-
Κοίτα manosk μου, αν γίνουν όλα τόσο όμορφα όπως λέτε, εγώ θα χαρώ μαζί σας...
Ούτως ή άλλως, η δική μου δουλειά θα είναι από τις πρώτες που θα ανέβουν.
Απλώς φοβάμαι πως δεν θα είναι καθόλου έτσι... Μακάρι να κάνω εγώ λάθος.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Aνάπτυξη μπορεί να είναι και τα ψυχοφάρμακα, μου αρέσει που βγάλατε και συμπέρασμα χωρίς να ξέρετε ΚΑΝ τί σκατά πουλάει ο ανθρωπος.
ΤΣΑΚΑΛΙΑ -
Τώρα καταλαβαίνω γιατί μας κυβερνάει ο Σαμαράς...
-
Μπορεί ένας κακός Ολυμπιακός να κερδάει συνέχεια; Μπορεί, αν ο Παναθηναίκός με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι για τα μπάζα.
Ένα σοβαρό κόμμα θα είχε στείλει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε μονοψήφιο ποσοστό, ίσως και συνδυαστικά. Ένα παλαιολιθικό ΚΚΕ κι ένα νέο ΠΑΣΟΚ 80s με μέικ-απ, έχουν τον ανθρωποδιώχτη.
Φυσικά, αν η σημερινή αντιπολίτευση έπαιρνε την αυτοδυναμία το 2012 (ή έστω είχε τσιμπήσει μια 20ρούμπα διαφορά στις...ευρωεκλογές), ο ΛΑΟΣ θα είχε μιλήσει, σκάστε ρε φασίστες που θα πάτε κόντρα στο 40whatever% κλπ κλπ.
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Aνάπτυξη μπορεί να είναι και τα ψυχοφάρμακα, μου αρέσει που βγάλατε και συμπέρασμα χωρίς να ξέρετε ΚΑΝ τί σκατά πουλάει ο ανθρωπος.
ΤΣΑΚΑΛΙΑΝαι, σύμφωνοι. Ό,τι πεις μεγάλε.
-
Mωρό μου ατελείωτο
-
Έχουν φύγει επιχειρήσεις στον τομέα της εγχ. παραγωγής και θα αντιστραφεί η τάση από την αντικατάσταση εγχώριων εταιριών από ξένες στον τομέα της μεταπώλησης εισαγόμενων προϊόντων.
Lol
-
Πίσω στο PSI σου εσύ, μάθε μπαλίτσα απ τον άρχοντα
-
Η καλύτερη εκδίκηση ever δια χειρός ενός 17χρονου: Τον απάτησε και εκείνος δημοσίευσε στο Twitter την επική τους συνομιλία
http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/ ... 26799.html
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Έχουν φύγει επιχειρήσεις στον τομέα της εγχ. παραγωγής και θα αντιστραφεί η τάση από την αντικατάσταση εγχώριων εταιριών από ξένες στον τομέα της μεταπώλησης εισαγόμενων προϊόντων.Lol
Έφυγαν επιχειρήσεις τον καιρό που φαινόταν πως όποιος καθόταν εδώ πέρα, θα έχανε την επένδυσή του.
Έφυγαν εμπορικές και παραγωγικές, έκλεισαν εμπορικές και παραγωγικές.
Γιατί μόνο κάποιος τρελός θα άκουγε τις pipes για δραχμές, δημεύσεις, κλείσιμο συνόρων, καψίματα Βουλής, αποκλεισμό λιμανιών, κατέβασμα διακοπτών κι όλα εκείνα τα ρομαντικά, αλλά θα έκανε δουλειές στη χώρα αυτή, όταν τον παρακαλάνε αλλού.Φυσικά, υπάρχουν και οι πιο γαμάτες λύσεις: οι ΜΑΓΙΚΕΣ! Να έρθει η καλή Νεράιδα και να φέρει λεφτά, θέσεις εργασίας, εργοστάσια μέσα σε λίγες μέρες (ή δευτερόλεπτα, ακόμα καλύτερα).
Δηλαδή, αν η τάση αρχίσει σταδιακά να αλλάζει και μετά τους πρώτους τολμηρούς ν' αρχίσουν να επενδύουν και άλλοι, δεν είναι κάτι καλό, έτσι;
Δεν θα δει ο φούφουτος ότι ο ανταγωνιστής του άνοιξε μαγαζί και παίζει χωρίς αντίπαλο, ώστε να τρέξει κι αυτός;
Δεν θα ρίξει λεφτά κάποιος που έφυγε τρέχοντας, αν διαπιστώσει ότι η χώρα σταθεροποιήθηκε κάπου;Όοοοχι βέβαια! Καλύτερα 1. να κάψουμε τη Βουλή και 2. να αναδείξουμε μια κυβέρνηση της αριστεράς. ΑΥΤΟΙ είναι στόχοι!
-
Πιο μαγικο βεβαια που φαινεται που δηλωνεις ευτυχισμενος που ο Αντωνης Σαμαρας καταφερε την υποθετικη σταδιακη βελτιωση.
Φανταζομαι θα συμφωνουν και υπολοιποι χωριατες μαζι μου. (ισως και gay βεβαια)
-
Μην τρεφετε αυταπατες για δηθεν αναπτυξη της παραγωγης. Ειδικα με σκληρο νόμισμα δεν γινεται τιποτα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Πιο μαγικο βεβαια που φαινεται που δηλωνεις ευτυχισμενος που ο Αντωνης Σαμαρας καταφερε την υποθετικη σταδιακη βελτιωση.Φανταζομαι θα συμφωνουν και υπολοιποι χωριατες μαζι μου. (ισως και gay βεβαια)
Δεν αναφερόμουν σ' εσένα για το τελευταίο, αλλά δεν θα ασχοληθώ περισσότερο.
