-
μέτριο λέμε ρε συ.
αυτό είναι πολύ κάτω του μετρίου. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
μέτριο λέμε ρε συ.
αυτό είναι πολύ κάτω του μετρίου.κοίτα. κ εγώ όταν έψαχνα μπηκα στο τρυπάκι να ανέβω οικονομικά για κάτι που δεν θα φαίνεται το ξαναβαμμένο φτερό, δεν θα έχει γρατζουνιές, θα έχει καλύτερο εξοπλισμό κτλ...
λογικό, αφού μας αρέσουν τα αυτοκινητα κ θέλουμε πάντα κατι καλό, αλλά θέλει αυτοσυγκράτηση το θέμα κ να καταλάβεις (όχι εσύ, γενικά) τί θέλεις:
Αμάξι 10-15 ετών, με μικρά πάγια για 'χαμάλη'.
οπότε μακριά οι συναισθηματισμοί κ καλό έλεγχο στα μηχανικά να μη σε αφήνει ή να μην πρέπει να αλλάξεις πολλά μαζεμένα (αναρτήσεις, λάστιχα, δίσκο πλατό, ιμάντες κτλ)
το rx8 βεβαια που έβαλα εμένα μου φαίνεται μια χαρά ρε συ. κ το είχε πολύ πιο ακριβά πριν καιρό, αλλά ειναι τελειως αντιεμπορικά
τί να πω, μου έχουν μπει ιδεες με τις τιμές που έχουν, να παρω ένα για χρήση ΣΚ. Αν πέσουν κανά χιλιάρικο ακόμα μέχρι το καλοκαίρι (κ έχουμε ακόμα δουλειά ) με βλέπω να λυγίζω. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
το rx8 βεβαια που έβαλα εμένα μου φαίνεται μια χαρά ρε συ. κ το είχε πολύ πιο ακριβά πριν καιρό, αλλά ειναι τελειως αντιεμπορικά
τί να πω, μου έχουν μπει ιδεες με τις τιμές που έχουν, να παρω ένα για χρήση ΣΚ. Αν πέσουν κανά χιλιάρικο ακόμα μέχρι το καλοκαίρι (κ έχουμε ακόμα δουλειά ) με βλέπω να λυγίζω.πες οτι το πηρες και εκανες το κεφι σου για καμποσο καιρο....μετα πως θα το ξαναπουλησεις? ποιος θα το παρει?
παρακολουθω το συγκεκριμενο αμαξι γιατι μου αρεσε καποτε αλλα δυστυχως βλεπω απουλητα αυτοκινητα πανω απο 2 χρονια εκει να υπαρχουν ακομα....απο οταν ειχα δωσει το mr2 την ανοιξη του '10!! -
Εγώ ψάχνω αυτοκίνητο για ερωμένη......
-
Τις ερωμένες τις διαλέγεις για σχέσεις εφήμερες....συχνά ολιγοήμερες
τις άλλες τις φορτώνεσαι κι αν στην αρχή είναι ήμερες μετά είναι σαν χίμαιρες.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
τις άλλες τις φορτώνεσαι κι αν στην αρχή είναι ήμερες μετά είναι σαν χίμαιρες.... -
O Asimov, διαβαζει?
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
τις άλλες τις φορτώνεσαι κι αν στην αρχή είναι ήμερες μετά είναι σαν χίμαιρες....Κοιτα καλο ειναι να δοκιμαζεις τις αντιδρασεις τους σε δυσκολες διαδρομες... απο την αρχη ωστε να ξερεις πως θα προχωρησεις... Το εκανα και εγω και τοτε ηταν μια χαρα οι αντιδρασεις... αλλα τωρα πλεον (30+ ετη ) λεει οτι 'φοβαται' τους 'αλλους' στο δρομο και φωναζει οταν παω να διασκεδασω λιγο και εγω ο αμοιρος
-
Women's logic...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
O Asimov, διαβαζει?Ειναι το αγαπημενο μου τοπικ! Αλλα εχει βγει πολυ οφ-τοπικ
Να ρωτησω κατι πιο χρηστικο: ποιο απο τα 106, punto (ή Y), saxo, clio ή corsa εχει φτηνοτερη συντηρηση (για αυτοκινητα δεκαετιας και πισω, προφανως);
Tα γιαπωνεζικα εχουν απορριφθει, γιατι οι ιδιοκτητες ζητανε οσα τους λειπουν... -
Πάιζεται αυτό μεταξύ Fiat και PSA. Σίγουρα όχι τα Renault και τα Opel.
