-
Το πρωτο με 70 ιππους και 17 κιλα ροπης με αντιστοιχα 90 και 22 το δευτερο.Το ενα με πενταρι και το Kia με εξαρι.Η διαφορα στη τιμη δεν ειναι απαγορευτικη,αλλα συναισθηματικα ειμαι περισσοτερο κοντα στη Citroen.
Γνωμες παρακαλω? -
Το πρωτο με 70 ιππους και 17 κιλα ροπης με αντιστοιχα 90 και 22 το δευτερο.Το ενα με πενταρι και το Kia με εξαρι.Η διαφορα στη τιμη δεν ειναι απαγορευτικη,αλλα συναισθηματικα ειμαι περισσοτερο κοντα στη Citroen.
Γνωμες παρακαλω? -
Γνωμες παρακαλω? -
Οδήγησέ τα και θα απαντήσεις μόνος σου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οδήγησέ τα και θα απαντήσεις μόνος σου.αψογος!
-
Ο χρήστης Εαβίτης έγραψε:
Γνωμες παρακαλω?Λάθος σύγκριση νομίζω οτι κάνεις φίλε.
Το C3 να το συγκρίνεις με τι 1.1 το rio,αλλιώς........ -
σωστα τα λες φιλε, 'τα μήλα με τα μήλα' οχι με πορτοκαλια
-
ΚΙΑ λογω καλυτερης αξιοπιστιας. Αν και για να λεμε και την αληθεια και τα τελευταια σιτροεν τα πανε σχετικα καλα με την αξιοπιστια.
Και τα 2 ειναι απο τις καλυτερες αγορες αυτη την εποχη.
Κοιτα και το ι20. Το εχω 6 μηνες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. -
Ο χρήστης xrist0s έγραψε:
ΚΙΑ λογω καλυτερης αξιοπιστιας. Αν και για να λεμε και την αληθεια και τα τελευταια σιτροεν τα πανε σχετικα καλα με την αξιοπιστια.
Και τα 2 ειναι απο τις καλυτερες αγορες αυτη την εποχη.
Κοιτα και το ι20. Το εχω 6 μηνες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Σωστά !
και πάντα test drive πριν αγοράσουμε... -
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Γνωμες παρακαλω?Λάθος σύγκριση νομίζω οτι κάνεις φίλε.
Το C3 να το συγκρίνεις με τι 1.1 το rio,αλλιώς........γιατι να συγκρινει 1.4 με 1.1;;;;
χωρις σκεψη το 2ο που ειναι και ομορφοτερο -
Γιατί είναι ταυτόσημα τιμολογιακά και σε επίπεδο ιπποδύναμης.
-
αρα το 1.4 ριο ειναι η ιδανικη επιλογη καθως στο 1.1 θα φανουν λιγοι οι ιπποι για ταξιδι και στο c3 θα εχει παραπανω κυβικα χωρις λογο.....
Citoen c3 1.4 diesel vs Kia Rio 1.4 diesel