-
Μίλησες για την πολιτική καταβαράθρωση ενός κόμματος, φοβερό φαινόμενο! Για την ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!
Μόνο που ξέχασες να αναφέρεις ότι για να μετατοπιστεί ένας ψηφοφόρος από ένα κόμμα στο άλλο δε χρειάζεται έτσι κι αλλιώς βία.
Συνεπώς τζούφιο το πυροτέχνημα σου, ότι έγινε κάτι σπουδαίο.
Εξού και τα παραδείγματά μου στο ότι δεν άλλαξε τίποτα στη χώρα που επιβεβαιώνει ότι τίποτα το συνταρακτικό δε συνέβη.
Τίποτα το συνταρακτικό δεν κατορθώθηκε με βία 0%, απλά άλλαξε το όνομα στη Μαρκίζα, η διεύθυνση και το σέρβις παρέμειναν τα ίδια.Κατά τα λοιπά υπήρξαν βίαιες αντιδράσεις στις οποίες η κυβέρνηση απάντησε εξίσου με βία και υπό την πίεση όλων αυτών βγήκε από την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και δημιουργήθηκε μεταβατική. Αυτά τα ολίγα.
Δεν ανέφερα ότι έγινε επανάσταση ούτε υπερθεμάτισα τα γιουχαίσματα, απλά σου θύμησα λίγο τη νεότερη ιστορία του τόπου για το πώς περάσαμε από το ένα βήμα στο άλλο γιατί κάπου κάπου το βια-meter σου θέλει καλιμπράρισμα. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
φαντασου τωρα Red Garland οτι ο λαος ξαναεπελεξε αυτους που λες και οχι τους εμπαναστατες του γλυκου νερου που θα τον απαλασσαν απο ολα τα δεινα της ανθρωποτητας. food for thought.μπορει και αυτο το δυσμοιρο λαο να τον δικαιωσει η Ιστορια μετα απο 200-300χρονια για τις επιλογες του
φαντάσου αγαπητέ Σπύρο τί θα γινόταν αν ο λαός από παλιά δεν επέλεγε τους ίδιους και τους ίδιους. Πόσα χτυπήματα κεφαλιού στον τοίχο μπορεί να είχαμε γλυτώσει.
Αλλά τί τα θές σιγά μην ενδιαφέρεται ο κόσμος μετά από 200-300 χρόνια τί έγινε το 2010 και 2012, εδώ 19 αιώνα τους λές και ανατριχιάζουν. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το ότι φυτοζωεί ακόμα στην κυβέρνηση είναι μια άλλη συζήτηση (ας έκανε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ΠΑΣΟΚ).To ΄ξερα ότι φταίει ο Σύριζα!
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
φαντασου τωρα Red Garland οτι ο λαος ξαναεπελεξε αυτους που λες και οχι τους εμπαναστατες του γλυκου νερου που θα τον απαλασσαν απο ολα τα δεινα της ανθρωποτητας. food for thought.
μπορει και αυτο το δυσμοιρο λαο να τον δικαιωσει η Ιστορια μετα απο 200-300χρονια για τις επιλογες του
φαντάσου αγαπητέ Σπύρο τί θα γινόταν αν ο λαός από παλιά δεν επέλεγε τους ίδιους και τους ίδιους. Πόσα χτυπήματα κεφαλιού στον τοίχο μπορεί να είχαμε γλυτώσει.
Αλλά τί τα θές σιγά μην ενδιαφέρεται ο κόσμος μετά από 200-300 χρόνια τί έγινε το 2010 και 2012, εδώ 19 αιώνα τους λές και ανατριχιάζουν.εγω λεω οτι ο λαος εχει το δικαιωμα στο λαθος και η αστικη δημοκρατια προσφερει τροπους για να διορθωθουν τα λαθη, χωρις να καταστραφει η χωρα. Και σιγουρα δεν χρειαζεται τον Τακη και τους 2 φιλους του με τα ροπαλα να του επιβαλλουν την δικια τους βουληση με την βια.
γιατι ο Τακης και οι αλλοι 2 μπορει να ονειρευονται επαναστασεις και φανταστικες κοινωνιες που διαβασαν στο βιβλιο του παππουλη, αλλα (πλεον δυστυχως) υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι που η δικη τους βια θελει να στειλει τον Τακη στο ξερονησι... Ο Τακης λοιπον θα πρεπει να σκεφτεται πιο συνετα οταν μιλαει για βια, για χουντα και λοιπα χαρωπα, γιατι οταν επικρατει το χαος, κανεις δεν ξερει ποιος θα ειναι απο πανω στο τελος.
