-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Παντως αποψε οι μουσουλμανοι εσπασαν μερικα μαγαζια στο κεντρο οπως και μερικα αυτοκινητα,.
Μουγκα απο τους προοδευτικους του φορουμ,τσιμουδια.Αν τα έσπαγαν ελληναράδες όπως το 2008, ή όπως κάθε φορά που ανεβαίνει αμάξι με αθηναϊκές πινακίδες για ντέρμπυ, θα είχε διαφορά;
Συνεχισε να παριστανεις τον χαζο.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Παντως αποψε οι μουσουλμανοι εσπασαν μερικα μαγαζια στο κεντρο οπως και μερικα αυτοκινητα,.
Μουγκα απο τους προοδευτικους του φορουμ,τσιμουδια.Εισαι επιλεκτικος στην παρανομια??? οποιος ειναι παρανομος πρεπει να διωκεται με βαση τον νομο ανεξαρτητα απο θρησκεια εθνικοτητα κλπ...
-
Μουγκα απο τους προοδευτικους του φορουμ,τσιμουδια.Αν τα έσπαγαν ελληναράδες όπως το 2008, ή όπως κάθε φορά που ανεβαίνει αμάξι με αθηναϊκές πινακίδες για ντέρμπυ, θα είχε διαφορά;
Συνεχισε να παριστανεις τον χαζο.
Βέβαια το να παριστάνεις είναι σαφώς προτιμότερο από το να είσαι. Τέσπα, καλή καδιά.
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Εισαι επιλεκτικος στην παρανομια??? οποιος ειναι παρανομος πρεπει να διωκεται με βαση τον νομο ανεξαρτητα απο θρησκεια εθνικοτητα κλπ...Και πολιτική τοποθέτηση, θα συμπλήρωνα εγώ.
Realzeus το να καυτηριάζουν τα μέλη του ΚΚΕ (που έχει ως σύνθημα την απειθαρχία και ανυπακοή στους νόμους) την ΧΑ για την εξωσυστημική και παράνομη συμπεριφορά της είναι τουλάχιστον φαιδρό.
-
Λάππα, είδες κανένα ΜΕΛΟΣ κόμματος εδώ;
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Μουγκα απο τους προοδευτικους του φορουμ,τσιμουδια.Εισαι επιλεκτικος στην παρανομια??? οποιος ειναι παρανομος πρεπει να διωκεται με βαση τον νομο ανεξαρτητα απο θρησκεια εθνικοτητα κλπ...
Ρε φιλε,σοβαρα τωρα.
Πες μου ,πηγε κανενας πολιτικος φυλακη, δημοσιογραφος, φοροφυγας εκκατομυριων ευρω,αναρχικος;
Μην μου μιλας εμενα για επιλεκτικοτητα. -
Η λέξη μπήκε για λόγους οικονομίας. θα μπορούσα να είχα γράψει οπαδοί ή φίλοι. Έχει σημασία για εσένα;
-
Μεγάλη σημασία! Δεν έχω περάσει τα τελευταία 20 χρόνια ούτε από έξω από γραφείο κόμματος!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πολύ σωστά! >για το ΚΚΕ δεν τελειωσε ποτε
'Οταν θα σου δίνοουν 300 γρόσια θα αρχίσει και για σένα καλέ μου κεφαλαιοκράτη.
quote για να το βλεπει ο ΧΛ που σημερα ανακαλυψε τι ρολο βαραει το ΚΚΕ
Μη μου τον ταράζεις! Μόλις βγήκε το iPhone5 εξάλλου.
Αυτό είναι επιχείρημα τώρα;
Σπύρο, όταν το ΠΑΜΕ κλείνει τα λιμάνια υπονομεύοντας την κρουαζιέρα νομίζεις πραγματικά ότι το κάνει για μερικές δεκάδες λιμενεργάτες; Το ΚΚΕ κάνει ό,τι μπορεί για να βουλιάξει την χώρα, είναι η μόνη του ελπίδα μπας και στην αναμπουμπούλα καταφέρει να έρθει στην εξουσία. Και λιμάνια θα κλείσει και ξένες επενδύσεις θα διώξει και την απόλυση των ΔΥ που δεν χρειαζόμαστε θα πολεμήσει λυσσαλέα γιατί απλούστατα ΔΕΝ θέλει να βρεθεί διέξοδος από την κρίση, είναι η χρυσή ευκαιρία του να πάρει κεφάλι πατώντας στους εξαθλιωμένους.
Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται. Στην περίπτωση μας όμως δεν έχει καταλάβει ότι υπάρχει ένας ακόμα πιο άγριος θηρευτής στην ζούγκλα που προσπαθεί να δημιουργήσει.
Χρήσιμο το νήμα αυτό πάντως, έπεσαν αρκετές μάσκες.
Δεξιά και αριστερά.Χρηστο καλημερα, τα λεω εδω και 15 χρονια
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μεγάλη σημασία! Δεν έχω περάσει τα τελευταία 20 χρόνια ούτε από έξω από γραφείο κόμματος!Ζητώ συγνώμη λοιπόν. Οπαδός να πω; Φίλος; Υποστηρικτής;
Πες μου ,πηγε κανενας πολιτικος φυλακη, δημοσιογραφος, φοροφυγας εκκατομυριων ευρω,αναρχικος;
Μην μου μιλας εμενα για επιλεκτικοτητα.Όποιος αποδεδειγμένα έκανε παρανομίες, ναι πήγε φυλακή. Τα μέλη της 17 Νοέμβρη σάπισαν όπως τους άξιζε για πάρα πολλά χρόνια, ελπίζω όσοι βγήκαν να βγήκαν σοφότεροι και να μπορέσουν να επανενταχθούν στην κοινωνία. Αν όχι και πάλι στην φυλακή θα καταλήξουν.
Ο Τσοχατζόπουλος, από τα πλέον πρωτοκλασάτα ονόματα, κορυφαίος πολιτικός κυβερνητικού κόμματος είναι τώρα που μιλάμε στην φυλακή. -
πηγε ενας, μονο αυτος εκλεβε και κλεβει?
μονο αυτος πιαστηκε να κλεβει?
επισης ξεχνας υποθεσεις που κουκουλωθηκαν στις φοβερες εξεταστικες επιτροπες?
-
Ρε φιλε,σοβαρα τωρα.
Μην μου μιλας εμενα για επιλεκτικοτητα.Γιατι πηγε κανενας χρυσαυγιτης?
Το να παιξουμε την κολοκυθια δεν οδηγει πουθενα. Αν θελουμε να ζουμε σε μια χωρα καλυτερη πρεπι πρωτα εμεις οι ιδιοι να ειμαστε τιμιοι, νομιμοι και προτυπα. Αυτο ειναι ομως δυσκολο σε πολυ κοσμο. Την αδυναμια του αλλου την εκμεταλλευομαστε, εχει γινει κανονας αυτο στην Ελλαδα. Δεν μας φταινε παντα οι αλλοι βαλτο στο μυαλο σου αυτο -
πηγε ο περιανδρος
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πηγε ενας, μονο αυτος εκλεβε και κλεβει?μονο αυτος πιαστηκε να κλεβει?
Οχι αλλα ο ενας ειναι κορυφη της πυραμιδας. Απο κατω υπαρχουν χιλιαδες ακομη παρανομοι ο καθενας με τον τροπο του.
Αν σκεφτεις ποσοι εχουν βρει δουλεια με ρουσφετι, ποσοι λαδωνονται κλπ πρεπει να παει η μιση Ελλαδα φυλακη.
Η μαγκια ειναι να μην λαδωσεις, να μην δωσεις φακελακι και να μην εισαι μερος της σαπιλας. Ο ωχαδελφισμος και η λογικη ''να ψοφησει η κατσικα του γειτονα'' μας εφερε εδω σημερα -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πηγε ο περιανδροςΑλοιμονο αν δεν πηγαινε με 3 αποπηρες ανθρωποκτονιας
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
πηγε ενας, μονο αυτος εκλεβε και κλεβει?
μονο αυτος πιαστηκε να κλεβει?
Οχι αλλα ο ενας ειναι κορυφη της πυραμιδας. Απο κατω υπαρχουν χιλιαδες ακομη παρανομοι ο καθενας με τον τροπο του.
Αν σκεφτεις ποσοι εχουν βρει δουλεια με ρουσφετι, ποσοι λαδωνονται κλπ πρεπει να παει η μιση Ελλαδα φυλακη.
