-
Γιατί δεν το πετάς σε έναν γκρεμό, μια θάλασσα βρε αδερφέ να ξεμπερδεύεις;
-
Έχεις αποκλείσει τα πάντα οπότε δεν μένει να κάνεις κάτι.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Γιατί δεν το πετάς σε έναν γκρεμό, μια θάλασσα βρε αδερφέ να ξεμπερδεύεις;Γινεται? Ετσι απλα?
Και μετα τι δηλωνω, και που? Αστυνομια? Ασφαλεια? ΔΟΥ? κλπ? -
Ο χρήστης cooler έγραψε:
Γιατί δεν το πετάς σε έναν γκρεμό, μια θάλασσα βρε αδερφέ να ξεμπερδεύεις;
Γινεται? Ετσι απλα?
Και μετα τι δηλωνω, και που? Αστυνομια? Ασφαλεια? ΔΟΥ? κλπ?Αν καταλάβουν ότι έγινε επίτηδες θα πας φυλακή.
-
Σιγά να μην τον εκτελέσουν κιόλα!
Θα πει ότι το είχε παρκάρει για να βγάλει κάτι φωτογραφίες και ξαφνικά το είδε να κατευθύνεται προς το γκρεμό.
Να το έχεις πάει και σε έναν μηχανικό πριν να χαλάσει το χειρόφρενο μπας και το ελέγξει η τροχαία. -
Εσύ θέλεις ν' αγοράσεις το μερίδιο του; Το έχεις συζητήσει ως ενδεχόμενο;
Πες του/της: διάλεξε ή αγοράζεις ή αγοράζω...μετά κινήσου νομικά! -
Δεν θελω να το αγορασω εξολοκληρου, δεν θελω τετοιου ειδους ξεκαθαρισμα.
Θελω να το διωξω απο εμενα.
Ενταξει, συνενοηση δεν υπαρχει, αλλα μονο η νομικη οδος ρε παιδια?
Δεν μπορω να αποφασισω μονος για το 50% που μου ανηκει?Αν δεχτουμε οτι κανεις δεν θα αγορασει το 50%, δεν μπορω να το δωρισω καπου? Δεν μπορω να το δωσω το 50% μου, εστω στο κρατος;
-
Βάλτου φωτά και πάρτε την ασφάλεια!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Βάλτου φωτά και πάρτε την ασφάλεια!Γινεται??? (διχως να μπλεξω περιεργα ομως)
Οπως πχ σπανε τζαμια απο ραγισμενα παρμπριζ για να τα φτιαξουν με την ασφαλεια?
Αλλα ποιο σοβαρο αυτο ομως. -
Επισης παιδια, ξερει κανεις πως μπορει να γινει δωρεα του 50%, σε καποιο ίδρυμα ίσως;
-
Πάρκαρέ το έξω από τη βουλή μια μέρα που έχει διαδήλωση. Αν μπορείς να περιμένεις μέχρι 17 Νοεμβρίου για σίγουρη επιτυχία.
-
Κανεις μεικτη.ean εχει μικρη αξια μιας και λες ειναι 1600αρι 8ετιας ,βαλε ζωνη ,φορα κρανος,βρες και ενα δεντρο και με 40 χλμ/ωρα εχει βγει ολικη.Αεροσακοι εμπροσθιοι ανοιγμενοι,ψυγεια νερου-ερκοντισιον ,καπω,προφυλακτηρας,φτερα,φαναρια,τραβερσες,μασκες,εγγεφαλος αεροσακων,ταμπλω,τιμονι οδηγου,παρε και ενα σφυρακι σπασε και το παρμπριζ.Παιρνεις τα χρηματα απο την ασφαλεια(το μεριδιο σου) και ολα καλα.
-
Επίσης μπορείς να το στολίσεις με σημαίες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ (αν δε βρεις βάλε σύριζα) και να το αφήσεις κάτω από τα γραφεία της χρυσής της αυγής.
-
Ο χρήστης cooler έγραψε:
Δεν μπορω να αποφασισω μονος για το 50% που μου ανηκει?Αν δεχτουμε οτι κανεις δεν θα αγορασει το 50%, δεν μπορω να το δωρισω καπου? Δεν μπορω να το δωσω το 50% μου, εστω στο κρατος;
άρα το θέμα είναι και δικό σου. Εκείνος πουλάει απλά εσύ δεν θέλεις να αγοράσεις και να πουλήσεις στη συνέχεια...
γιατί δεν βρίσκετε έναν αγοραστή και να το πουλήσετε και οι 2 σ' εκείνον; -
Γιατι δεν πας να κανείς προσωρινή παράδοση πινακίδων;
Δεν χρειάζεται να συναινέσει ο άλλος συνιδιοκτήτης. -
...μωρε και ολικη διαγραφη θα σου ελεγα αν μπορει.
Πουληστε το και χαρισε του/της τα λεφτα του μεριδιου σου.
Τι αμαξι ειναι?...ρωταω να δω αν ειναι εμπορικο και περπαταει.
Τα τελη & ασφαλιστρα σε ποιον ερχονται?..ασε να πληρωνει ο αλλος 100% ενω αν ερχονται σε σενα κανε το κοροιδο. Αν τον /την πιασουν χωρις τελη ασφαλεια θα τον σκισουν.
Νομιζω το πιο λογικο ειναι η πρωτη μου προταση αν καταφερεις να συννενοηθεις
-
Βάψτο στα χρώματα της αστυνομίας και πάρκαρέ το μέσα σε ένα πανεπιστήμιο.
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
...μωρε και ολικη διαγραφη θα σου ελεγα αν μπορει.Πουληστε το και χαρισε του/της τα λεφτα του μεριδιου σου.
Tι ειναι η ολικη διαγραφη?
Οσον αφορα την πωληση, αυτο δεν λεμε? Οτι δεν μπορω να πουλησω.
-
Τελικά τι αυτοκίνητο είναι αυτό? Μάθαμε?
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
άρα το θέμα είναι και δικό σου. Εκείνος πουλάει απλά εσύ δεν θέλεις να αγοράσεις και να πουλήσεις στη συνέχεια...
γιατί δεν βρίσκετε έναν αγοραστή και να το πουλήσετε και οι 2 σ' εκείνον;Οχι. Εκεινος δεν πουλαει. Δεν θελει καμια μεταβολη. Και εννοω καμια μα καμια.
Τρόπος πώλησης του 50% ενός αυτοκινήτου