-
θα πέσουν για τον παππού
-
Στο τέλος της χρονιάς θα ζητήσουν έλεγχο από οφθαλμίατρο και ΩΡΛ για τον MS για να του ανανεώσουν την άδεια.
-
Κάποιος διεκδικητής ανευ νίκης, θα φτάσει στα ψέμματα στους βαθμούς. Αυτός είναι ΑΤΥΧΟΣ
-
Ρε γαμωτι μου κάθε φορά βάζω νικητή το μιχαλιω και κάθε φορά όλο και κάποιος παπαρας θα βρεθεί να μου το χαλάσει
-
Έχει πλάκα στο 2ο restart πόσο πίσω κάθεται ο Button
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Κάποιος διεκδικητής ανευ νίκης, θα φτάσει στα ψέμματα στους βαθμούς. Αυτός είναι ΑΤΥΧΟΣ -
Tι κάνει ο Φελίπε-baby ...προσπέραση με το πλάι
-
Και 20 διαφορετικά μεμε να βάλεις με την ίδια μαλακία, πάλι μαλακία θα είναι. Μπορεί να τον έχεις ξεπεράσει αυτόν τον αριθμό, σόρι αν σε αδικώ
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Ρε γαμωτι μου κάθε φορά βάζω νικητή το μιχαλιω και κάθε φορά όλο και κάποιος παπαρας θα βρεθεί να μου το χαλάσειΟ Μιχαλάκης μόνος του το χάλασε.
-
Τουλάχιστον εγώ greo δεν εκφέρω γνώμη βάσει ντιρεκτίβας (=ότι πει η ομάδα) και ούτε κωλοτουμπιάζω (ή πιο σωστά κρατάω πισινή σε κάποια πράγματα).
Θυμίζω σχόλιο σου από το τοπικό του αγώνα της Βραζιλίας το 2007...
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το πιο παλικαρισιο πρωταθλημα εβερ!
-
ωραίοι στη λότους
μετά αν πάρει πρωτάθλημα ο Ναντος, ο Μάσσα το βοηθάει κλπ κλπ κλπ
πόσες φορές έδωσε θέση φέτος ο Χοντρογιάννης? -
Ανία... Που σκατά τις βρίσκουν αυτές τις κωλόπιστες;
-
πάρε ένα σκασμένο λάστιχο για να μάθεις Χούλκο
-
μας τα έχουν πρήξει στο sky για το πότε θα τελειώσουν τα λάστιχα του Αλόνσο και θα περάσει ο Di Resta
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε γαμωτι μου κάθε φορά βάζω νικητή το μιχαλιω και κάθε φορά όλο και κάποιος παπαρας θα βρεθεί να μου το χαλάσει
Ο Μιχαλάκης μόνος του το χάλασε.
Οχι ρε συ καθαρά φάνηκε οτι
-
Έλα κι ένα alternator τώρα στον Seb και γίναμε!!
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Παλι ο Γκαστονε δουλεψε υπερωριες ως τωρα. Αντε να φυγει απο την μεση ο Παστορας και το τσιμπησε το ποντιουμ.
..,.ας επέλεγαν ν' αλλάξουν κιβώτιο!.. ΛΑΘΟΣ επιλογή της McLa, Γκαστόνε ο Ισπανός!!!.. τα θέλεις που τα λές?!..
Τι επαθες;;; Ναι τυχερος ο Αλονσο. Ασφαλως τυχερος ο Βεττελ αλλα το θεμα μας δεν ηταν ο Γερμανος.
Προσωπικα περιμενα κ μια αστοχια του εναλλακτη για τον Γερμανο αλλα τα βουντου δεν επιασαν.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Παλι ο Γκαστονε δουλεψε υπερωριες ως τωρα. Αντε να φυγει απο την μεση ο Παστορας και το τσιμπησε το ποντιουμ.
..,.ας επέλεγαν ν' αλλάξουν κιβώτιο!.. ΛΑΘΟΣ επιλογή της McLa, Γκαστόνε ο Ισπανός!!!.. τα θέλεις που τα λές?!..
Τι επαθες;;; Ναι τυχερος ο Αλονσο. Ασφαλως τυχερος ο Βεττελ αλλα το θεμα μας δεν ηταν ο Γερμανος.
Προσωπικα περιμενα κ μια αστοχια του εναλλακτη για τον Γερμανο αλλα τα βουντου δεν επιασαν.
Ένας πρωταθλητής, οποιοσδήποτε κι αν είναι αυτός, πρέπει να είναι και τυχερός ελπίζοντας σε εγκαταλείψεις ή/και λάθη του αντιπάλου του. Απλά θα πρέπει να είναι εκεί, έτοιμος να ωφεληθεί από τα λάθη.
Οπότε πέρα από τυχερός πρέπει να είναι ΚΑΙ ικανός.
Κάτι τέτοιο λοιπόν είναι ο Ισπανός.
Έτσι το βλέπω πάντως εγώ...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τουλάχιστον εγώ greo δεν εκφέρω γνώμη βάσει ντιρεκτίβας (=ότι πει η ομάδα) και ούτε κωλοτουμπιάζω (ή πιο σωστά κρατάω πισινή σε κάποια πράγματα).Θυμίζω σχόλιο σου από το τοπικό του αγώνα της Βραζιλίας το 2007...
Το πιο παλικαρισιο πρωταθλημα εβερ!
Φυσικά. Εκεί που οι ανοιωθοι έβλεπαν τύχη και συνομωσία, εγω εστίασα στον Κιμι που κυνηγησε ένα χαμενο πρωταθλημα και δικαιώθηκε. Η τύχη είναι για το καζίνο.
Εδω ειδικά στο φορουμ η τύχη είναι κάτι που το έχουμε κάνει λάστιχο. Εχει γίνει γελοίο ελπίζω να σταματήσει άμεσα, αλλιώς να το χρησιμοποιείτε για ΟΛΟΥΣ
-
Kαλός αγώνας. Συγχαρητήρια σε Φέτελ, Μπάτον, Αλόνσο, ντι Ρέστα. Κρίμα για τον Χάμιλτον και τον Μάσσα.
2012 - Singtel Singapore Grand Prix