-
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
greo +++ σε πολλα μαζι σου,οπως επισης αυτο...ηδη το βαζω στην υπογραφη μου,κατι μου εκανε αυτο οταν το διαβασακαι να δηλώσω προς τους γιαλατζί τιφόζι ότι στη Βραζιλία θα σηκώσει τον τίτλο η ΦΕΡΡΑΡΙ, θα καεί η Ιταλία και θα ακουστεί το Φρατέλι ντ'Ιτάλια. Και ξύδι σε όποιον δεν αρέσει
Αυτό θέλω κι εγω. Να διατηρήσω υψηλό το φρόνημα εν όψει του επερχόμενου θριάμβου
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο Αλόνσο θα κερδίσει τρέχοντας; Δεν είσαι τιφόζι, το αποδεικνύεις καθημερινά. Δεν είναι κακό, απλή διαπίστωση
Δε θα γραφει η Φερραρι ως πρωταθλητρια. Αυτο μετραει. Το τι ειμαι το ξερω καλυτερα συντροφε. Τρελα με το καβαλλινο εχω!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Πάντως Δία, εντελώς φιλικά, κανονικά θα πρέπει να χαίρεσαι και να αποζητάς τη νίκη του Αλόνσο για τη Scuderia κάτι με το οποίο βλέπω ότι 'ζορίζεσαι' (επέτρεψέ μου την λέξη).
Το έγραψα και πριν, ένας τιφόσο θέλει να βλέπει την ομάδα του να κερδίζει ΤΕΛΕΙΑ.
Το μονοθέσιο έχει οδηγό, δε πάει μόνο του.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ο Αλόνσο θα κερδίσει τρέχοντας; Δεν είσαι τιφόζι, το αποδεικνύεις καθημερινά. Δεν είναι κακό, απλή διαπίστωση
Δε θα γραφει η Φερραρι ως πρωταθλητρια. Αυτο μετραει. Το τι ειμαι το ξερω καλυτερα συντροφε. Τρελα με το καβαλλινο εχω!
Πάντως Δία, εντελώς φιλικά, κανονικά θα πρέπει να χαίρεσαι και να αποζητάς τη νίκη του Αλόνσο για τη Scuderia κάτι με το οποίο βλέπω ότι 'ζορίζεσαι' (επέτρεψέ μου την λέξη).
Το έγραψα και πριν, ένας τιφόσο θέλει να βλέπει την ομάδα του να κερδίζει ΤΕΛΕΙΑ.
Αν ο Alonso κερδίσει τo φετινό πρέπει ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.Τόσο απλά
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ή είσαι κουλ ή δεν είσαι. Μακάρι να καταλάβει ότι κουλ δεν είναι οι μούτες και οι εξυπνακίστικες απαντήσεις, όπως κάποτε το κατάλαβε και ο Χακινεν και άλλαξε στυλ και ατιτχιουντ, και να γίνει μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα της F1. Οπως είναι ο Χαμιλτον φερειπειν -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Παντως τα team radio δε μου εδωσαν την εντύπωση του υπερ κουλ. Πιο πολύ την εντύπωση του υπερ αγχωμένου μου έδωσαν που φοβόταν μην τον αποσπάσουν ακόμα και τα team radio.Δεν φανταζεσαι απλα ποσο σε αποσυντονιζει αυτο το πραγμα στα αυτια σου.
Ο μηχανικος μου περισυ εχει ακουσει πολυ χειροτερα μπινελικια.... -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Αν ο Alonso κερδίσει τo φετινό πρέπει ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.Τόσο απλά
A δηλαδή δε το θέλουμε?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τα team radio έδειξαν ότι ο μηχανικός του:
-ήταν υπερβολικά αγχωμένος-πρωτάρης και άθελα του μετέδιδε άγχος στο Μίμη
-ήταν ο Νίκος ΦουσέκηςAλλά στο τέλος χάρηκε περισσότερο από τον οδηγό του.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα της F1. Οπως είναι ο Χαμιλτον φερειπεινΝα φύγει για τα funniest!
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα της F1. Οπως είναι ο Χαμιλτον φερειπειν
Να φύγει για τα funniest!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Το έγραψα και πριν, **ένας τιφόσο θέλει να βλέπει την ομάδα του να κερδίζει **ΤΕΛΕΙΑ.
Αυτό θέλω, την νίκη της ΟΜΑΔΑΣ!
