-
Εαν καποιος γνωριζει μηχανικο με ειδικοτητα υδρολογου που ενδιαφερεται για εργασια ας μου κανει pm υπαρχει μια θεση για Τζεντα Σαουδικης Αραβιας σε πολυεθνικη...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εαν καποιος γνωριζει άντρα μηχανικο με ειδικοτητα υδρολογου που ενδιαφερεται για εργασια ας μου κανει pm υπαρχει μια θεση για Τζεντα Σαουδικης Αραβιας σε πολυεθνικη... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Η κοινωνία είναι 10 μύρια (χοντρικά).
Το σχόλιο μου έχει να κάνει με το ότι ο σεβάσμιος βιάστηκε να δικαιολογήσει αυτά που ορέγεται ο ίδιος (ΠΑΜΕ, κλείσιμο πανεπιστημίων, 'μαχητικές διαδηλώσεις').
Αυτά λοιπόν που έσπευσε να δικαιολογήσει (approved by Katruga) αγνοεί επιδεικτικά αν τα καταδικάζει σημαντική μερίδα της κοινωνίας.Μαχητικές διαδηλώσεις είπε δεν μίλησε για Μαρφίν όπως έκανες εσύ φυσικά. Αλλά έχεις καταντήσει χειρότερος και από Μιχελάκης εδώ μέσα.Στη λάσπη είσαι πρώτος, να καταλάβεις μια διαφορετική άποψη από αυτή του Mega δυσκολεύεσαι.
Ο άνθρωπος είπε ένα πολύ απλό πράγμα, άλλο το να κάνεις καταλήψεις και άλλο να δολοφονείς καταληψίες για να ανοίγεις σχολές. Δεν μπορούν αυτά τα δύο να έχουν το ίδιο όνομα, δηλαδή βία, διότι έτσι τα εξισώνεις.
Στο μυαλό των ανθρώπων δεν θεωρείται εγκληματική πράξη το τούρτωμα με το μαχαίρωμα τί να κάνουμε τώρα;
Επειδή στη Νέα Δημοκρατία θέλουν ό,τι δεν τους συμφέρει να το βαφτίζουν βία και να το καταδικάζουμε πρέπει να το κάνουμε;
Σόρρυ αλλά τόσο φτηνό μάρκετινγκ τρώνε μόνο κάτι Δαπίτες μετά την Αράχωβα. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ο παπανδρέου είναι ιδιώτης μανα μ και για να τον ακούσεις σκας απο 200+$ μέχρι κανα 400άρι, πιες λίγο καφέ μπας και στροφάρειςΑυτός δεν είναι ακόμα βουλευτής; Συνεχίζει να πληρώνεται από τη βουλή που έχει πάρει τώρα sabbatical;
Εβραιομασωνοι
Зыгмунт МінейкаΕαν καποιος γνωριζει άντρα μηχανικο με ειδικοτητα υδρολογου που ενδιαφερεται για εργασια ας μου κανει pm υπαρχει μια θεση για Τζεντα Σαουδικης Αραβιας σε πολυεθνικη...
-
Ο.Κ. ομορφα τα αστεια αλλα αν καποιος θελει εργασια και αφορολογητο εισοδημα ...υπαρχουν και τετοιες λυσεις...
-
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 08&catid=3
άλλα τις ο Νότης..
-
http://www.zougla.gr/greece/article/esp ... xaloliakou
Έσπασαν το γραφείο του αδελφού του Μιχαλολιάκου-Ανάληψη ευθύνης
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
http://www.zougla.gr/greece/article/espasan-to-grafiou-tou-adelfou-tou-n-mixaloliakouΈσπασαν το γραφείο του αδελφού του Μιχαλολιάκου-Ανάληψη ευθύνης
γιατι στο ρεπορταζ αναφερεται ως Μιχαλόλιας...?
αλλαξε επιθετο...? -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
http://www.zougla.gr/greece/article/espasan-to-grafiou-tou-adelfou-tou-n-mixaloliakou
Έσπασαν το γραφείο του αδελφού του Μιχαλολιάκου-Ανάληψη ευθύνης
γιατι στο ρεπορταζ αναφερεται ως Μιχαλόλιας...?
αλλαξε επιθετο...?ναι εχει αλλαξει επιθετο χρονια τωρα.Ποιος να ξερει τον λογο αραγε?