-
H σύγχρονη πολιτική ιστορία θα ολοκληρωθεί όταν ο Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός και μετά θα τον αρχίσουν στο κυνηγητό όλοι όσοι έλαβαν προστάτζα όλα αυτά τα χρόνια από τους κατα τόπους dealers Στρατούληδες, Λαφαζάνηδες και σια.
-
@gto
Το 2009 η κοινωνία (κατά πλειοψηφία) έφερε το γιωργάκι στο τιμόνι του καταστήματος.
Το 2012 η κοινωνία εκμηδένισε πολιτικά (αν δεν ήταν το πενταμελές του Σαμαρά, ο Βενιζέλος θα έγραφε ποίηση και θα έτρωγε κουλούρια) το ΠΑΣΟΚ και το γιωργάκι εξαφανίστηκε (κυριολεκτικά) από τη χώρα.Δεν άνοιξε όχι ρουθούνι αλλά ούτε παρανυχίδα (κάτι καλσόν σκιστήκανε μόνο).
Βία 0%Πώς το εξηγείς αυτό το συνταρακτικό φαινόμενο;
Στα λοιπά που λες λυπάμαι αλλά τα Ορκς που τραμπουκίζουν και σπάνε τα πανεπιστήμια είναι γαμημένα Ορκς που τραμπουκίζουν και σπάνε τα πανεπιστήμια.
ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.Και το λεω αυτό γιατί δεν εκφράζουν καμία ευρεία κοινωνική-λαϊκή βούληση αλλά εκτελούν διαταγές του εκάστοτε Σάρουμαν.
Αγαπητέ οι ψευτοεπαναστάτες του κώλου, οι 'κόκκινοι χουλιγκάνοι' και οι λοιποί πνευματικοί Κατρούγκαλοι είναι που γαμούν την έννοια της λαϊκής αντίδρασης και όχι ο manosk με το ξυδάκι του.
Μα αγαπητε ξαναδιαβασε το κειμενο σου και πες μου σε πιο σημειο απο αυτα που εγραψα απαντας.
Η κατηγοριοποιηση ορκς κλπ. το μονο που κανει ειναι να θολωνει τα νερα και το ξερεις εσυ πρωτος απο ολους.
Δεν χρειαζεται να αντιπροσωπευεις καμια πλειοψηφια για να αντιδρασεις, εγραψα παραπανω δυο πραματα
Α) Η οποια αντιδραση χρειαζεται ερμηνεια αν η ερμηνεια της βιας γυρω μας ειναι μονο
Α1) γηπεδο τραμπουκισμος ορκς
Α2) νονοι της νυχταςΤοτε δεν εχει νοημα να συζηταμε το σταματαμε εδω.
Β) Αν εχουμε ομως ενα ποσοστο της βιας που αφορα καθαρα μια ιδεολογικη διαμαχη με πολιτικες προεκτασεις, τοτε αναφερομαι σε αυτο και μονο αυτο. Οι λοιπες παραπλευρες μορφες βιας εχουν χωρο αλλα για λογους αναλυσης τους βαζουμε για λιγο στο περιθωριο.
Σε αυτη τη μορφη βιας λοιπον κρατικη βια εναντια σε απεργους, φασιστες απεναντι σε αριστερους κοκ, εγω υποστηριζω οτι πρεπει να παρεις οχι ηθικοπλαστικοεκκλησιατικο- απλουστευτικη θεση αλλα καθαρα πολιτικη._
Δλδ αν π.χ.για να το κανω ταληρα δεν εχεις κατανοησει τη κοινωνικη θεση-ρολο του μπατσου οταν προστατευει την τραπεζα του Σαλλα και την βια που ασκει και μονο η παρουσια του εγω παω πασο.