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα της F1. Οπως είναι ο Χαμιλτον φερειπειν
Να φύγει για τα funniest!
Μάλλον ο σύντροφος greo μας τρολλάρει!
Το κακομαθημένο τσογλανάκι που βγάζει την τηλεμετρία του στο tweeter ( ), κάνει σαν 12χρονο όταν νόμισε ότι τον έκανε unfollow ο Button ( ) και που γενικά κάνει σαν κοριτσάκι ολοκληρωμένη προσωπικότητα ( )! -
-ήταν ο Νίκος ΦουσέκηςΟτιδήποτε από τα δυο και αν ισχύει (λίγο πιο πιθανό θεωρώ το πρώτο σενάριο) ο Μίμης προφανώς είχε τσαντιστεί όπως και έχει ξανακάνει στο παρελθόν και με Ferrari και με McLaren.
Κοντεψα να πνιγω.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
-ήταν ο Νίκος ΦουσέκηςΟτιδήποτε από τα δυο και αν ισχύει (λίγο πιο πιθανό θεωρώ το πρώτο σενάριο) ο Μίμης προφανώς είχε τσαντιστεί όπως και έχει ξανακάνει στο παρελθόν και με Ferrari και με McLaren.
Κοντεψα να πνιγω.
και αυτό πάει για funniest
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το έγραψα και πριν, **ένας τιφόσο θέλει να βλέπει την ομάδα του να κερδίζει **ΤΕΛΕΙΑ.
Αυτό θέλω, την νίκη της ΟΜΑΔΑΣ!
-
Οι εγγλέζοι είπανε στα σχόλια μετά το τελος του αγώνα ότι ο μηχανικός του Κίμι είναι ο ίσιος που είχε από τότε που ήτανε στην McLaren οπότε το πρωτάρης δεν ισχύει, το αγχωμένος πιθανόν.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Παντως τα team radio δε μου εδωσαν την εντύπωση του υπερ κουλ. Πιο πολύ την εντύπωση του υπερ αγχωμένου μου έδωσαν που φοβόταν μην τον αποσπάσουν ακόμα και τα team radio.
Δεν φανταζεσαι απλα ποσο σε αποσυντονιζει αυτο το πραγμα στα αυτια σου.
Ο μηχανικος μου περισυ εχει ακουσει πολυ χειροτερα μπινελικια....Στα ελληνικά;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Κοντεψα να πνιγω.
Μα πραγματικά εκεί που του χε ρίξει ήδη ένα καντήλι και του λέει 'Θα αρχίσω τώρα να σου αναλύω τις διαφορές', λέω δεν παίζει αυτός κάνει φάρσες...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δεν αναφερόμουν σε σενα, γενικά το κλίμα του φόρουμ αυτό ήταν.Μονο το δικο μου ονομα εγραψες ομως...
Τωρα στην Ρεντμπουλιάδα. Μετά τη Σινγκαπούρη 2008, ότι δω το κοιτάω με άλλο μάτι. Ότι και να 'αποκαλυφθεί' δε θα μου κάνει την παραμικρή εντύπωση. Οπότε επειδή προφανώς ο Γουέμπερ δε θα έκανε κάτι εναντίον του Αλόνσο για ευνόητους λόγους, τα υπόλοιπα και ειδικά το εύκολο ξεφόρτωμα του Μαθθα ειδικά από τη στιγμή που τον κρατούσαν μέσα για να τρολλάρει τον Φετελ ήταν μη τζιζ.
Δεν μου αρεσουν οι θεωριες συνομωσιας γιατι ποτε δεν ξερει κανεις τι κρυβεται απο πισω...
Για τις Μιναρντι δε το συζητώ, με μπλε σημαία θα έκοβαν λιγότερο.
Σ' αυτο τα ειπαμε, συμφωνω.
