-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και λίγα κάνει. Πήξαμε από ήθος, τρόπους και πολιτικούς λόγους Κολωνακίου σε αυτή την μπουρδελοχώρα.
[/quote]
ήθος, τρόπους και πολιτικούς λόγους Κολωνακίου εγω αλλα βλεπω και διαβαζω για το πως συμπεριφερονται στη βουλη και στα παραθυρακια
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Την παλεύεις καθόλου; Σου δείχνουν την αλητεία που υπάρχει στο κοινοβούλιο και λες για έναν εγκληματία πετώντας την μπάλα στο φεγγάρι!!! Θαρρείς και το κωλοδάχτυλο ήταν προς τους εγκληματίες... Προς τους Έλληνες πολίτες που διαφωνούν με τα φασισταριά ήταν! Είχα μια υποψία αλλά επιβεβαιώθηκα πλέον ότι είσαι ΧΑίτης. Φαντάζομαι θα ζητήσεις να κάνουν και μια δράση για USB, πατάκια και 'τεμπέληδες'...Επιβεβαιώθηκες τελικά ε; Ένα μπράβο σε σένα ρε συ που τα κατάφερες. Δυστυχώς όμως είμαι ποιος ακραίος. Το έχω ξαναπεί. Να το ξαναπώ; Η ΧΑ για μένα είναι λούληδες. Σε χάλασε ε;;;
Όσο για τα υπόλοιπα, καλύτερα αν έχεις να πεις κάτι να μην το γυρνάς στο προσωπικό. Εγώ απλά την άποψή μου είπα. Απαγορεύεται;
Αν δεν σου άρεσε μπορούσες να την προσπεράσεις.
Η (γνωστή πλέον) ειρωνεία προς κάποια γούστα μου που αφορούν τα αυτοκίνητα, καταντά γελοία. -
εισαι ποιος ακραιος?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Όταν διαβάζεις αυτά: http://epirusgate.blogspot.gr/2013/05/b ... _4047.html τα κωλοδάχτυλα είναι πταίσματα.
“Αφγανός” κομμάτιασε φοιτήτρια στην Κέρκυρα! Είχε κάνει και αίτηση για πολιτικό άσυλο!!!
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Μαΐου 2013
ΑΦΓΑΝΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΡΤΙΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟκαι το κορίτσι γλύτωσε την ζωή του, αλλά υπέστη κάταγμα, πολλές αμιχές και θα χρειαστούν κάποια ράμματα στο πηγούνι της» μας ανέφερε γιατρός-χειρούργος του νοσοκομείου της πόλης.
http://epirusgate.blogspot.gr/2013/05/b ... _4047.htmlΑπο το 'κομμάτιασε' (που δεν το βρήκα στο λινκ ) καταλήγουμε στο 'κάταγμα, πολλές αμιχές και θα χρειαστούν κάποια ράμματα στο πηγούνι της'.
για την περιπέτεια της κοπέλας
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Επιβεβαιώθηκες τελικά ε; Ένα μπράβο σε σένα ρε συ που τα κατάφερες. Δυστυχώς όμως είμαι ποιος ακραίος. Το έχω ξαναπεί. Να το ξαναπώ; Η ΧΑ για μένα είναι λούληδες. Σε χάλασε ε;;;Με χαλάει η κατάντια του κάποτε δημοκρατικού ελληνικού λαού. Αυτού που το 1830 είχε από τα καλύτερα συντάγματα του κόσμου! Κατά τα άλλα δεν περίμενα κάτι καλύτερο από εσένα προσωπικά.
εισαι ποιος ακραιος?
Ωρθωγραφεία-Σοιντακτικώ ΧΑ λαίμαι!!!
Απο το 'κομμάτιασε' (που δεν το βρήκα στο λινκ ) καταλήγουμε στο 'κάταγμα, πολλές αμιχές και θα χρειαστούν κάποια ράμματα στο πηγούνι της'.
Έλα μωρέ, λεπτομέρειες...
για την περιπέτεια της κοπέλας
Αναμφισβήτητα! Να το πιάσουν το κτήνος και να το ξεκωλιάσουν! Είτε είναι Έλληνας, ή αλλοδαπός η απάντηση είναι η ίδια. Η φτώχεια είναι ένα θέμα αλλά δεν σκοτώνουν όλοι οι πεινασμένοι!
-
Κατά τα άλλα δεν περίμενα κάτι καλύτερο από εσένα προσωπικά.
Παρομοίως. Περίμενα την ειρωνεία. Γνωστή η τακτική.
Πλέον όποτε γράφω εδώ μέσα είναι δεδομένο ότι κάποιος θα με ειρωνευτεί. -
θα ειχε ενδιαφερον αν εκλεινες τον αυτοματο ορθογραφο.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Κατά τα άλλα δεν περίμενα κάτι καλύτερο από εσένα προσωπικά.
Παρομοίως. Περίμενα την ειρωνεία. Γνωστή η τακτική.
