-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Lafazanis...γραφικότερος πεθαίνεις...
'υπουργοποίηση Λαφαζάνη....' εάν το δω και προτοσέλιδο...Μη γινεσαι κακός, υπαρχει και το Στρατουλη
….εάν γίνουν ποτέ αυτοί υπουργοί + τον Γλέζο στην κυβέρνηση, θα ‘αυτοκτονήσω’ το πουλί μου με αλυσοπρίονο στο σύνταγμα!!!!!!!!.........
Α. -
How typical..
Κυρ Αντωνη απο σενα θα περιμενα να 'αυτοκτονησεις' το αλυσοπρίονό σου με το πουλι σου στο Συνταγμα.
-
O Στρατούλης έχει διαρροές όταν μιλάει (σάλια) ή μου φαίνεται; μπλιαχ
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
O Στρατούλης έχει διαρροές όταν μιλάει (σάλια) ή μου φαίνεται; μπλιαχ
Πάνο μου, όλοι έχουν μια ιδεολογία. Το θέμα είναι από ποιο νεκροταφείο με απολιθώματα του παρελθόντος ψώνισαν!.
Α. -
Εγώ ακόμα περιμένω κάποιον σοβαρό της αριστεράς να μας εξηγήσει το butthurt του SYRIZA με την παράδοση του κτιρίου στις πρυτανικές αρχές.
Μετά από 30 χρόνια κατάληψης, το κτίριο επιστρέφει στην επιμέλεια της πρυτανείας που οφείλει να το λειτουργήσει για τις ανάγκες του πανεπιστημίου.
Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου ο διάλογος που θα ακολουθούσε θα ήταν πάνω στο γιατί αυτό δεν συνέβη μέσα στις πρώτες 2 μέρες και συνέβη μετά από... 30 χρόνια.
Αντίθετα, στην Ελλάδα ακόμα και για αυτό ακούμε ανόητες δηλώσεις επιπέδου καταλήψεως γυμνασίου. Και δεν τις ακούμε από έφηβους που ακόμα προσπαθούν να καταλάβουν τι να κάνουν με το πουλάκι τους, αλλά από ανθρώπους που ενδέχεται να είναι η επόμενη κυβέρνηση. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εγώ ακόμα περιμένω κάποιον σοβαρό της αριστεράς να μας εξηγήσει το butthurt του SYRIZA με την παράδοση του κτιρίου στις πρυτανικές αρχές.Μετά από 30 χρόνια κατάληψης, το κτίριο επιστρέφει στην επιμέλεια της πρυτανείας που οφείλει να το λειτουργήσει για τις ανάγκες του πανεπιστημίου.
Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου ο διάλογος που θα ακολουθούσε θα ήταν πάνω στο γιατί αυτό δεν συνέβη μέσα στις πρώτες 2 μέρες και συνέβη μετά από... 30 χρόνια.
Αντίθετα, στην Ελλάδα ακόμα και για αυτό ακούμε ανόητες δηλώσεις επιπέδου καταλήψεως γυμνασίου. Και δεν τις ακούμε από έφηβους που ακόμα προσπαθούν να καταλάβουν τι να κάνουν με το πουλάκι τους, αλλά από ανθρώπους που ενδέχεται να είναι η επόμενη κυβέρνηση.http://athanasiadis-lawyers.blogspot.gr ... _1300.html
-
και που να μαθει ο Χ.Λ. οτι (συμφωνα με καποια δημοσιευματα, δεν ξερω ποσο αληθη ειναι) καποιοι κατεφυγαν ηδη στη δικαιοσυνη, επικαλουμενοι αυτον τον νόμο...
*** edit, συντακτικο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και που να μαθει ο Χ.Λ. οτι (συμφωνα με καποια δημοσιευματα, δεν ξερω ποσο αληθη ειναι) καποιοι κατεφυγαν ηδη στη δικαιοσυνη, επικαλουμενοι αυτον τον νόμο... -
Απ όσο ξέρω δέν ισχύει χρησικτησία για ακίνητα του δημοσίου, όσα χρόνια και να περάσουν.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Απ όσο ξέρω δέν ισχύει χρησικτησία για ακίνητα του δημοσίου, όσα χρόνια και να περάσουν.το ΤΑΙΠΕΔ δεν μπορει να πουλησει εκατονταδες ακινητα του δημοσιου λογω προσφυγων πολιτων για χρησικτησια....
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Να και οι circle jerksΣυνέχισε απτόητος. Βρέχει άλλωστε, δεν υπάρχει περίπτωση να σε φτύνουν...
Ωστόσο οξύτατη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός του Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε: «**Δεν ήξερα ότι η Αστυνομία μπορεί να λειτουργεί και ως κλέφτης **σε αυτή τη χώρα. Να πηγαίνει χαράματα και να εισβάλλει στο Πολυτεχνείο, κλείνοντας τους γύρω δρόμους, και να παρουσιάζει εικόνα πολιορκημένης πόλης».
Αλητες αστυνομικοι...εκλεψαν τις μολοτοφ απο τα παιδια!
Λαφαζάνης... Τι θα ήθελε δηλαδή, να τους στείλουν γραπτή πρόσκληση;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Να και οι circle jerks
Συνέχισε απτόητος. Βρέχει άλλωστε, δεν υπάρχει περίπτωση να σε φτύνουν...
The fucks i give για τη γνώμη και για το τι 'ξέρουν' για μένα κατι τσοπάνηδες σαν τον τρίφτη και το 'παρεάκι' τους στα internetz.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ωστόσο οξύτατη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός του Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε: «**Δεν ήξερα ότι η Αστυνομία μπορεί να λειτουργεί και ως κλέφτης **σε αυτή τη χώρα. Να πηγαίνει χαράματα και να εισβάλλει στο Πολυτεχνείο, κλείνοντας τους γύρω δρόμους, και να παρουσιάζει εικόνα πολιορκημένης πόλης».