Τωρα περί τσακίσματος με μαλακά. Από τη στιγμή που οι 4-5 πρώτοι θα είχαν βγει μπροστά από τον Φετελ ή έστω εκεί κοντά με 30-32 γύρους ακόμα, ο Φετελ είχε 2 επιλογές:
-Είτε να βρεθεί σε θέση άμυνας για 5-10 γύρους γιατί θα είχε να αντιμετωπίσει αντιπάλους με φρέσκια ίδια γόμα και μετά να φάει ΑΚΟΜΑ 20' στο κεφάλι από το δικό του πιτ
-Είτε να μπει μαζί με όλους και να έχει να καλύψει 20-30' με μαλακότερη γόμα, η οποία όμως μπορεί και να μην τον έβγαζε μέχρι τέλους.Ότι από τα 2 και να συνέβαινε θα ήταν το πολύ μαζί με τον Μαντολάτο ή και λίγο πιο πίσω. Εχει και η θέση τη σημασία της, αλλά εδώ είδαμε μία Φορς Ιντια να περνάει το αμάξι που κέρδισε στα ίσια, άρα από τη στιγμή που αποδείχθηκε πως το προσπέρασμα ήταν εφικτό το μάζεμα των χρόνων με ταυτόχρονη μεγιστοποίηση (40 γύροι) της χρήσης μαλακών ήταν στη σούμα κέρδος για τον Φετελ.
Adrian Newey admits one-stop strategy with Sebastian Vettel was 'tantalisingly' in reach
http://www1.skysports.com/formula-1/new ... y-in-reachΣτο παραπανω λινκ ο Νιουι εξηγει ποσο προβληματιστηκαν να δοκιμασουν να βγαλουν απο τον 13ο μεχρι το τελος (55ος) με τα μαλακα, ενα στιντ δηλαδη 42 γυρων. Ποιο προβλημα θα ειχαν να βγαλουν με τα σκληρα 35 γυρους, χωρις πτωση στην αποδοση, οταν οι αλλοι βγαλαν με τα μαλακα 25-30;
Δεν μπορω να καταλαβω (κυριολεκτω) πως 2 στοπ + η καθυστερηση να ξαναπερασει τους ιδιους ειναι ταχυτερο απο το ενα στοπ και 'καθαρισμα' των μπροστινων οταν θα εμπαιναν για πιτ στοπ. Το κερδος απο τη μεγιστοποιηση της χρησης των μαλακων, ειδικα σε αυτην την πιστα (και με το αυτοκινητο βαρυ), παιζει να ειναι και το μικροτερο σε ολο το πρωταθλημα. Αυτο φανηκε και στα quals και στον αγωνα.
Και, σε καθε περιπτωση, τα SC ευνοησαν και τον Αλονσο (μαζευοντας τη διαφορα του απο την 1η θεση), αλλο αν δεν μπορεσε να το εκμεταλλευτει, κανοντας λαθακια και στις 2 επανεκκινησεις. Με το 2ο SC ο Φετελ μπορουσε να κερδισει (και κερδισε) 3 βαθμους περνωντας μια ΜακΛαρεν και ο Αλονσο μπορουσε να κερδισει (και δεν κερδισε) 7 βαθμους περνωντας μια Λοτους. Ο Ναντο δηλωσε καπου οτι εκαναν οικονομια στο λαστιχο, φοβουμενοι επιθεση του Φεττελ και το drop off, και ξεκινησαν την επιθεση στον Κιμι αργα, οταν σιγουρευτηκαν οτι εχουν λαστιχο μεχρι το τελος.Αναλυτικο ιστορικο της κουρσας του Φετελ, χωρις να παιρνει θεση:
Lucky? From pitlane to podium - the full story of Sebastian Vettel's Abu Dhabi GP
http://www1.skysports.com/formula-1/new ... u-Dhabi-GP -
Για μένα ο Αλονσο με τη τελική που είχε, είχε τον απροσπέραστο (χωρίς να κάνει λάθος). Το ότι έβγαλε τον Button από το DRS του ήταν λάθος γιατί έτσι ο Vettel δεν θα περνούσε ποτέ.
Περί Vettel η καραμέλα του ότι δεν είναι καλός όταν ξεκινάει από πιο πίσω έχει λιώσει εδώ και δύο χρόνια. Δεν ήταν μόνο χθες, πολλές φορές έχει κάνει αποφασιστικά προσπεράσματα με συνοπτικές διαδικασίες (πχ SPA φέτος).
Και οι τρεις κορυφαίοι, έχουν κάνει πολύ καλή χρονιά φέτος (όχι μόνο ο πρωηνμισητοσνυναγαπημενοστουλαου).
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
Βασικά μετέτρεψε μια εξαιρετική χρονιά σε άθλο αφου όπως όλα δείχνουν θα τερματίσει τρίτος στην βαθμολογία οδηγών με το τέταρτο καλύτερο μονοθέσιο του gridΚάτι που έχει ξανακάνει με μετριότατη McLaren, κάτι που έχει ξανακάνει εν μέρει κι ο Kubica.
2012 - Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix