-
Καλησπέρα σας. Είμαι 22 ετών και ενδιαφέρομαι να αγοράσω το πρώτο μου αυτοκίνητο. Οδηγώ αρκετά χρόνια σε επαρχιακούς αλλά και αστικούς δρόμους (Ηράκλειο, Σητεία π.χ.).
Τον επόμενο μήνα τελειώνω με τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις [ ΔΕΑ(ΠΖ) ] και ενδιαφέρομαι να αγοράσω το πρώτο δικό μου αυτοκίνητο.
Ψάχνω κάτι οικονομικό και στην αγορά και στην συντήρηση.
Έπεσε το μάτι μου πάνω σε ένα** Fiat Stilo (3θυρο) 1.4 2004 156.000 χλμ.
Η τιμή που το βρήκα είναι στα 2350.**
Το βρήκα σε μάντρα σε κρήτη εξωτερικά φαίνεται σε καλή κατάσταση.
Παρακαλώ για γνώμες από αρχαιότερους στο θεμα, ευχαριστώ πολύ! -
Καλησπέρα σας. Είμαι 22 ετών και ενδιαφέρομαι να αγοράσω το πρώτο μου αυτοκίνητο. Οδηγώ αρκετά χρόνια σε επαρχιακούς αλλά και αστικούς δρόμους (Ηράκλειο, Σητεία π.χ.).
Τον επόμενο μήνα τελειώνω με τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις [ ΔΕΑ(ΠΖ) ] και ενδιαφέρομαι να αγοράσω το πρώτο δικό μου αυτοκίνητο.
αυτοκινητα σαν το φιατ στιλο επρεπε να τα εχουν σε μουσεια αυτοκινησης και οχι να κυκλοφορουν στους δρομους!!!
ισως να το αναλαβει και η ουνεσκο και να το τιμησει σαν αντικειμενο παγκοσμιας κληρονομιας!
υ.γ
γιατι να μας νοιαζει τι κανεις στο στρατο;;; καυλωσες με το αστερι;;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αυτοκινητα σαν το φιατ στιλο επρεπε να τα εχουν σε μουσεια αυτοκινησης και οχι να κυκλοφορουν στους δρομους!!!ισως να το αναλαβει και η ουνεσκο και να το τιμησει σαν αντικειμενο παγκοσμιας κληρονομιας!
υ.γ
In pop we trust
Να κλειδωθει το τοπικ παρακαλωSent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
αυτοκινητα σαν το φιατ στιλο επρεπε να τα εχουν σε μουσεια αυτοκινησης και οχι να κυκλοφορουν στους δρομους!!!ισως να το αναλαβει και η ουνεσκο και να το τιμησει σαν αντικειμενο παγκοσμιας κληρονομιας!
υ.γ
Καλά ναί η αλήθεια είναι οτι δε σας νοιάζει, σίγουρα, για 2 λόγους το ανέφερα:
- είναι το πρώτο μου θέμα εδώ, και είπα να το συνδυάσω γιατί σε αρκετά φόρουμ καλωσορίζουν νέα μέλη και αυτοί ανεβάζουν ένα θέμα με το ποιοί είναι κτλ κτλ
- Γιατί αν δε το έβλεπες τόσο κλειστά ίσως να καταλάβαινες οτι έχει να κάνει και με οικονομική κατάσταση κτλ
Κοίτα του '04 μοντέλο είναι, σε σχέση με τα άλλα που έψαχνα χαμηλού κόστους (1000-1500) που ήταν 15-20 ετίας, αυτό σχετικά καινούριο είναι.
Απωθημένο έχεις με δόκιμους κ βλέπω τέτοια 'κακία'; Πρέπει να πέρασες δύσκολα :Ρ
Στο θέμα μας, γιατί δεν αξίζει;
Φιλικά, Φίλιππος.
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
αυτοκινητα σαν το φιατ στιλο επρεπε να τα εχουν σε μουσεια αυτοκινησης και οχι να κυκλοφορουν στους δρομους!!!
ισως να το αναλαβει και η ουνεσκο και να το τιμησει σαν αντικειμενο παγκοσμιας κληρονομιας!