Πλέον όποτε γράφω εδώ μέσα είναι δεδομένο ότι κάποιος θα με ειρωνευτεί.Κοίτα προσωπικά μου είσαι ως και συμπαθής. Όμως δεν μπορώ να μην εκνευριστώ με απόψεις σαν κι αυτές και δυστυχώς τις εκφράζεις συχνά. Αναρωτήθηκες άραγε για ποιόν λόγο σε ειρωνεύεται το μισό φόρουμ; Εγώ το αποφεύγω όσο μπορώ αλλά μερικές φορές δεν τα καταφέρνω. Οι άλλοι όμως γιατί σου την πέφτουν; Στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζεις μήπως;
-
Ο καθένας εδώ μέσα έχει το δικό του τρόπο γραφής και αντιμετώπισης των θεμάτων, όποια θέματα και αν είναι αυτά. Και αυτό είναι λογικό, από την στιγμή που τα μέλη (διαφορετικών ηλικιών) έχουν πολλά και διαφορετικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα, διαπαιδαγώγηση, κουλτούρα, παιδεία και σε πολλές περιπτώσεις επιβιώνουν και σε διαφορετικά μέρη.
Είμαι στο χώρο, από τότε που είμαι, όχι για να είμαι αρεστός, ούτε για να προκαλώ συμπάθειες, αλλά για να αποτυπώνω κάποιες από τις απόψεις μου στο πληκτρολόγιο.
Φυσικά αυτό πλέον αποτελεί παρελθόν, αφού ο χώρος δεν προάγει την ελευθερία του λόγου και την διαφορετικότητα στον τρόπο αντίληψης ή και αντιμετώπισης των θεμάτων.
υ.γ.1 Και τώρα θα πεταχτεί κάποιος να με ειρωνευτεί πάλι. Σαν τα παιδάκια στο σχολείο...
υ.γ. 2 Αυτόματο ορθογράφο; Καλό... Δυστυχώς είμαι της γενιάς των βιβλίων του δημοτικού 'Λόλα να μήλα' με ότι και αν αυτό συνεπάγεται και όπως το εκλαμβάνει ο καθένας.
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Οι παραπάνω επαναστάτες είχαν με το μέρος τους την πλειοψηφία ή έστω ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του λαού.
Στα παραδείγματα:
ο δημοκρατικος ηταν παρανομος, αντεξουσιαστης αναρχικος, ληστης και αμφιβολης ποιοτητας υποκειμενο οταν το συστημα ηταν δεσποτικη μοναρχια.
[b]Μόλις δόθηκε δυνατότητα επιλογής/εκλογής, οι περισσότερες μοναρχίες πήραν τον πούλο ή παρέμειναν ως διακοσμητικά στοιχεία.[/b]ο ρεπουμπλικανος- φεντεραλιστης ηταν μιασμα για την αγγλικη διακυβερνηση των αμερικανικων επαρχιων.
Δεν φαντάζομαι να πολέμησαν με τους Άγγλους μερικές εκατοντάδες κουκουλοφόροι, έτσι;ο μενσεβικος παρανομος επι τσαρικου καθεστωτος.
ό.π.ο εβραιος ηταν υπανθρωπος επι Γ ραιχ.
Για πολύ λίγους στον κόσμο και αρκετούς στη Γερμανία. Υπήρχε υπόβαθρο στο φυλετικό μίσος και πάντως δεν θα άλλαζε αυτό, καλώς ή κακώς, με περιστασιακές αντιδράσεις.Το ηθικό δίδαγμα ποιο είναι;
Ότι οποιοσδήποτε κάνει σαματά/καταστρέφει και αποτελεί μειοψηφία, είναι 'επαναστάτης' που περιμένουμε να τον δικαιώσει η ιστορία;
Μπα; Από πότε;Ποτε και κανεις δεν χαρησε εδωσε το δικαιωμα στην πολιτικη ελευθερια. Ολοι πατησανε πανω σε μειοψηφιες που τις ονομαζουμε και Avant garde να ουμε. Οι μοναρχιες δεν εδωσαν ποτε τιποτε ουτε καν ψωμι.Πηραν τον πουλο με αιμα.Ακομα και στη Αγγλια αν δεν εκοβε κεφαλια ο Κρομγουελ... τεσπα η παγκοσμια ιστορια εχει διαθεσιμα 1000δες παραδειγματα.
Δειτε και καμια ταινια το Κεν Λοουντς στη τελικη ρε μαγκες αμα δεν σας αρεσουν τα βιβλια.
Το ηθικο διδαγμα ειναι οποιος περιμενει την εννομη ταξη για να κοιμαται ησυχος καποια μερα θα ξυπνησει το πρωϊ και στην πορτα του δεν θα ειναι ο γαλατας αλλα η γκεσταπο η CIA η KGB κλπ.(δλδ η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ )
Η΄ συνεχης αγωνας ή στασιμοτητα και θανατος τελος. Διαλεξε μονο με προσοχη για ποια πραγματα αγωνιζεσαι. Μη βρεθεις με τους φασιστες λογο ιδεολογικης ανασφαλειας ή αδιαφοριας.
