-
Κωστής Πολύζος: Τα δάκρυα της μάνας στο «Φως στο Τούνελ» (Βίντεο)
Πέντε χρόνια μετά την εξαφάνιση και τον εντοπισμό του πτώματος του Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα Κοζάνης, έρχονται νέες συνταρακτικές εξελίξεις στην υπόθεση του στυγερού εγκλήματος, με τον εισαγγελέα Κοζάνης να δίνει εντολή για τη σύλληψη του πατριού και της ίδιας της μητέρας του 23χρονου, με την κατηγορία της δολοφονίας.
http://www.stroumfaki.org/2016/01/blog-post_426.html -
-
Παρακολουθω στη Τσαπανιδου την αφηγηση του παππου του μικρου που απηγαγε ο συζυγοκτονος πατερας του και πραγματικα με επιασε θλιψη. Αυτο το παιδι χρειαζεται τεραστια ψυχολογικη υποστηριξη μετα απο αυτα που περασε. Παρ ολο που ο πατερας του τον αφησε νηστικο του ελεγε ψεμματα συμφωνα με τον παππου για την μητερα του αυτος ελεγε στους αστυνομικους οτι ο πατερας του ειναι καλος.
Απιστευτο παιδι πραγματικα!!!!!!!....Μπραβο του....!!!! -
Τρελό γέλιο η Ελλάδα
Καθώς παρακολουθώ από μακριά πια τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, κοντεύω να κάνω καινούργιο συκώτι από τα γέλια. Ένα από τα πιο αστεία των τελευταίων ημερών ήταν το κόψιμο της παράστασης του ΕΘνικού Θεάτρου -του έργου στο οποίο υπήρχαν και αποσπάσματα από το ημερολόγιο του Σάββα Ξηρού- αλλά, κυρίως, ένα από τα επιχειρήματα αυτών που ήταν κατά του ανεβάσματος της παράστασης.
Έλεγαν λοιπόν όλοι αυτοί οι πολύ ευαίσθητοι άνθρωποι, ως ατράνταχτο επιχείρημα, πως είναι απαράδεκτο το Δημόσιο και οι Έλληνες πολίτες να πληρώνουν για το ανέβασμα μιας παράστασης που περιέχει και απσοσπάσματα από το βιβλίο του Σάββα Ξηρού.
Καλά, έπεσα κάτω από τα γέλια.
Σε μια χώρα που χρεοκόπησε πριν από έξι χρόνια χωρίς οι πολίτες να δουν ποτέ τον λογαριασμό του χρέους, σε μια χώρα που καταργήθηκε η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, σε μια χώρα που οι πολίτες επί έξι χρόνια πληρώνουν απίστευτους φόρους για να ξεχρεώνουν ελληνικές, γαλλικές και γερμανικές τράπεζες, κάποιοι λένε πως είναι έγκλημα να ανεβαίνει μια παράσταση με τα χρήματα των Ελλήνων.
Να μη σε νοιάζει για τα 300 δισεκετομμύρια που πληρώνεις και κανείς δεν σου είπε από πού προέκυψαν, και να γίνεσαι έξαλλος για μερικές χιλιάδες ευρώ για το ανέβασμα μιας παράστασης.
Το ακόμα πιο αστείο είναι πως αυτό το προφανές δεν το επισημαίνει κανείς.
Και το πάρα πάρα πάρα πολύ αστείο είναι πως, αυτοί που τους ακούνε, κάθονται και το συζητούν.
Και κανείς δεν προσέχει πως κάποιοι από αυτούς που έσκιζαν τα ρούχα τους υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης όταν οι χρυσαυγίτες κατέβαζαν μια παράσταση, τώρα δεν είναι καθόλου υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης.
Γιατί;
Γιατί είναι αγορασμένοι. Από ολιγάρχες, πολιτικά τζάκια και πρεσβείες.
Τρελό γέλιο σας λέω.
Καλή διασκέδαση!
(Το σύνθημα στη φωτογραφία είναι από τοίχο της Λεμεσού.)
http://pitsirikos.net/2016/01/τρελό-γέλιο-η-ελλάδα/#ixzz3yphaqvKH -
Την έκανε και ο pitsirikos από την Ελλάδα; Θρήνος για την πατρίδα...
