-
Μια που αναφεθηκε η Βασουλα ξερει κξαποιος την ηλικια της?? προσπαθουσε παντα να την κρυβει....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Μια που αναφεθηκε η Βασουλα ξερει κξαποιος την ηλικια της?? προσπαθουσε παντα να την κρυβει....Μωρέ, ας δηλώνει η ταυτότητα πως είναι 18. Στην πραγματικότητα πάντα ήταν χάλια!
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Μια που αναφεθηκε η Βασουλα ξερει κξαποιος την ηλικια της?? προσπαθουσε παντα να την κρυβει....τρελή προσπάθεια όντως
9/12/1944 = 68
http://el.wikipedia.org/wiki/Β�% ... E%BF%CF%85
-
Και επειδή τον Δεκ 2008, την είδα απο κοντά (και επι 30 λεπτά συνεχόμενα στα 3 μέτρα), ήταν ομορφότερη απ΄αυτό που περίμενα να αντικρύσω (κοινώς βλέπεται άνετα και ήταν πιό αδύνατη), ενώ -διαβάζοντας και γώ τώρα την πραγματική της ηλικία- δεν την έκανα για πάνω απο 55-56 (σήμερα το πολύ 60) ετών.
**Ασχετο: **Σήμερα, μου άφησε 'κουσούρι' τύπος 50άρης, καλοβαλμένος, στο PAUL της Πανεπιστημίου, ο οποίος αγόρασε 'στο χέρι' μία τάρτα κόστους 3,60€ και θέλησε να πληρώσει με πιστωτική καρτα.
Για κάποιο λόγο δεν πέρναγε και επειδή ήμουν δίπλα του, τον είδα να 'ψάχνει' το πορτοφόλι του στη θήκη με τα ψιλά αλλά και στη θήκη χαρτονομισμάτων, και ΟΝΤΩΣ: ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΙΑ.
Ζήτησε συγνώμη και.... εγκατέλειψε. Τυχαία 'ατυχία' ή όχι, .... η επιστήμη ερευνά !!! -
άμα έχεις συνηθίσει να πληρώνεις με κάρτα δεν νομίζω οτι είναι δύσκολο να σου συμβεί να ξεμείνεις απο χαρτονομίσματα.
δεν βλέπω πως θα μπορούσε να τη γλιτώσει σε 'τυχαία' ατυχία, οπότε για γνήσιο μου κάνει. -
Όσο πιο 'καλοβαλμένος' είσαι τόσο λιγότερα μετρητά έχεις συνήθως. Γενικώς η χρήση μετρητών είναι δείκτης 'υπανάπτυξης'. Ξέρω άνθρωπο με 400.000 ευρώ το χρόνο εισόδημα, ο οποίος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στην ως άνω θέση, απλά θα είχε άλλες 3-4 κάρτες.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ντάξει,πίσω από κάθε σκάνδαλο που εμπλέκονται γαλάζια μπουμπούκια υπάρχει ΠΑΝΤΑ μία οργανωμένη προσπάθεια αποσταθεροποίησης του πολιτεύματος, το έχουμε εμπεδώσει.Γελάτε, γελάτε, αλλά ο κίνδυνος είναι υπαρκτός, δεν είναι εξ ευωνύμων αλλά εκ δεξιών και δεν πρόκειται για τη ΧΑ!
Νέο κόμμα με αρχηγό τον γιο του βασιλιά, Παύλο;
το νέο κόμμα «θα καλύπτει το κενό αξιοπιστίας που παρουσιάζει η Νέα Δημοκρατία και το έλλειμμα δημοκρατίας για το οποίο εγκαλείται η Χρυσή Αυγή». Όπως λέγεται τα ατού του κόμματος θα είναι η στήριξή του σε νέα και άφθαρτα πρόσωπα.
για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
-
Ε!!! τωρα πλεον με την βικι... ειναι ευκολο αλλα στα νιατα της ουτε το διπλωματικο διαβατηριο δεν την εγραφε!!! βρωμες κυκλοφωρουσαν βεβαια,,,
-
Εφαρμόζει το σχέδιο της κυβέρνησης: αγοράστε τα πάντα με πλαστικό χρήμα για να εισπράτεται άμεσα ο φπα.
-
λες γιαυτο ο ΓΑΠ να εξαφανισε τα μετρητα απο ολους;
-
3.60€ ήταν, που να πάρει η ευχή. Ούτε 5 € δεν έχεις μαζί σου ?
Πάντως, δεν θά 'θελα νά 'μουν τη συγκεκριμένη στιγμή στη θέση του . -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
3.60€ ήταν, που να πάρει η ευχή. Ούτε 5 € δεν έχεις μαζί σου ?
Πάντως, δεν θά 'θελα νά 'μουν τη συγκεκριμένη στιγμή στη θέση του .τώρα που το γράφεις....πανάκριβη η τάρτα.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ξέρω άνθρωπο με 400.000 ευρώ το χρόνο εισόδημα, ο οποίος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στην ως άνω θέση, απλά θα είχε άλλες 3-4 κάρτες.Δεκτό, και ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ 3-4 ΚΑΡΤΕΣ, το πρόσεξα και αυτό όταν άνοιξε το πορτοφόλι, αλλά ούτε προσπάθησε να συνεχίσει τη συναλλαγή. Ισως να αισθάνθηκε άσχημα - αμήχανα και ο ίδιος, τι να πώ............
τώρα που το γράφεις....πανάκριβη η τάρτα.
Ήταν η φτηνή, τέτοια πήρα και γώ. Είχε τις περισσότερες στα 4,20€ !
-
Εγώ το καλοκαίρι για να μην κυκλοφορώ με πορτοφόλι έπαιρνα μόνο τις κάρτες μαζί μου.
