-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
στουπι και ub-40... :
This video is not available in your country due to copyright restrictions.
-
-
Προχθες που καθαρισα την πεταλουδα στο χιουνται με σπραιη καθαρισμου καρμπιρατερ εριξα και λιγο σε μια βρωμια και ειδα οτι την μαλακωνει αρκετα αλλα στεγνωνει γρηγορα.Θα δοκιμασω καποια στιγμη να ριξω λιγο πανω σε υφασμα πρωτα για να δω αν καθαριζει.
-
παιδια συγνωμη εαν το εγραψα λαθος.... δεν ηθελα να προσβαλω το θρυλικο συγκροτημα..
εννουσα το σπρευ αντισκωριακο-λιπαντικο στο μπλε κουτακι... -
Το αυτοκίνητο του πατέρα μου, όποτε πλέναμε τον κινητήρα, το φυσάγανε στο πλυντήριο κανά μισάωρο για να πάρει μπρος, γι' αυτό το δικό μου δεν το έπλενα αρχικά. Στο 1ο service (σε συνεργείο της αντιπροσωπείας) μου είπε ο μηχανικός ότι μπορώ να το πλύνω δεν έχει πρόβλημα. Μου φάνηκε κάπως σαν να μου την είπε γιατί όντως υπήρχε αρκετό χάλι στο χώρο του κινητήρα, αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία. Στο 2ο service με την κατάσταση στο χώρο του κινητήρα να έχει χειροτερέψει κατά πολύ, άλλος μηχανικός (σε συνεργείο αντιπροσωπείας άλλης πόλης) μου είπε το ίδιο πράγμα και άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά.
Μερικούς μήνες μετά γίνανε κάτι πλημμύρες στην περιοχή και πηγαίνοντας τη γυναίκα μου στη δουλειά της πέρασα από σημείο με πολύ νερό. Δεν του φαινότανε αλλά είχε αρκετό βάθος. Το αυτοκίνητο έγινε στην κυριολεξία εξωλέμβιο αφού έτσι και πατούσα λίγο παραπάνω το γκάζι, μάλλον ανασηκωνότανε λίγο το μπροστινό μέρος, έχανε την πρόσφυση και έμπαινε σε λειτουργία το TRC. Δεν το έσβησα μέχρι να γυρίσω σπίτι, από φόβο μήπως δεν πάρει μπρος ξανά, αλλά τελικά δεν είχε πρόβλημα.
Είχε όμως τόση λάσπη πλέον στον κινητήρα μετά από αυτό που τελικά το πήγα για πλύσιμο, είχα πάρει και θάρρος αφού δεν είχε πρόβλημα που μπήκε στο νερό. Το έπλυνα σε πλυντήριο με πίεση και κανένα πρόβλημα. Το έπλυνα και άλλη μία φορά από τότε, πριν περάσω ΚΤΕΟ στα 4 χρόνια, χωρίς πρόβλημα επίσης. Ούτε φυσήματα ούτε τίποτα.
Να προσθέσω ότι σε παρόμοια περίπτωση με το αυτοκίνητο του πατέρα μου (μπήκε σε νερό ο κινητήρας λόγω πλημμύρας), όταν το έσβηνα έπερνε μπρος μόνο με σπρώξιμο. Το πήγα σε 2 ηλεκτρολόγους, μου το φυσάγανε, αλλάξανε μπουζοκαλώδια και ούτε θυμάμαι πλέον τι άλλο, αλλά τίποτα. Τελικά μου σύστησαν ένα άλλο για καλό και μόλις άκουσε τον ήχο που έκανε όταν προσπαθούσα να το βάλω μπροστά, μου είπε ότι πήρε νερό η μίζα. Την έβγαλε τη φύσηξε και όλα οκ.Άρα μάλλον η απάντηση είναι πλύσιμο με νερό, μόνο όταν είναι απαραίτητο και με προσόχη. Και φυσικά εξαρτάται και από το αυτοκίνητο.