-
Εχει αυτα τα drones που τα αγοραζουν τυποι για να κανουν μλκιες και μεχρι και σε αερολιμενες τα πετουν δημιουργοντας προβληματα σε προσγειωσεις και απογειωσεις αεροπλανων. Βρηκαν εναν τροπο εξοντωσης τους.
-
Εχτες την επεσαν στο διαδικτυο και στην τηλεοραση τον Παντελιδη που ενταξει εκανε ενα λαθος οχι τεραστιο και ζητησε συγνωμη.
Σημερα ολοι εσεις τι θα κανετε που ειναι νεκρος σε τροχαιο;
Θα βαλετε την μασκα του θλιμενου; Μετα τα χτεσινα μπινελικια θα αρχισετε τα σημερινα κλαματα;
Σας χαλασε και σε εσας τους δημοσιογραφους τα ρεπορταζ. Θα του τα σερνατε ΚΑΙ σημερα για εναν στιχο για τα κατεχομενα.
Αλλα ξερετε το παιχνιδι. Απο σκουπιδι που θα τον κανατε με τα ρεπορτζ και σημερα με την δυναμη της τηλεορασης που εχετε, για να γραψετε νουμερα τηλεθεασης θα τον βγαλετε ηρωα.
Καρναβαλια των ακρων.Κυπριακό 'φάουλ' Παντελίδη: Θυμίζεις σκάρτη γκόμενα που τριγυρνά στα Κατεχόμενα
Το τραγούδι σχολιάστηκε μάλιστα εντόνως και στα κανάλια της Κύπρου. Ιδού ένα δείγμα από την εκπομπή 'Για σένα':
'Αν τον ρωτήσει κάποιος για την ιστορία, δεν θα την ξέρει', λέει ο παρουσιαστής. 'Πάντως, έπρεπε να του πουν να μην το κυκλοφορήσει. Να τον προλάβουν', συμπληρώνει το πάνελ του παραπάνω βίντεο.
http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/music/kypriako-faoyl-pantelidh-thymizeis-skarth-gkomena-poy-trigyrna-sta-katexomena.3910793.html
Και μερικα σχολια πικροχολα για το ατοπημα που νεκρου πλεον Παντελιδη με τα κατεχομενα:
Νομίζω χρειάζεται μια σοβαρή ανάλυση του πώς οι στίχοι του Παντελίδη επηρεάζουν την εξωτερική πολιτική της χώραςΓια τράβα ρε Παντελίδη στο Ισραήλ και να πεις:
'ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ'
Για την αλητεία ρεTόσες μπούρδες του Παντελίδη έχετε ακούσει. Έπρεπε να θίξει το εθνικοπατριωτικό σας για να τον κράξετε.
— Giannis Mitropoulos (@GiannisMitro) February 16, 2016vonapartis @vonapartis1
'' Με εκανες να πω αμαν..
οπως το σχεδιο Κοφι Αναν..''
δικο σου Παντελιδη.. βαλτο στο δευτερο κουπλεΠατήρ Κακόψυχους @DEADWING1982
''Θυμίζεις σκάρτη γκόμενα που τριγυρνά στα Κατεχόμενα.''
Για να γλυτώσεις από τον Παντελίδη πας και στη Γη του Πυρός,σιγα...Nick Nakas @nnakas74
Για τράβα ρε Παντελίδη στο Ισραήλ και να πεις:
'ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ'
Για την αλητεία ρεΜαρινογαμπρός @Marinos_Nomikos
- Παντελίδη, πώς τολμάς να τραγουδάς για την Κύπρο;
- Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα;
Δεν ειπε ο ανθρωπος τπτ πολυ προκλητικο για να του την πεσουν τοσο σκληρα. Τεσπα. Η κοινωνια της υπερβολης. Προκαλεσε, αλλα οχι τοσο για να προκαλεσει αυτην την Αντιδραση απο ΜΜΕ και λοιπους. Τωρα ομως....θα κλαψουμε για αυτον που εχτες καταριομασταν.