Αν επισης δεν μπορεις να διακρινεις το αδιεξοδο της δικομματικης 'δημοκρατιας' παω παλι πασο
Αν δεν μπορεις να καταλαβεις τη σημασια του να παρεις θεση και να πεις εγω ειμαι λιμπεραλ δεξιος εγω ειμαι κομματοσκυλο πασοκος εγω ειμαι ΚΚΕ ,σταλινιστης, νεοναζι κλπ και προτιμας κερκιδα ξανα πασο
Αν δεν σε προβληματιζει η καταντια της χωρας μετα απο 30 χρονια 'δημοκρατιας' παλι πασο
Αν πιστευεις οτι το προβλημα ειναι μονο οικονομικο και οχι πολιτικο παλι πασο
Αν βρισκεις οτι το να ψηφισεις νδ αντι για πασοκ κανεις τη διαφορα παλι πασο οπως 60% του ελληνικου λαου.
Γινομαι λοιπον σπασαρχιδας για ενα απλο λογο, να παψει αυτο το βολεμα με ερμηνειες σαρουμαν και αρχοντας των δαχτυλιων, παρε θεση πες τι πιστευεις και γιατι συντασεσαι ή οχι, με πια πολιτικα ή ιδεολογικα κριτιρια και κλεισε το γαμω-μεγκα.
Θελω να πεις, εμενα με ενοχλει ο φασιστας με ενοχλει ο ναζι με ενοχλει ο φωτοπουλος με ενοχλει ο γιωργακης με ενοχλει ο σαλας με ενοχλει ο βοριδης με ενοχλει η ΚΝΕ αλλα θα εχεις ενα πολιτικο λογο μια ιδεα γιατι σε ενοχλει οχι γιατι θελω να καπνισω την πιπα της ειρηνης. (ή να υποκρινεσαι οτι αυτο κανεις ενω εχεις ξεκαθαρη πολιτικη αντζεντα οπως κανει το θινκ τανκ του καλαματιανου ας πουμε)
Να βλεπουμε 360 οχι να λεμε οτι καταψηφισαμε το γιωργακη και κατι εγινε, να ειμαστε περισσοτερο αυστηροι.
@ spiros τωρα το ειδα,οκ να πεις ομως και στον καναπεδιαρη να βγαλει τις τσιμπλες και να ξεκολλησει τον κωλο του γιατι τοτε ο τακης ή οι φασιστες θα κανουν παρτυ και το μονο που θα του μεινει ειναι να παιξει το θυμα τον νοικοκυραιο.Υπηκοος οπως ειπαμε
-
H σύγχρονη πολιτική ιστορία θα ολοκληρωθεί όταν ο Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός και μετά θα τον αρχίσουν στο κυνηγητό όλοι όσοι έλαβαν προστάτζα όλα αυτά τα χρόνια από τους κατα τόπους dealers Στρατούληδες, Λαφαζάνηδες και σια.Αν ειναι να εχουμε κανει τοτεμ τον τσιπρα απο τωρα δεν χρειαζεται να βγει καν πρωθυπουργος ειναι fatality απο ωρα... η χωρα
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
@ spiros τωρα το ειδα,οκ να πεις ομως και στον καναπεδιαρη να βγαλει τις τσιμπλες και να ξεκολλησει τον κωλο του γιατι τοτε ο τακης ή οι φασιστες θα κανουν παρτυ και το μονο που θα του μεινει ειναι να παιξει το θυμα τον νοικοκυραιο.Υπηκοος οπως ειπαμεποτε δεν θα υπερασπιστω τον καναπεδιαρη, αν και ειναι δικαιωμα του.
ομως, πολιτικη συμμετοχη και συνειδηση δεν σημαινει ενταξη σε συγκεκριμενο στρατοπεδο, πολυ περισσοτερο ακραιο. -
Απάντησα στην απορία σου 'τι θα απογίνουμε ως λαός χωρίς το δικαίωμα στην αντίδραση;'.
Αυτό που είπα είναι ο βασικότερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος αντίδρασης. Όχι και τόσο άμεσος βέβαια...
Αν υπήρχε περίπτωση να κατεβάσει το χ κόμμα την πολιτοφυλακή του για να νοθεύσεις τις εκλογές, τότε θα είχε νόημα να συζητάμε για άλλου είδους αντίδραση.
Από εκεί και πέρα έμεινα στο θέμα των πανεπιστημίων όπου επικρατεί μια νοσηρή κατάσταση.
Οι 'μαχητικοί διαδηλωτές' του Κατρούγκαλου δεν εκφράζουν όχι την κοινωνία αλλά ούτε και την πλειοψηφία των φοιτητών.