-
Δυστυχως 106 και saxo βρισκω ελαχιστα μη καγκουρεμενα
Punto και Panda κυκλοφορουν πολλα:
πχ
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2819787/
(εχει αλλα 3 τετοια ο Τσοκας και με βαζει σε σκεψεις ) -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δυστυχως 106 και saxo βρισκω ελαχιστα μη καγκουρεμενα
Punto και Panda κυκλοφορουν πολλα:
πχ
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2819787/
(εχει αλλα 3 τετοια ο Τσοκας και με βαζει σε σκεψεις )τί σκέψεις?
στανταρ είναι από leasing.
μάλιστα το 2005 είχε πάρει κ η εταιρία που δούλευα punto από εκεί -
Γκαυλα!
και ξερεις, αυτα απο λιζινγκ ειναι ιδιαιτερως προσεγμενα!
και απο χρηση και απο συντηρηση! -
Ναι αυτες τις σκεψεις εννοω
Απο συντηρηση ειναι ΟΚ συνηθως (το αναλαμβανει η εταιρεια), απο χρηση ειναι το προβλημα -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ναι αυτες τις σκεψεις εννοω
Απο συντηρηση ειναι ΟΚ συνηθως (το αναλαμβανει η εταιρεια), απο χρηση ειναι το προβλημαThink again!
τους ενδιαφερει μονον να δουλευει και μεχρι εκει!
Δεν εχεις ιδεα, ποσα φορντ φοκους ειχαμε στην εταιρια που τα πηγαιναν στο σερβις για διαφορες εργασιες και απλα δεν τις κανανε! -
206 δε σου αρεσει? ή ειναι μεγαλο?
Λογικη συντηρηση και αν προσεξεις κατα την αγορα 2-3 γνωστα θεματα ειναι μια χαρα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
206 δε σου αρεσει? ή ειναι μεγαλο?Λογικη συντηρηση και αν προσεξεις κατα την αγορα 2-3 γνωστα θεματα ειναι μια χαρα
Μου αρέσει. Κακώς δεν το ανέφερα. Όλα μου αρέσουν αν ειναι σε καλή τιμή! Τα γνωστά θέματα ποια ειναι;
Στάλθηκε από το WT19i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Τσεκαρεις να εχει παραφλου. Σε περιπτωση που δεις απλο νερο ή βρωμια(σκουριες) λακισες. Απαξ και το παρεις, ευλαβικα αλλαγη για να μην εχεις θεμα με φλατζα
Πισω αξονας (ρουλεμαν)
Βασεις μηχανης
Κατι ξεχναω
(προφανως γενικος ελεγχος σε ο,τι θα τσεκαριζες σε μτχ αμαξι)
-
Come to the dark side!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2816257/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2671033/
Και τα δύο Θεσσαλονίκη, αλλά φαίνονται σε καλή κατάσταση. Και ξαναλέω, έλα μια μέρα να κάνεις την δική μου βόλτα!Εναλλακτικά:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2834605/
Έχει και A/C και κάμποσα κουκλάκια δώρο. Δεν καίει τίποτε, παρκάρει παντού, είναι γελοία φτηνή η συντήρησή του. Αλλά είναι τενεκεδάκι (και πολύ διασκεδαστικό βέβαια...). Δεν έχει υδραυλικό, αλλά είναι ελαφρύ.Πάρε την Υ, με 2Κ άντε λίγο παραπάνω, είσαι μια χαρά και δεν υστερεί πουθενά. Αλλιώς ένα 206, αλλά σ' αυτά τα λεφτά θα βρεις τα 75άρια, που έχουν και περισσότερα τέλη.
Και εννοείται, καθόλου alcantara!
Γι' αυτό σου λέω.... Come to the dark side...
Αυτοκίνητο για σύζυγο