-
Ξυλοκόπησαν δημοσιογράφο του ΘΕΜΑτος
Είχε μπει στο νεκροτομείο με κρυφή κάμερα να βγάλει φωτογραφίες του Παντελίδη!Ξυλοκοπήθηκε ο δημοσιογράφος του ΘΕΜΑτος Στρατής Λιμνιός από συγγενείς του Παντελή Παντελίδη χθες το μεσημέρι στο Ασκληπιείο Βούλας, όταν επιχείρησε να μπει με κρυφή κάμερα στο νεκροτομείο για να βγάλει φωτογραφίες. Λέγεται μάλιστα ότι η Ελένη Φουρέιρα του επιτέθηκε φραστικά αποκαλώντας τον “βρωμοδημοσιογράφε” εξοργισμένη με την κίνηση του να εκμεταλλευτεί με τέτοιον τρόπο τον πόνο για το χαμό του άτυχου τραγουδιστή.
http://www.enimerosi24.gr/
Δεν εχει λιγη αξιοπρεπεια ο 'δημοσιογραφος'; Αν ειναι. Γιατι πολλοι ειναι οτι δηλωσουν. Αν παντως ειναι δηλωμενος στην ΕΣΗΕΑ σημερα πρεπει να φαει ξηλωμα με διαδικασιες εξπρες. Ποση ξεφτυλα κουβαλανε καποιοι πανω τους; -
Η λογική λέει οτι στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ... 'είναι πολλά τα λεφτά Άρη... '
Απλά τα πράγματα... -
**Τι λέει ο δημοσιογράφος που «έφαγε ξύλο» στο νοσοκομείο απο φίλους του Παντελίδη **
“Θέλω τώρα που νιωθω καλύτερα να ενημερωσω για το τι πραγματικά συνέβη σήμερα στο πλαίσιο κάλυψης ρεπορτάζ για τον αδικοχαμενο Παντελή Παντελιδη διότι έχουν γραφτεί απιστευτες ανακρίβειες που αδικουν και εμένα και ενδεχομένως και την άλλη πλευρά που εξεδηλωσε την οργή της εναντίον μου το μεσημέρι στην είσοδο το τονιζω και ΟΧΙ στο εσωτερικό του νοσοκομείου της Βούλας.Στο πλαίσιο ρεπορτάζ πλησιασα όντως στο σημείο στην είσοδο στην προσπάθεια μου να έχω ένα φωτογραφικό καρέ από τους συγγενείς και όσους εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σημείο.
Κάτι που είχε καταγραφεί ούτως η άλλως από άλλους άρα δε θα είχα κάτι παραπάνω άλλωστε δεν έστειλα ΠΟΤΕ φωτογραφία από το κινητό μου. Τραβω λοιπόν δύο καρέ με πλάτη τις νοσοκομες που συνοδεύουν τη μητέρα του ατυχου καλλιτέχνη το τονιζω π λ α τ η… και οπισθοχωρω θεωρώντας ότι δε θέλω να κάνω κάτι άλλο…
Δεν τραβηξα ούτε κρυφά φωτογραφία δεν λειτούργησα σκοτεινά δεν είχα κρυφή κάμερα η κάτι άλλο σχετικό. Ξαφνικά νιωθω ένα τρανταγμα στην πλάτη από κάποιον εκ του φιλικου περιβάλλοντος ο οποίος μου βάζει τις φωνές κατανοω ότι δεν υπάρχει λόγος να κρατησω τα δύο ασημαντα καρε και του λέω πως θα σβησω τις φωτογραφίες μπροστά του χωρίς δεύτερη κουβέντα κάτι που κάνω αμέσως. Μπροστά στα μάτια του ελέγχεται το κινητό μου το οποίο του ζητώ να μη μου το σπάσει αλλά να το ελέγξει.
http://www.fnews.gr/ti-leei-o-dimosiografos-pou-efage-ksylo-sto-nosokomeio-apo-filous-tou-pantelidi/
Δεν ξερω. Οι ανθρωποι που θελει να τους φωτογραφισει ο καθε δημοσιογραφος, τραβανε μεγαλο ζορι. Εχουν χασει το παιδι τους. Ειναι σοκαρισμενοι. Ειναι σε μια αθλια ψυχολογικη κατασταση. Ευαλωτοι.
