-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ο νόμος που προωθεί ο Βερτ προβλέπει την κατάργηση βοηθημάτων σε εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές,
σε ότι αφορά τη συνεισφορά του κράτους
στην αγορά των σχολικών βιβλίων , ΕΔΩ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ?????
τα εστιατόρια στα δημοτικά σχολεία, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ???
το δραστικό περιορισμό των υποτροφιών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης
και την αύξηση των διδάκτρων στα πανεπιστήμια, ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?And your point is?
Εδω κλαιμε για μαλακιες μου φαινεται. Εχουμε τσαμπα βιβλια και πανεπιστημια. Ακομα και να μεινουν στο προηγουμενα και να καταργηθει ο νομος βερτ, σε συγκριση με εδω θα ειναι παλι 'ριγμενοι'
-
Κωλόπαιδα λέμε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κωλόπαιδα λέμεΔε νομιζω να ειπα κατι τετοιο για αυτους, το αντιθετο...
-
ο τριντεντ είναι μέγα γνώστης, το ότι προ κρίσης έδιναν άνθρωποι 10.000€ για μεταπτυχιακό σε δημ Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα μάλλον δεν το είχε ακουστά.
Αλλά για να μην καταδικάσει τη βία είπε να μιλήσει για κάτι που δεν έχει ιδέα, πρώτη φορά είναι άλλωστε; -
«Τζάμπα» διόδια για τους βουλευτές της επαρχίας
http://www.zougla.gr/politiki/article/t ... s-eparxias
#plirostekoroida
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
ο τριντεντ είναι μέγα γνώστης, το ότι προ κρίσης έδιναν άνθρωποι 10.000€ για μεταπτυχιακό σε δημ Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα μάλλον δεν το είχε ακουστά.
Αλλά για να μην καταδικάσει τη βία είπε να μιλήσει για κάτι που δεν έχει ιδέα, πρώτη φορά είναι άλλωστε;Μαστρο-Γκαρλαντ,
τρελλη γνωση οτι τα μεταπτυχιακα τα πληρωνεις... ευτυχως που μου το ειπες.
Το αρθρο ομως λεει για πανεπιστημια γενικα, δεν κανει διακριση για μεταπτυχιακα. -
-
-
Τερματιζουν τα ιντερνετς
In other words
http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... mberg.html
^γνώστης
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Αλλά για να μην καταδικάσει τη βία είπε να μιλήσει για κάτι που δεν έχει ιδέα, πρώτη φορά είναι άλλωστε;
Τρία τέτοια μεταπτυχιακά, θα έπρεπε να τα πληρώσω εγώ, δεν πλήρωσα τίποτα σχεδόν.
2500 τα δίδακτρα,Χ3
Ξανά ψάξου……
Δεν είναι πρέπων το να γράφουμε για να γράφουμε, με αναλήθειες και ανακρίβειες.Και σίγουρα υπήρχε βία, και βία δεν ονομάζετε η καταστολή που εφαρμόζει η εκτελεστική εξουσία!. Κατά συνέπεια το « καλά τους έκαναν» οι βιαιοπραγούντες άναρχοι, προς τους της αστυνομίας, το θεωρώ παρότρυνση σε βιαιότητες, άρα και σε συνοδοιπορία της αναρχίας , έστω και με γραπτό λόγο.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Αλλά για να μην καταδικάσει τη βία είπε να μιλήσει για κάτι που δεν έχει ιδέα, πρώτη φορά είναι άλλωστε;
Τρία τέτοια μεταπτυχιακά, θα έπρεπε να τα πληρώσω εγώ, δεν πλήρωσα τίποτα σχεδόν.
2500 τα δίδακτρα,Χ3
Ξανά ψάξου……
Δεν είναι πρέπων το να γράφουμε για να γράφουμε, με αναλήθειες και ανακρίβειες.Έλα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου
-
2500 τα δίδακτρα,Χ3
Ξανά ψάξου……
Δεν είναι πρέπων το να γράφουμε για να γράφουμε, με αναλήθειες και ανακρίβειες.Και σίγουρα υπήρχε βία, και βία δεν ονομάζετε η καταστολή που εφαρμόζει η εκτελεστική εξουσία!. Κατά συνέπεια το « καλά τους έκαναν» οι βιαιοπραγούντες άναρχοι, προς τους της αστυνομίας, το θεωρώ παρότρυνση σε βιαιότητες, άρα και σε συνοδοιπορία της αναρχίας , έστω και με γραπτό λόγο.
