-
Mύθος είναι αυτό που λένε ότι στις ΗΠΑ ο κοσμος δεν αγαπάει την F1 κτλ. Sold out αύριο και sold out ειχαμε και στους περισσοτερους αγωνες που εγιναν στο Ίντυ. Απλά επειδη η αγάπη των αμερικανών για τα ΝΑSCAR, CART κτλ είναι μεγαλύτερη απο οτι για την F1 νομίζουμε ότι εκεί θα'ταν οπως στην ινδια και τη τουρκια οπου εχουμε αδειες κερκιδες.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
βαριά η κληρονoμιά του Todt Brawn k Shumi...
Του Byrne και Martinelli θέλεις να πεις.
Όχι
1)Todt: αρχηγος
2)Brawn: στρατηγός
3)Schumi: Super soldierτώρα υπάρχει μόνο το 3... κ η Scuderia λόγω απουσίας 1 κ 2 παίρνει το ... 3...
αυτό θέλω να πω
Super soldier και Super Mario! Ας μην είχαν super οπλα και θα βλέπαμε τι θα έκαναν. Οι πόλεμοι κερδίζονται κυρίως από τα όπλα.
Κάποιος πρέπει να τα χειρίζεται τα super όπλα. Όπλα χωρίς τον ανάλογο χειριστή δεν κερδίζουν πόλεμο.
Στην τελική οι 3 που προανέφερα έβαλαν ξανά στον χάρτη της F1 την Ferrari.Το 10 χαρίσαν τον τίτλο στο αουτσάιντερ Φέτελ από στρατηγική γκάφα..
Φέτος ο Αλόνσο έχει κάνει την καλύτερη οδήγηση της καριέρας του στίβοντας το μονοθέσιο σχεδον σε κάθε αγώνα κυνηγώντας φαντάσματα. Το οτι διεκδικούν ακόμα τίτλο πιστεύω πως οφείλεται στον Ισπανο.
-
Διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως. Τα όπλα πρέπει να τα χειρίζονται ικανοί χειριστές, αλλά όλοι οι (σοβαροί) στρατοί έχουν ικανούς χειριστές. Δουλειά μου ήταν και ξέρω. Εκεί λοιπόν την διαφορά την κάνουν τα μηχανήματα. Ο Σουμάχερ και ο Μπρον βλέπεις τι έκαναν 3 χρόνια τώρα χωρίς Μπιρν και Μαρτινέλλ στην Μεα-ρτσέντες!
Στρατηγική γκάφα δεν ήταν το 2010, ήταν απόφαση που δεν τους βγήκε. Το πρωτάθλημα όμως χάθηκε στην εξέλιξη στην οποία η Ferrari έμεινε πίσω. Απόδειξη η 3η θέση στο Κατασκευαστών! Ρεζιλίκι!
Ο Αλόνσο ας κάνει και 20απλό τόλουπ! Το καλύτερο αυτοκίνητο όμως θα κερδίσει, όπως συνήθως.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ειμαι βλακωδώς αισιόδοξος. Εχω την υποψία ότι χέσανε τα Q στη Φερράρι και το μονοθέσιο του Αλόνσο είναι ρυθμισμένο για τον αγώνα. Όπως και να εχει βέβαια η 2η θέση μάλλον δεν είναι αρκετή, πολύ περισσότερο η 3η, αλλά ας μη βιαστούμε. 60 γύροι σε ρυθμό Q αυριο (ή όσοι είναι, δε θα μαλώσουμε)Προσπαθώ να κρατήσω ψηλά το φρόνημα γιατί η εικόνα ειναι ...
4η θέλει ο Αλόνσο...
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
148.000 θεατές σε δυο μέρες το COTA, επίπεδο Silverstone.
Not bad.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
O Hamilton ζήτησε από τη FIA να καθαριστεί η ''ζυγή'' (2-4-6-8...) ψήφισαν οι οδηγοί στη συνάντηση τους, έπρεπε να υπάρξει ομοφωνία και ένας μόνο ψήφισε κατά. Ποιός;
-
Δηλώσεις FA μετά τις κατατακτήριες δοκιμές:
Fernando Alonso: “We decided to start with the scrubbed [tyres] thinking it was not better or not worse. I don’t think there was any problem with that. We were positions seventh and ninth in Abu Dhabi [qualifying]. The car is more or less the same. We are positions seventh and ninth in Austin. It’s not surprising for us, to be honest.”
-
-
Τι σημαίνει Η.Α.Μ. ?
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
O Hamilton ζήτησε από τη FIA να καθαριστεί η ''ζυγή'' (2-4-6-8...) ψήφισαν οι οδηγοί στη συνάντηση τους, έπρεπε να υπάρξει ομοφωνία και ένας μόνο ψήφισε κατά. Ποιός;Kάποιος από την μονή;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Τι σημαίνει Η.Α.Μ. ?hard as a motherfuc**r ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
O Hamilton ζήτησε από τη FIA να καθαριστεί η ''ζυγή'' (2-4-6-8...) ψήφισαν οι οδηγοί στη συνάντηση τους, έπρεπε να υπάρξει ομοφωνία και ένας μόνο ψήφισε κατά. Ποιός;
Kάποιος από την μονή;
Και από μπροστά, ξέροντας που βρίσκεται ο άμεσος αντιπαλός του;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Θελω να δω ποιος είναι αυτός ο ένας που ψήφισε Schumacher
Δεν μπορώ να καταλάβω Πώς γίνεται να κερδίσε ο υπερτελειωμενος κιμ και να μην μπορεί να κάνει το ίδιο ο καλύτερος του σύμπαντος
Πού θα πάει όμως, θα μου κάτσει...