-
Στη Mercedes μας πλένουν τον κινητήρα με ένα ειδικό υγρό κάθε φορα που πάω γ σέρβις ή ινσπεκσιον... Δεν ξέρω τί ακριβώς είναι αυτό το υγρό. Είχα ρωτήσει τί είναι αλλα μου είπαν οτι τους τα στέλνουν απο Γερμανία κ δεν υπάρχουν στο εμπόριο κ κλάιν μάιν που λένε κ αυτοί! Σημασία έχει οτι ο κινητήρας είναι πάντα καθαρός κ γυαλισμένος...
Στην Opel ο ένας μηχανικός μου είπε οτι όποτε ξαναπάω θα μου τον πλύνει ο ίδιος (δεν ξέρω με τί) κ ο άλλος μου είπε οτι δεν το συνιστά κ οτι το καλύτερο είναι ένα νωπό σφουγγαράκι με λίγο σαμπουάν αυτοκινήτου κ μακριά απο καλώδια κ ιμάντες...
Το έκανα στο Corsa αυτό κ όντως ο κινητήρας έλαμψε. Το κακό είναι οτι δεν μπορείς να φτάσεις παντού κ έτσι υπάρχουν πολλά τμήματα σκονισμένα κ βρώμικα... -
Σε αυτοκινητα του group VW, επι 11,5 χρονο που δουλευα στο Χ συνεργειο επλεναν τον χωρο του κινητηρα με το πιεστικο κ με αγριαδα. ΠΟΤΕ δεν ειχε εμφανιστει προβλημα παρα μονο σε ενα Golf2, προφανως λογω παλαιοτητας κ ποιοτητας ηλεκτρικων διασυνδεσεων.
Προσοχη, δεν λεω να πλενετε το μοτερ με πιεστικο. Κ εμενα μου ακουγεται καπως. Απλα λεω τι ειχα παρατηρησει.
-
απο κει καταλαβαινεις τη μαστορια ειχε.
εγω το πλυσιμο της μηχανης δεν το βλεπω με καλο ματι.
αυτα κανετε και μετα αρχιζουν τα ηλεκτρολογικα προβληματα. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εγω το πλυσιμο της μηχανης δεν το βλεπω με καλο ματι.Το παράξενο θα ήταν αν το έβλεπες με καλό μάτι
Αλλοι πάλι με βροχή τα κλειδώνουν στο υπόγειο..... -
Εγω σε ολα τα αμαξια μου εχω πλυνει την μηχανη.Αν ηταν πολυ βρωμικος ο χωρος της μηχανης οπως στο χιουνται εριχνα πετρελαιο με το κομπρεσερ πρωτα και μετα ξεβγαζα με το πιεστικο,αν ηταν πιο καθαρος κατευθειαν με το νερο.Μετα φυσημα με αερα και αναβαν παντα με την πρωτη χωρις προβλημα.
Μια φορα ειχα παει την Giulia σε πλυντηριο που επλενε και μηχανες και μετα το πλυσιμο δεν αναβε με τιποτα.Τελικα ειχε χαλασει το καρβουνακι στο καπακι του διανομεα ,μολις το αλλαξα αναψε αμεσως αλλα ρεταριζε γιατι ειχε μπουκωσει,μετα απο λιγο ολα ΟΚ.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
απο κει καταλαβαινεις τη μαστορια ειχε.Εκ του αποτελεσματος κρινομενος, μαλλον καλα εκανε. Το μηχανοστασιο λαμπικο κ κανενα προβλημα οχι μονο επι 1,5 χρονο που ημουν εκει αλλα υποθετω κ επι πολυ καιρο που το εκανε.
εγω το πλυσιμο της μηχανης δεν το βλεπω με καλο ματι.
