-
Επειδή μας τα έχετε κάνει κρόσσια με το υπερατού της απεργίας (έτσι γενικά) θα παραθέσω αυτό που έγραψε ο Trident αλλά το κάνατε γαργάρα:
Αυτο που σου περιεγραψα δεν ειναι απεργια για δικαια αιτηματα, αλλα εκβιασμος των κοπροσκυλων απο κοπροσκυλα εις βαρος ολων των υπολοιπων, για να βγαλουν κανα φραγκο παραπανω, οχι για να ζησουν αλλα επειδη μπορουσαν. Εκβιασμος που πετυχαινε παντα και εμενε ατιμωρητος. Μη τα συγχεεις.
Επισης η απεργια δεν ειναι θεσμος ειναι δικαιωμα, οταν ολοι το γαμανε καταπως τος γουσταρει,οπως στις δυο δεκαετιες που ανεφερα, τοτε γινεται ΘΕΣΜΟΣ, κατι σαν τους Ολυμπιακους αγωνες, σε τακτα χρονικα διαστηματα.Κατάχρηση φίλοι μου. Υπέρμετρη και ασύδοτη κατάχρηση από τους ίδιους και τους ίδιους.
Το δικαίωμα στην απεργία και την διαδήλωση είναι ιερό. Τα παράπονά σας στις γνωστές κουράδες που το κατάντησαν κουρέλι.
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Οχι και φταίχτες. Ποτέ. Βολεμένοι. Στα καλύτερα. Και με τους μεν και με τους δε, ακλόνητοι/ακούνητοι, σαν το παιχνίδι παιχνίδι 'στρατιωτάκια.. κλπ'.
Ε βεβαια οι εργαζομενοι φταινε και μαλιστα οχι ολοι αλλα οι συνδικαλιστες
Δεν φταινε οι κυβερνησεις που τις κοινωνικοποιουσαν και μετα τις ιδιωτικοποιουσαν, ουτε για τον ορισμο ημετερων στις διοικησεις, ουτε για τα 'πλακακια' με τον εκαστοτε ιδιοκτητη, ουτε τα θαλασσοδανεια, ουτε τιποτα τετοιο.Στην Ελλαδα ο συνδικαλισμος φταιει για ολα.
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
Το δικαίωμα στην απεργία και την διαδήλωση είναι ιερό.Παπάρια μάντολες.
Συζητάτε. Δεν τα βρίσκεται ή δεν γουστάρετε. Χωρίζουν ομορφα και πολιτισμένα οι δρόμοι σας. Ο εργάτης έτσι κι αλλιώς μπορεί χωρίς αφεντικά. Τι όχι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αλλα αντι αλλων, οπως παντα!!! Το δικαιωμα στην απεργια θα το εχεις ακουσει φανταζομαι. Αν οχι, καλο ειναι να ανοιξεις κανενα βιβλιο κοινωνικης και πολιτικης επιστημης.Τους παπαρες αυτους που βριζεις εσυ τους ψηφισες. Οποτε ασε την ηθικολογια γιατι απλα γελιοποιεισαι.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
To δικαίωμα στην απεργία ναί, το έχω ακούσει όταν κάτι σήμαινε, όπως το καταντήσατε το καταξεφτιλήσατε και κανείς δεν πέρνει πια στα σοβαρά τις απεργίες γιατί κατά 99% γίνονται για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με το κοινό καλό, αλλά για το καλό μόνο των συνδικαλιστών, της εσωτερική τους ανακατάταξης σε ΓΣΕΕ και λοιπές κομματικές σφηγκοφωλιές.
Μακάρι να γελοιοποιούμουνα εγώ για να ανεβαίνατε εσείς στον αφρό από τον πάτο, αλλά με τέτοια μυαλά όλοι γελάνε με τις ασυναρτησίες που διαβάζουν, έκανα λόγο και για άλλα αρκετά θέματα αλλά όπως συνήθως οι απαντήσεις είναι αστειότητες επί προσωπικού και η μπάλα στην εξέδρα.
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εντάξει φοβερό ποστ. Εσύ τι είσαι; Ροζ;
Sent from Corsair's brick
Γιατί σώνει και καλά πρέπει να είμαι χρωματισμένος ?
