-
Ειμαι ηλεκ. εγκαταστατης. Επειδη ολα πανε απο το κακο στο χειροτερο σκεφτομαι διαφορες εναλλακτικες για το μελλοντικο επιχηρειν.
Ενα απο αυτα ειναι το κλείσιμο της επιχειρησης ( ατομικη). Αν κανω εταιρια στο εξωτερικο θα μπορω να ασκω το επαγγελμα μου εντος της Ελλαδος? Τα της επιχειρησης παγια εξοδα θα ειναι στην αλλοδαπη. Η φορολογια θα μοιραζεται φανταζομαι στις δυο χώρες. -
Ειμαι ηλεκ. εγκαταστατης. Επειδη ολα πανε απο το κακο στο χειροτερο σκεφτομαι διαφορες εναλλακτικες για το μελλοντικο επιχηρειν.
Ενα απο αυτα ειναι το κλείσιμο της επιχειρησης ( ατομικη). Αν κανω εταιρια στο εξωτερικο θα μπορω να ασκω το επαγγελμα μου εντος της Ελλαδος? Τα της επιχειρησης παγια εξοδα θα ειναι στην αλλοδαπη. Η φορολογια θα μοιραζεται φανταζομαι στις δυο χώρες. -
αν ασκείς φυσική δραστηριότητα εδώ (αυτό καταλαβαίνω από το εγκαταστάτης), κανονικά θα πρέπει να έχεις υποκατάστημα εδώ, με ΑΦΜ, δηλώσεις κλπ οπότε δεν θα αλλάξει κάτι.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Ενα απο αυτα ειναι το κλείσιμο της επιχειρησης ( ατομικη). Αν κανω εταιρια στο εξωτερικο θα μπορω να ασκω το επαγγελμα μου εντος της Ελλαδος? Τα της επιχειρησης παγια εξοδα θα ειναι στην αλλοδαπη. Η φορολογια θα μοιραζεται φανταζομαι στις δυο χώρες.Αν θες να κοβεις αποδειξεις, οχι. Πρεπει να υπαρχει επιχειρηση και εδω.
Αν ηθελες να κοβεις σε επιχειρησεις τιμολογια, γίνεται υπο προυποθεσεις αλλα μπαινεις σε διαδικασια, σε ενδοκοινοτικες συναλλαγες και ρεστα.... Μπλεκεις.Long story short: ξεχασε το
-
Τι πάει από το κακό στο χειρότερο;; Αναφέρεσαι στην φορολογία 35%?
κλεισιμο επιχ/σης, ασκηση επαγγελ/τος μεσω αλλοδαπης εταιρια