Αλήθεια;
Περίμενα, μετά από αιώνες αυταρχικών, απολυταρχικών και τυραννικών καθεστώτων/συστημάτων διακυβέρνησης να μπορούμε πλέον να συναποφασίσουμε ως δημοκρατική κοινωνία, στην οποία ο gto με τον μπακαλόγατο να έχουν μια ισοβαρή ψήφο (καλώς ή κακώς) και να κρίνουν βάσει των επιθυμιών τους.
Περίμενα, μετά από αμέτρητες σφαγές και την επικράτηση των πιο ισχυρών, πιο αδίστακτων, πιο βίαιων, να επικρατεί στη σημερινή δημοκρατική κοινωνία ο διάλογος, η πειθώ, η δημοκρατική αρχή, η αρχή της λαϊκής κυριαρχίας!
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ πάτρωνες, σωτήρες, κοινωνούς της ΑΛΗΘΕΙΑΣ (όπως οι ίδιοι την αντιλαμβάνονται) να επιβάλουν τις απαιτήσεις τους στους πολλούς μέσω της βίας.
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ η άποψη που οι παραπάνω έχουν για τον εαυτό τους, είτε αυτοαναγορεύονται σε επαναστάτες, είτε σε πεφωτισμένους, είτε σε ιδεολογικά ασφαλείς και προστάτες.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ότι πολλοί γκεσταπίτες, KGBίτες κλπ (η CIA ελέγχεται από εκλεγμένη κυβέρνηση btw, σας αρέσει-δεν σας αρέσει - ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ από ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ όργανα ) προήλθαν από επαναστάτες που κέρδισαν στο παιχνίδι 'πρόλαβα να σου φυτέψω τη σφαίρα' κι άρχισαν μετά τις εκκαθαρίσεις τύπου πεφωτισμένου αστειάτορα κ.κ. Ζίζεκ.
ΟΚ;
Α! Οι συνθήκες είναι αυτές που κρίνουν πότε ένας λαός είναι έτοιμος να απαιτήσει κάτι συλλογικά, όχι ο φούφουτος που πετάει μια βόμβα στο τζαμί, στο λεωφορείο, στο περιπολικό, στη ΜΑΡΦΙΝ.
Ο μαλάκας ο φούφουτος που θα βρεθεί στην αστήρικτη από το λαό 'πρωτοπορία' θα είναι ακριβώς εκείνος που θα δώσει πάτημα σε ανελεύθερες δυνάμεις να αναστείλουν ή να περιορίσουν τις ατομικές και συλλογικές ελευθερίες των πολλών.Να ρίξω και καμιά υπεράνω βιβλιογραφία τώρα για να δείξω ότι αυτά που λέω είναι πιο ζούπερ από των αλλωνώνε;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
η CIA ελέγχεται από εκλεγμένη κυβέρνηση btw, σας αρέσει-δεν σας αρέσει - ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ από ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ όργαναΓελάει ο Κόζμος!!! Τον τελευταία αμερικανό να ρωτήσεις θα σου πει ότι ελέγχεται από τους 5 Star Generals. Για να μην μιλήσουμε για την εκλογή Προέδρου εκεί.
-
Μπορεί να μην είναι ο ιδεατός τρόπος άμεσου ελέγχου, αλλά σε μια χώρα όπου ο τοπικός σερίφης, δικαστής, εισαγγελέας κλπ εκλέγονται από τους ντόπιους και σε μια χώρα όπου καθίζουν στο σκαμνί μιας επιτροπής που συνεδριάζει με τηλεοπτικές κάμερες τον Πρόεδρο του Σύμπαντος (και Commander in Chief του ισχυρότερου στρατού) γιατί είπε ψέμματα για μια πίπα, μάλλον είναι καλύτερα τα πράγματα από πολλούς πολλούς άλλους που ξέρουν μόνο να φωνάζουν για το μπουρδέλο τη Βουλή τους.
-
Ισχυρότερος Στρατός my arse manosk! Ante geia mas...
-
Αλήθεια ποιος θεωρείται ισχυρότερος στις μέρες μας και είναι εξίσου επαγγελματικός;
-
Ισχυρότερος Στρατός my arse manosk! Ante geia mas... -
-
Γιατί λένε 'Κουμούνια προδωτες έρχονται κρεμάλες' ; Δεν κάνει ρίμα !
Ντρέπονται να πούνε 'Κουφάλες' είναι του κατηχητικού ;
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Γιατί λένε 'Κουμούνια προδωτες έρχονται κρεμάλες' ; Δεν κάνει ρίμα !Ντρέπονται να πούνε 'Κουφάλες' είναι του κατηχητικού ;
Ειναι λούληδες
-
Μπα! Απλά όταν ακούνε το ...... κουφάλες έρχονται κρεμάλες (συμπληρώστε ότι θέλετε) τους πιάνει αυτόματα φαγούρα στο σβέρκο και είναι ενοχλητικό
-
...μα δεν τους ενδιαφέρουν οι 'κουφάλες' , αλλά τα κουμμούνια!..
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]