Καταρχην για την φετινη χρονια ο Κιμι είναι ο νο.3 στην βαθμολογία και υπερτελειωμένος είναι ο περσινα ξινα σταφύλια καλυτερος του σύμπαντος Σουμάχερ. Οπότε για το τι γίνεται και τι όχι, μιλάνε τα αποτελέσματα.
Με αυτα τα δεδομένα λοιπόν εγω δεν μιλάω για το αν είναι απίθανο να νικήσει ο Σούμι, είσαι εκτός θεματος. Αυτό που λέω είναι ότι μου κάνει εντυπωση που κάποιος από όλη την γκάμα επιλογών για πιθανό νικητή, θεωρεί πιο πιθανο τον Σουμάχερ.
Από το μύγιασμα βέβαια νομίζω ότι τον βρήκα τον ψηφοφόρο του Σουμι οπότε μου λύθηκε και η απορία.
-
O Hamilton ζήτησε από τη FIA να καθαριστεί η ''ζυγή'' (2-4-6-8...) ψήφισαν οι οδηγοί στη συνάντηση τους, έπρεπε να υπάρξει ομοφωνία και ένας μόνο ψήφισε κατά. Ποιός;The left side of the grid will be cleaned before the race, but that won't make up for the lack of rubber that has been laid down.
Edit.Ηρεμησε ,δεν ειναι εκφρασεις αυτες που χρησιμοποιεις.[mod]
-
Kάποιος από την μονή;
Και από μπροστά, ξέροντας που βρίσκεται ο άμεσος αντιπαλός του;
Ποιος άραγε, ποιος...
-
O Hamilton ζήτησε από τη FIA να καθαριστεί η ''ζυγή'' (2-4-6-8...) ψήφισαν οι οδηγοί στη συνάντηση τους, έπρεπε να υπάρξει ομοφωνία και ένας μόνο ψήφισε κατά. Ποιός;The left side of the grid will be cleaned before the race, but that won't make up for the lack of rubber that has been laid down.
Διαδίδεις κακοπροαίρετα κατασκευασμένες και ανακριβείς πληροφορίες με σκοπό να δημιουργήσεις κακές εντυπώσεις για κάποιον οδηγό. Να μάθεις να λες αλήθειες.
-
Ο χρήστης mariosf1 έγραψε:
The left side of the grid will be cleaned before the race, but that won't make up for the lack of rubber that has been laid down.
Διαδίδεις κακοπροαίρετα κατασκευασμένες και ανακριβείς πληροφορίες με σκοπό να δημιουργήσεις κακές εντυπώσεις για κάποιον οδηγό. Να μάθεις να λες αλήθειες.
Δεν μπορεις να μεινεις μακρυα μας ε;
-
Ο χρήστης mariosf1 έγραψε:
The left side of the grid will be cleaned before the race, but that won't make up for the lack of rubber that has been laid down.
Από τι φαίνεται έγραψες τα ίδια πράγματα δυο φορές για να είσαι σίγουρος ότι θα τα δούμε.
Τέλος από εμένα, δεν ξανασχολούμαι μαζί σου, γιατί δεν μου αρέσουν οι καυγάδες. H συνέχεια από τους mods. -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Θελω να δω ποιος είναι αυτός ο ένας που ψήφισε Schumacher
Δεν μπορώ να καταλάβω Πώς γίνεται να κερδίσε ο υπερτελειωμενος κιμ και να μην μπορεί να κάνει το ίδιο ο καλύτερος του σύμπαντος
Πού θα πάει όμως, θα μου κάτσει...
Καταρχην για την φετινη χρονια ο Κιμι είναι ο νο.3 στην βαθμολογία και υπερτελειωμένος είναι ο περσινα ξινα σταφύλια καλυτερος του σύμπαντος Σουμάχερ. Οπότε για το τι γίνεται και τι όχι, μιλάνε τα αποτελέσματα.
Με αυτα τα δεδομένα λοιπόν εγω δεν μιλάω για το αν είναι απίθανο να νικήσει ο Σούμι, είσαι εκτός θεματος. Αυτό που λέω είναι ότι μου κάνει εντυπωση που κάποιος από όλη την γκάμα επιλογών για πιθανό νικητή, θεωρεί πιο πιθανο τον Σουμάχερ.
Από το μύγιασμα βέβαια νομίζω ότι τον βρήκα τον ψηφοφόρο του Σουμι οπότε μου λύθηκε και η απορία.
πες μου ότι κάνεις πλακα τωρα
-
edit mod
2012 - United States Grand Prix