Α.κ.Αντώνη, κανονικά, οι διδάσκοντες πληρώνονται, δεν πληρώνουν. Μήπως σας έπιασαν Κώτσο;
edit: δεν βάζει κάποιος το ορίτζιναλ ποστ με το φινιστρίνι, να δούμε περί τίνος πρόκειται;
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
2500 τα δίδακτρα,Χ3
Ξανά ψάξου……
Α.κ.Αντώνη, κανονικά, οι διδάσκοντες πληρώνονται, δεν πληρώνουν. Μήπως σας έπιασαν Κώτσο;
edit: δεν βάζει κάποιος το ορίτζιναλ ποστ με το φινιστρίνι, να δούμε περί τίνος πρόκειται;
Μα δεν ήμουν διδάσκον εγώ, οι κόρες μου ήταν διδασκόμενες…. Δεν έχω τέτοια ειδικότητα εγώ!.
Φιλικά
Α.Το θέμα καθαρίστηκε από μερικές μικρές αψιμαχίες και επίσης μεταφέρθηκαν σε πιο κατάλληλο θέμα τα περί Θεοδωράκη (του δημοσιογράφου) [Mod]
-
αξιζει να σχολιασω κατι για αυτο;
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 51&catid=9
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 93&catid=9
Εχει ξαναδημοσιευθεί η είδηση στην προηγούμενη σελίδα http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2906364#p2906364 [Mod]
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ποιος κερδίζει κάτι από την παράθεση σου φίλε?.
Το ότι ο ‘παραβατικός Κ’, είναι ένας με διπλό όνομα μ@λ@κ@ς, είναι εγγραφέας προς μίμηση?. Το ‘φορτηγό’ με ενημέρωσε…….. βλέπεις εκεί υπάρχει άλλος θεός……
Πάντως θα σου έλεγα ότι εσύ ξεκίνησες το ‘φινιστρίνι και εσύ να το σταματήσεις. Προσωπικά στα @ρχιδι@ μου, ότι και εάν γράφεται το συνδέω με Ψιτάλια και με βιολογικό καθαρισμό των σκατών……
Α. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
just epic...
-
Το ότι ο ‘παραβατικός Κ’, είναι ένας με διπλό όνομα μ@λ@κ@ς, είναι εγγραφέας προς μίμηση?. Το ‘φορτηγό’ με ενημέρωσε…….. βλέπεις εκεί υπάρχει άλλος θεός……
Πάντως θα σου έλεγα ότι εσύ ξεκίνησες το ‘φινιστρίνι και εσύ να το σταματήσεις. Προσωπικά στα @ρχιδι@ μου, ότι και εάν γράφεται το συνδέω με Ψιτάλια και με βιολογικό καθαρισμό των σκατών……
Α.Αγαπητή Ομάδα Αντώνη, ο φέρων την είδηση δεν ξεκινά η σταματά κάτι... γιατί δεν δημιούργησε ο ίδιος με τις πράξεις του την είδηση.
Αλήθεια, γιατι δεν κάνεις μια προσπαθεια να βρεις τον 15χρονο να του παραδώσεις το φινιστρινι, να αποκτήσεις την αξιοπρεπια σου και πάλι?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
just epic...
Επικό?...... έχασε την ένια εδώ μέσα………. Το συνδέσαμε με το μ@λ@κισμενο......
A. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Α.Αγαπητή Ομάδα Αντώνη, ο φέρων την είδηση δεν ξεκινά η σταματά κάτι... γιατί δεν δημιούργησε ο ίδιος με τις πράξεις του την είδηση.
Αλήθεια, γιατι δεν κάνεις μια προσπαθεια να βρεις τον 15χρονο να του παραδώσεις το φινιστρινι, να αποκτήσεις την αξιοπρεπια σου και πάλι?
Αξιοπρέπεια από αναξιοπρεπείς?. ΧΑ……
Αυτήν μου την δίνουν αυτοί που με πληρώνουν έμπρακτα!.
Δεν ‘λαμβάνω την τιμή’ έχω την τιμή…….
Α. -
Αξιοπρέπεια από αναξιοπρεπείς?. ΧΑ……
Αυτήν μου την δίνουν αυτοί που με πληρώνουν έμπρακτα!.
Δεν ‘λαμβάνω την τιμή’ έχω την τιμή…….
Α.και οι Ναρκέμποροι πληρώνονται απο τους ναρκομανεις.... θα πρεπει να ναι αξιοπρεπεις ανθρωποι αν μη τι αλλο...
Παντως τεχνικά στην περιπτωση σου, μιλαμε για υπεξαίρεση που έκανες σε τρίτο προσωπο... οποτε...
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]