανάπολης εννοείται).Από κλασικά σιρκουί υπάρχουν Watkins Glen, Sebring, Virginia Raceway, Miller Motorsports, Road America (αγαπημένη).
Εννοείται ότι όλες αυτές ήθελαν πολύ έως πάρα πολύ σουλούπωμα, αλλά είναι καλύτερες από Austin φυσικά.Μια οσφυοκαμπτική πίστα σε αντι-τουριστικό μέρος δε βλέπω πως μπορεί να συγκινήσει τους Αμερικάνους (όχι τους Μεξικάνους), όσες ζωγραφιστές εξόδους διαφυγής και να'χει.
Tουλάχιστον η ιστορία αυτό λέει. Watkins Glen, Ντιτρόιτ, Long Beach, Iνδιανάπολη (τα πρώτα χρόνια) ήταν πιο πετυχημένα από Φοίνιξ, Λας Βέγκας, Ντάλας (Η αποτυχία).
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Ρωτησατε αν περναει μονοθεσιο απο την corkscrew?
Δυο. Ένα μέσα, ένα έξω.
ΤΗΕ PASS
-
Mark Webber's alleged failure to stop for weighing happened at 12.19pm. He is seeing stewards at 2.15pm. Dirty/clean sides of grid at stake
-
What we now need is for Bernie Ecclestone to call on the one superhero who can stop Vettel from making #USGP tedious. Alternator Man.
-
Μου θυμίζει Rossi-Stoner το 2008..
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Mark Webber's alleged failure to stop for weighing happened at 12.19pm. He is seeing stewards at 2.15pm. Dirty/clean sides of grid at stakeΤην Ferrari δεν την βοηθά καν αυτό. Ακόμα και αν πέρναγε τον MW, λόγω της καλύτερης, από ότι φαίνεται, εσωτερικής.
-
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
Μου θυμίζει Rossi-Stoner το 2008..Στη μάχη Vettel-Alonso για το πρωτάθλημα μιλάς;
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Στη μάχη Vettel-Alonso για το πρωτάθλημα μιλάς;
Όχι..
Για το βίντεο με την προσπέραση του Ζαναρντι στην cork screw στον τελευταίο γύρο.. -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
βαριά η κληρονoμιά του Todt Brawn k Shumi...Του Byrne και Martinelli θέλεις να πεις.
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Mark Webber's alleged failure to stop for weighing happened at 12.19pm. He is seeing stewards at 2.15pm. Dirty/clean sides of grid at stakeΚι ο Schumacher που έκλεισε το Νάντο στο Q2 και ο Μαντολάτος που...ε κάτι θα έκανε κι αυτός δεν μπορεί, νά 'τονε ο Alo 5ος!!!!
ντάξει λέμε και καμιά χοντρή να φτιάξει το Σαββατόβραδο
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
βαριά η κληρονoμιά του Todt Brawn k Shumi...
Του Byrne και Martinelli θέλεις να πεις.
Όχι
1)Todt: αρχηγος
2)Brawn: στρατηγός
3)Schumi: Super soldierτώρα υπάρχει μόνο το 3... κ η Scuderia λόγω απουσίας 1 κ 2 παίρνει το ... 3...
αυτό θέλω να πω
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Mark Webber's alleged failure to stop for weighing happened at 12.19pm. He is seeing stewards at 2.15pm. Dirty/clean sides of grid at stake
Κι ο Schumacher που έκλεισε το Νάντο στο Q2 και ο Μαντολάτος που...ε κάτι θα έκανε κι αυτός δεν μπορεί, νά 'τονε ο Alo 5ος!!!!
ντάξει λέμε και καμιά χοντρή να φτιάξει το Σαββατόβραδο
SeitanF1 Και ο Schumacher υπό εξέταση, για τη φάση που έκλεισε τον Alonso... πάλι θα ξενυχτήσουμε απόψε περιμένοντας τους αγωνοδίκες;
-
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
Στη μάχη Vettel-Alonso για το πρωτάθλημα μιλάς;
Όχι..
Για το βίντεο με την προσπέραση του Ζαναρντι στην cork screw στον τελευταίο γύρο..Σωστός.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
βαριά η κληρονoμιά του Todt Brawn k Shumi...
Του Byrne και Martinelli θέλεις να πεις.
Όχι
1)Todt: αρχηγος
2)Brawn: στρατηγός
3)Schumi: Super soldierτώρα υπάρχει μόνο το 3... κ η Scuderia λόγω απουσίας 1 κ 2 παίρνει το ... 3...
αυτό θέλω να πω
Super soldier και Super Mario! Ας μην είχαν super οπλα και θα βλέπαμε τι θα έκαναν. Οι πόλεμοι κερδίζονται κυρίως από τα όπλα.
-
Ειμαι βλακωδώς αισιόδοξος. Εχω την υποψία ότι χέσανε τα Q στη Φερράρι και το μονοθέσιο του Αλόνσο είναι ρυθμισμένο για τον αγώνα. Όπως και να εχει βέβαια η 2η θέση μάλλον δεν είναι αρκετή, πολύ περισσότερο η 3η, αλλά ας μη βιαστούμε. 60 γύροι σε ρυθμό Q αυριο (ή όσοι είναι, δε θα μαλώσουμε)
Προσπαθώ να κρατήσω ψηλά το φρόνημα γιατί η εικόνα ειναι ...
-
Webber επίπληξη.
Schumacher nichts.
Vettel weltmeister. -
Η SF είναι ΓΤΠ και σε αυτόν τον αγώνα και δεν έχει καμία τύχη στον οδοστρωτήρα της RBR του γερμανού. Next year λοιπόν.
Ποτέ μη λες ποτέ βέβαια, αφού όλο και κανένας χάρος μπορεί να βρεθεί μπροστά του...
-
andrewbensonf1 BTW, Gary Anderson thinks new Ferrari diffuser may explain @alo_oficial qual. Says may worsen airflow reattachment when DRS closes problem
2012 - United States Grand Prix