Παρόλα αυτά σπάνε, κλείνουν, τραμπουκίζουν κλπΑυτό είναι χουλιγκαναριό και όχι επανάσταση (να μην μπλέκουμε και τα μπούτια μας).
Σε αυτη τη μορφη βιας λοιπον κρατικη βια εναντια σε απεργους, φασιστες απεναντι σε αριστερους κοκ, εγω υποστηριζω οτι πρεπει να παρεις οχι ηθικοπλαστικοεκκλησιατικο- απλουστευτικη θεση αλλα καθαρα πολιτικη._
Θα σε απογοητεύσω.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη ο μόνος που έχει δικαίωμα να ασκεί βία είναι ο μπάτσος ΑΛΛΑ όταν αυτός δεν ακολουθεί τους κανόνες του Jenga, πρέπει να δέχεται τις συνέπειες.
Αναγνωρίζω ότι σήμερον οι μπάτσοι δεν ακουλουθούν τις κανόνες και δεν υπάρχουν συνέπειες (wild wild west).Ο Σάλας και ο χ Σάλας δεν θα ιδρώσουν από καμία βίαιη αντίδραση (εκτός αν μιλάμε για τρομοκρατία που προφανώς διαφωνώ) αλλά από πολιτική αντίδραση.
Ο λαός είναι σε θέση να διεκδικήσει μια πολιτική ηγεσία που θα προασπίσει στοιχειωδώς ένα κράτος δικαίου.
Ο ΕΛ λαός δείχνει ότι προτιμά (σε συντριπτική πλειοψηφία):- τις προσευχές του Αντώνη
- τα ταξίματα και τις υποσχέσεις του Αλέξη
- τις ψεκασμένες θεωρίες του Ψεκασμένου
- ΑΙΜΑ ΤΟΙΜΕΙ κλπ
Πίστεψε με δεν τους νοιάζει κανένας Σάλας αν ο Σάλας ή οι κολητοί του πρόκειται να βολέψουν τους ίδιους.
Αυτός ο λαός είναι προφανώς άξιος της μοίρας του και του τρολαρίσματος κάθε Τρύφωνα.
Αν ειναι να εχουμε κανει τοτεμ τον τσιπρα απο τωρα δεν χρειαζεται να βγει καν πρωθυπουργος ειναι fatality απο ωρα... η χωρα
+συντάξεις σε αγάμητες θυγατέρες
-
Αν ειχαν οι λαοι την λογικη του Εντυ ακομα βασιλεια και φεουδαρχια θα ειχαμε σε ολο τον κοσμο...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
@ spiros τωρα το ειδα,οκ να πεις ομως και στον καναπεδιαρη να βγαλει τις τσιμπλες και να ξεκολλησει τον κωλο του γιατι τοτε ο τακης ή οι φασιστες θα κανουν παρτυ και το μονο που θα του μεινει ειναι να παιξει το θυμα τον νοικοκυραιο.Υπηκοος οπως ειπαμε
ποτε δεν θα υπερασπιστω τον καναπεδιαρη, αν και ειναι δικαιωμα του.
ομως, πολιτικη συμμετοχη και συνειδηση δεν σημαινει ενταξη σε συγκεκριμενο στρατοπεδο, πολυ περισσοτερο ακραιο.Οχι εδω διαφωνουμε και σφαλεις ιμο. Η πολιτικη δεν ειναι να λεμε τη γνωμη μας , η πολιτικη απαιτει de facto συλλογικη δραση που σημαινει οτι πρεπει να ενταχτεις καπου και αν δεν σε εκφραζει κατι ειτε προσπαθεις να αλλαξεις το κομμα π.χ. ή ξεκινας νεο φορεα.Αλλα μονος σου ανενταχτος και ετσι δεν παμε πουθενα. Θα σε παρει ο ανεμος τη ιστοριας και θα σε σηκωσει.
(Αρα) πολιτικη συμμετοχη απαιτει ιδεολογια και απαιτει πολιτικες θεσεις αλλα απαιτει και δραση.
Τωρα αν το πεις στρατοπεδο κομμα,κινημα ή φραξια δεν με νοιαζει αρκει να μην ειναι μονο σου στα βουνα.