Ειναι σεβασμος να πηγαινει στην εισοδο, αλλα οχι μεσα, αλλα εξω, αλλα οταν ειχαν την πλατη γυρισμενη, να βγαζει ο αλλος φωτογραφιες για να βγαλει φραγκα; Να ρευστοποιησει τον πονο της οικογενειας του και να γεμισει την τσεπη του;
Σαν τα κορακια πανε και την πεφτουν σε συντετριμενους ανθρωπους στο νοσοκομειο. Για να 'φανε' να βγαλουν χρημα. Ε αυτο δεν ειναι δουλεια. Αυτο ειναι απανθρωπο. Αστον να πονεσει ησυχος τον χαμο του παιδιου του. Σπασε απο εκει. Τραβα αλλου. Υπαρχουν και προσωπικες στιγμες. Θανατος εχει μπει και εσυ πας να τον βγαλεις φωτογραφια;
Δλδ δεν εχουν δικαιωμα ψυχικης προστασιας και οχι επιπλεον πιεσης απο οση τους προκαλει το σκοτωμενο παιδι τους, οι χαροκαμενοι γονεις;
Που νομιζουν αυτα τα τυπακια με την καμερα στο χερι οτι ειναι; Σε κλαμπακι; Σε κανενα πανυγηρακι και πανε να αποθανατισουν την χαρα και το γλεντι; Και παει να μιλησει και απο πανω; Να μας πει τι; Οτι τα σκατα δεν βρωμανε; -
Και λιγες εφαγε. Τετοιες στιγμες ειναι ΑΥΣΤΗΡΑ προσωπικες, και τα κορακια κανουν ο,τι μπορουν για τα φραγκα.
Αλλωστε το ορωτο θεμα εχει δειξει το ποιον του...τοτε με τον Φυσσα μοστραρανε φωτο του πεθαμενου σαν αποκλειστικοSent from my iPad using Tapatalk
-
Λοτσάρη: Η οργισμένη ανάρτηση για το θάνατο του Παντελίδη: «Χθες τον βρίζατε. Άσχετοι, υποκριτές»
Ένα πρόσωπο που δεν περιμέναμε, η Νίνα Λοτσάρη, έκανε μια οργισμένη ανάρτηση για το θάνατο του Παντελίδη και συγκεκριμένα για όσους πριν τον έβριζαν και τώρα είναι ψευτο-στεναχωρημένοι.Με αφορμή τα όσα έλεγαν τις προηγούμενες μέρες για το τελευταίο τραγούδι του Παντελίδη, που ερμήνευσε στην Κύπρο: ««Με συγχωρείς για τα επόμενα, μα έχω εξετάσει τα ενδεχόμενα πλέον θυμίζεις σκάρτη γκόμενα, που τριγυρνά στα κατεχόμενα», η Λοτσάρη ξέσπασε:
«Το πιο πρόστυχο είναι ότι όσοι χθες τον έβριζαν και τον υποτιμούσαν με εξευτελιστικό τρόπο στα πάνελ για έναν παρερμηνευμένο στίχο σήμερα ήταν δήθεν στεναχωρημένοι και με κατεβασμένα μούτρα. Υποκριτές! Άξεστοι! Καλό σου ταξίδι αγόρι μου... Η ψυχούλα σου ήταν ανοιχτή σε όλο τον κόσμο».
http://www.tff.gr/article.asp?catid=36034&subid=2&pubid=130291660
Εχει @@ για να τα χωνει ανοιχτα. Βεβαια μετα απο αυτο, ισως να 'εξαφανιστει απο τα πλατο των 'δημοσιογραφων'. Η δημοκρατικη τους συμπεριφαρα δεν σηκωνει αρνητικη κριτικη. Εδω δεν καθονται να κανουν αυτοκριτικη. Τι να λεμε τωρα. -
Καλά έκανε, και λίγα τους είπε...
Έχουμε χάσει το μέτρο, γενικώς, εσχάτως δε και την τσίπα.... -
Ψυχολογικά ράκος η Σκορδά – Έκλεισε τον λογαριασμό της στο instagram
Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες με την Φαίη Σκορδά.. Αφορμή στάθηκε η σκληρή κριτικής της απέναντι στον Παντελή Παντελίδη.
**Η παρουσιάστρια αποκάλεσε τον τραγουδιστή «αμόρφωτο» **με αποτέλεσμα να ακούσει τα εξ αμάξης στους λογαριασμούς που διατηρεί στο διαδίκτυο..