Για το πρώτο, δεν δήλωσα τίποτα. Παρατηρούμε μια κατάσταση, ζυγίζουμε τα θετικά και τα αρνητικά και κρίνουμε.
Αν σου αρέσουν οι νεράιδες, ψήφισε νεράιδες.Όταν σού δείχνουν ότι σε άλλες χώρες μακάρι-να-ήμασταν-Αργεντινή, νεράιδες βλέπουν μόνο οι τοξικομανείς και οι μεθυσμένοι, αλλά επιμένεις σε τέτοιες μαγικές λύσεις, τότε υπάρχει πρόβλημα.
Μην τρεφετε αυταπατες για δηθεν αναπτυξη της παραγωγης. Ειδικα με σκληρο νόμισμα δεν γινεται τιποτα.
Οι άλλοι πώς τα καταφέρνουν; Είναι εξυπνότεροι ή ικανότεροι;
-
Το κεφαλαιο δεν εχει πατριδα,οπου βρει πιο φθηνα θα παει να στησει το εργοστασιο του.Αν προσθεσουμε και τον ηλιθιο τροπο φορολογησης +bonus γραφειοκρατια ,οι ελπιδες για αναπτυξη παραγωγης εξανεμιζονται.
Tακουσες Μανο; -
δεν ειναι μονο το θεμα κοστους, αν ηταν ετσι ολες οι επιχειρησεις/εργοστασια σε Αγγλια, Γερμανια, Γαλλια θα ειχαν ηδη μετακομησει εδω...
-
Παρατηρω μια κατασταση που τα τελευταια 4-5 χρονια η κατασταση της οικογενειας μου, της ευρυτερης οικογενειας μου, των φιλων μου και των γνωστων μου (που περιλαμβανει μια μεγαλη γκαμα ανθρωπων με διαφορες ασχολιες) συνεχως χειροτερευει χωρις να υπαρχει καποια ενδειξη για συντομη βελτιωση.
Οποτε νεραιδες μου φαινονται οταν μου λενε για νοικοκυρεματα, παμε καλα, ερχεται αναπτυξη, ανοιγουν οι δουλειες κλπ χαρωπα.
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Το κεφαλαιο δεν εχει πατριδα,οπου βρει πιο φθηνα θα παει να στησει το εργοστασιο του.Αν προσθεσουμε και τον ηλιθιο τροπο φορολογησης +bonus γραφειοκρατια ,οι ελπιδες για αναπτυξη παραγωγης εξανεμιζονται.
Tακουσες Μανο;Πού έχει κατασκευαστεί το αυτοκίνητό σου;
Πού είναι φτιαγμένο το ουισκάκι ή η μπύρα εισαγωγής που πίνεις στο μπαράκι;Παρατηρω μια κατασταση που τα τελευταια 4-5 χρονια η κατασταση της οικογενειας μου, της ευρυτερης οικογενειας μου, των φιλων μου και των γνωστων μου (που περιλαμβανει μια μεγαλη γκαμα ανθρωπων με διαφορες ασχολιες) συνεχως χειροτερευει χωρις να υπαρχει καποια ενδειξη για συντομη βελτιωση.
Οποτε νεραιδες μου φαινονται οταν μου λενε για νοικοκυρεματα, παμε καλα, ερχεται αναπτυξη, ανοιγουν οι δουλειες κλπ χαρωπα.
Πόσο γρήγορα θεωρείς ότι ανακάμπτει μια χώρα που χρεοκόπησε; Και μάλιστα μια χώρα σαν την Ελλάδα με κατοίκους σαν τους Έλληνες;
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Παρατηρω μια κατασταση που τα τελευταια 4-5 χρονια η κατασταση της οικογενειας μου, της ευρυτερης οικογενειας μου, των φιλων μου και των γνωστων μου (που περιλαμβανει μια μεγαλη γκαμα ανθρωπων με διαφορες ασχολιες) συνεχως χειροτερευει χωρις να υπαρχει καποια ενδειξη για συντομη βελτιωση.Οποτε νεραιδες μου φαινονται οταν μου λενε για νοικοκυρεματα, παμε καλα, ερχεται αναπτυξη, ανοιγουν οι δουλειες κλπ χαρωπα.
Δυστυχως ετσι ειναι για πολλα νοικοκυρια.Η κατασταση χειροτερευει με αργους ρυθμους πλεον και δεν γινεται αντιληπτη.
Τα μεσα ενημερωσης ασχολουνται με τα κομματικα θεματα και οχι με τα προβληματα του λαου.
Με καποιον μαγικο τροπο,μας εχουν βουλωσει τα στοματα και δεν μιλαει κανεις.
Στις επομενες εκλογες,οποτε γινουν,μια αποχη της ταξεως του 90% ακουγεται καλη. -
Συμφωνα με το πρωθυπουργο μας και ισως εσενα σε 1.5-2 χρονια εχει ηδη ανακαμψει η χωρα και εχει ερθει η αναπτυξη ηδη.
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Στις επομενες εκλογες,οποτε γινουν,μια αποχη της ταξεως του 90% ακουγεται καλη.
ναι ακουγεται παρα πολυ καλη.
αλλα την επομενη μερα, μην ακουμε κλαμματα για το πως στο καλο ξαναβγηκαν οι ιδιοι που ειναι σημερα -
Με τετοια αποχη κανεις δεν αναλαμβανει να κυβερνησει.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]