Η μαγκια ειναι να μην λαδωσεις, να μην δωσεις φακελακι και να μην εισαι μερος της σαπιλας. Ο ωχαδελφισμος και η λογικη ''να ψοφησει η κατσικα του γειτονα'' μας εφερε εδω σημερανα πανε , ειπα εγω να μην πανε
ομως οταν δε παει κοσμος για χοντρα πραγματα και οχι μονο πρωτοκλασατοι πολιτικοι και επιχειρηματιες , αλλα και παρα παρα πολλες 'δευτερατζες' που σε αλλη χωρα θα ειχαν μπει μεσα σε χρονο dt μην περιμενεις να γινει κατι
το να ασχολουμαστε με τη μαριδα αλλωστε δεν εχει νοημα, νοημα εχουν καποια τρανταχτα παραδειγματα που θα δειξουν οτι κατι αλλαζει, οχι μολις ενα και αυτο με χιλια ζορια
ο τσοχατζοπουλος κατα την αποψη μου μπηκε γιατι ειχε ξεπερασει καθε δυνατο περιθωριο να τη γλιτωσει (ή αλλιως το γ@μησε και ψοφησε) , δε νομιζω ομως οτι ειναι ο μονος που θα πρεπε να ειναι μεσα..
αληθεια αυτη η λιστα με τους 30 πολιτικους που εχουν πιαστει να κανουν διαφορα που ειναι ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ?
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63713912
ειμαστε αφρικη και εχουμε χαψει το παραμυθι οτι ειμαστε ευρωπαικη χωρα
-
Ο χρήστης metarithmisi.gr έγραψε:
Γιατί τα άκρα δεν ταυτίζονται
Γιώργος Σιακαντάρης, 23/09/2012
Στη χώρα μας, ο δημόσιος διάλογος για την ταύτιση των δυο άκρων είναι στημένος πάνω σε κλισέ, υπεραπλουστεύσεις και επικίνδυνες γενικεύσεις. Η εντυπωσιοθηρία, ο συναισθηματισμός και η υπεραπλοποίηση της θεωρίας της ταύτισης των δυο άκρων, παραβλέπουν σημαντικές διαστάσεις της ομοιότητας και των διαφορών μεταξύ της άκρας Δεξιάς και της άκρας Αριστεράς. Συναφής με τη θεωρία της ταύτισης είναι και η άποψη που υποστηρίζει πως ο φασιστικός και ο κομμουνιστικός ολοκληρωτισμός, είναι της ίδιας φύσης. Πιστεύω πως πίσω από τη δήθεν φιλελεύθερη όψη της θεωρίας της ταύτισης των άκρων, βρίσκεται η απολίτικη (και γι’ αυτό μη δημοκρατική) άποψη για τη μη ύπαρξη διαφορών μεταξύ Αριστεράς και Δεξιάς.
Η αντίθετη «αριστερή» άποψη, υποστηρίζει πως υπάρχει μόνο μία ακραία πλευρά, αυτή της άκρας Δεξιάς. Επίσης, η ριζοσπαστική και η κομμουνιστική Αριστερά, υποστηρίζουν πως μόνο ο φασισμός ήταν ολοκληρωτισμός. Γι’ αυτήν την Αριστερά, τα εκατομμύρια θύματα του κομμουνισμού είτε αγνοούνται, είτε καταδικάζονται ως «προδότες του λαού». Αυτή η «Αριστερά», καταδικάζει μονομερώς τη ρατσιστική βία των «ταγμάτων εφόδου», αλλά «ξεχνά» τη βία των κομισάριων παλαιότερα και των πάσης φύσης «αναρχοαυτόνομων» και «αγανακτισμένων» σήμερα. Συμβάλλει με αυτόν τον τρόπο στη συνολική απαξίωση της Αριστεράς.
Για να κατανοήσουμε το πρόβλημα και να αποφύγουμε τις συγχύσεις, πρέπει να διαχωρίσουμε το ζήτημα της ταύτισης των άκρων από την ύπαρξή τους. Γιατί βεβαίως, ενώ δεν ταυτίζονται, τα άκρα υπάρχουν, όπως υπήρξαν και οι δύο ολοκληρωτισμοί. Στον έναν ή τον άλλο βαθμό, στα δύο άκρα είναι κοινό το μίσος και η περιφρόνηση προς την αντιπροσωπευτική δημοκρατία, τον φιλελευθερισμό, τις αστικές αξίες της έννομης τάξης και πειθαρχίας. Από την άλλη όμως, διαφέρουν οι αφετηρίες τους. Στην άκρα Δεξιά κυριαρχεί το φυλετικό μίσος, ενώ στο άλλο στρατόπεδο, το ταξικό. Όπως όμως η Δεξιά δεν πρέπει να ταυτίζεται με το φυλετικό μίσος, αλλά με το πρόταγμα της συντηρητικής και σταθερής δημοκρατικής λειτουργίας των κοινωνιών, έτσι και Αριστερά δεν είναι το ταξικό μίσος, αλλά το όραμα της δημοκρατικής ατομικής χειραφέτησης. Βεβαίως, τα θύματά των άκρων δεν ενδιαφέρονται για το αν εξοντώθηκαν από την κακή ή την καλή κοσμοθεωρία, οι κοινωνίες όμως οφείλουν να ενδιαφέρονται για το ποιες ιδέες «γοητεύουν» τους πολίτες. Αν δηλαδή πείθονται από τις ιδέες του φυλετικού και ταξικού μίσους, ή απ’ αυτές της ατομικής χειραφέτησης ή της συντηρητικής κίνησης των κοινωνιών, στο πλαίσιο πάντα της δημοκρατικής τους λειτουργίας.
