-
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι αριστεροί φίλοι μας που θέλουν να πάρουν φαλάγγι και να δέρνουν τους ναζιστές είναι ότι ο μαύρος φασισμός παίζει ακόμα καλύτερα από αυτούς το παιχνίδι της βίας και του εκφοβισμού.
-
Είχε κόσμο το πανηγύρι που στήσανε οι άπλυτοι εδώ στα βόρεια.
Κάτι καμένους κάδους (γιατί η καθαριότητα είναι φασισμός), μια κατεβασμένη τζαμαρία σε ενα μαγαζί με κουστούμια (γιατί μπορούν) και κάτι αντιφασίστες περίεργοι με μαδέρια (κανονικά οχι κονταρια απο σημαία) στα χέρια. Αυτά είδα τουλάχιστον.
Γιατί φασισμός είναι οι αλλοί
-
Έτσι κι αλλιώς η γη θα γίνει κόκκινη
Ή κόκκινη από ζωή ή κόκκινη από θάνατο
Θα φροντίσουμε εμείς γι’αυτό
Έτσι πρέπει να γίνει
Έτσι θα γίνει -
Ο χρήστης SAXOGUS έγραψε:
Έτσι πρέπει να γίνει
Έτσι θα γίνειΌταν χορεύεις μάτια μου
ζηλεύουν οι γοργόνες
κι απ’ το χορό σου τρέμουνε
στην πίστα οι κολώνες -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι αριστεροί φίλοι μας που θέλουν να πάρουν φαλάγγι και να δέρνουν τους ναζιστές είναι ότι ο μαύρος φασισμός παίζει ακόμα καλύτερα από αυτούς το παιχνίδι της βίας και του εκφοβισμού....τόσο το καλύτερο για σένα...
-
Τι ακριβώς θέλεις να πεις;
-
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι αριστεροί φίλοι μας που θέλουν να πάρουν φαλάγγι και να δέρνουν οποιους δε συμφωνουν μαζι τους, είναι ότι ο μαύρος φασισμός παίζει ακόμα καλύτερα από αυτούς το παιχνίδι της βίας και του εκφοβισμού.Το εφτιαξα.
-
...ότι θα γλυτώσουμε από τους αριστερούς!.. αυτό δεν είναι που θέλεις διακαώς?..
Υ.Γ.: ...μάλλον χειρότερο τό 'κανες!..
-
κριμα για το παιδι που δολοφονηθηκε.
κριμα για την κοινωνια που δημιουργησαμε και ακομη πιο κριμα για τα μικρα παιδια που ειναι αναγκασμενα να μεγαλωσουν μεσα σε αυτο το τρελοκομειο.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Έτσι πρέπει να γίνει
ζηλεύουν οι γοργόνες
στην πίστα οι κολώνεςjmarr κερδιζεις ενα ιντερνετ απο εμενα.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Έτσι πρέπει να γίνει
ζηλεύουν οι γοργόνες
στην πίστα οι κολώνες -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Καλά αυτό το φασιστάκι τον τριντέντ πώς τον ανέχεστε και δεν τον έχετε μπανάρει επαναστάτες του κώλου;
Αν ειναι να μπαναριστω, παρακαλω αν γινεται μονο απο τον Αντιλογο, γιατι τα Τεχνικα Θεματα με ενδιαφερουν περισσοτερο και θα μου λειψουν.
Πιο ενεργή Θ. Ενότητα:Το αυγό του φιδιού και η άνοδος της Χ.Α. [Διάσπαση]
(840 Δημοσιεύσεις / 41.18% των δημοσιεύσεων των μελών )ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ
πιο παπαγαλος γινεται? -
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι αριστεροί φίλοι μας που θέλουν να πάρουν φαλάγγι και να δέρνουν τους ναζιστές είναι ότι ο μαύρος φασισμός παίζει ακόμα καλύτερα από αυτούς το παιχνίδι της βίας και του εκφοβισμού.Όταν βάζεις την ακροαριστερά και τους μπαχαλάκηδες στην αριστερά, τότε δικαιολογούμαι και εγώ να βάλω την ακροδεξιά ΧΑ και τον Καμένο στη Δεξιά. Άρα δεν είναι ο μαύρος φασισμός αλλά οι δεξιοί φίλοι μας.
Λοιπόν ας προσέχουμε λιγάκι τι λέμε.Για την υποτιθέμενη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - Καμένου απάντησες ή όχι;
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
...ότι θα γλυτώσουμε από τους αριστερούς!.. αυτό δεν είναι που θέλεις διακαώς?..Τι εννοείς να γλιτώσουμε από τους αριστερούς; Να τους στείλουμε στα γκούλαγκ ας πούμε;
Δεν ξέρω αν οι φίλοι σου είναι αποκλειστικά αριστεροί, αλλά εγώ έχω καλούς φίλους από όλα τα σημεία του Ελληνικού πολιτικού φάσματος και δεν θέλω να πάψουν να υπάρχουν. Θέλω απλά να μάθουν να σέβονται τους νόμους και τους διπλανούς τους οι οποίοι δεν είναι υποχρεωμένοι να μοιράζονται τις απόψεις τους.
Τόσο τυφλωμένοι είναι από το μίσος οι Έλληνες που πιστεύουν ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τους διπλανούς τους και πρέπει πάσει θυσία να τους εξοντώσουν;
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Καλά αυτό το φασιστάκι τον τριντέντ πώς τον ανέχεστε και δεν τον έχετε μπανάρει επαναστάτες του κώλου;
Αν ειναι να μπαναριστω, παρακαλω αν γινεται μονο απο τον Αντιλογο, γιατι τα Τεχνικα Θεματα με ενδιαφερουν περισσοτερο και θα μου λειψουν.
