-
Κι ομως συμβαινουν
Ξαδελφος μου παρελαβε νεο beetle απο την ανιπροσωπεια την Παρασκευη 28/9 στις 3 το απογευμα. Το ιδιο βραδυ το αμαξι εμεινε στο δρομο με ανοικτο παραθυρο οδηγου, δεν εκλεινε με τιποτα το ατιμο. Σαββατο το αμαξι το γυρισε στην αντιπροσωπεια και Δευτερα του απαντησαν οτι θα μεινει μεσα ωσπου να ερθει το ανταλλακτικο απο Γερμανια, και δεν εχουν στοκ . οποτε τουλαχιστον 10-15 μερες χωρις αμαξι, κατα τα αλλα τρωω βρισιες που του μιλουσα για Γερμανικη ποιοτητα.
δευτερο περιστατικο με vw audi group στην οικογενεια. (στο audi 1.4 που ειχαμε μεταξυ αλλων 2 μηνες παραγγελια Turbo που ηταν χαλασμενο και αυτο δεν ερχοταν το ατιμο)
τρεχει κατι και δεν το ξερω?
ή ειμαστε οι super γκαντεμιδες? -
Κι ομως συμβαινουν
Ξαδελφος μου παρελαβε νεο beetle απο την ανιπροσωπεια την Παρασκευη 28/9 στις 3 το απογευμα. Το ιδιο βραδυ το αμαξι εμεινε στο δρομο με ανοικτο παραθυρο οδηγου, δεν εκλεινε με τιποτα το ατιμο. Σαββατο το αμαξι το γυρισε στην αντιπροσωπεια και Δευτερα του απαντησαν οτι θα μεινει μεσα ωσπου να ερθει το ανταλλακτικο απο Γερμανια, και δεν εχουν στοκ . οποτε τουλαχιστον 10-15 μερες χωρις αμαξι, κατα τα αλλα τρωω βρισιες που του μιλουσα για Γερμανικη ποιοτητα.
δευτερο περιστατικο με vw audi group στην οικογενεια. (στο audi 1.4 που ειχαμε μεταξυ αλλων 2 μηνες παραγγελια Turbo που ηταν χαλασμενο και αυτο δεν ερχοταν το ατιμο)
Κι ομως συμβαινουν
Δεν βλεπω κανα προβλημα
-
Κοίταξε, όταν ένα αυτοκίνητο έρχεται με πρόβλημα από το εργοστάσιο, μιλάμε για αστοχία υλικού ή κάποια άλλη ατέλεια, οπότε ουδεμία σχέση έχει να κάνει με την αξιοπιστία της κάθε μάρκας. Το παράθυρο δεν χάλασε από την πολλή χρήση, ήταν ήδη χαλασμένο. Άρα εγώ θα έλεγα ότι συνέβη το δεύτερο, δηλαδή ότι πέσατε στην περίπτωση.
-
το μόνο μεμπτο είναι οι 15 μέρες να έρθει το ανταλλακτικό τί στο καλό από το μεξικό θα έρθει, που φτιάχνουν το αμαξι? τουλάχιστον ας του ανεβάσουν το παράθυρο να κινείται ο άνθρωπος
για τους 2 μήνες για το τουρμπο. κ γαμώ τα logistics
-
Σιγα το προβλημα.Δεν δουλευει το παραθυρο του οδηγου σε καινουργιο αμαξι.Δεν εγινε και τιποτα!
-
μήπως να κάνει ασφαλιστικά μέτρα και αναστροφή πώλησης?
το σκηνικό μου θύμισε όταν είχαμε παει να παραλάβουμε ένα 1600ραλύ 106 με το κολλητό μου κ δεν δούλευαν τα φώτα στοπ, ενώ έλλειπε κ το ραλύ από τη μια πόρτα (που δεν είχε ξαναβαφτεί, απλά το είχαν ξεχάσει). Το καπό βέβαια το είχαν ξαναβάψει, αφού το είχαν γδάρει
'αποζημίωση' για το καπο η lion του είχε κάνει δώρο τις ζάντες του gti (μετά από κράξιμο) -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
το σκηνικό μου θύμισε όταν είχαμε παει να παραλάβουμε ένα 1600ραλύ 106 με το κολλητό μου κ δεν δούλευαν τα φώτα στοπ, ενώ έλλειπε κ το ραλύ από τη μια πόρτα (που δεν είχε ξαναβαφτεί, απλά το είχαν ξεχάσει). Το καπό βέβαια το είχαν ξαναβάψει, αφού το είχαν γδάρει
'αποζημίωση' για το καπο η lion του είχε κάνει δώρο τις ζάντες του gti (μετά από κράξιμο)Αυτα τα αυτοκολλητα ''rallye'' δεν εμπαιναν απ το εργοστασιο? Εδω τα τοποθετουσαν?