Μόνο αν έχω χρωματιστή ταμπέλα δικαιούμαι δια να ομιλώ που έλεγε και ο αλλήστου μνήμης Κουτσόγιωργας ?Ξέρω γω. Επειδή ταμπελιαζεις και τσουβαλιαζεις απο χόμπυ είπα να ρωτησω. Αφιερωμενο http://youtu.be/9NUOI5uMeuo
Δυστυχώς για μένα δεν τεμπελιάζω, δουλεύω μήνες τώρα και τα σαββατοκύριακα για να πληρώνω τις υποχρεώσεις μου χωρίς να μιζεριάζω, πηγαινοέρχομαι από τον τόρνο στο CAD και δεν μπορώ να αντισταθώ στις αηδίες που διαβάζω, στις μονοκόμματες ξύλινες απόψεις του ΄30 και στις αριστερές ιδεολογίες με τις δεξιές τσέπες, προσπαθώ να καταλάβω πως συνάδουν όλα τούτα αλλά μάλλον είναι είναι μικρό το μυαλό μου και δεν πιάνει όλη αυτή την υπέρβαση του αριστερού που γίνεται δεξιό και τούμπαλιν.
Αλλά κατάλαβα ότι εσύ και άλλοι δεν έχετε ποτέ κάνει λάθη, δεν έχετε ποτέ παραδεχθεί ότι σφάλατε για κάτι, δεν γίνατε ποτέ κοψοχέρηδες προς χάρη της σταθερότητας της απόφασης σας και λιδωρείται με άνεση όσους κατάλαβαν ότι στην πλάτη τους έχει στηθεί 40 χρόνια τώρα ένα μεγαλειώδες πάρτι που φεύ, αυτοί δεν ήταν ποτέ καλεσμένοι όχι για να λάβουν μέρος, αλλά για να ζήσουν με αξιοπρέπεια, συνεχίστε έτσι, να μην καταλαβαίνεται την κοροϊδία, συνεχίστε να βρίζεται και να κατηγορείται όσους κατάλαβαν επί τέλους έστω και πολύ αργά τι γίνεται για αυτούς χωρίς αυτούς, συνεχίστε να ζείτε στην κοσμάρα σας, αν και κάτι μου λέει ότι είστε οι βολεμένοι που γκρίνιαζαν στο Σύνταγμα επειδή σαν έκοψαν τις λούφες και τις παραλλαγές.
-
Ταμπελιαζω όχι τεμπελιαζω
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
To δικαίωμα στην απεργία ναί, το έχω ακούσει όταν κάτι σήμαινε, όπως το καταντήσατε το καταξεφτιλήσατε και κανείς δεν πε΄ρνει πια στα σοβαρά τις απεργίες γιατί κατά 99% γίνονται για λόγους που ψδεν έχουν να κάνουν με το κοινό καλό, αλλά για το καλό μόνο των συνδικαλιστών, της εσωτερική τους ανακατάταξης σε ΓΣΕΕ και λοιπές κομματικές σφηγκοφωλιές.Μιλάς δηλαδή για τους συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που ψήφιζες;
αλλά με τέτοια μυαλά όλοι γελάνε με τις ασυναρτησίες που διαβάζουν
Όντως γελάσαμε και σήμερα. Ο Μιράζ βέβαια δεν γέλασε γιατί ζαλίστηκε.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
To δικαίωμα στην απεργία ναί, το έχω ακούσει όταν κάτι σήμαινε, όπως το καταντήσατε το καταξεφτιλήσατε και κανείς δεν πε΄ρνει πια στα σοβαρά τις απεργίες γιατί κατά 99% γίνονται για λόγους που ψδεν έχουν να κάνουν με το κοινό καλό, αλλά για το καλό μόνο των συνδικαλιστών, της εσωτερική τους ανακατάταξης σε ΓΣΕΕ και λοιπές κομματικές σφηγκοφωλιές.
Μιλάς δηλαδή για τους συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που ψήφιζες;
Δηλαδη το ΚΚΕ εναντιωνοταν στις απεργιες;
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Οχι και φταίχτες. Ποτέ. Βολεμένοι. Στα καλύτερα. Και με τους μεν και με τους δε, ακλόνητοι/ακούνητοι, σαν το παιχνίδι παιχνίδι 'στρατιωτάκια.. κλπ'.