Επισης το να καθεσαι στον καναπε δεν ειναι δικαιωμα σου, οπως δικαιωμα σου δεν ειναι να κατσεις στον καναπε οταν γινεται επιστρατευση.(αλλα εκει ειναι λιγο πιο ωμα τα πραγματα ετσι?) Στην δημοκρατια εχεις υποχρεωση να ΜΗΝ εισαι καναπεδατος αλλιως σε ταξινομουν στα κοτοπουλα και λοιπα κατοικιδια. Υπηκοος ή πολιτης διαλεγεις και παιρνεις.
Στην μοναρχια υπαγορευεται να εισαι καναπεδατος!
Αυτο παει και στον εντι,
Οπως λεει και ο Ζιζεκ στο βιβλιο του 'ΒΙΑ' η πολιτικη βια σε μια αστικη δημοκρατια ειναι σαν την μαυρη υλη ειναι παντου-γυρω σου αλλα δεν μπορεις να τη δεις. (και καλα)
Βαλτε-ουμε κολλυρια, γυαλια και φακους επαφης, φασματογραφους δεν ξερω γω και αρχιστε να βλεπετε τους μεγατονους βιας γυρω μας και οχι μονο οπου βγαζει ματια.Να ειστε αυστηροι!
Γιατι μας βλεπω καναπεδατους με το ζορι...
Ο ΕΛ λαός δείχνει ότι προτιμά (σε συντριπτική πλειοψηφία):
- τις προσευχές του Αντώνη
- τα ταξίματα και τις υποσχέσεις του Αλέξη
- τις ψεκασμένες θεωρίες του Ψεκασμένου
- ΑΙΜΑ ΤΟΙΜΕΙ κλπ
Αρα παραδεχεσαι οτι το προβλημα δεν ειναι η βια ή το ξυλικι ο χουλιγκανισμος αλλα η ελλειψη προσανατολισμου και πολιτικης δρασης, ναι ή ου??
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Βαλτε-ουμε κολλυρια, γυαλια και φακους επαφης, φασματογραφους δεν ξερω γω και αρχιστε να βλεπετε τους μεγατονους βιας γυρω μας και οχι μονο οπου βγαζει ματια.Να ειστε αυστηροι!Μπραβο καλα τα λες.
Αρχιδια βροντοσαυρου και PIPES διαμετρου αγωγου Μπουργκας - Αλεξανδρουπολης και βοηθητικων αγωγων.Δε μου αρεσει 50-100 μαλακες να κλεινουν πανεπιστημια και δρομους και να στερουν απο τους υπολοιπους απροσκοπτη εκπαιδευση και απροσκοπτη προσβαση στης δουλειες τους ή οπου θελουν να πανε, ουτε να σπανε περιουσιες αλλων ανθρωπων και ενιοτε να τους καινε κιόλας επειδη επανασταση.
Μπορω να σηκωθω ΑΥΣΤΗΡΟΣ απο τον καναπε και να σπασω τα κεφαλια τους και να τους στειλω στη Γυαρο μεχρι δευτερο βαθμο συγγενειας ή ακομα καλυτερα να κανουν παρεα στον Ζιζεκ (εξω απο τη χωρα) ή δεν πρεπει? Δε θα ειναι με βαση αυτα που μας περιγραφεις μια πολιτικη αποψη και δραση (πραγμα που μας παροτρυνεις να κανουμε) ή ξαφνικα θα μετατραπω σε υπήκοο και τσιρακι των αφεντικων επειδη το καψιμο και το κλεισιμο των δρομων ειναι 'πολιτικη πραξη' και επανασταση?
Αυτο που δεν θελετε να καταλαβετε μαλλον ειναι οτι οι 'καναπεδατοι υπηκοοι' εδω και πολλα χρονια επελεξαν να καθονται στον καναπε και να εκλεγουν αυτους που θελουν... και η πλειοψηφια αυτων που εκλεγονται (αρα και αυτων που τους ψηφιζουν) ειναι εναντια στους μαλακες που κλεινουν δρομους και καινε ξενες περιουσιες. Αυτο ΕΙΝΑΙ πολιτικη δραση. By proxy ισως, αλλα ετσι ειναι το πολιτευμα των τελευταιων ετων.
Οσο δικιο εχεις να βγαινεις στους δρομους και να καις για το πιστευω σου, τοσο εχω και εγω, όντας αυστηρος μετα απο παροτρυνση σου, να σου σπαω το κεφαλι για να μη το ξανακανεις. Μη παραπονιεσαι μετα.