Πολλές φορές τύχαινε όχι 5, αλλά ούτε 1 ευρώ να μην έχω πάνω μου, αλλά προγραμματίζεις κάπως και τι έχεις να κάνεις.
Αν είναι να πας παραλία για παράδειγμα δε νομίζω να πληρώνεις τον ομπρελά με κάρτα. -
Αν πας Γαλλία και τους δεις να πληρώνουν με επιταγή για €10 δεν θα έχεις άλλες απορίες
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Λευτεριά στη Βίκυ!!!
Όταν ο Άκης και η Βίκυ έδιναν 1.360 ευρώ το βράδυ και 550 ευρώ για κρασί
Το αρχείο του ίδιου του πρώην υπουργού “μιλάει” για το βίο και την πολιτεία του ζεύγουςΈνα ταξίδι στον μακρινό και εξωτικό Άγιο Μαυρίκιο στοίχισε κάτι παραπάνω... αλλά το ζεύγος, είναι πλέον γνωστό, είχε να δώσει...
Δεκέμβριος και ο Άκης Τσοχατζόπουλος με τη Βίκυ Σταμάτη αναζήτησαν λίγες στιγμές χαλάρωσης στα ζεστά νερά του Αγίου Μαυρικίου στον Ινδικό Ωκεανό.
Ήταν ημέρες γιορτινές, άλλαζε ο χρόνος, το ζεύγος φαίνεται το έριξε έξω. Δεν εξηγείται αλλιώς, αφού κάθε βράδυ πλήρωναν για τη σουίτα τους 1.360 ευρώ. Βλέπετε το ξενοδοχείον Oberoi είναι έξι αστέρων, δεν είναι για πτωχούς...
Σύμφωνα με το “Βήμα” το κόστος της σουίτας δεν ήταν το μεγαλύτερο. Στα στοιχεία που βρέθηκαν στο αρχείο του Άκη Τσοχατζόπουλου εκείνες της ημέρες το ζεύγος είχε ρομαντικά τετ-α-τετ σε πανάκριβα εστιατόρια που κόστισαν 2.000 ως και 3.000 ευρώ.
Μόνο το κρασί του ρεβεγιόν κόστισε 550 ευρώ.Όλα αυτά το 2005, όταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε αρχίσει να βγαίνει απ' το κάδρο της κεντρικής πολιτικής σκηνής...
Το ρεπορτάζ είναι ψευδέστατο : δεν υφίσταται Άγιος Μαυρίκιος
Καλά πέρα από αυτό, σιγά το απλησίαστο ξενοδοχείο. Παραλίγο θα πήγαινα εκεί γαμήλιο, απλά επέλεξα να πάω σε άλλο ξενοδοχείο. Όχι πως αν θες να φας λεφτά δεν μπορείς, αλλά τα νουμερα μου φαίνονται τρελή παπατζα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το ρεπορτάζ είναι ψευδέστατο : δεν υφίσταται Άγιος Μαυρίκιος
Καλά πέρα από αυτό, σιγά το απλησίαστο ξενοδοχείο. Παραλίγο θα πήγαινα εκεί γαμήλιο, απλά επέλεξα να πάω σε άλλο ξενοδοχείο. Όχι πως αν θες να φας λεφτά δεν μπορείς, αλλά τα νουμερα μου φαίνονται τρελή παπατζα.
Το σκέφτηκα αλλά απέφυγα να θίξω το 'φτηνιάρικο' του δωματίου για να μη σκανδαλίσω τους νοικοκυραίους του φόρουμ
-
Ειδικά αν σκεφτείς ότι για γαμήλιο δώρο ο πεθερός μας πήρε ομόλογο ΕΔ, ξέρεις απο αυτά που αποδείχτηκαν μαλλιαρά Θα είχα πάει για ένα μηνα ρε πουστημ
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
και επειδή ήμουν δίπλα του, τον είδα να 'ψάχνει' το πορτοφόλι του στη θήκη με τα ψιλά αλλά και στη θήκη χαρτονομισμάτων, και ΟΝΤΩΣ: ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΙΑ.Δεκτό, και ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ 3-4 ΚΑΡΤΕΣ, **το πρόσεξα και αυτό **όταν άνοιξε το πορτοφόλι,
Βρε dbekos μήπως μπαίνοντας ο χριστιανός στο PAUL είχε χρήματα και τα 'χασε' μυστηριωδώς στην ουρά; Το λέω γιατί ο συνωστισμός στο PAUL σε ώρες αιχμής είναι μεγαλύτερος κι από αυτόν στο λιμάνι της Σμύρνης το 1922
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν πας Γαλλία και τους δεις να πληρώνουν με επιταγή για €10 δεν θα έχεις άλλες απορίεςΤο έβλεπα 'κατά συρροήν' απο Αμερικανούς το 1998. Επιταγή και για χρήματα λιγότερα απο 10 $ (και πάθαινα εγκεφαλικό).
Αλλά εδώ είναι (ακόμα) Ελλάδα κύριος !.. Το λέω γιατί ο συνωστισμός στο PAUL σε ώρες αιχμής είναι μεγαλύτερος κι από αυτόν στο λιμάνι της Σμύρνης το 1922
Η 'ουρά' έχει κοπεί τις καθημερινές αισθητά, κάποια Σάβατα είναι 'μακρυά' !
Και σήμερα, στα 5 λεπτά που έκατσα μέσα , ήμασταν απο 3 έως 5 άτομα max, φεύγοντας άφησα 1 πελάτη στο ταμείο, ενώ ομολογώ ότι τα 3-4 τραπεζάκια που έχει ήταν γεμάτα, με σύνολο καθημένων 8-10 άτομα.
Over and out!
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]