Δεν φταινε οι κυβερνησεις που τις κοινωνικοποιουσαν και μετα τις ιδιωτικοποιουσαν, ουτε για τον ορισμο ημετερων στις διοικησεις, ουτε για τα 'πλακακια' με τον εκαστοτε ιδιοκτητη, ουτε τα θαλασσοδανεια, ουτε τιποτα τετοιο.Στην Ελλαδα ο συνδικαλισμος φταιει για ολα.
Ξέρεις γράμματα; Αν ναι μήπως έχεις μυωπία; Διάβασες πουθενά να γράφω ότι είναι φταίχτες; Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται και όποιος έχει τη σφίγγα, σφίγγεται.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
To δικαίωμα στην απεργία ναί, το έχω ακούσει όταν κάτι σήμαινε, όπως το καταντήσατε το καταξεφτιλήσατε και κανείς δεν πε΄ρνει πια στα σοβαρά τις απεργίες γιατί κατά 99% γίνονται για λόγους που ψδεν έχουν να κάνουν με το κοινό καλό, αλλά για το καλό μόνο των συνδικαλιστών, της εσωτερική τους ανακατάταξης σε ΓΣΕΕ και λοιπές κομματικές σφηγκοφωλιές.
Μιλάς δηλαδή για τους συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που ψήφιζες;
Δηλαδη το ΚΚΕ εναντιωνοταν στις απεργιες;
Το ΚΚΕ έχει συγκεκριμένη γραμμή μόνιμης διεκδίκησης. Πάντως στην ΓΣΕΕ ποτέ δεν ήταν διοικούσα δύναμη και άρα δεν μπορείς να πεις πως ο σκοπός ήταν οι συνδικαλιστικές θεσάρες. Επειδή δε η ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ κλπ δεν εκφράζουν το ΚΚΕ, δημιουργήθηκε το ΠΑΜΕ.
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Ξέρεις γράμματα; Αν ναι μήπως έχεις μυωπία; Διάβασες πουθενά να γράφω ότι είναι φταίχτες; Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται και όποιος έχει τη σφίγγα, σφίγγεται.
Βολεμενοι ε ? Βολεμενος ο εναεριτης, βολεμενος ο εργατης μεταλειου, βολεμενος ο χειριστης στα καμινια της ΛΑΡΚΟ.
Αυτα ειναι τα καλυτερα ?Οσο για την μυγα, το βρηκες ειμαι ΕΕ εδω και 24 χρονια και ισως απο τους ελαχιστους που αρνηθηκαν διορισμο στο δημοσιο
-
Το ΚΚΕ έχει συγκεκριμένη γραμμή μόνιμης διεκδίκησης. Πάντως στην ΓΣΕΕ ποτέ δεν ήταν διοικούσα δύναμη και άρα δεν μπορείς να πεις πως ο σκοπός ήταν οι συνδικαλιστικές θεσάρες. Επειδή δε η ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ κλπ δεν εκφράζουν το ΚΚΕ, δημιουργήθηκε το ΠΑΜΕ
.
Το οποιο ΠΑΜΕ εναντιωνονταν στις απεργιες;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ταμπελιαζω όχι τεμπελιαζωSent from Corsair's brick
Tι είναι αυτό ? Αττική σύνταξη ?
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Ταμπελιαζω όχι τεμπελιαζω
Tι είναι αυτό ? Αττική σύνταξη ?
Νεολογισμός. Αυτός που κολλάει ταμπέλες. Τα γράφουν αυτά στα ιντερνετζ. Πάντως δεν είπα πουθενά πως τεμπελιαζεις οποτε τζάμπα χτυπησες overboost.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Βολεμενοι ε ? Βολεμενος ο εναεριτης, βολεμενος ο εργατης μεταλειου, βολεμενος ο χειριστης στα καμινια της ΛΑΡΚΟ.