Όπως είναι λογικό η παρουσιάστρια το έχει πάρει κατάκαρδα όλο αυτό το χαμό που δημιουργήθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly έχει μετανιώσει για όλα αυτά που είπε για τον άτυχο τραγουδιστή..
Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα.. Καιρός είναι ο κόσμος να γυρίσει την πλάτη στα σκουπιδοεκπομπές που μόνο δηλητήριο βγάζουν για την τηλεθέαση..
Και καλό θα είναι να βουτάνε την γλώσσα στο μυαλό πριν βγάλουν χολή για κάποιον..
http://www.trelokouneli.gr/psichologika-rakos-i-skorda-eklise-ton-logariasmo-tis-sto-instagram/
Ειπα να μην γραψω γιατι εδω στην Ελλαδα, τα λες εξω απο τα δοντια και κοιτας παντου δαγκανιες πανω σου. τεσπα. Δεν πρεπει καποια στιγμη οσοι δεν ασκουν κριτικη με αξιοπρεπεια, να γευτουν αυτα που δινουν στον κοσμο; Να τους επιστραφουν οσα κανουν; Καλη ειναι η ελευθερη τηλεοραση. Οχι η ασυδοτη, η χωρις ελεγχο τηλεοραση. Υπαρχει Δημοσιογραφικος Κωδικα Δεοντολογιας. Που στα κομματια πηγε;
Ο κοσμος καλα εκανε και αντεδρασε. Για τις βρισιες ενταξει. Δεν ειναι το καλυτερο. Ομως η αγανακτηση που προκαλουν στον κοσμο, οδηγει και σε μπινελικι. Και ο κοσμος σημερα ειναι πιεσμενος απο την οικονομικη κατασταση. Δεν εχει αναγκη να ανοιγει την τηλεοραση και να βλεπει εξυπνακηδες να στηνουν πανελς και να γελανε και να ειρωνευονται και να χαχανιζουν με το ατοπημα ή το λαθος καποιου επωνυμου. Θεμιτη η κριτικη. Με σεβασμο ομως. Και ο αλλος ανθρωπος ειναι. Ο Παντελιδης, απο την ανταποκριση του κοσμου φανηκε οτι ηταν αξιολογος ανθρωπος και αδικα δεχθηκε αυτην την φτηνη γεματη μικροτητα επιθεση απο τυπακια που δεν κοιτανε λιγο και τα δικα τους ελλατωματα στον καθρεπτη.
Και επηδει θα τεθει το θεμα της Ελευθεριας της Εκφρασης. Παντου υπαρχουν ορια. Δεν ειμαστε στην ζουγκλα οπου τα ορια μπαινουν απο τον ποιο δυνατο. Στις δημοκρατιες τα ορια μπαινουν απο τους νομους περι σεβασμου της προσωπικοτητας και τηρησης κωδικα δημοσιογραφικης δεοντολογιας για την περιπτωση της τηλεορασης.
Αν δει κανεις τον Κωδικα Δημοσιογραφικης Δεοντολογιας, θα ψαξει να βρει Τι Τηρειται απο αυτον:
http://www.cmcc.org.cy/code_practice2_gr.html#general -
Ρίξτε μια ματιά παίδες. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ ... _9949.html
-
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
Ρίξτε μια ματιά παίδες. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ ... _9949.htmlΠολλα λεγονται, (δεν ξερω για το συγκεκριμενο) και πολλα γραφονται. Απο αληθειες μεχρι ιστοριες συνομωσιας. Οτι πει ο γιατρος....Που και ο γιατρος ειδικα στα νοσοκομεια λεγανε για καποιους γιατρους που συνταγογραφουσαν φαρμακα συγκεκριμενων φαρμακοβιομηχανιων γιατι οι φαρμακευτικοι επισκεπτες. Τεσπα, εγω τουριστα ειμαι εδω. Οποιος θελει ας ψαξει. Στην Ελλαδα ολοι, αθωοι. Οποτε...