-
Αρα παραδεχεσαι οτι το προβλημα δεν ειναι η βια ή το ξυλικι ο χουλιγκανισμος αλλα η ελλειψη προσανατολισμου και πολιτικης δρασης, ναι ή ου??
ΝΑΙ.
Το πρόβλημα ουσιαστικά είναι η έλλειψη πολιτικής παιδείας και η νοοτροπία κοτζαμπασιδισμού (βόλεψε το παιδί μου εφέντη κι εγώ θα σε ψηφίσω και ας είσαι ελλεεινό σκουλήκι).Η βία όμως είναι άκυρη ούτως ή άλλως.
Το σπάσιμο των πανεπιστημίων δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό εκτός από την εκτόνωση και τη δημιουργία εντυπώσεων.
Τόσα χρόνια γίνονται τα ίδια και το so called φοιτητικό κίνημα δεν άλλαξε τίποτα.Και για να δώσω ταμπέλα στον εαυτό μου:
Νεολίμπεραλ αριστερός πρώην ψηφοφόρος ΣΥΡΙΖΑ με δόσεις καναπεδισμού. -
Και για να δώσω ταμπέλα στον εαυτό μου:
Νεολίμπεραλ αριστερός πρώην ψηφοφόρος ΣΥΡΙΖΑ με δόσεις καναπεδισμού.Εσυ και ο τριντεντ εχετε δηλωσει πρωην ψηφοφοροι του ΣΥΡΙΖΑ. Μιας και τα χωνετε στον ΣΥΡΙΖΑ πρωι-μεσημερι-βραδυ , θα ειστε περιπτωσεις με διαταραχη πολλαπλης προσωπικοτητας κατα την οποια ο αλτερ εαυτος κατορθωσε να ελεγξει τη συμπεριφορα μονο μερικα λεπτα (οσο διαρκει η διαδικασια του να ριξεις τη ψηφο στο κουτι).
-
Ο χρήστης αεροζολ έγραψε:
Νεολίμπεραλ αριστερός πρώην ψηφοφόρος ΣΥΡΙΖΑ με δόσεις καναπεδισμού.Εσυ και ο τριντεντ εχετε δηλωσει πρωην ψηφοφοροι του ΣΥΡΙΖΑ. Μιας και τα χωνετε στον ΣΥΡΙΖΑ πρωι-μεσημερι-βραδυ , θα ειστε περιπτωσεις με διαταραχη πολλαπλης προσωπικοτητας κατα την οποια ο αλτερ εαυτος κατορθωσε να ελεγξει τη συμπεριφορα μονο μερικα λεπτα (οσο διαρκει η διαδικασια του να ριξεις τη ψηφο στο κουτι).
https://www.fbijobs.gov/index.asp
Θελουν λεει profilers, για τσεκαρε το.
-
Πολύ ωραία όσα λέτε, θα μου επιτρέψετε μια διόρθωση, δεν είναι καλό να γράφονται ανακρίβειες:
+συντάξεις σε αγάμητες θυγατέρες
Γαμημένες είναι.
-
Φτηνό τρολάρισμα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγούμενων χρόνων έχει ελάχιστη σχέση με το σημερινό brand name που χτίζει ο Τσίπρας.
Δεν έχω πρόβλημα που το παληκάρι μιμείται α λα Μητσικώστας τον Παπαντρέα αλλά με την επαναστατική παραμύθα που καλλιεργεί από το 2008 και με τον οτινανισμό που σήμερα λέει ο Σταθάκης κάτι και αύριο ο Στρατούλης λέει ακριβώς το αντίθετο και αν ερωτηθή ο πρόεδρας για το τι από τα δυο ισχύει, θα βγάλει κάποιο λόγο της δεκάρας για αντίσταση-αγώνα-κατοχή --> 'Δεν τα θέλουμε τα μνημόνια τους' (παλαμάκια).Αν νόμισες ότι είμαι από τα πασοκοειδή εκείνα που ψήφιζαν τόσα χρόνια κάποιον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ για χ λόγους και τώρα που η ομάδα ετοιμάζεται να βγει τσάμπιο λιγκ ακονίζουν τα μαχαιροπήρουνα, κάνεις τεράστιο λάθος.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Αυτη τη μαλακια με τους profilers την εχεις ξαναγραψει. Μαλλον θα το θεωρεις γαματο κολπο.