Αυτα ειναι τα καλυτερα ?Οσο για την μυγα, το βρηκες ειμαι ΕΕ εδω και 24 χρονια και ισως απο τους ελαχιστους που αρνηθηκαν διορισμο στο δημοσιο
Φέρε την μύγα πίσω λοιπόν
Ειλικρινά συγχαρητήρια. Ειλικρινά. Πρέπει να σε βάλουν σε βιβλίο και να σε δειγματίζουν ως παράδειγμα προς μίμιση. Εγώ όταν το έκανα με ρώταγαν σοβαρά αν είμαι καλά, να παω να κοιταχτώ και με κόσμισαν με διάφορα κοσμητικά (και μη κόσμια) επίθετα.....
Οσον αφορά τους 'βολεμένους' αναφερόμουν σε όσους 'αγωνίζονται' για ένα καλύτερο αύριο. Τα εισαγωγικά, μπορεί να τα καταλάβει όποιος έχει έλάχιστη επίγνωση του πως λειτουργησε - λειτουργεί ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα, ο οποίος 'αγωνίζεται' για να βολέψει/να αρπάξει/να κερδίσει σε βάρος άλλων και των ίδιων των εργαζόμενων. Ο συνδικαλισμός που ποτέ δεν ανέλυσε σε βάθος το επιχειρείν για να διεκδικήσει σε βάθος χρόνου το καλύτερο για τους εργάτες (τους εναερίτες κλπ), αλλά νοιάστηκε για τα κεφάλια και τις πολιτικές εντολές που λάμβανε (στο μεγαλύτερο ποσοστό, όχι παντού, όχι πάντα).
Και φυσικά στους 'βολεμένους' δεν ξεχνάμε και τους επαγγελματίες αριστεριτζήδες, αερολόγους πολιτικούς που μας έχουν ζαλίσει τα ούμπαλα με τον δήθεν αγώνα τους με τις Αργεντινές και τους Τσάβες και τις @@λογίες τους για τα δίκαια και τα ιερά δικαίωματα (της πάρτης τους βεβαίως βεβαίως για να μη χάσουν το βόλεμα). -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το ΚΚΕ έχει συγκεκριμένη γραμμή μόνιμης διεκδίκησης. Πάντως στην ΓΣΕΕ ποτέ δεν ήταν διοικούσα δύναμη και άρα δεν μπορείς να πεις πως ο σκοπός ήταν οι συνδικαλιστικές θεσάρες. Επειδή δε η ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ κλπ δεν εκφράζουν το ΚΚΕ, δημιουργήθηκε το ΠΑΜΕ
.
Κάνουμε διαγωνισμό της πιο ηλίθιας ερώτησης;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
.
Κάνουμε διαγωνισμό της πιο ηλίθιας ερώτησης;
Κανω μια συγκεκριμενη ερωτηση στον συντροφο,δεν θυμαμαι να σε ενένταξα σε καποιο quote ή να ρωτησα κατι για το ΝΒΑ
Το ΠΑΜΕ ηταν ποτε κατα των απεργιων;
-
Το Παμε διελυσε τους Αγανακτισμενους καποτε..
-
- Κάποιοι συνδικαλιστές υποστήριζαν απεργίες και λοιπες κινητοποιήσεις στα πλαίσια της ιδεολογίας τους
- Κάποιοι άλλοι συνδικαλιστές υποστήριζαν απεργίες και λοιπες κινητοποιήσεις ανάλογα με το αν το μητρικό σκάφος ήταν στην κυβέρνηση ή στην αξιωματική αντιπολίτευση (εκ περιτροπής)
- Την πλειοψηφία και τον έλεγχο των συνδικαλιστικων οργανώσεων τον είχαν στις περισσότερες περιπτώσεις αυτοί της περίπτωσης (2)
- Επί τριάντα χρόνια και βάλε, αυτό που βλέπαμε ως συνδικαλισμό ήταν σε έναν μεγάλο βαθμό η συνέχιση της διαμάχης του δικομματισμού με άλλα μέσα.
- Οπότε τι πιο λογικό από το να βαφτίσουμε τον συνδικαλισμό ως την πληγή του έθνους και να κατηγορούμε (κυρίως) τους τραμπάκουλες της περίπτωσης (1)
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Το Παμε διελυσε τους Αγανακτισμενους καποτε..Τρομερό κίνημα και με συνοχή. Αν μπορει κανεις να το αποκαλέσει κίνημα
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]