Αλητες αστυνομικοι...εκλεψαν τις μολοτοφ απο τα παιδια!
Λαφαζάνης... Τι θα ήθελε δηλαδή, να τους στείλουν γραπτή πρόσκληση;
Παραπονιέται ο άνθρωπος.
Τόσα λεφτά έδωσε στον Παπαδημούλη να αγοράσουν όλα αυτά τα υλικά (και πιπέρι - δεν ξέρω τι το κάνουν τόσο πιπέρι) και πήγε η αστυνομία και τα κατάσχεσε.Τώρα ξανά αγορές και τρεχάματα.
-
Και μολις ο ΣΥΡΙΖΑ γινει κυβερνηση και ο Λαφαζανης υπουργος, θα τους επιστρεψει τα κετασχεμενα και οι λεβεντες θα πανε να ριμαξουν την Κουμουνδουρου αφου θα'ναι πια το συμβολο της εξουσιας.....
-
Εγώ ακόμα περιμένω κάποιον σοβαρό της αριστεράς να μας εξηγήσει το butthurt του SYRIZA με την παράδοση του κτιρίου στις πρυτανικές αρχές.Μετά από 30 χρόνια κατάληψης, το κτίριο επιστρέφει στην επιμέλεια της πρυτανείας που οφείλει να το λειτουργήσει για τις ανάγκες του πανεπιστημίου.
Αντίθετα, στην Ελλάδα ακόμα και για αυτό ακούμε ανόητες δηλώσεις επιπέδου καταλήψεως γυμνασίου. Και δεν τις ακούμε από έφηβους που ακόμα προσπαθούν να καταλάβουν τι να κάνουν με το πουλάκι τους, αλλά από ανθρώπους που ενδέχεται να είναι η επόμενη κυβέρνηση.
Σίγουρα σοβαρός και δογματικός δεν υπάρχει, διότι είναι ανελαστικός, τουτέστιν απροσάρμοστος στο σήμερα. Κατά συνέπεια φίλε μου, σε βλέπω να γερνάς και να μην παίρνεις απάντηση…….
Και τον Χρηστό να τους προσέφεραν, θα τους βρομούσε.
Η αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και μόνον, είναι ότι το χειρότερο πολιτειακό σύστημα, και για αυτούς είναι αυταπόδεικτο γεγονός και τακτική. Εραστές του χάους και της οπισθοδρόμησης. Ορκισμένοι να υποστηρίζουν τους παραβατικούς, που κατά το μάλλον και ήττον, εκείνη δημιούργησαν με την αλλοπρόσαλλη πολίτικη τους.
Τους αγώνες και της στερήσεις που έχουν υποστεί οι πολίτες αυτής της χώρας, ποντάροντας σε μια νέα Ελλάδα όπως την ονειρευόμαστε, δεν θα την αλλοτριώσουν οι σεσημασμένοι μπαχαλάκιδες.
Α. -
Διαλειμμα.
Χθες καθομουν σε ενα σουφλατζιδικο και βλεπω να περνα απο μπροστα μου ενας μεσηλικας θα ελεγα με φορμα . Ηταν μουσκεμα απο τον ιδρωτα αφου ποιος ξερει ποσα χλμ εκανε με τα ποδια.Σερνονταν κυριολεκτικα.
Οκ λεω. Μετα απο ενα δυο λεπτα κοιταω μεσα στο μαγαζι και βλεπω τον ανθρωπο αυτον να εχει μπροστα του μια πιατελα σουβλακια και να 'μαρσαρει'. Με κοιταζε με μισος . Ενταξει ομως. Ημουν μισος απο αυτον.
Καληνυχτα! -
ποσα σουφλακια εφαγες και σε κοιταζε ετσι ρε Κουπεα?
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Διαλειμμα.
Χθες καθομουν σε ενα σουφλατζιδικο και βλεπω να περνα απο μπροστα μου ενας μεσηλικας θα ελεγα με φορμα . Ηταν μουσκεμα απο τον ιδρωτα αφου ποιος ξερει ποσα χλμ εκανε με τα ποδια.Σερνονταν κυριολεκτικα.
Οκ λεω. Μετα απο ενα δυο λεπτα κοιταω μεσα στο μαγαζι και βλεπω τον ανθρωπο αυτον να εχει μπροστα του μια πιατελα σουβλακια και να 'μαρσαρει'. Με κοιταζε με μισος . Ενταξει ομως. Ημουν μισος απο αυτον.
Καληνυχτα!
Τρώγοντας εσύ σουβλάκια θα σε κοιτούσα, και θα γύριζα το κεφάλι αλλού….. ένεκα χοληστερίνη. Μα εσύ μας εγκαταλείπεις χειροτέρα από την παραμονή αυτής!!!!....
Α. -
Πρωτοχρονιας;
-
http://www.tanea.gr/news/greece/article/5036366/h-katalhpsh-krathse-30-xronia/Ο SYRIZA τι butthurt τραβάει;
εάν κ εφόσον ισχύει ότι επί 30 χρόνια τελουσε υπο κατάληψη , συγνώμη αλλά οι πρυτάνεις που θήτευσαν κατά καιρούς θα εξεταστούν ώστε να αποδειχθεί τι ενέργειες είχαν κάνει προκειμένου να άρουν την κατάσταση αυτη?
Υ.Γ
Επέστρεψα από διακοπές , καλό χειμώνα σε όλον τον κόσμο και να έχουμε όλοι υγεία !!
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]