-
Είναι κρίσιμες οι στιγμές ....
Η συνταγή της επιτυχίας ... απαιτεί ...
α) ... στείλουμε τον Νίκο σε διακοπές ... ...
β) ... πέσει μπόλικη βροχούλα σε 2 τουλάχιστον αγώνες ...Οντως full στο Downloading όλο το ΣΚ γιατί αδυνατούσα να ξυπνήσω .
είχα απομονωθεί μήν μάθω αποτελέσματα και κατέβασα το Race και τα Qual του SKY ,Προσπάθησα για ΤΠ στον Alpha , αλλά δεν άντεξα ...
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
α) ... στείλουμε τον Νίκο σε διακοπές ... ...Ε Ε ΕΚΔΡΟΜΗ
Ε Ε ΕΚΔΡΟΜΗ
-
χωρίς βροχή εγώ λεφτά δεν δίνω ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Συνέντευξη τύπου στην Κορέα:Raikkonen also said he wouldn't be satisfied finishing in his current third position in the drivers' championship, saying it doesn't matter where he ends up if he isn't champion.
'For me it doesn't matter if I'm second or tenth, it makes no difference. I'd probably rather be out of second or third place so I don't have to go to the [FIA] prize giving [gala in December]! But seriously it makes no difference to be second or fifth if you don't win.
http://en.espnf1.com/lotusf1/motorsport ... 91372.html
Τι παλικάρι είναι τούτο;!
Δεν παίζεται! Τέλειος!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Βρίζει τον εργοδότη του κατάμουτρα και δεν τρέχει κάστανο. Μαγκιά του ρε Ρίππερ στην τελική. Σιγά μη λυπηθούμε το τσίρκο της φ1 τώρα...
**Ενώ αν τολμούσε να πει κάτι τέτοιο όσο εργαζόταν για τη Scooteria...
**
Ενώ αν δεν το παίζεις κουλ βλέπουμε τι γίνεται:
Britney!
hahaha
-
Για άλλη μια φορά θελω να παραδεχτώ τον Seb! Αν και δεν τον συγκαταλεγω στους top (Kimi, Alonso, Hamilton) προς το παρών... μου άρεσε πολύ! Όσο για το '14 δυστυχώς δεν νομίζω να παίξει και τόσο σημαντικό ρόλο ο κινητήρας...
-
2012 - Korean Grand Prix