Πιο ενεργή Θ. Ενότητα:Το αυγό του φιδιού και η άνοδος της Χ.Α. [Διάσπαση]
(840 Δημοσιεύσεις / 41.18% των δημοσιεύσεων των μελών )ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ
πιο παπαγαλος γινεται?γινεται, ο Λουμιδης.
-
Οταν βλεπεις οτι καποια κομματα ( ποια αραγε..) προσπαθουν να αρπαξουν ψηφους μεσα απο ενα τραγικο γεγονος οπως ο θανατος τοτε καποια στιγμη θα δρεψουν κ αυτα τον καρπο των προσπαθειων τους..δηλαδη παλι αιμα..
Ξυπνηστε και εσεις κ ολοι μας , φοβαμαι οτι ο εμφυλιος ξεκινησε , αν δεν σταματησουμε την φωτια τωρα θα μας καψει ολους.. -
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι αριστεροί φίλοι μας που θέλουν να πάρουν φαλάγγι και να δέρνουν τους ναζιστές είναι ότι ο μαύρος φασισμός παίζει ακόμα καλύτερα από αυτούς το παιχνίδι της βίας και του εκφοβισμού.
Όταν βάζεις την ακροαριστερά και τους μπαχαλάκηδες στην αριστερά, τότε δικαιολογούμαι και εγώ να βάλω την ακροδεξιά ΧΑ και τον Καμένο στη Δεξιά. Άρα δεν είναι ο μαύρος φασισμός αλλά οι δεξιοί φίλοι μας.
Λοιπόν ας προσέχουμε λιγάκι τι λέμε.Για την υποτιθέμενη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - Καμένου απάντησες ή όχι;
Για κανε ενα διαχωρισμο που ειναι το αριστερα και που το ακροαριστερα για να ξερουμε και εμεις. Ετσι οπως το περιγραφεις το δεξια και ακροδεξια ειναι ευκολα διακριτο... για πες να δουμε και την απο κει μερια που εχει πολλες πολλες γευσεις.
Οταν βλεπεις οτι καποια κομματα ( ποια αραγε..) προσπαθουν να αρπαξουν ψηφους μεσα απο ενα τραγικο γεγονος οπως ο θανατος τοτε καποια στιγμη θα δρεψουν κ αυτα τον καρπο των προσπαθειων τους..δηλαδη παλι αιμα..
Ξυπνηστε και εσεις κ ολοι μας , φοβαμαι οτι ο εμφυλιος ξεκινησε , αν δεν σταματησουμε την φωτια τωρα θα μας καψει ολους..Φωνη βοώντος εν τη ερημω.... πιστευεις οτι ενδιαφερονται τα σούργελα για το αν θα καουμε?
-
Το Σάββατο η απολογία του δολοφόνου
http://www.zougla.gr/greece/article/tin ... -dolofonou
http://www.protothema.gr/greece/article ... dolofonos/
-
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι αριστεροί φίλοι μας που θέλουν να πάρουν φαλάγγι και να δέρνουν τους ναζιστές είναι ότι ο μαύρος φασισμός παίζει ακόμα καλύτερα από αυτούς το παιχνίδι της βίας και του εκφοβισμού.Όταν βάζεις την ακροαριστερά και τους μπαχαλάκηδες στην αριστερά, τότε δικαιολογούμαι και εγώ να βάλω την ακροδεξιά ΧΑ και τον Καμένο στη Δεξιά. Άρα δεν είναι ο μαύρος φασισμός αλλά οι δεξιοί φίλοι μας.
Τι να απαντήσω; Οι ίδιοι δήλωσαν:
Από την συνάντηση προέκυψε μία συμφωνία για γενικότερη συνεργασία σε κοινοβουλευτικό και κοινωνικό επίπεδο, η οποία πιθανώς φτάνει έως και την επόμενη ημέρα των εκλογών.
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=504155Αυτό δεν ξέρω κατά πόσο είναι 'υποτιθέμενο'.
Στο αριστερό άκρο βάζω οποιονδήποτε νομίζει ότι λόγω ιδεολογίας δικαιούται να γράφει στα @@ του τους νόμους του κράτους. Το ίδιο συμβαίνει και από τα δεξιά φυσικά.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Όταν βάζεις την ακροαριστερά και τους μπαχαλάκηδες στην αριστερά, τότε δικαιολογούμαι και εγώ να βάλω την ακροδεξιά ΧΑ και τον Καμένο στη Δεξιά. Άρα δεν είναι ο μαύρος φασισμός αλλά οι δεξιοί φίλοι μας.
Για κανε ενα διαχωρισμο που ειναι το αριστερα και που το ακροαριστερα για να ξερουμε και εμεις. Ετσι οπως το περιγραφεις το δεξια και ακροδεξια ειναι ευκολα διακριτο... για πες να δουμε και την απο κει μερια που εχει πολλες πολλες γευσεις.
Ε, τώρα αν βάζει κανείς στο ίδιο καζάνι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ με μπαχαλάκηδες, είναι το λιγότερο άσχετος.
Από την άλλη στο δεξιό στρατόπαιδο μη σου πω ότι είναι πιο δυσδιάκριτα τα πράγματα όταν έχουν ανέλθει στην εξουσία χουντικά υπολείμματα και όποιος μιλάει για αυτό στη ΝΔ παίρνει πόδι.
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]