-
πιθανον να μη το εδωσα καλα
δεν μπορει να εχει το αμαξι για 15- 20 μερες μιας και εφοσον δεν δουλευει το παραθυρο του οδηγου, δεν μπορει να το βαζει εμπρος και να ανοιγει τις πορτες μιας και το παραθυρο καθε φορα που ανοιγεις την πορτα κατεβαινει λιγακι. οποτε το αμαξι πρεπει να μπει σε υποχρεωτικη ακινησια. -
Ε!! καλα ργμτ, δεν μπορουν να το 'φρακαρουν' μονιμα μα καποιο τροπο... ελεος οι Γερμανοι πλεον... Αρχισε και εκει η κριση στην ποιοτητα?? οχηματων και ανταλλακτικων... τι να πουμε και εμεις οι Ιταλοφιλοι...
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Αυτα τα αυτοκολλητα ''rallye'' δεν εμπαιναν απ το εργοστασιο? Εδω τα τοποθετουσαν?
από ότι μου είχε πει ο φίλος μου, αφού δικό του ήταν το αμαξι, εδώ τα βάζαν
-
Ο χρήστης fanis1972 έγραψε:
Κι ομως συμβαινουνΞαδελφος μου παρελαβε νεο beetle απο την ανιπροσωπεια την Παρασκευη 28/9 στις 3 το απογευμα. Το ιδιο βραδυ το αμαξι εμεινε στο δρομο με ανοικτο παραθυρο οδηγου, δεν εκλεινε με τιποτα το ατιμο. Σαββατο το αμαξι το γυρισε στην αντιπροσωπεια και Δευτερα του απαντησαν οτι θα μεινει μεσα ωσπου να ερθει το ανταλλακτικο απο Γερμανια, και δεν εχουν στοκ . οποτε τουλαχιστον 10-15 μερες χωρις αμαξι, κατα τα αλλα τρωω βρισιες που του μιλουσα για Γερμανικη ποιοτητα.
ή ειμαστε οι super γκαντεμιδες?Μάλλον αστοχία υλικού (άρα γκαντέμηδες).
Από κει και πέρα, απαίτησε αυτοκίνητο αντικατάστασης.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
'αποζημίωση' για το καπο η lion του είχε κάνει δώρο τις ζάντες του gti (μετά από κράξιμο)Αυτα τα αυτοκολλητα ''rallye'' δεν εμπαιναν απ το εργοστασιο? Εδω τα τοποθετουσαν?
Το Rallye αν δεν απατωμαι ειναι πατεντα της ελληνικης αντιπροσωπιας
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δεν βλεπω κανα προβλημα+111.......Φυσιολογικότατο....
Αντί να πείτε και ευχαριστώ που φρόντισαν να δροσίζεστε....με τέτοιες ζέστες.........
-
Ο χρήστης fanis1972 έγραψε:
Κι ομως συμβαινουν ................ή ειμαστε οι super γκαντεμιδες?
Είχα ακούσει ότι το λύσαν το πρόβλημα με τα παράθυρα... urban legend μάλλον
όχι φίλε μου δεν είστε γκαντέμηδες εγώ άλλαξα 4 φορές συνολικά μηχανισμούς στα παράθυρα σε Audi του 2000... 12 χρόνια αργότερα ακόμα το ψάχνουν το θέμα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Και σε αυτοκινητα του εξωτερικου τα χω δει να υπαρχουν. Αρα μαλλον ετσι εβγαιναν ή τουλαχιστον ηταν πολιτικη της εταιρειας να τοποθετουνται αυτα τα αυτοκολλητα σε ολες τις αγορες. Μιλαμε παντα για το 106.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Και σε αυτοκινητα του εξωτερικου τα χω δει να υπαρχουν. Αρα μαλλον ετσι εβγαιναν ή τουλαχιστον ηταν πολιτικη της εταιρειας να τοποθετουνται αυτα τα αυτοκολλητα σε ολες τις αγορες. Μιλαμε παντα για το 106.
Σε αυτο μπορουν να απαντησουν με ακριβεια η γαλλοφιλοι
-
Τελικά μετά από 14 χρόνια το θέμα με το μηχανισμό παραθύρου οδηγού επαναλαμβάνεται.
Είχα ακριβώς την ίδια εμπειρία σε VW Polo 1.4 65PS μοντέλο 1998. Καινούργιο, ούτε 6 μηνες δεν το είχα, όταν έσπασε το ένα από τα περιφερειακά πλαστικά ροδάκια του μηχανισμού στο παράθυρο του οδηγού και το συρματόσκοινο μαζεύτηκε όλο στο κεντρικό, με αποτέλεσμα να μην αναβοκατεβαίνει το παράθυρο. Άλλαξα όλο το μηχανισμό αναγκαστικά εκτός από το μοτέρ.
Ειναι να μη σου τύχει που λένε. Ο νέος (τότε) μηχανισμός μέχρι σήμερα λειτουργεί άψογα. -
Είδες; Ενώ εγώ που έχω τη μανιβέλα στο τογιότα έχω ξενοιάσει. Ηλεκτρικά παράθυρα και τρίχες κατσαρές .
Προβλημα με vw αμεσως μετα την παραλαβη