υ.γ
In pop we trust
Να κλειδωθει το τοπικ παρακαλωSent from my GT-I9100 using Tapatalk
Γιατί ρε παιδιά;
-
απωθημενο;;;
στα παπαρια μου τους ειχα γραμμενους!!! (οπως και ολους τους αλλους αξεστους τεμπελχαναδες)
-
απωθημενο;;;στα παπαρια μου τους ειχα γραμμενους!!! (οπως και ολους τους αλλους αξεστους τεμπελχαναδες)
Ο χαρακτηρισμός σου κάθε άλλο, από αυτό που λές δείχνει βεβαίως όσο για το τεμπελχανάδες δε θα το λεγα γιατί για να πας δόκιμος κάθε άλλο παρά τεμπέλης πρέπει να είσαι λόγο της Σ.Ε.Α. κτλ.
Πολύ χαίρομαι λοιπόν που είχες μια χαλαρή θητεία, αλλά ακόμα δεν καταλαβαίνω το λόγο που συνεχίζεις και απαντάς σε αυτό το θέμα χωρίς όμως να είσαι ΜΕΣΑ στο θέμα.
Γιατί δεν αξίζει σαν αυτοκίνητο απο οτι λες; -
Βάλε και την αγγελία μήπως κάποιοι που θα το δουν μπορούν να σου πουν κάτι παραπάνω.
-
Γρήγορα, κάποιος να ετοιμάσει ποπ κορν!!!
-
Ο χρήστης philippas έγραψε:
Παρακαλώ για γνώμες από αρχαιότερους στο θεμα, ευχαριστώ πολύ!μόνο που θα πρεπει να εχεις καποιον δικο σου να τα δει κοντα Αθηνα, γιατι για να ανεβεις εσυ
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2929332/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2842269/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2836183/ -
Το πρωτο .
-
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Το πρωτο .Tι εχει το 1ο αρχηγε, αστο να το παρει να το σπασει να ευχαριστηθει...1ο αυτ/το ειναι!!, 22χρ ειναι να μην εχει μια ψιλο μο@ν@παγιδα .Εκτος και αν μιλας για καταναλωσεις και καιει αυτο!
-
Θέλω να δω τι θα παγιδέψει με αυτό το πράγμα ...
-
μουνοπαγιδα;;;;
σας παρακαλω, σταματηστε!!!!!
-
μουνοπαγιδα;;;;σας παρακαλω, σταματηστε!!!!!
ενταξη ρε φιλε g@y παγιδα, εε μα τι να σου πω
υ.γ: μουν@παγιδα ειναι κατι σαν την ποντικοπαγιδα αλλα χωρις τυρακι -
1o ΧΕΡΙ ΦΟΡΑΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ RS ΑΠΟ ΒΙΑΜΑΡ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ RS ANGEL EYES ,KW ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΖΑΝΤΕΣ 16 ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΣΠΙΡΑΛ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ.
Πιστεύεις ότι οποιαδήποτε γυναίκα νοιάζεται για οποιοδήποτε από αυτά τα χαρακτηριστικά ?
Ακόμα και να νοιαζόταν ... Θα ήταν τυφλή να μην έβλεπε την καρακιτσαροκαγκουρίαση του αυτοκινήτου πχ :
Και άντε είναι καγκούρω και τις αρέσουν όλα αυτά ! Το σκόντα σε τέτοιου έίδους γυναίκα λές να μην την πείράξει ?
Σε καγκουροπεριοχές κάτι τέτοιο μετράει παραπάνω : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2848508/
Edit : Εγώ θα σας τα μαθαίνω ?
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
1o ΧΕΡΙ ΦΟΡΑΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ RS ΑΠΟ ΒΙΑΜΑΡ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ RS ANGEL EYES ,KW ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΖΑΝΤΕΣ 16 ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΣΠΙΡΑΛ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ.
Πιστεύεις ότι οποιαδήποτε γυναίκα νοιάζεται για οποιοδήποτε από αυτά τα χαρακτηριστικά ?
Ακόμα και να νοιαζόταν ... Θα ήταν τυφλή να μην έβλεπε την καρακιτσαροκαγκουρίαση του αυτοκινήτου πχ :
Και άντε είναι καγκούρω και τις αρέσουν όλα αυτά ! Το σκόντα σε τέτοιου έίδους γυναίκα λές να μην την πείράξει ?
Σε καγκουροπεριοχές κάτι τέτοιο μετράει παραπάνω : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2848508/
Edit : Εγώ θα σας τα μαθαίνω ?
Μπορει να το πασαρει για DIOR
Αγορά πρώτου αυτοκινήτου