Στις ΗΠΑ ομως κατι γινεται, ολο και κατι μαθαινει ο κοσμος, ολο και καποιον τσιμπαει η δικαιοσυνη. Εχει και καποια καλα η Αμερικη. Τοτε με αυτην την γριπη των πτηνων κατι 'κακα' παιδια βρηκαν στην Αμερικη των επιχειρησεων μια συμπτωση:''Άλλωστε, η τακτική μυστικοπάθειας και απόρρητου της Roche εξηγείται και από το γεγονός ότι… μεγαλομέτοχος της συνεργαζόμενης εταιρίας Gilead Sciences είναι και ο Ντόναλντ Ράμσφελντ, το «γεράκι» στο υπουργείο Άμυνας επί προεδρίας του υιού Τζορτζ Μπους! Το 2005, με την έξαρση διεθνούς πανικού λόγω του SARS και της γρίπης των πτηνών, ο Ράμσφελντ είχε κάθε λόγο να πανηγυρίζει κερδίζοντας πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια σε λίγες εβδομάδες, όταν η μετοχή της Gilead πέταξε από τα 35 στα 47 δολάρια, χάρη στις πωλήσεις του Tamiflu!
Αυτά βλέπουν οι πολίτες και δυσπιστούν όλο και περισσότερο απέναντι στους επιστήμονες και τα επιτεύγματα της ιατρικής. Και αυτή είναι μάλλον η χειρότερη συνέπεια από την αναξιοπιστία** πολλών «ειδικών» που δεν διστάζουν να κερδοσκοπήσουν σε βάρος της δημόσιας υγείας.**'
http://www.stokokkino.gr/article/7389/EKTOSBretania-Tamiflu-des-elpides-antibiosisrn
Ο Ραμσφελντ κατα συμπτωση λιγο πριν ηταν Υπουργος Αμυνας των ΗΠΑ. -
Χαμός «στον αέρα»… η Πάνια συμπαθεί τη Ρούπα! Άγριο κράξιμο από τους τηλεθεατές! (ΒΙΝΤΕΟ)
«Πήγε να ελευθερώσει τον άντρα της, έχει παιδί μαζί του. Δεν μπορώ να την δω αντιπαθητικά. Δεν μπορώ να πω ότι μου είναι ιδιαιτέρως αντιπαθής η Πόλα Ρούπα, για να είμαι ειλικρινής. Αυτό που έκανε, αντικειμενικά, είναι κάτι παράνομο, κακό. Δεν μπορώ, όμως, να μη δω και μια πλευρά της συμπαθητικά, χωρίς όλο αυτό που κάνει να το θεωρώ σωστό και εννοείται ότι είναι κατακριτέο. Είναι μια γυναίκα θαρραλέα, αυτό θέλει πολύ μαγκιά για να το κάνεις. Δεν προτείνω να την θαυμάσει κανείς. Παίρνουν τηλέφωνο και με βρίζουνε; Δεν πειράζει, τι να κάνω; Δεν μπορώ να μην λέω και την αλήθεια μου. Πώς θα γίνει δηλαδή; Ας παίρνουν τηλέφωνο να με βρίζουν γιατί είπα ότι συμπαθώ ένα μέρος από την προσωπικότητα της Πόλας Ρούπα. Τι να κάνω, αφού μου είναι συμπαθής; Να πάω σε διαφημιστικό διάλειμμα;», είπε μεταξύ άλλων η Αννίτα Πάνια.
http://www.paraskhnio.gr/xamos-ston-aera-i-pania-sympathei-ti/ -
Με την είδηση αυτή θυμήθηκα το δικαστήριο στο Λονδίνο. Δίκαζαν έναν άραβα δισεκατομμυριούχο. Για βιασμό.
Τελικά αθωώθηκε. Είχε πει κάτι, σαν '.. αυτή τυχαία έπεσε πάνω του και τότε ... έγινε η σεξουαλική επαφή'.China executes mining tycoon Liu Han, who had links to ex-security tsar Zhou Yongkang
Wiki:
Liu Han (Chinese: 刘汉; pinyin: Liú Hàn; 25 October 1965[1] – 9 February 2015) was a Chinese billionaire businessman, the former chairman of the conglomerate Hanlong Group, with interests in power generation and mining. His assets were officially valued at 40 billion yuan (US$6.4 billion). He was convicted of murder, running a mafia-style gang, and many other charges, and executed in February 2015.
