-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΨΗΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΠΟΛΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΥΥΥ ΨΑΞΙΜΟ ΣΤΟ CAR.GR ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ 1200 ΚΥΒΙΚΑ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Κ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΑ 1400... ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ ΤΟ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ....ΒΡΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΣΤΑ 85.000ΚΜ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ 04 ΣΤΗΝ ΦΟΥΛ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ 4.200Ε...ΥΠΟΨΗΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΟΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΕΣ....ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Μ ΑΡΕΣΕ ΣΑΝ ΑΜΑΞΙ Η ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΞΙΝΟ....???(ΓΤ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΑΡΙΚΟ...)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
ΠΑΝΟΣ -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΨΗΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΠΟΛΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΥΥΥ ΨΑΞΙΜΟ ΣΤΟ CAR.GR ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ 1200 ΚΥΒΙΚΑ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Κ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΑ 1400... ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ ΤΟ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ....ΒΡΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΣΤΑ 85.000ΚΜ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ 04 ΣΤΗΝ ΦΟΥΛ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ 4.200Ε...ΥΠΟΨΗΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΟΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΕΣ....ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Μ ΑΡΕΣΕ ΣΑΝ ΑΜΑΞΙ Η ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΞΙΝΟ....???(ΓΤ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΑΡΙΚΟ...)
ΠΑΝΟΣ -
ΠΑΝΟΣ -
Η ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ...
-
ΟΧΙ!!!
-
Με τιποτα. Απο τα πιο ζημιαρικα αυτοκινητα της εποχης του.
-
Ο χρήστης δημητρης72 έγραψε:
Με τιποτα. Απο τα πιο ζημιαρικα αυτοκινητα της εποχης του.εννοείς χειρότερο απο C4 MkΙ, Renault Megane MKII, Golf TSI, Alfa 147?
Δεν Νομίζω Τάκη.
αν διαφωνείς στήριξε τον ισχυρισμό σου με δεδομένα. -
Eκ πειρας το δικο μου Astra H του 2006 δεν εχει βγαλει απολυτως τιποτα.
Ψεματα λεω, μου αλλαξαν μια μαλακιουλα στο τιμονι (χωρις χρεωση) γιατι καμια φορα δε δουλευε η κορνα και ηταν γνωστο προβλημα. Τιποτα αλλο. Βεβαια εχει -
Στην εταιρια που δουλευω ειχαμε καμια δεκαρια τετοια τα οποια επιστραφηκαν πολυ πριν τη ληξη του leasing ως προβληματικα. Αντιθετα ο αδελφος μου που εχει το ιδιο αυτοκινητο αλλα με μολις 35k χλμ δεν του εχει βγαλει κατι σοβαρο μου δινει ομως την εντυπωση πως αμα το παρω και αρχισω να το χρησιμοποιω οπως τα δικα μου θα αρχισει να τα παιζει!
-
Ο χρήστης pthegr έγραψε:
ΠΑΝΟΣΧαλάει, δεν χαλάει, ένα Astra G 1400 δεν αξίζει πάνω από 2000!
-
μονο που εδω μιλαει για το h
-
Ο χρήστης pthegr έγραψε:
..ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Μ ΑΡΕΣΕ ΣΑΝ ΑΜΑΞΙ...Αν σου αρέσει αξίζει. Ωστόσο αναζήτησε κάποιο σε καλύτερη κατάσταση και με λιγότερα χιλιόμετρα.
Επίσης σημείωσε ότι δεν βάζει φωτιά στο δρόμο και ότι έχει βασικό μειονέκτημα την ανυπαρξία χώρων για μικροαντικείμενα στο εσωτερικό του. Ακόμη και ένα κινητό θα ψάχνεις να βρεις που να το ακουμπήσεις.
Κατά τα άλλα αν δεν κάνω λάθος έχει ταμπούρα πίσω, το φρενάρισμα έχει μία κάπως περίεργη αίσθηση και η αίσθηση στο τιμόνι είναι κάπως αναίσθητη... -
ευχαριστω παιδια αλαλ τελικα δε θα το παρω...το τεσταρα και ειχε θεμα με τον κομπρεσορα + οτι ηθελα νεα λαστιχα και κατι γραντζουνιες και κατι απο δω απο κει θα μου βγαινε σα καινουριο!!!
-
Διαβάζω και ακούω πολλά για opel γενικά. Για εμένα κοίτα ή σε ford ή σε κανέναν Ιάπωνα.
-
Ο χρήστης alexm έγραψε:
μονο που εδω μιλαει για το hΤο έγραφε μόνο στον τίτλο και δεν το πρόσεξα. Έχω να πω πάντως ακόμα χειρότερα λόγια για το Η!
θεμα με τον κομπρεσορα
Ελπίζω να αναφέρεσαι στο air con...
OPEL ASTRA 1.4 H 04 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ.ΑΞΙΖΕΙ Η ΟΧΙ?