Παντως , ως ψυχιατρος μιλαω.
Οχι με την ιδιοτητα του ψυχιατρου και σε σχεση με αυτα που απαντησες στον gto : αυτο που λεει ο gto (και ειναι σαφες και δεν εχει καμια σχεση με 50 - 100 που σπανε και καινε ) ειναι οτι η αστικη κοινωνια ΔΕΝ ειναι μια ειρηνευμενη κοινωνια χωρις βια. Και αυτο γινεται περισσοτερο εμφανες οταν ακομη και οι βασικοι κανονες κοινωνικης ισορροπιας και του κρατους δικαιου καταργουνται.
Δλδ το να λες «καταδικαζω (το 'καταδικαζω' εμπεριεχει την εννοια της δικης = εξεταση δεδομενων και συνθηκων) τη βια απ’ οπου κι’ αν προερχεται» ΔΕΝ ειναι προασπιση της δημοκρατιας. -
Φτηνό τρολάρισμα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγούμενων χρόνων έχει ελάχιστη σχέση με το σημερινό brand name που χτίζει ο Τσίπρας.
Δεν έχω πρόβλημα που το παληκάρι μιμείται α λα Μητσικώστας τον Παπαντρέα αλλά με την επαναστατική παραμύθα που καλλιεργεί από το 2008 και με τον οτινανισμό που σήμερα λέει ο Σταθάκης κάτι και αύριο ο Στρατούλης λέει ακριβώς το αντίθετο και αν ερωτηθή ο πρόεδρας για το τι από τα δυο ισχύει, θα βγάλει κάποιο λόγο της δεκάρας για αντίσταση-αγώνα-κατοχή --> 'Δεν τα θέλουμε τα μνημόνια τους' (παλαμάκια).Αν νόμισες ότι είμαι από τα πασοκοειδή εκείνα που ψήφιζαν τόσα χρόνια κάποιον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ για χ λόγους και τώρα που η ομάδα ετοιμάζεται να βγει τσάμπιο λιγκ ακονίζουν τα μαχαιροπήρουνα, κάνεις τεράστιο λάθος.
Το ακριβο τρολαρισμα το εχεις εργολαβια εσυ, αρκουμαι στο φτηνο.
Δεν νομιζω τιποτα απ' αυτο που εγραψες. Ο,τι ειχα να γραψω σε σχεση με τη δηλωση σου οτι εισαι πρωην ψηφοφορος του ΣΥΡΙΖΑ το εγραψα.
-
Αυτη τη μαλακια με τους profilers την εχεις ξαναγραψει. Μαλλον θα το θεωρεις γαματο κολπο.
Παντως , ως ψυχιατρος μιλαω.
Οχι με την ιδιοτητα του ψυχιατρου και σε σχεση με αυτα που απαντησες στον gto : αυτο που λεει ο gto (και ειναι σαφες και δεν εχει καμια σχεση με 50 - 100 που σπανε και καινε ) ειναι οτι η αστικη κοινωνια ΔΕΝ ειναι μια ειρηνευμενη κοινωνια χωρις βια. Και αυτο γινεται περισσοτερο εμφανες οταν ακομη και οι βασικοι κανονες κοινωνικης ισορροπιας και του κρατους δικαιου καταργουνται.
Δλδ το να λες «καταδικαζω (το 'καταδικαζω' εμπεριεχει την εννοια της δικης = εξεταση δεδομενων και συνθηκων) τη βια απ’ οπου κι’ αν προερχεται» ΔΕΝ ειναι προασπιση της δημοκρατιας.
Οντως το εχω ξαναγραψει, το ειχε γραψει ενας αλλος πιο πριν εδω μεσα και το θεωρησα καλη ιδεα. Το θεωρω ακόμα.
Αν εισαι ψυχιατρος οντως, εχει εδω μεσα πολυ πραμα, θα κανεις χρυσες δουλειες.Για το αλλο τωρα, αν υπαρχει μια κοινωνια χωρις βια (μεταφραση: να μη παραπονιεται κανεις για την μεταχειριση που του τυγχανει), να την ακουσουμε και εμεις. Difficulty: Να υπαρχει περαν της θεωριας, οχι μονο στο βιβλιο μεσα.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]