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Του ιδιωτικού τομέα;
Οι αμερικάνοι (το κράτος) τον πληρώνουν για τις υπηρεσίες που τους προσέφερε (προς το αμερικάνικο κράτος).
Ο ιδιωτικός τομέας (το CNN εν προκειμένω) απλώς χρησιμοποιείται από το αμερικάνικο κράτος.Τα 'ιδιωτικός τομέας' και 'εργαζόμενος' ούτε καν ως ειρωνεία δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.
Όταν μας ξεπούλησε, άπρεπη βάση του τραπεζικού συστήματος να πάρει προμήθεια.
Μα εάν έμπαινε κατ ευθεία σε λογαριασμό, κάποιο τσακάλι θα το έβγαζε στην φόρα. Τότε αυτό που του έγραψα εγώ και το μνημόνευσε όταν έδινε το δαχτυλίδι, σίγουρα θα γινόταν.
Σήμερα του τα δίνουν σε χοντρές δόσεις…..
Α. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
@αεροζολΟ σεβάσμιος Κατρούγκαλος μιλάει Ελληνικά.
Είναι λίγο βαρετό κάθε φορά να πλακώνουν 5-10 καλοθελητές με ρητορική επιπέδου 'Δεν εννοούσε αυτό ο ποιητής', 'Ααα εσύ αυτό κατάλαβες;' κλπ.Ο Κατρουγκαλος μιλαει ελληνικα και τα μιλαει καλα. Το τι καταλαβες εσυ απο αυτα που ειπε δεν το ξερω. Το τι εγραψες , ομως, υπαρχει (scripta manent) και το ξερω και δεν εχει καμια σχεση με αυτα που ειπε. Αν μετανιωσες γι’ αυτα που εγραψες πες το (ή μη το πεις) ,αλλα τα κλισεδακια αυτα ('καλοθελητες που πλακωνουν για να εξηγησουν τι εννοει ο ποιητης') ουτε καν εντυπωσεις δεν δημιουργουν πολυ δε περισσοτερο δεν εχουν καμια ουσια.
Η κοινωνία είναι 10 μύρια (χοντρικά).
Το σχόλιο μου έχει να κάνει με το ότι ο σεβάσμιος βιάστηκε να δικαιολογήσει αυτά που ορέγεται ο ίδιος (ΠΑΜΕ, κλείσιμο πανεπιστημίων, 'μαχητικές διαδηλώσεις').
Αυτά λοιπόν που έσπευσε να δικαιολογήσει (approved by Katruga) αγνοεί επιδεικτικά αν τα καταδικάζει σημαντική μερίδα της κοινωνίας.Το παράδειγμα για την απεργία το 19ο αιώνα ήταν ελαφρώς άκυρο γιατί η κοινωνική αποδοχή του δικαιώματος στην απεργία δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την κοινωνική αποδοχή των καφρίλων που γίνονται στα πανεπιστήμια.
Γαλήνιος και πράος ο σεβάσμιος αλλά όταν τον ρώταγαν 'ένα κι ένα πόσο κάνει;' αυτός απαντούσε 'Ξέρετε ο καθηγητής Μμμμύλερ, το 1875 είχε πει...'.
Ο Κατρουγκαλος προσπαθησε [και οι Πρετεντερης , Μιχελακης , Παγκαλος , Σωτη (χαιρομαι που δεν εχω αγορασει ουτε ενα βιβλιο του νουμερου, Γρυσπολακης ως οπαδοι της μη βιας τον διεκοπταν 'βιαια'] να βαλει τη παραμετρο της θελησης της πλειοψηφιας της κοινωνιας (γιατι , θεωρητικα και συμφωνα με το συνταγμα , πηγη καθε εξουσιας ειναι ο λαος) και το θεμα της διακρισης της βιας (κατηγοριοποιουμε την καθε πραξη και δεν τα κανουμε ολα ενα αχταρμα) τα οποια , οπως ειπα, ειναι αυτονοητα και βασικα.