Είναι αλήθεια πως ο φασισμός και ο κομμουνισμός ήσαν δύο φρικώδεις πολιτικοί μηχανισμοί, που οδήγησαν σε εκατομμύρια θύματα, αλλά είναι επίσης αλήθεια πως το φασιστικό φυλετικό μίσος είναι μια θεωρία πολύ πιο επικίνδυνη για τον αστικό κόσμο από αυτήν του ταξικού μίσους. Είναι όμως ακόμα πιο μεγάλη αλήθεια πως η Αριστερά, οφείλει να αποστασιοποιείται από όποιον απαξιώνει τη δημοκρατία και τις φιλελεύθερες αξίες.
Σίγουρα, τα δυο άκρα τρέφονται από την ανομία, ευνοούνται από την κρίση των αστικών αξιών και του φιλελευθερισμού, έχουν ως ηγέτες τους κυνικούς και επικίνδυνους δημαγωγούς και μισούν την αστική δημοκρατία. Αν όμως μείνουμε σ’ αυτό το επίπεδο ανάγνωσης, το οποίο δεν πάει πέρα από τις θεωρίες του φαιοκόκκινου μετώπου, κινδυνεύουμε να εγκλωβιστούμε στο παιγνίδι, που τα ίδια τα άκρα θέλουν να μας οδηγήσουν.
Η θεωρία της ταύτισης των δύο άκρων απογυμνώνει τις κοινωνίες από τις ιδέες και τις αξίες εκείνης της Αριστεράς, η οποία αποδέχεται τη δημοκρατία ως σκοπό και όχι μέσο για την προάσπιση των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων και την ενίσχυση της δυναμικής κοινωνίας. Η φαινομενικά εντελώς αντίθετη θεωρία, η οποία λέει πως υπάρχει μόνο ένα άκρο, το δεξιό, οδηγεί επίσης στην υποβάθμιση του λόγου της Αριστεράς. Γιατί ακριβώς εκείνοι οι «αριστεροί ριζοσπάστες» που εμφανίζονται να στηρίζουν την ανομία, τους προπηλακισμούς, τις ύβρεις, τη διαπροσωπική βία, τα γιαουρτώματα, τα φασκελώματα, να αναγορεύουν τον πολιτικό αντίπαλο σε προδότη, λιγότερο Έλληνα, εσωτερικό εχθρό κ.λπ., δεν κάνουν τίποτ’ άλλο από το να παρουσιάζουν ως αριστερές, ιδέες που διαπερνώνται από ιδεολογήματα του μίσους. Με αυτόν όμως τον τρόπο, στρώνουν το δρόμο στις δυνάμεις του φασισμού.
Τελικά, η θεωρία της ταύτισης των άκρων, απαξιώνοντας στην ουσία τη διάκριση Αριστεράς-Δεξιάς, αποδυναμώνει αρχικά την Αριστερά, αλλά τελικά υποσκάπτει την ίδια τη δημοκρατία.
Αν τα άκρα είναι ίδια, τότε δεν υπάρχει λόγος και τα «κέντρα» να είναι διαφορετικά. Σ΄αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να υποστηρίζει κανείς τις αξίες της δημοκρατίας και του πλουραλισμού, γιατί απλούστατα αυτές τότε παραμένουν πουκάμισα αδειανά.
http://www.metarithmisi.gr/el/readText. ... 05&sw=1440
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
πηγε ο περιανδρος
Αλοιμονο αν δεν πηγαινε με 3 αποπηρες ανθρωποκτονιας
Γι αυτόν που είναι έξω λέτε?
-
εκανε 12 χρονια, ετσι οριζει ο νομος
εγω παντως εχω ηδη αναπτυξει τις αποψεις μου σχετικα με τη νομοθεσια , θανατικες ποινες κτλ..
-
Ναι, στην πορεια μειωθηκαν οι αποπειρες
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]