-
Είναι αλήθεια ότι οι δύο Λάμπροι ήταν, οπτικά, σε άλλο αγώνα. Οι διαφορές στο μάτι ήταν τεράστιες και ειδικά το πέρασμα που είδα στο τρίτο σκέλος από τον πρώτο Λάμπρο ήταν επιπέδου WRC.
Μετά τους δύο Λάμπρους, εμένα με κούφανε ένας άνθρωπος που ούτε καν ήξερα την ύπαρξή του, ο Δημόπουλος με την αρχαία Κορόλλα ΑΕ92. Και στα τρία σκέλη τα περάσματά του ήταν καταπληκτικά. Εκτός αυτών των τριών, πολύ καλά περάσματα έκαναν οι Λευκαδίτης, Χαλιβελάκης, Γιώτης στην Α6 και ο Αγγελόπουλος με το Yaris.Κάτι τελευταίο: Η καταστροφή από τη φωτιά στο αυτοκίνητο του Πέππα και, πιθανότατα, σε όλο το δάσος απεφεύχθη χάρη στην ηρωική προσπάθεια του πληρώματος και την άψογη αντίδραση των τριών πληρωμάτων που ακολουθούσαν (Γαζετάς, Λευκαδίτης, Χαλιβελάκης), οι οποίοι με τους χειροκίνητους πυροσβεστήρες τους κατάφεραν να συγκρατήσουν τη φωτιά για 6,5 λεπτά, οπότε κατέφθασε και η υδροφόρα που ειδοποιήθηκε από την οργάνωση. Ο χρόνος και τρόπος αντίδρασης όλων ήταν πάρα πολύ καλός, ασύγκριτα καλύτερος από αυτά που είδα στο ράλλυ Γερμανίας σε ακριβώς ίδιο περιστατικό.
Όμως, μήπως πρέπει να επανεξαταστεί το θέμα με την προμήθεια πυροσβεστήρων στους ενδιάμεσους; Ο ενδιάμεσος, μπροστά στον οποίο σταμάτησε το φλεγόμενο αυτοκίνητο (το λάδι του κινητήρα χυνόταν πάνω στη εξάτμιση και όλο το κάτω μέρος του αυτοκινήτου είχε γίνει λαμπάδα κάτω από τα πεύκα), δεν είχε πυροσβεστήρα και, φυσικά, δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο εκτός από το να ειδοποιήσει με το VHF. Το ξέρω ότι ο κανονισμός δεν κάνει υποχρεωτική την ύπαρξη πυροσβεστήρα, απλώς αναρωτιέμαι μήπως τελικά είναι λάθος ο κανονισμός. -
Scn, μηπως εισαι λιγο γκαντεμης
Μια στη Γερμανια, τωρα στο Λουτρακι !
Πλακα κανω φυσικα, χωρις παρεξηγηση. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Scn, μηπως εισαι λιγο γκαντεμηςΝαι.
Εγώ δεν κάνω πλάκα. Άρα, στον επόμενο αγώνα που θα πω ότι πάω ως θεατής, να μην ξεκινήσει κανείς γιατί θα τον κάψω. -
Ο χρήστης scn έγραψε:
..... εμένα με κούφανε ένας άνθρωπος που ούτε καν ήξερα την ύπαρξή του, ο Δημόπουλος με την αρχαία Κορόλλα ΑΕ92. .Υπόψιν οτι το αμάξι ηταν δανεικό και πρώτη επαφή με μπροστοκίνητο , συνήθως τρέχει με Starlet ΚP60 στην ιδια κλαση
-
Ο χρήστης PyrgiotisRS έγραψε:
..... εμένα με κούφανε ένας άνθρωπος που ούτε καν ήξερα την ύπαρξή του, ο Δημόπουλος με την αρχαία Κορόλλα ΑΕ92. .
Υπόψιν οτι το αμάξι ηταν δανεικό και πρώτη επαφή με μπροστοκίνητο , συνήθως τρέχει με Starlet ΚP60 στην ιδια κλαση
Μακάρι να συνεχίσουμε να τον βλέπουμε τον άνθρωπο κι ας οδηγάει ό,τι βρίσκει. Είναι από τους καλύτερους που έχω δει τα τελευταία χρόνια.
-
-
Αν και αρκετά καθυστερημένα, το βίντεο από το Ράλλυ Κορίνθου :
http://www.youtube.com/watch?v=9bYPLpfJ ... ature=plcp
Και του χρόνου !
16ο ΡΑΛΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