Ειπε οτι ειναι υπερ των μαχητικων διεκδικησεων που εχουν την υποστηριξη της κοινωνιας . Δεν θυμαμαι να μιλησε για κατι συγκεκριμενο (ΠΑΜΕ, κλείσιμο πανεπιστημίων) .Σε ποια σημεια τον ρωτανε 'ένα κι ένα πόσο κάνει;' και δεν απανταει ; Εγω θυμαμαι τον Μιχελακη να ρωταει «καταδικαζετε τη βια ; ναι ή οχι ; ». Ειπε οτι ειναι υπερ των μαχητικων διεκδικησεων που ειναι νομιμοποιημενες στη συνειδηση της κοινωνιας. Ηταν σαφης , αλλα δεν μπορει να απαντησει με ενα «ναι» ή ενα «οχι».
Τεσπα δεν ειμαι ουτε δικηγορος του ουτε γραφειο τυπου του ουτε εχει νοημα να συζηταω με καποιον που διαστρεβλωνει , οποτε τελος.
-
-
Εσυ καταδικαζεις την βια;
-
@Garland
Δες το φύλο αγώνος. Αυτό που περιγράφεις είναι το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.@αεροζόλ
Έκατσα επίτηδες πέραν του χαβαλέ που σήκωνε το βίντεο να κάνω την Αθλητική Κυριακή του θέματος ακριβώς επειδή σε ένα καταιγισμό τρολαρίσματος, θα βρεθούν καλοθελητές να πουν 'Δεν κατάλαβες', 'Δεν θυμάμαι', 'Κάπου είπε', 'Κάπου νόμισα ότι είπε' κλπ.Κελάηδησε ωραιότατα και για ΠΑΜΕ και για Βουλή και για κρουαζερόπλοια και για πανεπιστήμια τα οποία και καθαγίασε και βάφτισε αδιακρίτως στην κολυμπήθρα του.
Αυτό ήταν και το βασικό σχόλιο μου ότι όταν καθαγιάζεις αδιακρίτως ό,τι ορέγεσαι και ό,τι είναι σύμφωνο με το brand equity που πρεσβεύεις δεν μπορείς να λες μετά χαριτωμενιές για το 19ο αιώνα και την στάση του Νίκα.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Αναμφίβολα φίλε μου, πρέπει προτού ρωτήσεις μια τέτοια ερώτηση, να προσδιορίζεις πρώτα το πολίτικο υπόβαθρο του ερωτούμενου. Έτσι η απάντηση του θα έχει μεγαλύτερο βάρος ή υπεκφυγές που εστιάζοντας θα στηλιτεύσεις.
Το θέμα είναι να ‘εκτιθέμεθα’ και όχι να ταμπουρωνόμαστε, και να κάνουμε μια πολιτική προπαγάνδα, πλέον ανθρώπινη, και εθνικά χρήσιμη. Αυτό θα το έλεγα και ενημέρωση στους αδαείς……..
Φιλικά
Α. -
Εθνικα χρησιμη σαν τα ντολμαδακια της Μαρικας (Θιοσχωρεστην) ή σαν το βυζι της Μιμης Αντωνινο;
-
[quote='g8777']Εθνικα χρησιμη σαν τα ντολμαδακια της Μαρικας (Θιοσχωρεστην) ή σαν το βυζι της Μιμης Αντωνινο;[/quote]
Λέγε τον έτσι εσύ και άμα πάρει φόρα, θα σου πει πως συγγενεύει ΚΑΙ με αυτόν
-
ΒΕΑΜΣ θελω να τον οδηγησω σιγα σιγα να θυμηθει ποιος πραγματικα ειναι: Αντονιτσι Ταγκουτσι.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Αναμφίβολα φίλε μου, πρέπει προτού ρωτήσεις μια τέτοια ερώτηση, να προσδιορίζεις πρώτα το πολίτικο υπόβαθρο του ερωτούμενου. Έτσι η απάντηση του θα έχει μεγαλύτερο βάρος ή υπεκφυγές που εστιάζοντας θα στηλιτεύσεις.
Το θέμα είναι να ‘εκτιθέμεθα’ και όχι να ταμπουρωνόμαστε, και να κάνουμε μια πολιτική προπαγάνδα, πλέον ανθρώπινη, και εθνικά χρήσιμη. Αυτό θα το έλεγα και ενημέρωση στους αδαείς……..
Φιλικά
Α.Ναι αλλά με το φινιστρίνι άσκησες βία στο παιδάκι
-
Ξέφυγες ,ξανά.[mod]
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]