αυτα κανετε και μετα αρχιζουν τα ηλεκτρολογικα προβληματα.Μην κρινεις εξ'ιδιων
-
μα εγω δεν εχω πλυνει μηχανη ποτε.
την πατησες μικρε. -
σε ότι αυτοκίνητο είχα μέχρι τώρα έπλενα τον κινητήρα μια φορά τον χρόνο πρίν το καλοκαίρι (καμιά φορά κι πριν τον χειμώνα στο παλιό μου S3) Ποτέ, κανένα, δεν έπαθε τίποτα αλλά τα πηγαίνω σε πλυντήριο αυτοκινήτων που έχει ειδικευμένα προϊόντα για τη μηχανή...
-
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
Στη Mercedes μας πλένουν τον κινητήρα με ένα ειδικό υγρό κάθε φορα που πάω γ σέρβις ή ινσπεκσιον... Δεν ξέρω τί ακριβώς είναι αυτό το υγρό. Είχα ρωτήσει τί είναι αλλα μου είπαν οτι τους τα στέλνουν απο Γερμανία κ δεν υπάρχουν στο εμπόριο κ κλάιν μάιν που λένε κ αυτοί! Σημασία έχει οτι ο κινητήρας είναι πάντα καθαρός κ γυαλισμένος...Τ' αυτοκίνητα τα φέρνουν από Τουρκία,τα ανταλ/κά πρώτης τοποθέτησης είναι από Κίνα,Ιταλία και Αζαρμπαιτσάν και τα σπρέι καθαρισμού από Γερμανία
Αυτό θα πει σεβασμός στον καταναλωτή
Αντε και εις ανώτερα στη mercedes...... -
Ερώτηση για αυτούς που ξέρουν:
Είδα σε κάποιο πλυντήριο αυτοκινήτων οτι αντί για σκούπες σφουγγάρια κ.λ.π. χρησιμοποιούν 'ενεργό αφρό'...τι σύστημα είναι αυτό? το έχετε ξανακούσει?μου μυρίζει μήπως ζημιά στο χρώμα του αυτοκινήτου? -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Ερώτηση για αυτούς που ξέρουν:
Είδα σε κάποιο πλυντήριο αυτοκινήτων οτι αντί για σκούπες σφουγγάρια κ.λ.π. χρησιμοποιούν 'ενεργό αφρό'...τι σύστημα είναι αυτό? το έχετε ξανακούσει?μου μυρίζει μήπως ζημιά στο χρώμα του αυτοκινήτου?Kάνε κάτι αν δεν βαριέσαι. Πήγαινε σε έναν που έχει αυτό το πράγμα και πες του, να σου εξηγήσει τι ακριβώς είναι.Ακριβώς όμως. Μετά, ζήτα του το Technical και το Test Sheet, που πρέπει να έχει τυπωμένο και σε πρώτη ζήτηση η εταιρεία που το πουλάει αυτό το πράγμα. Τέλος,αν έχεις την καλοσύνη, μετάφερέ μας εδώ ή στα Funniest quotes την στιχομυθία.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Τέλος,αν έχεις την καλοσύνη, μετάφερέ μας εδώ ή στα Funniest quotes την στιχομυθία.Για να είμαι ειλικρινής, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν διάβασα το 'ενεργός αφρός' ήταν αυτό:
αλλά αν το γκουγκλισεις, έχει πολλές αναφορές για καθαριστικά αυτοκινήτου. Πρέπει να είναι εκείνο το ροζ πράγμα που ψεκάζουν τα αυτοκίνητα σε μερικά πλυντήρια. -
Λοιπόν, τώρα που το λες έχεις δίκιο. Και εγώ, σε κάτι κουτιά με ταμπλέτες για την λεκάνη έχω δει να λέει ενεργός.
-
Μεχρι τωρα, σε ολα μας τα αυτοκινητα, οταν τα παμε συνεργειο κανουμε τη μηχανη με το κονφλερ και τιποτ αλλο
πλυσιμο κινητηρα