-
Απόστολος Γκλέτσος: 'Ξεσαλώνει' το twitter μετά την αποκάλυψή του πως πήγε με άνδρα!
Ξαφνικά αναρωτήθηκε αν είναι ο μόνος στην Ελλάδα που παραδέχεται πως έχει πάει με άντρα... Μάλιστα στη συνέχεια είπε την εξής ατάκα: 'Το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές πάντα! Στην Ελλάδα ο μόνος που έχει πάει με άντρα είμαι εγώ, εντάξει!'Στη συνέχεια ήρθε το... γλέντι στο twitter κι εμείς διαλέξαμε τα πιο... 'ανώδυνα' tweets!
Φωνάζει η γυναικα μου ΝικολαΕ γυρνά το ψάρι.... Τι λες μωρή δεν παίζουνε με αυτά,σούσι θα φάμε #gletsos- Είδα στον ύπνο μου ψάρι! Τι σημαίνει;
- Θα έχεις Γκλέτσο σύντομα!
#gletsos
Α ρε Ερατω, μας το φαγε το παλικαρι ο Μαρκος #gletsos
Με αυτα και με αυτα οταν θα ψηνω ψαρια θα σκεφτομαι τον Γκλετσο #gletsos
Πως κανετε ετσι ρε με αντρα ειπε οτι εχει παει οχι με τσιπουρα #gletsos
http://www.tlife.gr/Article/Apostolos-Gkletsos-KSesalonei-to-twitter-meta-tin-apokalypsi-toy-pos-pige-me-andra/0-9-97451.html
Τα μπερδευει τα πραματα με τα ψαρια ο Αποστολης. Δλδ αν πει οτι το Ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι, τι θα
εννοει;
-
Ο Κωστας-Χανια ειχε ρωτησει για αυτο αν θυμαμαι το θεμα. Ετυχε ενας φιλος να μου στειλει email και να ειναι αυτο το θεμα. Τωρα ο καθενας αναλογα με το πως το κρινει. Τι να πω....Μπορει να ειναι συμπτωση, μπορει να μην ειναι.
Για να ειμαι ειλικρινης, γιατι δεν μου αρεσει να κρυβω την αποψη μου. Προσωπικα, την ολιστικη ιατρικη δεν μπορω να την δεχθω. Οταν η επισημη ιατρικη που βασιζεται στο πειραμα, στην ερευνα, υιοθετησει καποιες τεχνικες ή και ολη την ολιστικη, τοτε θα βασιστω.
Υπαρχουν τετοιοι γιατροι (δεν ξερω και κατα ποσο ειναι γιατροι, επιστημονες) που σου δινουν το νερο του Καματερου που λεει ο λογος για να γινεις καλα απο ολα. Δλδ να ξεχασω την Φραπελια; Ε δεν μπορω. Ας κρινει ο καθενας οπως νομιζει.Τραγικό: Βρέθηκαν δολοφονημένοι οι γιατροί που ανακάλυψαν στα παιδικά εμβόλια ένζυμα που προκαλούν αυτισμό (ΒΙΝΤΕΟ)
Αποκάλυψη δολοφονήθηκαν οι γιατροί ολιστικής ιατρικής στην Φλόριδα των ΗΠΑ που ανακάλυψαν την απάτη τους!!Έτσι, βασικά …ο θάνατος των γιατρών αυτών σχετίζεται με το ότι είχαν βρει τη θεραπεία για τον καρκίνο ή είχαν βρει την επιτυχή θεραπεία του αυτισμού. Οι γιατροί είχαν την έρευνα και την απόδειξη ότι τα εμβόλια που κάνουν στα πολύτιμα παιδιά μας προκαλούν καρκίνο και αυτισμό !! Και αυτό, προφανώς, γίνεται συνειδητά και σκόπιμα! Ο γιατροί που σκοτώθηκαν στη Φλόριντα είχαν συνεργαστεί και ετοιμάζονταν να δημοσιοποιήσουν τις πληροφορίες.
http://tilegrafima.gr/world1/item/20035-tragiko-vrethikan-dolofonimenoi-oi-giatroi-pou-anakalypsan-sta-paidika-emvolia-enzyma-pou-prokaloyn-aftismo-vinteo
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]